Jump to content
hakem

Χ. Κ. Φαλακρου 2018 - 2019

Recommended Posts

"δουλεύουν" για λίγους με φώκιες, δεν σας θέλουμε εσάς τους κηφήνες :-))

ΥΓ σοβαρά τώρα, χωρίς τους κηφήνες, στο τέλος θα κλείσει και δεν θα ανοίγουν ούτε το δρόμο, οπότε και εγώ να δουλέψουν θέλω, έχει εξάλλου πολλές πλαγιές να φωκιαρω, παραδίπλα χωρίς λιφτ

Αυτός ο Παππούς και η διθέσια θα ξαναδουλέψουν ποτέ άραγε;

• Like 3

Τα καλά των προεκλογικών περιόδων .... :

"Στην προκήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοιχτού Διαγωνισμού για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού, προχώρησε η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές, προϋπολογισμού άνω των 246.000 ευρώ.

Στόχος της σύμβασης είναι η ασφαλής και αποτελεσματική λειτουργία του Κέντρου, η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν το φυσικό περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις του καθώς και η παροχή καλών υπηρεσιών στους επισκέπτες."

Πηγή: http://www.ert.gr/perifereiakoi-stathmoi/kavala/drama-ypegrafi-i-prokiryxi-diagonismoy-gia-chionodromiko-kentro-falakroy/

• Like 1

Φτου, φτου, φτου ... απ, ότι φαίνεται σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η επισκευή του διθέσιου. Εύχομαι να μην είναι μόνο προεκλογικό πυροτέχνημα ...:

"Γιαννακίδης: Υπέγραψε ένταξη έργων 800.000 ευρώ στο Χιονοδρομικό Φαλακρού

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων των έργων στις υποδομές του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού της ΠΕ Δράμας.

Το έργο προβλέπει τη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του χιονοδρομικού και έχει προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

Σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός, στο Facebook, σημειώνει:

Με αυτό ως αφετηρία, θα στηρίξουμε και θα συμβάλλουμε από την πλευρά της κυβέρνησης στην υπέρβαση των εμποδίων για την επαναλειτουργία μιας κομβικής υποδομής για τον τουρισμό της περιοχής."

Πηγή:https://xanthi2.gr/2018/10/25/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-800-000-%CE%B5/

• Like 1

Φτου, φτου, φτου ... απ, ότι φαίνεται σε αυτά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η επισκευή του διθέσιου. Εύχομαι να μην είναι μόνο προεκλογικό πυροτέχνημα ...: "Γιαννακίδης: Υπέγραψε ένταξη έργων 800.000 ευρώ στο Χιονοδρομικό Φαλακρού

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης υπέγραψε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων των έργων στις υποδομές του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού της ΠΕ Δράμας.

Το έργο προβλέπει τη συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του χιονοδρομικού και έχει προϋπολογισμό 800.000 ευρώ.

Σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός, στο Facebook, σημειώνει:

Με αυτό ως αφετηρία, θα στηρίξουμε και θα συμβάλλουμε από την πλευρά της κυβέρνησης στην υπέρβαση των εμποδίων για την επαναλειτουργία μιας κομβικής υποδομής για τον τουρισμό της περιοχής."

Πηγή:https://xanthi2.gr/2018/10/25/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%B7-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CF%89%CE%BD-800-000-%CE%B5/

Κρατά μικρό καλάθι

Δεν υπαρχει περιπτωση !!! Δεν πιστευω τιποτα!!! Να γινουν ολα αυτα και αφου γινουν παλι δεν θα πιστευω στα ματια μου !!!Απλα δεν τους ενδιαφερει τιποτα !!!

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα την σαιζόν 2019/20 θα είναι έτοιμος ο διθέσιος και ο παππούς! «Λίφτινγκ» ύψους 800.000 ευρώ στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού

Τι έργα θα γίνουν

Δείτε περισσότερα στο: http://www.paratiritis-news.gr/

«Η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2014 για να επανατοποθέτηση στον τουριστικό χάρτη της περιοχής μας του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού και του ευρύτερου ορεινού όγκου του Νομού Δράμας φαίνεται να αποδίδει καρπούς, παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε», επισημαίνει η Αντιπεριφέρεια Δράμας σε ανακοίνωσή της αναφορικά με την πρόσφατη έγκριση χρηματοδότησης έργων ύψους 800.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων για την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Ειδικότερα η έγκριση περιλαμβάνει δράσεις προμηθειών, υπηρεσιών και έργων ως εξής:

• Την επισκευή διαπιστωμένων βλαβών και αντικατάσταση εξαρτημάτων των εν λειτουργία αναβατήρων και λοιπού Η/Μ εξοπλισμού (2018)
  • Την επισκευή-αποκατάσταση βλαβών και επαναφορά σε λειτουργία του εκτός λειτουργίας διθέσιου εναέριου αναβατήρα με κωδική ονομασία ΕΑ2 τυπική ονομασία ''Δίσυρον'' (2019).
  • Την επισκευή-ανακατασκευή και επαναφορά σε λειτουργία του εκτός λειτουργίας συρόμενου αναβατήρα με κωδική ονομασία ΣΑΥ και τυπική ονομασία ΄΄Ηδωνός-Παππούς΄΄(2019).
  • Την συντήρηση, επισκευή και βελτίωση των κτιριακών εγκαταστάσεων (2019).
  • Την συντήρηση και βελτίωση υποδομών περιβάλλοντος χώρου (2019).
  • Την ετήσια τακτική και έκτακτη συντήρηση και επισκευή βλαβών των εν λειτουργία αναβατήρων και λοιπού Η/Μ εξοπλισμού (2019-2020).

πηγή: http://www.paratiritis-news.gr/article/207558/Liftingk-upsous-800000-euro-sto-Xionodromiko-Kentro-Falakrou

• Like 1

Άντε να δούμε, γιατί μου φαίνεται ότι τελευταία χρονιά που το βουνό δούλεψε κανονικά ήταν ένα χρόνο πριν από από αυτό το μήνυμα.

Τι μου θύμησες!!!

Ήμουν κι εγώ σε εκείνο το τρένο. Στο δρόμο για το Bansko.

Αγουροξυπνημένοι αλά διασκεδάζοντας τη κατάσταση στο Παλιοφαρσαλο

post-4115-0-47324800-1541394890_thumb.jpg

Βόλτες στη Θεσσαλονίκη για να περάσει η ώρα

post-4115-0-25922500-1541394983_thumb.jpg

Το απόγευμα, περιμένοντας τον ...Γκοντό (το τρένο με το αυτοκίνητο).

post-4115-0-32866300-1541395114_thumb.jpg

Ήρθε! Ήρθε!

post-4115-0-39416700-1541395186_thumb.jpg

Το βραδινό τρένο, τότε είχε ακόμα κλινάμαξα. Τώρα πια ταξιδεύεις καθιστός.

Λίγο καιρό αργότερα πήρα μια επιστολή συγνώμης από τον ΟΣΕ. Τι να το κάνεις, χάσαμε τη μέρα τζάμπα και βερεσε.

Πάντως για να γυρίσω στο τωρινό θέμα μας (Φαλακρό), νομίζω ότι αν τα φτιάξουν όλα αυτά, θα (ξανα)φτιάξουν το καλύτερο χιονοδρομικό στην Ελλάδα. Είναι χαώες. Όλα αυτά με τα χλμ πίστας είναι χωρίς νόημα στο Φαλακρό. Πας όπου θες. Του λείπουν βέβαια οι μαύρες και το περιπετειώδες οφπίστ, αλλά δεν είναι αυτά που ψάχνει ο πολύς κόσμος. Και με τα προβλήματα ...υπερπληθυσμού που έχει το διπλανό Bansko δεν βλέπω κάποιο λόγο ένας Έλληνας να πάει εκεί και όχι στο Φαλακρό.

Edited by pka
  • Like 4

Σίγουρα πρόκειται για μια εντυπωσιακή επανεκκίνηση του Φαλακρού. Είναι βουνάρα και το αξίζει!

• Like 2

Εγώ ξαναγράφω, κρατάτε μικρό καλάθι, δίπλα είμαι και μακάρι να πέσουν τα χρήματα, αλλά έχω βαρεθεί να το ακούω. Για την επόμενη σεζόν είναι, μετά τις εκλογές......θέλανε να το ανακοινώσουν πριν, δεν είναι ύποπτο; Δεν μπορούσαν να το εντάξουν στο πρόγραμμα τον Μάιο, να ξεκινούσαν φέτος; Δεν θέλω να είμαι μίζερος, αλλά με τόσα που είδαν τα μάτια μου ή καλύτερα δεν είδαν....

• Like 5

Μπήκα και είδα το λινκ του Χρήστου.....μιζεριαζω πάλι,αλλά δείχνει ξεκάθαρα την διαφορά του συλλόγου τότε με τώρα :-(

• Like 3

Τότε ξεκινούσαμε για εκδρομές στην άλλη άκρη της χώρας και δεν ίδρωνε τ’αυτι μας. Εγώ πλέον δεν μπορώ ούτε να τις ονειρεύομαι. Με 5000 ΕΝΦΙΑ κάθε ρημαδοχρόνο, δεν έχω το παραμικρό περιθώριο πλέον.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Μπορεί να φταίει ότι δεν υπάρχει σάλιο αλλά κατά την γνώμη μου φταίει ότι δεν υπάρχουν νεότερα ηλικιακά μέλη, που δεν μασάνε να μπούνε σε τρένα και καταφύγια για να κάνουν σκι! Η πλειοψηφία θέλει κυριλέ χκ να πίνει και λίγη σαμπάνια με στρειδια......όχι τσίπουρο με κοψιδια!

• Like 8

Τα περισσότερα ΧΚ αν όχι όλα στην Β Ελλάδα είναι προσβάσιμα αυθημερόν ... κάνοντας χρήση του Σκι bush κόστος €20 το πολύ €30 και πολλά νέα παιδιά κανουν χρήση , παιδιά που δυστυχώς δεν ενδιαφέρονται ούτε μπορούν να καταλάβουν τους λόγους υπάρξεις του συλλόγου ,

• Like 2

Πάντως μετά από επικοινωνία που είχα με το Νουλίκα, τα λεφτά όντως έχουν εγκριθεί και οι δουλειές που αναφέρονται παραπάνω θα γίνουν στο Φαλακρό. Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου για προλάβουν φέτος!

• Like 3

Πάντως μετά από επικοινωνία που είχα με το Νουλίκα, τα λεφτά όντως έχουν εγκριθεί και οι δουλειές που αναφέρονται παραπάνω θα γίνουν στο Φαλακρό. Μάλιστα γίνεται αγώνας δρόμου για προλάβουν φέτος!

Θάμα παιδάκιμ ..θάμα !!!

• Like 2

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Ευκαιρίας δοθείσης και με την άδεια του vro, οι τελευταίες αποφάσεις για το Φαλακρό.

09/10/2018

ΑΔΑ: 9Λ757ΛΒ-Φ7Ω - Εισήγηση για την έγκριση των όρων διακήρυξης, περίληψης διακήρυξης και συγκρότησης επιτροπών διαγωνισμού και αξιολόγησης ενστάσεων που αφορούν την υπηρεσία: «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2018/2019», προϋπολογισμού 246.512,00 ευρώ.

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%9E77%CE%9B%CE%92-9%CE%95%CE%A1?inline=true

Edited by Krits
  • Like 4

την άδεια μου την εχεις με...πάγια..διαταγη.

ειπα να μην ξανα...

αλλά δεν αντεχω, ποιος το...το φαλακρο....στον παρνασσο γινονται εδω και 15 μερες...πραμματα και ...θαματα, τα λεω προσωπικα σε 2-3 αλλα...

οταν δεν...μην γυρισει κανεις και κανει τον ανήξερο. για να μπει καποιος στην εταδ να δει το οργανόγραμμα για το στρωσιμο των πιστων και το προγραμμα εκχιονισμου των δρόμων ανάμεσα στα αλλα...

αυτα και του χρόνου πάλι.

• Like 6

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ «Λειτουργία Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού για τη χιονοδρομική περίοδο 2018-2019» Στη Δράμα σήμερα την 14-12-2018, μεταξύ αφ’ ενός της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, με Α.Φ.Μ. 997687965 η οποία εκπροσωπείται νόμιμα, σύμφωνα με την απόφαση Περιφερειάρχη ΑΜΘ υπ΄αριθμ. Δ.Δ. οικ. 7787 (ΦΕΚ 4740/Β’/29.12.2017), από τον κ. Γεωργιτσόπουλο Χρήστο, Περιφερειακό Σύμβουλο της Π.Ε. Δράμας και αφ’ ετέρου της εταιρείας με την επωνυμία ΄΄ΜΟΝΤΕ ΝΟΥΛΙΚΑΣ΄΄ ΥΙΟΙ Ν. ΝΟΥΛΙΚΑ Ο.Ε., που εδρεύει στο 5 ο χλμ Βέροιας - Νάουσας, Τ.Κ 59100, Βέροια, με Α.Φ.Μ. 082578630 & Δ.Ο.Υ. Βέροιας, και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Αλέξανδρο Νουλίκα, διαχειριστή της εταιρείας (επισυν. καταστατικό), Α.Δ.Τ. ΑΗ 894034, καλούμενη στο εξής «ΑΝΑΔΟΧΟΣ», συμφώνησαν και έκαναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα

ΨΖΙΤ7ΛΒ-ΘΘΗ.pdf

φετος ο νουλικας τρεχει φαλακρο, καιμακ, τα εργα καρπενησι και τα ρατρακ του παρνασσου .

• Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Άνοιξε σήμερα, με baby & Μεστα, άραγε, έχει χιόνι ψηλότερα;

Τιμές έχει σίγουρα χαμηλές. 2 ημερήσιες στο Μπάνσκο = 1 ετήσια Φαλακρό !d771d537b93dead5d79f48dcfd97525f.jpg

• Like 3

άραγε, έχει χιόνι ψηλότερα;]

Τελικά έχει :-) αύριο και καρταλκα, και Κυριακή γράφουν φατσοβιβλιο και για χιονοτρυπα. Κατεβαίνεις με την τετραθέσια όμως κάτω. Αν φάει και χιονακι την τρίτη θα είναι πλέον λουκούμι και για ορειβατικό και απάτητα, χωρίς παγίδες.....τρομερό ξεκίνημα, μακάρι να συνεχίσει έτσι ο φετινός χειμώνας. Μετά το χιονακι της τρίτης , θα το επισκεφτώ σίγουρα. Edited by ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  • Like 1