Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
tsaky

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΥΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Recommended Posts

Εχοντας μαθει απ' εξω το κειμενο του ΜΙΚ (πως να μην καρυδωσετε...) και την ιστορια της Lilly, εχω μια προταση να κανω.

Να προξενεψουμε την ''γκομενα'' του ΜΙΚ στον '' κολλητο'' της Liily.

Θα κανουν ωραιο ζευγαρι και θα μπορουν να λενε το Ηλιοπουλιον '' Δεν ξερω αν το καταλαβατε αλλα σημερα ειμαστε μια πολυ καλη παρεα''

Ετσι θα μεινουν και οι δυο ελευθεροι να απολαμβανουν το σκι τους.

DON'T FORGET "THE ONLY LOSERS ARE THE QUITTERS"

alexco

Χμμμμμμμμμμμμ

Πολλά προξενιά παίζουν εδώ μέσα :lol:

...

.....γιατι υπαρχουν κοριτσακια που οχι μονο δεν παραπονιουντια και δεν ταλαιπωρουν τα αγορακια τους αλλα καμια φορα τους γκρινιαζουν για το ποτε θα ανεβουν στο χ/κ και προτιμουν βουνο αντι για σκυλομαγαζα και κανουν το αγορακι τους περηφανο που βρηκε τετοιο σπανιο κοριτσακι!!

Για μενα το να ειναι ο αλλος λατρης των σπορ γενικα (ποσο μαλλον του snowboard) ειναι καθοριστικος παραγοντας στην επιτευξη νεας σχεσης...αλλιως γεια σας...

Φανταζεστε να τον ρωτησεις "σου αρεσουν τα extreme sport?Πως σου φαινεται η ιδεα να κανουμε snowboard?" και να σου απαντησει "Τι?Κανεις και τετοια?Κριμα!Και εγω έλεγα να κλειναμε τραπεζι στην Στελλα Τουφεξή!!

• Like 1

ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ?

user posted image

Δεν την ξερω την Στελλα Τουφεξη αλλα κατι για extreme μου κανει... :lol::lol::lol:

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

υπαρχουν ακομα τετοιεσ γυναικες????????

• Like 1

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

ΝΑΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ!

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

user posted image

Δεν την ξερω την Στελλα Τουφεξη αλλα κατι για extreme μου κανει... :(  :(  :(

Που τραγουδάει το κορίτσσσσσσι να πάμε να κάνουμε ζζζζζζζζημια; Να ανοίξουμε 5-10 μπουκαλάκια σσσσσσσσσαμπάνια. Ξέρετε εσείς από τις καλές τις γαλλλλλικές, πώς τις λένε να δείς cair.

:lol::lol:

...

και γιατι κρυβονται??

φοβονται που εχουν αυτο το προσον ή φοβονται να το πουν.... :(

και γιατι κρυβονται??

φοβονται που εχουν αυτο το προσον ή φοβονται να το πουν.... :evil:

:lol::lol::lol::lol:

Σωστός!

JAPOW!!!

ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ! :twisted: :twisted: :twisted:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ.

ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ GUCCI ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

πληροφορίες μόνο με pm

Nα συνεχίσω στο αρχικό θέμα.

Λέω σήμερα στη φίλη μου: "Θα πάμε για σκι την Κυρική;"

Και μου απαντάει: "Δεν βαρέθηκες;Πάλι θα πας;" .....μετά από λίγο......"Ναι, γιατί όχι,έτσι κιαλλός δεν έχω τι άλλο να κάνω το Σ/Κ. Να βάλω και το νέο μου ασπρο με ροζ μπουφάν".....μετά από λίγη ώρα συζήτησης "Τα σκί τα διαλέγεις και χρώμα;".....μετά από λίγο.... "να προσέχεις μη σπάσεις κανα χέρι-πόδι"

Γυναίκες.......(όσο άσχετες και νά'ναι δεν μπορούμε να είμαστε χωρίς αυτές) (αχ να έβρισκα μια που να με καταλαβαίνει)...

ΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΣΚΙ ΤΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ! ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟ :D:D

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΕΣ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ή ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΣΠΡΟ-ΡΟΖ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΕΣΥ ΔΩΡΟ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

ΥΓ: ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΤΟ ΛΙΓΟ ΛΙΑΝΑ.......

πληροφορίες μόνο με pm

Που τραγουδάει το κορίτσσσσσσι να πάμε να κάνουμε ζζζζζζζζημια; Να ανοίξουμε 5-10 μπουκαλάκια σσσσσσσσσαμπάνια. Ξέρετε εσείς από τις καλές τις γαλλλλλικές, πώς τις λένε να δείς cair.

Χιχιχιχι!!!!!!λολ! :D:D

Ναι τα σκι και τα σανίδια τα διαλέγεις και χρώμα αλλά προσωπικά δε θα αγόραζα ένα σανίδι με αστεράκια, λουλουδάκια και καρδούλες!

:wink: :wink: :wink:

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

προσωπικά δε θα αγόραζα ένα σανίδι με αστεράκια, λουλουδάκια και καρδούλες!

Put some style in your sport life

ros1.jpg

ros3.jpg

ΓΙΑΤΙ, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ GUCCI ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΟΝΟΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

Xrysa νομίζω ότι κάνεις λάθος.

Νikosoikski με to παρακάτω συνδιασμό αποκλείεται να σου πει όχι. Απλά θα πρέπει σε κάθε φωτογραφία που θα βγάζεις (πάντα σε στάση ποτέ σε κίνηση) να φαίνονται καθαρά τα σανίδια και το πώς ταιριάζουν με τα ρούχα

ros2.jpg

mpoyfan.jpg

pants.jpg

Κορίτσια σας θέλουμε δίπλα μας. Αν έχετε και το ανάλογο στυλ καθόλου δεν μας χαλάει. Ίσα ίσα μας αρέσει. Απλά να είστε δίπλα μας, να κατεβαίνουμε μαζί.

Όχι να έρχεστε στο χιονοδρομικό για 2 ώρες μάθημα (που να βρίσκουμε δάσκαλο με βλαχέ προφορά, βλ. σχετικό δημοσίευμα) και μετά για καφέ.

Χρίστος

• Like 1

...

xrisa Για να της αγοράσω μπουφάν λίγο δύσκολο λόγο το οτι είμαι μαθητής λυκείου και καταλαβαίνεις πως πάν τα οικονομικά μου.... :? :D :wink: (σκι,ψηφιακές,ρουχα κτλ) πάντως την μεταφορά (μέσω δήμου),την κάρτα lift, και την ενικοίαση (=23€) θα τα πληρώσω. :( .

ccgr με αυτά εδώ θα τραβούσε την προσοχή όλου του χιονοδρομικού.Και φωτογραφίες μπόλικες.

ΣΠΙΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΚΟΥΜΕ ΠΟΥΛΟΒΕΡ! :twisted: :twisted: :twisted:

ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ.

Δεν ισχυει παντα αυτο... :D:(

@ccgr πολύ το χαλβαδιάζω αυτό το συνολάκι Χρήστο μου! :P:P είναι σούπερ wow!

@thanos + ccgr Επίσης το ξέρω ότι δεν ισχύει πάντα αυτό. Είναι μία λανθασμένη γενίκευση, και δεν μου αρέσει να γενικεύω τα πράγματα. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει άλλα γούστα. Αλλά όμως αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας. Μη κοιτάς που εμείς εδώ είμαστε τρελαμένοι με τα χιόνια και ότι σχετικό με αυτό το λατρεύουμε, οπότε και τα κορίτσια με τα χιονοπαντελόνια τα βρίσκουμε μούρλια! :wink: και τα αγόρια έτσι, να μην παρεξηγηθούμε! :lol:

πληροφορίες μόνο με pm

CCGR WROTE:

Κορίτσια σας θέλουμε δίπλα μας. Αν έχετε και το ανάλογο στυλ καθόλου δεν μας χαλάει. Ίσα ίσα μας αρέσει. Απλά να είστε δίπλα μας, να κατεβαίνουμε μαζί.

Γεια σου βρε ccgr. Αυτός είναι άντρας. Ααααααααααχ!! Λοιπόν αν θελετε να μας βλέπετε και χωρις χιονοπαντελονα θα κανονισουμε όλοι για Στέλλα Τουφεξή και Τάσσο Τσιγάρα!!χαχαχαχα!!

Σοβαρα τώρα, μια γυναικα δεν σημαινει οτι χανει την θυληκότητα της επειδη κάνει χειμερινά σπορ. Ειμαστε εκεί έξω, έιμαστε πολλές και δεν έχετε παρα να μας ανακαλύψετε..Οσες κρύβονται είναι κομπλεξικές ή απλά τους πέρασαν το στερεότυπο της μελλοντικής ελληνίδας νοικοκυράς και ευτυχώς σε αυτό το forum τέτοιες γυναίκες δεν υπάρχουν. Αν υπήρχαν τότε και το site θα λεγόταν pleximoclub.gr....

user posted image

Γεια σου βρε ccgr. Αυτός είναι άντρας. Ααααααααααχ!!

:oops:

Canadian Girl με κάνεις και κοκκινίζω. Ευχαριστώ πάντως για το compliment.

... τότε και το site θα λεγόταν pleximoclub.gr

Πόπο τι κρίμα να μην υπάρχει το club, λοιπόν σκέφτομαι να το ιδρύσω. Να είμαι και εγώ ιδρυτικό μέλος κάπου (Κωστή you catch my drift :wink: )

->Κωστή τρέμε έρχομαι!

2005 ccgr & 2006 ccgr. Λέμε και καμμιά βλακεία να περνάει η ώρα. :shock::lol::):lol::lol::lol:

Χρίστος

...

Σοβαρα τώρα, μια γυναικα δεν σημαινει οτι χανει την θυληκότητα της επειδη κάνει χειμερινά σπορ.

Συμφωννώ απόλυτα

pockets.jpg

:roll:

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Σοβαρα τώρα, μια γυναικα δεν σημαινει οτι χανει την θυληκότητα της επειδη κάνει χειμερινά σπορ.

Συμφωννώ απόλυτα

pockets.jpg

:roll:

Άμα κάνει ρε Βαγγέλη όμως σκι έτσι εμείς οι άντρες θα στουκάρουμε σε καμια κολόνα και θα μας βγάζουν με το κουταλάκι και το κορίτσι έχει την πνευμονία σίγουρη.

:shock:

...

Donmeli εχω την αισθηση οτι αυτη ειναι η γυναικα σου που την αναγκαζεις να σου εμφανιζεται ετσι, για ευνόητους λόγους,οταν δεν βρισκεσαι στα βουνα!!Κάνω λάθος? :):P

Θα δωσεις στα αγορια νεες ιδεες για φαντασιωσεις και μετα θα ταλαιπωρουνε εμας!!!

user posted image

Πεμπτη Βραδυ λεω στη γυναικα, "Μωρο μου θα παω αυριο Παρασκευη με τον Ηλια για σκι" Παρολο που δε δουλευει εχει δουλειες με της ετοιμασιες του γαμου... ξυνιζει μου χωνει κατι μπηχτες ολα οκ ειμαι ετοιμος για εξορμηση καθημερινης, μετα απο 1 ωρα ερχεται και μου λεει οτι θα ερθει μαζι, (ολα οκ no prob) ΑΛΛΑ ετοιμασα και βαλιτσα για να μεινω το τρηιμερο! ενω εγω επρεπε να γυρισω πισω Αθηνα για αγωνα το Σαββατο :) , Παρασκευη απογευμα γυριζω μονος προς Αθηνα ενω εχει μεινει με το κολλητο, και τη κοπελα του την οποια πηρε τηλεφωνο και ηρθε απο λαμια με τρενο,...στην Αραχωβα.

Κι ομως υπαρχουν γυναικες αρρωστες στο Βουνο και αντρακια και ειναι πολλες :P

• Like 1