Firefly 0 Report post Posted March 8, 2005 Put some style in your sport life Style...not kitch!έχεις δει κάτι γυναικεία σανίδια με περιστεράκια και παπαγαλάκια πάνω σε λουλουδάκια κι ιστορίες?!ιχχχ... :? Αυτά τα Rossi πάντως παίζονται... :wink: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 8, 2005 Αυτά τα Rossi πάντως παίζονται... :wink: Τα rossi πυγολαμπιδούλα μου είναι άπαιχτα. Μακράν ότι πιο ωραίο κυκλοφόρησε φέτος. Χρίστος Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted March 9, 2005 Donmeli εχω την αισθηση οτι αυτη ειναι η γυναικα σου που την αναγκαζεις να σου εμφανιζεται ετσι, για ευνόητους λόγους,οταν δεν βρισκεσαι στα βουνα!!Κάνω λάθος? Θα δωσεις στα αγορια νεες ιδεες για φαντασιωσεις και μετα θα ταλαιπωρουνε εμας!!! Καλύτερα αυτό παρά να εμφανίζετε έτσι όταν βρίσκομαι στο βουνό Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 9, 2005 Δεν θα σκεφτόμουνα ποτέ να σας κάνω τόση ζημιά! Κατα βάθος το απολαμβάνω και φυσικά αναφέρομαι στον ανδρικό πληθυσμό του forum για το γυναικείο απλώς ας δει τι μπορεί να κάνει αν το θέλει. . . Ένεκα όμως μύθων και πραγματικότητας καθώς και του θέματος που παρουσιάζεται στο τοπικ αυτό ΣΑΣ παρουσιάζω την Kristi Leskinen. Όχι μόνο δεν χάνει την θηλυκότητά της αλλά πολλαπλασιάζεται βλέποντας κάποιος . . . . . . ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ !!!!!!! Enjoy ! It’s a Rail Story of a Special Girl ! Αυτό για να δείτε τι θα πει . . . fearlessness! YEAAAAAHH!!!!!! Υπάρχουν και άλλα aerials προτίμησα όμως να καταχωρήσω railly slides λόγω και γαμώ τις σκληρότητες!!!! Εδώ δύο links για περισσότερα: http://www.2freeski.com/freeski/interviews...ssue3/finn.html http://www.redbullusa.com/article.action?d...19495-902939357 Αν σας άρεσε στο επόμενο επισόδειο θα έχει Sarah Burke :!: :mrgreen: What is it like to always be around a sport that is full of guys? Kristi: They sweat too much, ha ha ha. Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 9, 2005 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Να το παραδειγμα που λεγαμε.... οκ ειναι λιγο ακρραιο αλλα ειναι παραδειγμα... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted March 9, 2005 ... ΣΑΣ παρουσιάζω την Kristi Leskinen. Όχι μόνο δεν χάνει την θηλυκότητά της αλλά πολλαπλασιάζεται βλέποντας κάποιος . . .. . . ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ !!!!!!! Enjoy ! YEAAAAAHH!!!!!! Καλά τώρα βρε Fidelio δεν είναι και τίποτε τρομερό. Πρόσεξε μόνο τις ατέλειες στο δεξί φρύδι της κοπέλας. Φαίνονται ολοκάθαρα βρε στην φωτογραφία Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 9, 2005 με τέτοια γυναίκα στο σπίτι ... ποιός θα φύγει να πάει για σκί αναρωτιέμε.... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 9, 2005 με τέτοια γυναίκα στο σπίτι ... ποιός θα φύγει να πάει για σκί αναρωτιέμε.... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΥΤΗ σίγουρα.....!!!! Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 9, 2005 με τέτοια γυναίκα στο σπίτι ... ποιός θα φύγει να πάει για σκί αναρωτιέμε.... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΥΤΗ σίγουρα.....!!!! Ακριβως αχαχαχααα Quote Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 9, 2005 ...άμα δεν μπορείς να την κρατήσεις μέσα ..τότε καλύτερα συνέχισε το σκί μόνος :wink: Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 9, 2005 Κανει και ΣΚΙ... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 9, 2005 με τέτοια γυναίκα στο σπίτι ... ποιός θα φύγει να πάει για σκί αναρωτιέμε.... Στη συγκεκριμένη περίπτωση ΑΥΤΗ σίγουρα.....!!!! Μπουαχαχαχαχαχα ! :wink: . . Τελικά ρε μάγκες αποφασίστε , θέλετε ένα μωρό να κάνετε μαζί σκι ή για να γα...σετε; βασικά έχω κάποια άλλα links με κάτι άλλα μωρά που δεν ξέρουν σκι αν αυτό δεν έχει σημασία . . . Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 9, 2005 Βασικά το θέμα είναι απλό νομίζω.... Μία να ξέρει σκί,(η snowboard αν γίνετε παρακαλώ) Μία να "κάθετε στον καναπέ" ..και μία να μαγειρεύει.... και είμαστε μια χαρά :wink: Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 9, 2005 Βασικά το θέμα είναι απλό νομίζω.... Μία να ξέρει σκί,(η snowboard αν γίνετε παρακαλώ) Μία να "κάθετε στον καναπέ" ..και μία να μαγειρεύει.... και είμαστε μια χαρά :wink: ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 9, 2005 πάντα ολιγαρκής thano (εξάλου υπάρχει και το 3 σε 1... σαν τα απορυπαντικά) Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
lefteris 0 Report post Posted March 10, 2005 και μια να σου κερωνει την ...σανιδα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted March 10, 2005 Βασικά το θέμα είναι απλό νομίζω.... Μία να ξέρει σκί,(η snowboard αν γίνετε παρακαλώ) Μία να "κάθετε στον καναπέ" ..και μία να μαγειρεύει.... και είμαστε μια χαρά :wink: προς το παρον, δεν τρως καμια μεριδα γλαροσουπα??? (οπως λεει και η Χρυσα) τωρα για το 3 σε 1, το συζηταμε... Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 10, 2005 Nανά.. διακρίνω μια επιθετικότητα.... ... μήπως έχεις καμμένη γούνα απο άντρες και σου βγαίνει έτσι?? ...μα πολύ επιθετική βρε παιδί μου... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 10, 2005 Για το ενα και το δύο οκ...αλλά όχι και να μαγειρεύω! Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 10, 2005 Να'σαι καλα fidelio αλλα δεν χρειαζοταν για εμας τα κοριτσια γιατι ειμαστε όντως θεες και καλυτερες απο αυτην!! Δεν συμφωνείτε κοριτσια?!?!Τι να μας πει και η Κριστι? Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
CANADIAN_GIRL 1 Report post Posted March 10, 2005 moon soda κανω snowboard αλλα δεν ξερω να μαγειρεύω...ειμαι χαμενη απο χερι, ε?χαχαχαχα!! Quote ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΑΙΖΟΝ ΠΑΠΑ-ΣΤΡΟΥΜΦ? Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 10, 2005 αν ξέρεις καλό...snowboard... έχεις ελπίδες... Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Firefly 0 Report post Posted March 10, 2005 Μετά θα βρει και μια ...γκουχ γκουχ για...τον...καναπέ :roll: και μια να του μαγειρεύει (λέγε με Φιλιππινέζα!) και θα είναι ευτυχισμένος! :wink: Quote Taste with your eyes Feel with your head And think with your heart... Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 10, 2005 Firefly ..πολύ πονηρό μυαλό διακρίνω... Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 10, 2005 Μετά θα βρει και μια ...γκουχ γκουχ για...τον...καναπέ :roll: What on earth do you mean by that? 1 Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites