Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
kaps

Δεκέμβριος 2018!

Recommended Posts

Δε θέλω άγχος για τα Καλάβρυτα, τώρα θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και θα φάνε καλό χιόνι. Ο Παρνασσός πάει πολύ καλά (και εκεί δε θέλω άγχος, εδώ δεν έχει αγχωθεί η διοίκησή του). Όλα καλά πάνε λογικά ανοίξαμε.

Λίγο υπομονή για τη Βόρεια Ελλάδα.

• Like 9

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δε θέλω άγχος για τα Καλάβρυτα, τώρα θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία και θα φάνε καλό χιόνι. Ο Παρνασσός πάει πολύ καλά (και εκεί δε θέλω άγχος, εδώ δεν έχει αγχωθεί η διοίκησή του). Όλα καλά πάνε λογικά ανοίξαμε.

Ευχαριστώ γιατρέ μου, γιατί ένα άγχος το είχα για Καλάβρυτα, δε θα πω ψέματα..

Μόλις γύρισε σε Β/ΒΔ και έπεσε αμέσως η T εδώ κάτω. Πριν μισή ώρα είχε ΝΔ πολύ ισχυρό και ζεστό!

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Άραγε τα καρεκλάκια του Ηρακλή κρεμάστηκαν;

Οι πένσες (Κλέμες) ήρθανε την Παρασκευή. Βάλε 6 μπουλόνια επί 70, απλά για να μπουν οι Πένσες. Μετά θα τα κρεμάσουν. Στο μεταξύ δυστυχώς...χιονίζει...

Edited by vro
  • Like 1

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Ούτως ή άλλως και να ανοίξει, εκτιμώ ότι μέχρι τις γιορτές μόνο βάκχο-αίολο-περκλή θα δίνουν. Γιατί να βιαστούν?

Edited by sbird
  • Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Να δείτε που χιόνι θα υπάρχει αλλά τα καρεκλάκια θα είναι ξεκρέμαστα.

"Θα εχεις χιονι και θα ειναι σαν να μην εχεις" (Γερων Πουδρισιος)

• Like 5

Μετα τις 15 παμε για ενα ήσυχο καιρικα 10ημερο χωρις τιποτε καινουριο. Δεν ξερω αν αυτο θα βοηθήσει στο ανοιγμα.

Ειδα χθες απο την καμερα να κινουνται τα καρεκλακια του Βακχου.

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Και για την Βόρεια Ελλάδα πολύ πιο καλά τα σημερινά νέα. Νομίζω πάμε για μια μαγική σεζόν με νωρίς άνοιγμα (υπενθύμιση πάντα μιλάμε σε πολλές περιπτώσεις για πετροσκί) για τα χιονοδρομικά μας.

Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι καιρό θα κάνει μετά τις 18 του μήνα, είναι πιθανό και να θαφτούν στο χιόνι.

"Τι υπέροχα βουνά για σκι, τι παρατημένα από το κράτος χιονοδρομικά" (40ρης ΜΙΚ)

• Like 7

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και που να ανοιξω τον Ιανουαριο!!!!!!!!!!!!! :animier:

• Like 6

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Δεν το βλέπω να ανοίγουν ΜΙΚ. Καμία σοβαρή προετοιμασία. Μόνο για γιορτές με Μουζουράκηδες και πάρτι είναι η χώρα. Δώσε καφέ στον κόσμο, αυτό θέλει. Δυστυχώς, η Βουλγαρία είναι αιώνες μπροστά.

• Like 2

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p>

<p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span>

Δεν το βλέπω να ανοίγουν ΜΙΚ. Καμία σοβαρή προετοιμασία. Μόνο για γιορτές με Μουζουράκηδες και πάρτι είναι η χώρα. Δώσε καφέ στον κόσμο, αυτό θέλει. Δυστυχώς, η Βουλγαρία είναι αιώνες μπροστά.

Δυστυχως ειμαστε ο αποπατος της Ευρωπης (ισως και του κοσμου).......... :yes:crybaby:

Τιποτα δεν αλλαξε και τιποτα δεν θα αλλαξει........

Ακομα και σημερα μετα απο τοσα χρονια ¨κριση", βγαζω μισθοδοσια σε φορεα Δημοσιου που απο τα 40 ατομα τα 20 ειναι ΣΠΙΤΙ τους και πληρωνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα 1200αρια.......... και αυτος ο φορεας ειναι μια τριχα μπροστα στο τερας Δημοσιο.......... Το ΔΣ καλυπτει τους συνδικαλιστες και το αντιθετο.........

Βγαλτε συμπερασματα...........

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Mια χαρά έτοιμα είναι τα Καλάβρυτα. Επίσης για τον Παρνασσό οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι θα ανοίξει τις διακοπές των Χριστουγέννων αν έχει χιόνι. Μη ρωτάτε σε τι ετοιμότητα.

Ακομα και σημερα μετα απο τοσα χρονια ¨κριση", βγαζω μισθοδοσια σε φορεα Δημοσιου που απο τα 40 ατομα τα 20 ειναι ΣΠΙΤΙ τους και πληρωνονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα 1200αρια.......... και αυτος ο φορεας ειναι μια τριχα μπροστα στο τερας Δημοσιο.......... Το ΔΣ καλυπτει τους συνδικαλιστες και το αντιθετο.........

Βγαλτε συμπερασματα...........

Και στο ΧΚΠ κάπως έτσι είναι.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

τωρα που θα μπουν καμπινεδες δημοσιοι στα καλαβρυτα και το δημοσιο με ζημια του δουλευει τον παρνασσο γιατι δεν υπαρχει κανένας σοβαρος ιδιωτης να τον αναλάβει, τωρα που χαρης το δημοσιο κανετε σκι σε ολη την ελλαδα, τολματε και λετε κουβεντα εναντιον του?

στα σοβαρα τωρα, εγω γιατι βλεπω βροχή κατω απο τα 2000 το σκ?

Είδες 18 ο Παρνασσός, μην βιάζεστε γενικά όσο χάλια και να είναι η ΕΤΑΔ κάτι θα γίνει λόγω πιέσεων.

Δε θέλω πανικό. Είναι πολύ οριακά τα πράγματα αλλά το πιο πιθανό είναι να έχουμε κερδίσει χιόνι τις κρίσιμες ώρες στα χιονοδρομικά. Ξαναγράφω πετροσκί και πράγματι είναι πολύ πιθανό βουνά να έχουν δυο πρόσωπα, ψηλά με φουλ χιόνι, χαμηλά με λίγο.

Από βδομάδα δεν τα βλέπω τόσο απαισιόδοξα τα πράγματα, όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και μάλιστα αυτή η ζέστη που ίσως δείτε είναι ακόμα σενάριο. Πολύ πιθανό να έχει και δροσούλα και κακοκαιρία η επόμενη βδομάδα.

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Από βδομάδα δεν τα βλέπω τόσο απαισιόδοξα τα πράγματα η ζέστη είναι σενάριο. Πολύ πιθανό να έχει και δροσούλα και κακοκαιρία η επόμενη βδομάδα.

Μας υποχρέωσες ρε ΜΑΣΤΟΡΑ. Σε απλά ελληνικά γίνεται να το γράψεις; Έστω να το ζωγραφίσεις...

από οτι βλεπω, ο υετος το σκ μαζευτηκε καπως, καλο αυτο γιατι ειχαμε θετικες τ.

και εχουμε πτωση παλι απο τριτη με υετο....

αλλα βεβαια ειναι νωρις ακομα...

Ο Παρνασσος τη γλυτωσε την χτεσινη βροχη , τα καλαβρυτα δυστιχως οχι :(o

Της Τρίτης η κακοκαιρία είναι που θα μας ανοίξει και άλλα χιονοδρομικά. Για την άνοδο της θερμοκρασίας μετά όσες πιθανότητες έχει να γίνει, τις ίδες έχει και να μη γίνει. 50-50

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ο Παρνασσος τη γλυτωσε την χτεσινη βροχη , τα καλαβρυτα δυστιχως οχι :(o

εφαγε μπολικη στο 1950 και φτερο, παγος και εκει.

Τελικά φαίνεται να παγιώνεται το χειμερινό μοτίβο του καιρού.

Χιόνι για ανοίγει η όρεξη και μετά ζέστες, ομίχλες κι σούπες για επιδόρπιο.

Practice makes perfect