kaps 2,736 Report post Posted March 1, 2019 Σκιέρ συλλαμβάνεται να κάνει μετάγγιση αίματος για ντόπινγκ http://www.skai.gr/news/sports/article/398200/-skier-sullamvanetai-na-kanei-metaggisi-aimatos-gia-doping-video/ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted March 1, 2019 Αυτός είναι ατλιτης του Cross-country_skiing που ανέκαθεν είχε πολυυυ ντόπινγκ ,στο αλπικό σκι η χρίσει μάσκα οξυγόνου στην εγκινιση είναι απαγορευμένο ,ακυρώνεται ο ατλιτης !! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 1, 2019 Δεν υπάρχει αθλητής και στο σκι κατάβασης και στην αντοχή που να μην ντοπάρεται - γιατί ο ανταγωνισμός αυτός απαιτεί τα σώματα να δουλεύουν πέρα από τα όρια ομοιόστασης που λέμε, είναι σε mode ασθένειας , επομένως χρειάζονται φάρμακα για να συντηρήσουν την λειτουργικότητά τους. Αν νομίζετε για παράδειγμα πως στα βάθρα βλέπουμε αθλητές που δεν έχουν γιατρούς να τους φαρμακώνουν συγνώμη αλλά κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Οποιος δεν πιάνεται , αποθεώνεται , βλέπε πχ Βον, όποιος πιάνεται σταυρώνεται. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός , έτσι είναι ο άνθρωπος - αθλητής, έτσι είναι οι άνθρωποι- θεατές. 3 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
herman 1,011 Report post Posted March 1, 2019 Η φαρμακευτική επιστήμη έχει ανέβει πολύ. Το ντόπινγκ του παρελθόντος δεν έχει καμία σχέση με αυτό που γίνεται τώρα. Η χρήση φαρμακευτικών ουσιών (εκτός ντόπινγκ) είναι απαραίτητη όπως και η προπόνηση. Πηγαίνουν μαζί, πρόγραμμα προπόνησης και δοσολογία. Δυστυχώς αυτό δεν είναι αθλητισμός. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 1, 2019 Νόμιμα και παράνομα φάρμακα.....το μεγαλύτερο ανέκδοτο....θα σας πω πολύ απλά γιατί αυτο το πράμα δεν έχει λογική βάση. Το ζητούμενο στην ανθρώπινη επίδοση είναι το σπάσιμο των ορίων, η ραχοκοκαλιά του Ολυμπιακού Ιδεώδους.... (ΠΑΠ@ΡΙΑ). Μετά από 2000 χρόνια (στην ουσία μετά από 120 ένεκα αναβίωσης των Ο.Αγώνων) οι βιολόγοι αποφάνθηκαν , είμαστε γενετικά προδιατεθειμένοι σε συγκεκριμένα όρια , μόνο η αμέσως επόμενη/ες γενιά/εσ απο εμάς προγραμματίζεται για αυτο το κάτι παραπάνω και έτσι εξελισσόμαστε , με την αναπαραγωγή, όχι στα στεγανά του υπάρχοντος σώματος. Αυτά είναι γνωστά πράγματα εδώ και πάρα πολλά χρόνια, με την ανάλυση του ιστού στο μικροσκόπιο και στο αθλητικό εργόμετρο. Αν θέλεις να τα προσεγγίσεις τα όρια αυτά , να τα σπάσεις ΔΕΝ μπορείς, θα πρέπει να έχεις την θέληση να σπάσεις το σώμα σου. Στην ουσία ο χιονοδρόμος αυτός είναι ένας ασθενής με την ιατρική έννοια του όρου πέρα για πέρα , πάνω σε σκι. Είναι ένας άνθρωπος με λανθάνουσα υπερκόπωση ,χρόνια. Για να αποδώσει περισσότερο και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του περιβάλλοντος αυτού του είδους (την βιομηχανία του αθλητισμου) θα αποφασίσει να το τσακίσει - Πιο ηθικό ή νομικό πλαίσιο μπορεί να υποστηρίξει την επιθυμία για αυτοκαταστροφή; ...μα για κάτσε ρε φίλε....περίμενε....αυτό το πράγμα θέλει κότσια! ... 1 Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 4, 2019 Δεν υπάρχει αθλητής και στο σκι κατάβασης και στην αντοχή που να μην ντοπάρεται - γιατί ο ανταγωνισμός αυτός απαιτεί τα σώματα να δουλεύουν πέρα από τα όρια ομοιόστασης που λέμε, είναι σε mode ασθένειας , επομένως χρειάζονται φάρμακα για να συντηρήσουν την λειτουργικότητά τους. Αν νομίζετε για παράδειγμα πως στα βάθρα βλέπουμε αθλητές που δεν έχουν γιατρούς να τους φαρμακώνουν συγνώμη αλλά κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου. Οποιος δεν πιάνεται , αποθεώνεται , βλέπε πχ Βον, όποιος πιάνεται σταυρώνεται. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός , έτσι είναι ο άνθρωπος - αθλητής, έτσι είναι οι άνθρωποι- θεατές. Συμφωνω. Σε ολα τα αθληματα βλεπουμε υπερανθρωπα πραγματα και προσπαθειες..... Επειδη στον αθλητισμο δυστυχως υπαρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμφεροντα, το πιθανοτερο ειναι να υπαρχουν και συστηματα "Προστασιας" απο τον ελεγχο ντοπινγκ, τουλαχιστον των αθλητων 1η γραμμης....... Το νεο ντοπινγκ ειναι γονιδιακο.......... Το τραγικο ειναι οτι ντοπαρονται και πολλοι που κανουν ερασιτεχνικο αθλητισμο (π.χ. τρεξιμο) μονο κ μονο για να εχουν μια καλη επιδοση.......... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 4, 2019 Τελικά σε όλα τα αθλήματα!!!![emoji22] http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1330131/o-koryfaios-paiktis-toy-mpritz-piastike-ntoparismenos-pic-vid Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 4, 2019 Πιστευετε πραγματικα οτι ο Ναδαλ και ο καθε Ναδαλ κανει οτι κανει ετσι απλα και φυσικα?.......... :P Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,406 Report post Posted March 4, 2019 Τελικά σε όλα τα αθλήματα!!!![emoji22] http://www.gazzetta.gr/plus/perierga/article/1330131/o-koryfaios-paiktis-toy-mpritz-piastike-ntoparismenos-pic-vid 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 4, 2019 (edited) Δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στο γονίδιο, αυτά που λένε σε αρθρα για γονιδιακό ντοπινγκ είναι ένα κάρο μαλκες. Edited March 4, 2019 by Χρήστος Μ. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 5, 2019 Δεν μπορεί να γίνει παρέμβαση στο γονίδιο, αυτά που λένε σε αρθρα για γονιδιακό ντοπινγκ είναι ένα κάρο μαλκες. Τωρα ισως οχι αλλα στο κοντινο μελλον...... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 5, 2019 Φανταστείτε οτι έχουν θέσει κανονισμό για το "γονιδιακό ντοπινγκ" χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ κάποιο κρούσμα ,αφού δεν μπορεί να προσδιοριστεί επακριβώς ,τι είναι αυτο , που ,με ποιο τρόπο κτλ Ένας αόριστος ορισμός "Γονιδιακό ντοπιγνκ ειναι ...μπλα μπλα μπλα μπλα " ..και τίποτε άλλο. Είναι σαν να βγαίνει σήμερα νομοθεσία για παράνομη αλιεία στον πλανήτη europa (δορυφόρος του Δία είναι αυτο) , κάτι βέβαια που δεν αποκλείεται να συμβεί στο μέλλον.... Και ψάχνουνε να βρουν λαθρέμπορους στο Αιγαίο... ...εντάξει....το έχουμε κάψει σήμερα στην Δύση και τι θα απογίνουμε δεν ξέρω. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites