kaps 2,736 Report post Posted October 11, 2019 Εγω ψαχνω γυναικα με παιδια για να παω σε ενα τετοιο χιονοδρομικο! 7 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted October 11, 2019 Εγω ψαχνω γυναικα με παιδια για να παω σε ενα τετοιο χιονοδρομικο! Προσεχε τι ζητας γιατι μπορει να δημιουργηθουν τιποτα ουρες .......... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted October 14, 2019 Εγω ψαχνω γυναικα με παιδια για να παω σε ενα τετοιο χιονοδρομικο! "Σπόνσορας" εσύ ή εκείνη; 4 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 14, 2019 "Σπόνσορας" εσύ ή εκείνη; Το συζηταμε. Εξαρταται.... 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 30, 2019 Μάνο βρήκες δε βρήκες τη γυναίκα θα χαρούμε να σε έχουμε παρέα Εμείς είμαστε ετοιμοι να κλείσουμε είτε σε family hotel με παιδότοπο είτε δίπλα στον παιδότοπο με ski in ski out. Για να βγει φτηνά προσανατολιζόμαστε σε τρια αστέρια και μάλλον θα πάμε 4 ή 11 Γενάρη που είναι οι τιμές φτηνές. Καμιά 40ρια χιονοδρομικά είναι υποψήφια τύπου Vars, Valloire, Flaine και διάφορα μικρά Αυστριακά αλλά οριακά βρίσκουμε και σε κάποια από τα γνωστά θηρία χκ. Αν υπάρχει άλλη παρέα θα χαρούμε να συνεργαστούμε 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 30, 2019 Μάνο βρήκες δε βρήκες τη γυναίκα θα χαρούμε να σε έχουμε παρέα Εμείς είμαστε ετοιμοι να κλείσουμε είτε σε family hotel με παιδότοπο είτε δίπλα στον παιδότοπο με ski in ski out. Για να βγει φτηνά προσανατολιζόμαστε σε τρια αστέρια και μάλλον θα πάμε 4 ή 11 Γενάρη που είναι οι τιμές φτηνές. Καμιά 40ρια χιονοδρομικά είναι υποψήφια τύπου Vars, Valloire, Flaine και διάφορα μικρά Αυστριακά αλλά οριακά βρίσκουμε και σε κάποια από τα γνωστά θηρία χκ. Αν υπάρχει άλλη παρέα θα χαρούμε να συνεργαστούμε Και να βρω, Δεν προλαβαινω να κανω παιδι μεχρι τοτε!!!!!! :LMAO: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 30, 2019 (edited) Aν θες να χαζευεις τη θέα και να αλλάζεις πάνες 9 με 5 κάθε μέρα σε υπέροχους παιδότοπους έχουμε εμείς να σου δώσουμε παιδιά Edited October 30, 2019 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 31, 2019 Aν θες να χαζευεις τη θέα και να αλλάζεις πάνες 9 με 5 κάθε μέρα σε υπέροχους παιδότοπους έχουμε εμείς να σου δώσουμε παιδιά Αν εχετε και γυναικα το συζηταω!!!! Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted October 31, 2019 (edited) Αν εχετε και γυναικα το συζηταω!!!! Νομίζω να τριγυρνάς στα σαλέ με δυο μωρά αγκαλιά "παρατημένος μπαμπάς από την εκατομμυριούχο πρώην σύζυγο που έφυγε με δάσκαλο σκι για Aspen" θα σε βοηθήσει να βρεις μόνος σου Tι έγινε ρε παιδιά δεν θα πάει κάνας άλλος με παιδιά Άλπεις φέτος? Edited October 31, 2019 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted October 31, 2019 Νομίζω να τριγυρνάς στα σαλέ με δυο μωρά αγκαλιά "παρατημένος μπαμπάς από την εκατομμυριούχο πρώην σύζυγο που έφυγε με δάσκαλο σκι για Aspen" θα σε βοηθήσει να βρεις μόνος σου … Ωχ ?! Γραφεις και μυθιστορήματα βρε θηρίο ? Με ποιο ψευδώνυμο ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,725 Report post Posted October 31, 2019 μ'ια φορα΄ειπα να σε ακουσω και να μεινω Ελλαδα και συ μου την κανεις................................... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted October 31, 2019 Νομίζω να τριγυρνάς στα σαλέ με δυο μωρά αγκαλιά "παρατημένος μπαμπάς από την εκατομμυριούχο πρώην σύζυγο που έφυγε με δάσκαλο σκι για Aspen" θα σε βοηθήσει να βρεις μόνος σου Tι έγινε ρε παιδιά δεν θα πάει κάνας άλλος με παιδιά Άλπεις φέτος? xaxaxaxaxaxaxaxaxa κλαιω!!!!!!!!!!! 1 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Captain Powder 2,135 Report post Posted October 31, 2019 Καλύτερα να αφήσετε τα παιδιά πίσω και να πάτε να ευχαριστηθήτε σκι. Το μεγάλο θα ευχαριστηθεί αν είναι καλό ήδη , το μικρό θα ταλαιπωρηθεί . Στη δική μας περίπτωση , που έκαναν σκι από τριών , τα πήραμε έξω όταν έγινε ο μικρός 5 και η μεγάλη ήταν 7. Λίωσαμε στο σκι οικογενειακώς χωρίς προβλήματα. Κάντε λίγο υπομονή .. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted October 31, 2019 (edited) Νομίζω να τριγυρνάς στα σαλέ με δυο μωρά αγκαλιά "παρατημένος μπαμπάς από την εκατομμυριούχο πρώην σύζυγο που έφυγε με δάσκαλο σκι για Aspen" θα σε βοηθήσει να βρεις μόνος σου Tι έγινε ρε παιδιά δεν θα πάει κάνας άλλος με παιδιά Άλπεις φέτος? εγώ πάω εδώ k 4 χρονια...χειμώνα καλοκαίρι (βεβαια μένω πιο κοντά...k δεν με παίρνει να πάω k κάπου αλλου πλέον) πόσο είναι η κόρη σου; πέρασε τα 2; ξέχασα ν σου πω... στο Obertauern έχει μερικά Hotel με παιδότοπο κ είναι κατά κύριο λόγο ski in ski outβεβαία δεν ξέρω αν τα αντέχει η τσέπη σου... αν ναι κοιτά το Edited October 31, 2019 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 10, 2019 (edited) Κλείσαμε Flaine ski in ski out 11 Γενάρη από Γενεύη με γιαγιά. Δίπλα βρεφονηπιακός σταθμός. Έχει πάρα πάρα πολύ καλές τιμές αυτή τη περίοδο. Ένα ζευγάρι χωρίς παιδιά βγαίνει αρκετά κάτω από χιλιάρικο το άτομο πόρτα πόρτα. Πολύ google και υπάρχουν και ελπίδες να χαρούμε και σκι. Πολύ πιθανό και να περάσουμε μια υπέροχη ταλαιπωρία με λίγο σκι. Όποιος θέλει θα χαρούμε να έχουμε παρέα Captain γενικά παντού πάμε με τα παιδιά, είμαστε λίγο εθισμένοι, λίγο έχουμε κουράσει τις γιαγάδες λίγο λίγο δε ξέρω. Edited November 10, 2019 by ΜΙΚ 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites