Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Σήμερα αποφάσισα να μην πάω στο χιονοδρομικό κέντρο για ski αλλά για να κάνω κάποια μαθήματα snowboard.Ξεκίνησα και όπως περίμενα στα Καλάβρυτα γινόταν το αδιαχώριτο.Πήγα με αλλά 2 παιδιά, μαζί με εμένα 3 δηλαδή για μάθημα, εκεί έπαθα το πρώτο εγκεφαλικό, καθώς η τιμή για 3 άτομα και για μία ώρα ήταν 60 ευρώ.Στον ερμή είχε πολύ κόσμο, το χιόνι δεν ήταν και τόσο καλό και υπήρχαν λίγες πέτρες μέσα στην πίστα. Τον αναβατήρα ΕΡΜΗ τον έβαλαν σε λειτουργία στις 11 η ώρα, ενώ το χιονοδρομικό κέντρο είχε ανοίξει στις 9 η ώρα.Στον ΑΧΙΛΛΕΑ απο ότι είδα έπρεπε να πιριμένεις μισή ώρα ίσως και πολύ περισσότερο καθώς η ουρά ήταν πολύ μεγάλη.Στο σαλέ οι τιμές ήταν μεγάλές, τον κάφε τον είχαν 3.5 ευρω και όχι σε τρπέζι αλλά στο χέρι.Το δεύτερο εγκεφαλικό το έπαθα στο κατάστημα εξοπλισμού στα Καλάβρυτα όπου πλήρωσα 20 ευρώ για τον εξοπλισμό μου.Η τιμή ήταν μεγάλη γιατί όπως μου είπαν έδωσαν πάρα πολλά λεφτά για να αγοράσουν καινούρια (δηλαδή απο εμάς θα τα βγάλουν αυτά τα λεφτα:lol:. Το συμπέρασμα είναι οτι όλα ήταν πανάκριβα.Τί να πώ, μήπως ήταν όλα ωραία και καλά και εμένα μου φάνηκαν λάθος; Δεν νομίζω!!!

ΕΛΕΟΣ

Eεμμμ 20Ε δεν είναι και υπερβολική τιμή για αργία.Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στον εξοπλισμού που σου έδωσαν,αλλά άνω κάτω η ίδια τιμή ισχύει γενικώς.Νομίζω ότι οι καταστηματάρχες στα Καλάβρυτα έχουν άλλη τιμή για καθημερινές.Και ναι τα λεφτά που έδωσαν για να αγοράσουν καινούργιο εξοπλισμό ,από τους πελάτες θα τα βγάλουν...εμένα λογικό μου φαίνεται.

Αλήθεια,στο χ/κ ποια λιφτ λειτουργούσαν και ποιες πίστες είχαν δώσει????Επίσης ποια η τιμή του εισητηρίου για σήμερα?????

Λες γινόταν το αδιαχώρητο από τον κόσμο...Όντως είχε πολλούς χιονοδρόμους ή απλα συνωστίζονταν όλοι σε ένα λιφτ και φαινόντουσαν πολλοί?????

Εκει που είχαν βγει πέτρες,υπήρχε σήμανση????Στον Παρνασσό άκουσα ότι σε αυτό το θέμα έχουν κάνει καλή δουλειά.

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Για τις πέτρες δεν υπήρχε σήμανση ούτε μας ενημέρωσε κανείς :twisted: . Σε λειτουργία ήταν οι αναβατήρες:ΕΡΜΗΣ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΔΑΦΝΗ.ΑΡΤΕΜΙΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΣ. Μόνο η ΣΤΥΓΑ ήταν κλειστή .Για την τιμή του εισητηρίου δεν είμαι σίγουρος καθώς ο αναβατήρας που πήγα εγώ δεν ήθελε εισητήριο :cry: , μάλλον η τιμή ήταν γύρω στα 20 ευρώ.

Eεμμμ 20Ε δεν είναι και υπερβολική τιμή για αργία.Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στον εξοπλισμού που σου έδωσαν,αλλά άνω κάτω η ίδια τιμή ισχύει γενικώς.Νομίζω ότι οι καταστηματάρχες στα Καλάβρυτα έχουν άλλη τιμή για καθημερινές.Και ναι τα λεφτά που έδωσαν για να αγοράσουν καινούργιο εξοπλισμό ,από τους πελάτες θα τα βγάλουν...εμένα λογικό μου φαίνεται.

Συμφωνώ αλλά , το θέμα είναι σε πόσο καιρό κάποιος περιμένει να κάνει απόσβεση της επένδυσής του .

Sorry αλλά η τιμολόγηση (και η απόσβεση) δεν έχει να κάνει με αυτόν που το πουλάει αλλά με εμάς που το αγοράζουμε ... Σημασία έχει το πόσο πρέπει θέλουμε μπορούμε και πιστεύουμε ΕΜΕΙΣ ότι πρέπει να πληρώσουμε και όχι πόσο θέλει αυτός να βγάλει ...

Αν εσύ πιστεύεις ότι το ενοικιαζόμενο πολυχρησιμοποιημένο σκι πρέπει να το πληρώσεις 20 euro και αυτός στο νοικιάζει 15 είσαι κερδισμένος εσύ. Αν όμως συμβεί το αντίθετο (που συμβαίνει παντού στην Ελλάδα πλέον) τότε χαμένοι είναι όλοι ...

Τέλος του 2005 θα δούμε πολλά παράξενα στην Ελλάδα και πολλοί από αυτούς που το παίζουν μάγκες και δάγκες τώρα θα αναθεωρήσουν ή θα κλείσουν ...

C/

Σε λειτουργία ήταν οι αναβατήρες:ΕΡΜΗΣ,ΑΧΙΛΛΕΑΣ,ΔΑΦΝΗ.ΑΡΤΕΜΙΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΤΙΣ. Μόνο η ΣΤΥΓΑ ήταν κλειστή .

Μα αυτή είναι η πιο σημαντική πίστα του Χ.Κ. Καλαβρύτων :? . Αν δεν δουλεύει η Στύγα (1&2), δεν βλέπω απολύτως κανένα λόγο να επισκεφτεί κανείς το συγκεκριμένο κέντρο, εκτός και αν είναι αρχάριος.

Make Parnassos Great Again!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Η ΤΙΜΗ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 19 ΕΥΡΩ. τΟ ΧΙΟΝΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΛΛΕΣ. ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΤΑ ΣΚΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ.

να και κατι ευχαριστο που διαβαζω,

δηλαδη ολα τα χιονοδρομικα εχουν καποιες μικρες πιστες για αρχαριους χωρις εισιτηριο; στα Καλαβρυτα μιλαμε για τον Ερμη και τον Ηρακλη;

ο Παρνασσος εχει κατι αναλογο;

σε γενικες γραμμες τι τιμες ισχυουν για μαθημα μιας ωρας σκι σε δυο ατομα;

και πως ελεγχουμε οτι ο "δασκαλος" ειναι πραγματικα δασκαλος και οχι καποιος ημιμαθης;

παντως προτεινω σε ολους την διαδρομη με τον Οδοντοτο (ειδικα αν καποιος εχει το κουραγιο να την περπατησει ~7 ωρες)

.Για την τιμή του εισητηρίου δεν είμαι σίγουρος καθώς ο αναβατήρας που πήγα εγώ δεν ήθελε εισητήριο :shock: , μάλλον η τιμή ήταν γύρω στα 20 ευρώ.

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

να και κατι ευχαριστο που διαβαζω,

δηλαδη ολα τα χιονοδρομικα εχουν καποιες μικρες πιστες για αρχαριους χωρις εισιτηριο; στα Καλαβρυτα μιλαμε για τον Ερμη και τον Ηρακλη;

ο Παρνασσος εχει κατι αναλογο;

Τυπικά είναι δωρεάν ο Ηρακλής,αλλά πρακτικά πληρώνεις.Και αυτό διότι είναι στο πάνω μέρος του Χ.Κ και μπορείς να πας μόνο με την τριθέσια καρέκλα τον Αχιλέα όπου για 1 διαδρομή κοστίζει 10€!Στον Ερμη (δίπλα απο το parking) γίνεται χαμός τα Σ/Κ και τις αργίες

σε γενικες γραμμες τι τιμες ισχυουν για μαθημα μιας ωρας σκι σε δυο ατομα;

και πως ελεγχουμε οτι ο "δασκαλος" ειναι πραγματικα δασκαλος και οχι καποιος ημιμαθης;

Το μάθημα περισι που εκανα στα Καλάβρυτα κόστιζε 30€ η ώρα για ένα ατομο.Για 2 είναι μικρή η διαφορά.Αλλα αν εισαι μέλος του ΣΤΧ έχεις -νομίζω-έκπτωση :shock:.Εκεί η σχολή είναι του Κλαουδάτου και οι δάσκαλοι-ες φοράνε κόκινα ρούχα!!!!Αν ξέρουν ή δεν ξέρουν δεν μπορώ να τους κρίνω.

Για ένα άτομο και μία ώρα το μάθημα είναι 30 ευρώ, για δύο άτομα και πάνω για μία ώρα είναι 20 ευρώ ο καθ'ένας. SP ισχύει ότι τα μέλη του ΣΤΧ έχουν έκπτωση στο μάθημα , όμως πώς θα ξέρουν οι δάσκαλοι ότι εγώ είμαι όντως μέλος :?: :?:

Οι δάσκαλοι πιστεύω πώς ξέρουν τι κάνουν, πάντως όταν έμαθα ski αλλα και τώρα που έμαθα snowboard έιχα καλούς δασκάλους.

Στα Καλάβρυτα παιδιά νοικιάζουμε αργίες :

Σετ Ski - 10 euro και 13 euro ( αναλογα την παλαιώτητα του εξοπλισμού)

Και Snowboard 20 euro (Τα Snowboard έχουν πια γρήγορες φθορές)

Τις καθημερινές υπάρχουν εκπτώσεις γύρω στο 30-40%.

Σίγουρα υπάρχουν και πιο φθηνά μαγαζιά σε κάποια χιονοδρομικά κέντρα. Απλά και οι δικές μας τιμές , ειδικά αν δείτε τα επίπεδα των καταστημάτων στα Καλάβρυτα , μυάζουν τουλάχιστον λογικές(Δεν έχει γίνει αύξηση τα τελευταία 3 χρόνια)

Οι τιμες αυτές ισχύουν για τα καταστήματα που βρίσκονται στην πόλη των Καλαβρύτων.

"Να δεις τι σού χω για μετά..."

Μην σας πιάνουν κορόιδα ότι δήθεν είναι δωρεάν!

Την σημερινή εποχή ένα συρματόσκοινο με "πίστα" 50 μέτρων τι δωρεάν είναι; Χαράς την μεγάλη προσφορά. Τρέξτε να προλάβετε!!!!

Ούτως ή άλλως (πέρσι) τον μισό χώρο της πίστας τον έκλειναν για μάθημα σκι.

Μακάρι να υπήρχε ένα λιφτ αρχαρίων (όχι συρματόσκοινο) 3-4 φορές μεγαλύτερο, με ικανοποιητικό πλάτος πίστας (ώστε να απορροφηθούν και ο κόσμος και οι ουρές) επί πληρωμη (με τιμοκαταλόγους ευρωπαϊκούς και όχι Καλαβρυτινούς-διαπλανητικού επιπέδου) όπου θα υπήρχαν οι δυνατότητες για αρχάριο να μάθει και να αγαπήσει το σκι.

Δεν θέλω άλλο τζάμπα!! Θέλω επί πληρωμή, αλλά να απαιτώ να εισπράτω εξυπηρέτηση ανάλογη.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

SP ισχύει ότι τα μέλη του ΣΤΧ έχουν έκπτωση στο μάθημα , όμως πώς θα ξέρουν οι δάσκαλοι ότι εγώ είμαι όντως μέλος :?: :?:

Αν είσαι μέλος θα έχεις και κάρτα...Ρώτα τα παιδία απο το ΔΣ

SP ισχύει ότι τα μέλη του ΣΤΧ έχουν έκπτωση στο μάθημα , όμως πώς θα ξέρουν οι δάσκαλοι ότι εγώ είμαι όντως μέλος :?: :?:

Αν είσαι μέλος θα έχεις και κάρτα...Ρώτα τα παιδία απο το ΔΣ

ειμαι μελος δεν εχω κτα ακομα αλλα λογικα στην κοπη της πιτας θα μου παραδωθει...

ετσι δεν ειναι??

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

μακαρι να ηταν αλλιως τα πραγματα αλλα δεν ειναι :roll: :roll: :roll:

δεν ξερω καθολου την περιοχη αλλα δεν μου φαινεται κακο να ειναι εκει ολοι οι δασκαλοι για να κανουν μαθηματα (που αλλου θα πανε, στην Στυγα:P

υπαρχει και στα αλλα χκ κατι αντιστοιχο;

η βγαζεις τα πεδιλα και περπατας προς τα πανω (για αλλη μια απιστευτη κατεβασια κουτρουβαληματος :evil: αχ τα σκεφτομαι και ανυπομονω)

Μην σας πιάνουν κορόιδα ότι δήθεν είναι δωρεάν!

Την σημερινή εποχή ένα συρματόσκοινο με "πίστα" 50 μέτρων τι δωρεάν είναι; Χαράς την μεγάλη προσφορά. Τρέξτε να προλάβετε!!!!

Ούτως ή άλλως (πέρσι) τον μισό χώρο της πίστας τον έκλειναν για μάθημα σκι.

Μακάρι να υπήρχε ένα λιφτ αρχαρίων (όχι συρματόσκοινο) 3-4 φορές μεγαλύτερο, με ικανοποιητικό πλάτος πίστας (ώστε να απορροφηθούν και ο κόσμος και οι ουρές) επί πληρωμη (με τιμοκαταλόγους ευρωπαϊκούς και όχι Καλαβρυτινούς-διαπλανητικού επιπέδου) όπου θα υπήρχαν οι δυνατότητες για αρχάριο να μάθει και να αγαπήσει το σκι.

Δεν θέλω άλλο τζάμπα!! Θέλω επί πληρωμή, αλλά να απαιτώ να εισπράτω εξυπηρέτηση ανάλογη.

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

xehasate kati poly basiko

to parking

ego anebaino apo thn hmera pou anoixe

ayto to pragma me to parking einai aisxos

kai gia na gino safis

o skier den mporei na parkarei sta 2 xiliometra kai na koybalaei exoplismo diko toy kai ths oikogeneias

o episkeptis mporei na perpathsei kai ligo ektos kai an fora 10 pontoys takoyni

eleos ayto to pragma kaloi oi episkeptes afhnoun xrhmata alla kapou prepei na ginei kati kai giayto

ta alla ta parablepo giati den exo kai kati kalytero konta mou kai tis yphresies tis grafo sta palia mou ta papoytsia giati an einai poromenos gia ski kai den exei xioni feygo kafe kai santoyits ferno apo to spiti

as kanoun kai enan timokatalogo sosto symfona me ton analogoynta xrono pou apomenei kai oxi mish mera kai prasina aloga

kalo brady

ειμαι μελος δεν εχω κτα ακομα αλλα λογικα στην κοπη της πιτας θα μου παραδωθει...

ετσι δεν ειναι??

Αν απευθύνεσαι σ'εμένα,δεν ξέρω.Ρώτα τα παιδιά που είναι στο Δ.Σ

ετσι δεν ειναι??

Αν απευθύνεσαι σ'εμένα,δεν ξέρω.Ρώτα τα παιδιά που είναι στο Δ.Σ

Σε κανεναν συγκεκριμενα...απλα μια υπενθημηση εκανα... :D:D:D

xehasate kati poly basiko

to parking

ego anebaino apo thn hmera pou anoixe

ayto to pragma me to parking einai aisxos

kai gia na gino safis

o skier den mporei na parkarei sta 2 xiliometra kai na koybalaei exoplismo diko toy kai ths oikogeneias

o episkeptis mporei na perpathsei kai ligo ektos kai an fora 10 pontoys takoyni

eleos ayto to pragma kaloi oi episkeptes afhnoun xrhmata alla kapou prepei na ginei kati kai giayto

ta alla ta parablepo giati den exo kai kati kalytero konta mou kai tis yphresies tis grafo sta palia mou ta papoytsia giati an einai poromenos gia ski kai den exei xioni feygo kafe kai santoyits ferno apo to spiti

as kanoun kai enan timokatalogo sosto symfona me ton analogoynta xrono pou apomenei kai oxi mish mera kai prasina aloga

kalo brady

Πεσ τα....