moonsoda 27 Report post Posted March 11, 2005 ....αυτές ξέρουν καλό πάντως.... ..φαίνεται από τον τρόπο που στήνονται .... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 11, 2005 Ρε σεις, ξεκολληστε απο το προτυπο της μαμας σας (αγορια και κοριτσια), γιατι πουλατε τον εαυτο σας φτηνα. α) Η μαγειρικη ειναι χομπυ, και πολυ δημιουργικο. Μαρτυρας ΕΓΩ που ο 12χρονος γιος μου πειραματιζεται με γλυκα απο φρουτα με σιροπια εξωτικων μπαχαρικων ΚΑΙ ΠΩΣ θα τα παρουσιασει. Μαγειρευουμε και οι τρεις στην οικογενεια για χομπυ, και οποιος ειναι ευκαιρος για τα καθημερινα. β) Το φαι (η μασα που λεμε) ειναι σπορ για ωρισμενους αν οχι κακη συνηθεια. Αυτο εχει πολλη κουβεντα και το αφηνω. γ) Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΙΣΑ. (Και δεν παιζει ρολο ακομη και να ηταν). Ο λογος, η Ελληνικη κουζινα δεν ειναι και η πιο σοφιστικε ... Αν θελει καποιος κουβεντα σ' αυτο ας ανοιξει αλλο thread. Δεν θα επεκταθω στα αλλα θεματα γιατι καποτε πρεπει να δουλεψω κιολας. Μια που τα λεμε, οι σεφ δεν ειναι και η καλυτερη εκλογη για συζυγοι (αντρες η γυναικες) λογω ωραριου εργασιας...Εκτος αν δουλευετε και σεις στην ιδια επιχειρηση. Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ. Αυτη η κρυφη γοητεια της σανιδας τελως παντων... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 11, 2005 Εγώ στα 7 έφτιαξα το πρώτο μου κεικ! (και δεν το έκαψα!) Η μαγειρικη ειναι χομπυ, και πολυ δημιουργικο Εννοείται, αν έχεις χρόνο και όρεξη! What on earth do you mean by that? Μία να "κάθετε στον καναπέ" Αυτός το είπε! :oops: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted March 11, 2005 Κι εγώ φτιάχνω τζατζίκι, αλλά ...καίει! ΥΓ: Σεισμός!!!!!!!!!! Έγινε τώρα, μικρός δε (άσχετο αλλά πολύ επίκαιρο) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 11, 2005 Nανά.. διακρίνω μια επιθετικότητα....... μήπως έχεις καμμένη γούνα απο άντρες και σου βγαίνει έτσι?? ...μα πολύ επιθετική βρε παιδί μου... ΕΓΩ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ...??? εγω ειμαι μια γατουλα ηρεμη, ησυχη, που καθεται σε μια γωνιτσα και απλα περιμενει να απλωσει καποιος χερι...ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΔΑΡΕΙ!!! (μου αρεσει ο ιντερνετικος πολεμος... ) Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 11, 2005 πσιτ πσιτ πσιτ ..... γιαυτό βασανίζεις το κακόμοιρο σκυλάκι (με τούμπες) στην πλάτη σου συνέχεια...... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 11, 2005 Εγώ στα 7 έφτιαξα το πρώτο μου κεικ! (και δεν το έκαψα!) Η μαγειρικη ειναι χομπυ, και πολυ δημιουργικο Εννοείται, αν έχεις χρόνο και όρεξη! Χομπυ ειναι μια ενασχοληση για την οποια εχεις ορεξη και κατα συνεπεια βρισκεις το χρονο. Κατι σαν το σεξ, για τους αμυητους (το χομπυ εε, οχι η μαγειρικη που θελει και δημιουργηκοτητα...) :oops: :oops: Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 15, 2005 Φωτογραφία απο Bansko 14 Μαρτίου 2005: Perfect!!!! Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 15, 2005 Kαντο γριφο.... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 15, 2005 Φωτογραφία απο Bansko 14 Μαρτίου 2005: Perfect!!!! Και γιατί μας κρύβεις το πρόσωπο; Την ξέρουμε; Η κάνε quiz Ποιά είναι η πιο σικάτη σκιέρ του snowclub; ccgr Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 15, 2005 Δεν πρέπει να ήταν μαζί μας αλλα μου φάνηκε Ελληνίδα, και επειδή το φόρουμ αυτό έχει μεγάλη επισκεψημότητα (sic) χιονοδρόμων είπα να μήν δείξω το πρόσωπό της. Πάντως λέει σαν θέμα... :wink: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 15, 2005 Aντε καλά.... Ορίστε: Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 15, 2005 not bad , not bad . . . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 15, 2005 Απορώ πως μπορεί να σας ελκύει μόνο η σάρκα μιας γυναίκας :?: τσ τσ τσ τσ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 15, 2005 Απορώ πως μπορεί να σας ελκύει μόνο η σάρκα μιας γυναίκας :?: τσ τσ τσ τσ Καμία σχέση Μιχάλη, για το μπουφάν λέμε τόση ώρα... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 15, 2005 Απορώ πως μπορεί να σας ελκύει μόνο η σάρκα μιας γυναίκας :?: τσ τσ τσ τσ Αχ ρε ΜΙΚ ο νου σου στο πονηρο... Για το μπουφαν λεει ο κοσμος... Υ.Γ. Αφου ολοι το ξερουμε οτι οι snowclubιτισες ειναι οι καλυτερες... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted March 16, 2005 Καλα ρε Αριστομενη εσυ δεν ειχες δικο σου θεμα να φωτογραφισεις...Προσεχε εχουν internet και στο Κιλκις Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 16, 2005 Είπαμε ρε Τίμο, το ενδιαφέρον είναι καθαρά ενδυματολογικό... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 16, 2005 ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗ ROSSI ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΝΟΛΑΚΙ (ΑΥΤΟ ή ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑ Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 16, 2005 Χρυσα, με γεια! Σιδεροκεφαλη Σωστη κινηση. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 11, 2009 ...το ίδιο...πολύ καλό... Ν. Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted December 11, 2009 Εχουμε ολοι λιγο πολυ ζησει τετοιες στιγμές απειρου καλους Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 4, 2011 Τι έγινε κύριε Κόμπρα έχουμε κάποια ανάγκη? Για δες μήπως πάρεις καμιά ιδέα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
AkiTs4n 0 Report post Posted January 1, 2013 Τρομερο το ποστ.Μελετημενο απο την αρχη μεχρι το τελος. Quote less is more..... Share this post Link to post Share on other sites
kelas22 2 Report post Posted December 12, 2013 Ενταξει απιστευτο αρθρο...!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites