PhaethonF1 7,386 Report post Posted October 23, 2019 Επισης μου φάνηκαν ωραία πέδιλα και τα Fischer rc4 the curv ti 18/19,έχει κανείς εμπειρία από αυτά;; Γενικά και τα δύο είναι για σχετικά υψηλό -τουριστικό- επίπεδο. Ίσως εισαγωγικά και για αγωνιστική αίσθηση. Εξαιρετικά πέδιλα, αλλά θέλουν σίγουρα καλή τεχνική για να τα χαρείς. 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted October 24, 2019 Εχω τα curv GT. Πιο σκληρά και φαρδιά από τα TI, full camber. Εξαιρετικά πέδιλα. Τα TI είναι πιο φιλικά, έχουν λεπτότερα μέταλλα και rocker μπροστά. 68mm μέση στο 164, 70 στο 171 Θα τα ευχαριστηθείς, αρκεί να προσέξεις/βελτιώσεις την τεχνική σου όπως είπε ο Phaethon. Πάρε το 171, τα βρίσκεις σε πολύ καλή τιμή. 3 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted October 24, 2019 (edited) Γενικά δεν θα απέτρεπα οποιονδήποτε -που κάνει παράλληλο σκι σε κοντές και μακριές στροφές και έχει σκοπό να βελτιωθεί- να δοκιμάσει αυστηρά πέδιλα. Είναι καλή ευκαιρία να αναδειχθούν οι τεχνικές αδυναμίες. Το να τα πάρει κάποιος για το σκι του μόνιμα είναι άλλη κουβέντα. Για τα RC4 WorldCup RC ξέρω σίγουρα, είναι το μοναδικό μου πέδιλο τα τελευταία δύο χρόνια (L175, R18, W68) Για το Curv Ti όσα έχω ακούσει μόνο από άλλους. Οπότε ίσως πιο έγκυρα όσα λέει ο Pant, που έχει δοκιμάσει. Μόνο το Curv DTX έχω βάλει. Το οποίο είναι μια χαρά για intermediate σκιέρ. Πάντως στα F19 δύσκολα θα έχεις παράπονο, αν ασχοληθείς λίγο τεχνικά παραπάνω (με βάση όσα λες, γιατί δεν ξέρω ακριβώς το επίπεδο). Ρώτα από Ελλάδα, καλές τιμές θα βρεις νομίζω. Edited October 24, 2019 by PhaethonF1 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites