pro-rad 0 Report post Posted January 5, 2005 ΚΑΛΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ!!! Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 5, 2005 Κατ' αρχήν συγχαρητήρια σε όλους σας και ιδιαίτερα στο snowclub για την ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που γίνεται μέσω του forum. μεταδίδονται γνώσεις και εμπειρίες, εκφράζεται προβληματισμός και εποικοδομητική διαφωνία και εν τέλει ενημερώνονται με τον καλύτερο τρόπο αυτοί που δεν γνωρίζουν και βελτιώνουν τις γνώσεις τους οι γνωρίζοντες. Μπράβο!!!Επί του θέματος: Είμαι ο πατέρας του TAL (ο "απο πάνω..." που δεν τον αφήνει να πάρει με μιας όλο τον εξοπλισμό, όπως λέει ο κανακάρης μου, και αυτός που θα κληρονομήσει, επι πληρωμή καινούριων βέβαια, τα θρυλούμενα πέδιλά του, όταν τα κάνει για πέταμα ) και διάβασα τη συζήτησή σας και τα επιχειρήματά σας και αποφάσισα να παρέμβω μιάς και απ' οτι βλέπω "το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον", και μπήκαμε στην τελική φάση της αγοράς εξοπλισμού. Κατ αρχήν πόσο κοστίζει ένα ζευγάρι αξιοπρεπείς μπότες που να βοηθήσουν στην βελτίωση του επιπέδου του TAL. Αν λοιπόn ta Rossignol open 300 είναι μια καλή για το επίπεδό του λύση (έχουν 300 € με δέστρα) και ένα αξιοπρεπές για το επίπεδό του ζευγάρι μπότες 150€ στο σύνολο είναι στα 450€, όσο δηλαδή και τα atomic c7 που του "γυαλισαν". Νομίζω οτι θα βοηθήσω σημειώνοντας μερικά ακόμη χαρακτηριστικά του TAL που δεν σας τα έγραψε: Ειναι αθλητής (βόλεϊ) με σχεδόν καθημερινές προπονήσεις (6 την εβδομάδα μαζί με τους αγώνες), με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι αυτοδίδακτος στο σκι. Τεχνικά υστερεί, αλλά καταφέρνει, κατα τη γνώμη μου, να ανταποκρίνεται αρκετα καλά σε σχετικά δυσκολές καταστάσεις γιατί είναι δυνατός και δεν έχει παραπανίσια κιλά. Τέλος, του αρέσει να κατεβαίνει με οσο μπορεί μεγάλη ταχύτητα. Χιονοδρομικό επισκέπτεται (μέχρι και πέρυσι) καμια δεκαρια μέρες το χρόνο. Επίσης θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος πυρήνας του snowclub στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βέροια κλπ ωστε να μπορούμε να έρθουμε σε επαφή. Διευκρινήστε επίσης αυτό σχετικά με τις εκπτώσεις των μελών, ποση μπορεί να είναι η έκπτωση και πως και απο που την παίρνουμε. Ευχαριστώ πολύ Ο σκληρόκαρδος και άπονος ( ο "απο πάνω" καταπιεστής) πατέρας του ΤAL 80 (καμάρι μου!) Πυρηνας στην Θεσσαλονικη φυσικα και υπαρχει..Συναντιωμαστε μαλιστα σαν συλλογος καθε Πεμπτη.. Σε οτι αφορα τις τιμες, τα μελη μας εχουν μεγαλες εκπτωσεις σε διαφορα καταστηματα.Στην κεντρικη σελιδα μπορειτε να δειτε πως μπορειτε να γινετε μελη καθως και στην αριστερη στηλη,να δειτε που εχει ο συλλογος προσφορες με την επιδειξη της καρτας μελους Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 5, 2005 Talos 1=μπαμπάς Tal = γιός Ααααα εσείς το φόρουμ το έχετε κάνει οικογενειακή υπόθεση... Anyway νομίζω ότι η γενική κατεύθυνση έχει δοθεί.Το καλό θα ήταν ο γιός να κάνει με δικές του σωστές μπότες,ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάζει μπότες μέχρι να σταματήσει να μεγαλώνει το πόδι του.Ναι,ναι είναι κάπως βαρύ για σένα Talos 1 ,αλλά ,όπως εξηγήσαμε η μπότα είναι το παν και μάλιστα ,όπως τόνισε ο Fidelio ,έχει το βαρύνοντα ρόλο στην εξέλιξη του εφήβου σκιέρ. Τα Open 300 είναι μια χαρά πέδιλο για έναν αρχάριο,που είναι αθλητικός τύπος και θα κάτσει να παιδευτεί να φτιάξει τεχνική.Εν προκειμένω ,ένα βασικό ρόλο τον παίζει η τιμή.Η διαφορά από τα Open σε σχέση με τα C:7 είναι μεγάλη.Άλλωστε τα Rossi είναι εξίσου ,αν όχι ελαφρώς καλύτερο πέδιλο(τουλάχιστον σύμφωνα με το περιοδικό SKI).Πάντως και πάλι ανάποδα πάμε....γιατί το πιο σημαντικό είναι η μπότα. Οπότε για βγείτε τσάρκα στα μαγαζιά να δοκιμάσει ο γιός όσες περισσότερες μπότες γίνεται.Να βρει μια που να του κάνει κουτί.Αν συνήθως πάει 10 φορές,μπορεί φέτος ,αφού θα έχει δικό του εξοπλισμό να πάει παραπάνω.Ρωτήστε στο μαγαζί που θα πάτε αν υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης των μποτών,δε χάνετε τίποτα. Α ρε μπαμπά.....τι να κάνουμε ο γιός μας βγήκε αθληταράς...για ρώτα και το δικό μου μπαμπά τι έχει τραβήξει με μένα..... 80 Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Jokey 126 Report post Posted January 10, 2005 Ανυπομονώ να δω τη συνέχεια ( λέτε μπαμπάς και υιός να μην μιλιούνται :?: :?: :?: ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 0 Report post Posted January 10, 2005 TAL, αυριο εγώ θα πάω να τσιμπίσω τα c:7!Θυμάσαι αν είχε στην πριγκιπος Νικολάου κανένα c:8?Παω αυριο γιατι εχω βαρεθεί να περιμένω!!!!!!!!Αμα αφήσω τον πατέρα μου χαλαρό δεν πρόκειται να πάρω ποτέ πέδιλα!!!!!!!!!!!!!!Γι αυτο θα πάω τώρα που τον έχω ζεστό!!Έτσι κι αλλιως τα έχουμε δει όλα!Έγω την μπότα την αποκλείω γιατι αμα μεγαλώσει το ποδάρι μου μετα θα την βάλω.....!!!Άρα αφού δεν θα πάρω μπότα αποκλείω το rossi και πάω στα atomic!Aλλα σκέφτομαι αν βρώ το c:8 να πάρω αυτό.Στην atomic μπήκα και έβαλα τα στοιχεία μου και μου έδινε c:8 και όχι c:7!Εσύ τελικά θα έρθεις αύριο???Έλα και μόνος σου ρε βλάκα!!Άφού έτσι κι αλλιως θα είναι ο πατερας μου μαζί μας. Υ.Γ. Ευχαριστώ τα μέλη του forum για την πολύτιμη βοήθεια που τόσο απλόχερα μου προσέφεραν! Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAL 0 Report post Posted January 10, 2005 Το c8 σου πεφτει πολυ μην κανεις την βλακεια και το παρεις.....!!Οσο για το site της atomic μπορει να σου βγαλει και το c9......θα το παρεις?Δεν ξερω αμα καταφερω να κατεβω εξαλλου περιμενω και απαντηση απο εδω.......(το ονομα μου ειναι pro-rad)!!Αμα δεν εχεις μποτα οπως μας ειπαν ολοι δεν μπορεις να κανεις καλο σκι οσο καλο πεδιλο και να εχεις.......ξανασκεψου το!!Αφηνω παντως ενα μικρο παραθυρακι για να παρω c7 και μποτα μαζι αν και το κοβω λιγο δυσκολο...!!(δανεισε μου ρε νατασσα μονο 100 ευρο ειναι θα σου τα δωσω.....)----->καταλαβενεις...!!Με το volkl τι εγινε ρε ρωτισες? Αντε τα λεμε απο κοντα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 11, 2005 Επισης αν τελικα αποφασισεις να αγορασεις εξοπλισμο,σε συμφερει να γινεις μελος του συλλογου ωστε να τα παρεις ολα σε πολυ χαμηλοτερη τιμη.. :wink: Σωστος :wink: .Αν μπορεις Αρη ενημερωσε τον φιλο σε ποιες μαρκες μπορει να εχει εκπτωση.(δηλ. ποιες μαρκες φερνουν καταστηματαρχες που κανουν εκπτωση σε μελη.) Θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα φιλε TAL. . Στην κατηγορια προσφορες καθενας μπορει να δει τα καταστηματα στα οποια ο συλλογος τυγχανει εκπτωσεων..Μεχρι στιγμης απ οτι ξερω εχουμε εκπτωσεις σε Fischer,Atomic,Rossignol,Salomon..Ας συμπληρωσει καποιος αν κατι μου διαφευγει Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 11, 2005 . Στην κατηγορια προσφορες καθενας μπορει να δει τα καταστηματα στα οποια ο συλλογος τυγχανει εκπτωσεων..Μεχρι στιγμης απ οτι ξερω εχουμε εκπτωσεις σε Fischer' date='Atomic,Rossignol,Salomon..Ας συμπληρωσει καποιος αν κατι μου διαφευγει[/quote'] dynastar,k2,movement,lange Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 0 Report post Posted January 11, 2005 Ρε TAL το c:7 το δινει η atomic μονο σε αρχάριους!!Πιστευεις ότι είμαστε αρχάριοι???Εντάξει μπορει να μην ξέρουμε και το ski που ξέρουν τα επαγγελματικά μέλη του πολύ ζωντανού foroum αλλα κάτι ξέρουμε και εμείς τα καημένα!!Έπίσης τι αλλο περιμένεις να μάθεις για να πάρεις μια απόφαση??????Αφού εμπιστευεσε τόσο πολύ τους παντωγνώστες skier του foroum περίμενε πρώτα να κάνουν τα καλαμπουράκια μεταξύ τους και μετα να σου πουν κάτι καινούργιο!!!Απο ότι διαβάζω ολα τα μην είναι τα ίδια με τα αρχικά!!Atomic c:7 rossi open 300 και Volkl 3*!!!!Για τις μπότες μην ακούς κανέναν!!!Είναι δικό σου το ρίσκο για το άν θα μεγαλώσει το πόδι οπότε έσυ αποφασίζεις αν θα το πάρεις!!Εκτος και αν σε βοήθησε πολύ η διαμάχη για το αν η San Marco είναι παντόφλα η όχι!!Πιστευω να μπορέσεις τελικα να πάρεις μια δική σου απόφαση και όχι του foroum!!! Καλή σου μέρα! Υ.Γ.Σκέψου και το ενδεχόμενο να είναι όλη καταστηματάρχες και να θέλουν να σε κάνουν μέλος για να ψωνίσεις απο αυτούς! Υ.Γ2.Τα λέω ανοιχτά γιατι δεν μου αρέσει να κατακρίνω τους άλλους ΄πίσω απο την πλάτη τους! Υ.Γ3.Ναι ρε Νατάσα 100 ευρουλάκια είναι!Δώστα του να πάνε στο... Quote Share this post Link to post Share on other sites
proteusdiver 0 Report post Posted January 11, 2005 Ρε TAL Ryu παιδάκι μου, με αυτόν τον τρόπο να μιλάς στο σπίτι σου και ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ... Άντε πήγαινε τώρα γιατί ακούω τη νηπιαγωγό σου να σε φωνάζει για το γάλα σου... Quote R.I.P θα είσαι πάντα μαζί μας! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 11, 2005 Ryu eίναι πραγματικά απαράδεκτο να προσβάλλεις το φίλο σου με αυτό τον τρόπο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μιλάς όταν θα βρίσκεστε μαζί.Καλύτερα να μην συμετέχεις στις συζητήσεις μας.Είναι πιστεύω πιο σωστό και για σένα αλλά κυρίως για όλους όσους προσπαθούν να κρατούν ένα επίπεδο πληροφοριών αλλά και φιλοξενίας στο forum. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryu 0 Report post Posted January 11, 2005 Aγαπητέ Arisk θα ήταν καλήτερα να μην εκφέρεις γνώμη για πράγματα που δεν γνωρίζεις!Με τον TAL γνωριζόμαστε απο μωρά!Είμαστε απο το ίδιο χωριό και οι πατεράδες μας είναι κατι παραπάνω απο φίλοι!Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε μια στο εκατομύριο των περοπτώσεων αυτά που λέω εγώ στον TAL και αυτά που λέει ο TAL σε μένα όταν ειμάστε μόνη μας να τα ενοούμε!Ενώ αντιθέτως, ο φίλος που με στέλνει στο νηπιαγωγίο δεν με ξέρει καν και είδες την συμπεριφορά του!Φαντόζομαι πόσο σοβαρός και πόσο ηψηλό επίδεδο έχει όταν λέει κατι τέτοιο σε κάποιον που κάλιστα θα μπορούσε να είναι γιος του!Επίσης μπόρει εσύ φίλε μου να νοιάζεσαι για την σωστή πληροφόρηση του TAL αλλα μερικοί αλλοι σίγουρα όχι!Τέλος πάντων.Αν οι επυθιμία του foroum είναι να φύγω ενοοίτε πως θα φύγω! Υ.Γ Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και με συγχωρείς αν σε προσέβαλα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 11, 2005 Ψυχραιμίααααααααα Ο ένας που να το φανταστεί ότι είστε κολλητάρια :?: Ο άλλος λίγο πιο σεμνά γιατί χτύπησε πολύ άσχημα στο μάτι ο χαρακτηρισμός Ήρεμα παιδιά Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
talos1 0 Report post Posted January 11, 2005 Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω το forum για τις πληροφορίες που μας έδωσε, βοηθώντας στο να αποκτήσουμε καποιες γνώσεις και κάποιο προσανατολισμό. Εννοείται οτι το ζητούμενο είναι, για κάποιο εντελώς ανυποψίαστο σχετικά με κάποιο θέμα, να αποκτήσει κάποιες γνώσεις. Ετοιμες συνταγές συνήθως δεν υπάρχουν. Οι αποφάσεις παίρνονται απο τον καθε ενδιαφερόμενο αφου πληροφορηθεί και κρίνει τις πολλές φορές αντικρουόμενες απόψεις. Ετσι λοιπόν η κουβέντα που έγινε εκτιμώ οτι ήταν πολύ χρήσιμη και είναι πολύ άδικο να συμπεριφέρεσαι αγαπητέ Ruy με αυτό τον τρόπο σε κάποιους που ασχολήθηκαν εστω και λίγο μαζί σου, χωρίς να σου το χρωστάνε στο κάτω-κάτω. Νομίζω οτι τους οφείλεις ενα συγνώμη. Ακόμη και άν κάποιοι πουλάνε σκί αυτό δεν είναι αρνητικό. Η επιπλέον γνώση τους πάνω στο αντικείμενο μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμη και για σένα. Αγαπητοί φίλοι του forum ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και τη βοήθεια. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted January 11, 2005 Αγαπητέ ryu είμαι σίγουρος οτι είστε κολλητοί με τον TAL. Αυτό όμως ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να τον κράζεις ανεβοκατεβάζοντάς τον βλάκα κλπ.στο forum.Ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι στο forum χρησιμοποιούμε μια πιο κόσμια γλώσσα και συμπεριφορά.Όσο για το φεύγεις μένεις εξέφρασα απλώς την προσωπική μου άποψη και τίποτε άλλο. Υ.Γ Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και με συγχωρείς αν σε προσέβαλα! Είδες τελικά οτι αν προσπαθήσεις βγάζεις ένα καλύτερο προφίλ; Φιλικά Άρης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
talos1 0 Report post Posted January 14, 2005 Και μιας και φτάσαμε στο αποτέλεσμα, μετά από τόση συζήτηση και ψάξιμο, ενημερώνω τί αγοράστηκε και νομιζω οτι καλό θα ήταν να γίνει μια σχετική κουβέντα που πιθανόν θα βοηθήσει και άλλους. Λοιπόν κατ' αρχήν η σημαντικότερη επιρροή του forum ήταν στο θέμα της μπότας. Ο tal αγόρασε και μπότες αν και μεγαλώνει το πόδι του: rossingol open cockpit x3 (ετσι γράφει σε διαφορα σημεία απ' έξω) flex 55 (αυτό δεν το γράφει αλλά μας το είπε ο πωλητής). Πέδιλα: Atomic c7Μεγάλο ρόλο έπαιξε όπως ήταν φυσικό ο πωλητής που φαινόταν να γνωρίζει το αντικείμενο (και έτσι μπορούσε να πείσει). Κατ' αρχήν μας είπε οτι το open 300 είναι ακριβώς ίδιο με το open100 αλλά έχει plate που όμως δεν του προσφέρει τίποτε επιπλέον. Θεωρεί λοιπόν οτι το open 100 (άρα και το 300) είναι ο,τι πιο λιτό και έτσι πήγαμε ανάμεσα σε open 500 και c7. Κατι Dynastar που μας έδειξε και εμένα πολύ μου άρεσαν λόγω τιμής, οι μικροί τα απέριψαν λόγω φίρμας νομίζω. Τελικά μετά απο πολύ περίσκεψη αποφάσισαν (tal και ryu) το ίδιο πέδιλο atomic c7 (Ο πρώτος 158cm και ο δέυτερος 170. Αντίστοιχα υψη και βάρη: 180, 64 & 180, 88.). Επίπεδο σκι 3, σύμφωνα με την κατάταξη που περιγράφεται κάπου στο forum. Εγώ έχω κάποιες επιφυλάξεις γιατί απο όσα είδα εδω σχημάτισα τη γνώμη οτι έπρεπε να πάρουν κάτι πιο "εύκολο" και ότι το συγκεκριμένο είναι πάνω από το επίπεδό τους. Ελπίζω να κάνω λάθος γιατί τα πέδιλα ήδη αγοράστηκαν, κοιμόμαστε αγκαλιά και περιμένουμε εναγωνίως τον χιονιά για να τα δοκιμάσουμε (χωρίς να τα φάμε στις πέτρες) :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 14, 2005 Επειδη αυριο θα ειναι ανοιχτα η αγορα και τα χιονια ακομα δεν επεσαν,προλαβαινετε να αλλαξετε τις μποτες. Το 55 flex ειναι για καποιον που ξεκιναει τωρα το ski ή εστω κανει πολυ λιγο καιρο.Εν τελει μποτα με 55 flex δεν θα βοηθησει στην εξελιξη του tal.Μπορει να εχει λιγα κιλα,αλλα νομιζω οτι πρεπει να δει σε 65-70.Το 55αρι με λιγο παραπανω ταχυτητα και πιεση θα αποδειχτει πολυ "λιγο" και θα τον φρεναρει. Οσον αφορα τα πεδιλα,αν το plate κανει διαφορα ή οχι το αφηνω ασχολιαστο (πως λενε τετοια πραγματα ρε γμτ...)Εν πασει περιπτωσει το C7 ειναι πολυ καλο πεδιλο για το επιπεδο του και θα βοηθησει.Απο κει και περα δε συμφωνω με το 158.Το 168 νομιζω ειναι καταλληλοτερο,αφου δεν υπαρχει ενδιαμεσο μηκος αποσο ειδα στο site της Atomic και θα το κρατησει ακομα 1 σεζον σιγουρα.Για το 158 δυσκολα να του κανει και του χρονου.Μπορει να ειναι μονο 64 κιλα τωρα,αλλα το C7 ειναι απο τα μαλακα πεδιλα και δεν θα του δημιουργησει προβλημα το 168. Σας απογοητευσα ισως,αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου(γνωμες δε ζητησατε??).Εχω την εντυπωση οτι σας επηρεασε-κατευθυνε ο πωλητης λιγο παραπανω αποσο επρεπε.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
talos1 0 Report post Posted January 15, 2005 Σ΄ευχαριστώ anemar. Γνώμες ζητήσαμε και θέλουμε κι άλλες απο τα παιδιά του forum. Αλλωστε ο εξοπλισμός δεν φορέθηκε και δεν βλέπω να χρησιμοποιείται πριν το επόμενο Σαββατοκύριακο (σε 10 μέρες). Περιμένουμε σχολιασμό κι απο άλλους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted January 15, 2005 aa Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 15, 2005 ...εγω θα διαφωνησω στο οτι το atomic c7 ειναι για αρχαριο... Salto δεν ειπα οτι ειναι για αρχαριο,αλλα οτι ειναι καλη επιλογη για το επιπεδο του,εννοωντας οτι θα τον "σπρωξει" να ανεβει ενα-δυο επιπεδα παραπανω.Οντως ειναι απο τις εταιριες που βγαζουν σκληρα πεδιλα η Atomic. Καλη επιλογη θα ηταν και τα Fischer που λες(μη νομιζεις οτι ειναι πολυ μαλακοτερα του C7..),αλλα μαλλον δεν υπαρχουν στο καταστημα που ψωνισαν. Παντως για τις μποτες ξανασκεψου το tal.Δεν πολυταιριαζουν με το πεδιλο που πηρες.Το ενα(πεδιλο) θα σπρωχνει,το αλλο(μποτα)θα φρεναρει. Οσον αφορα το υψος δεν μας ειπες αν μπορεις να το αλλαξεις ή τρυπησαν ηδη τα πεδιλα οποτε δεν γινεται.(να μην συζηταμε αδικα...) α και κατι αλλο. OPEN 300 For everyone looking for new gliding thrills. Sidecut: 112 - 69 - 95 Radius: 17 m (170) Size: 146-154-162-170-178 Weight: 1770 g (170) Interface: TwinDeck TECHNOLOGY: IPS Open IPS: INDEPENDENT PRESSURING SYSTEM TWINDECK At the waist, the interface, made from two totally independent parts, ships information from the foot to the ski: - heightened sensation of carving - good grip OPEN 100 Training and leisure skis, for effortless progress. Sidecut: 112 - 69 - 95 Radius: 15 m (162) Size: 146-154-162-170-178 Weight: 1750 g (170) Interface: X - PLATE-INTEGRAL TECHNOLOGY: IPS Open IPS: INDEPENDENT PRESSURING SYSTEM Αν εχουν διαφορες ή οχι διαπιστωσε το μονος.Παντως ιδια δεν ειναι..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAL 0 Report post Posted January 15, 2005 Περισσοτερο flex σημαινει ηψηλοτερη τιμη ετσι? Γιατι εχουμε ξεφυγει αρκετα απο τον προυπολογισμο μας και αυτο ειναι ενα προβλημα...!Βεβαια αν τα πραγματα ειναι οπως τα λετε.......Τεσπα να αναφερω οτι ο "πωλητης" οπως ο ιδιος μας ειπε ηταν αθλητης σκι(αγωνες) για 10 χρονια και αλλα 10 τωρα ειναι δασκαλος σκι.Οποτε εχει και μια σχετικη εμπειρια!Το λεω αυτο για να μην νομισετε οτι ηταν καποιος ασχετος πωλητης που μας επηρεασε με τη γνωμη του. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted January 15, 2005 aa Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 15, 2005 ΤΑL αυξημένο flex σε καμία περίπτωση δε σημαίνει απαραιτήτως αυξημένη τιμή.Ο καθορισμός της τιμής έχει πολλούς διαφορετικούς παράγοντες,τις περισσότερες φορές δεν έχουν να κάνουν καν με την ουσία του προιόντος. Saltofx ,τι εννοείς "κατα την γνωμη μου ειναι απαραδεκτο ενα πεδιλο carving το 2005 να εχει μυτη 105 χιλιοστα.....τουλαχιστον 110 θα ελεγα....."??????Why not?????? Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
anemar 6 Report post Posted January 16, 2005 Και εγω δεν βρισκω το λογο γιατι ενα πεδιλο με λιγοτερο απο 110 mm στο ανω ακρο,ειναι παρωχημενο :?: .Το sidecut εχει σημασια και το radius. Εκτος και αν στην Atomic ειναι χρονια πισω... :roll: Quote Share this post Link to post Share on other sites
TAL 0 Report post Posted January 17, 2005 Το c7 εχει sidecut 108-72-98 3 χιλιοστα λιγοτερο απο το open 500 της rossignol. Δεν ξερω αν αυτο παιζει κανεναν ρολο αλλα παντως η διαφορα μου φαινετε πολυ μικρη και σιγουρα οχι ορατη με το ματι..... Quote Share this post Link to post Share on other sites