Efthymis 9 Report post Posted June 1, 2021 Καλησπέρα στην ομάδα. Για την αποθήκευση των σκι τι προτείνετε; οριζόντιο με τις δέστρες προς τα κάτω για να μην χαλάσει το camber ή κάθετα να κρέμονται από τις άκρες;(σε αυτήν την περίπτωση δεν πιέζετε το rocker); φυσικά έχει προηγηθεί wax. γνώμες για το παρακάτω. https://www.storeyourboard.com/indoor-ski-display-wall-rack-solid-cherry-wood/?source=category_page Quote Share this post Link to post Share on other sites
xmen 1,197 Report post Posted June 1, 2021 (edited) Ρίξε μία ματιά σε αυτό ελπίζω να βοηθήσει. Έχω υπ´ όψιν και κάτι ακόμη, μόλις το βρω θα βάλω τον σύνδεσμο. Με την ευκαιρία, καλώς όρισες στο φόρουμ και την παρέα μας Ευθύμη. Σε περίπτωση που δεν το έχεις εντοπίσει ακόμη υπάρχει και αυτός ο χώρος όπου μπορείς να μας ευχηθείς καλώς σας βρήκα Edited June 1, 2021 by xmen 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 2, 2021 ......Σε δροσερό και ξηρό μέρος μέσα στο σπίτι και όχι ήλιο είναι ένα καλό μέρος για αποθήκευση ,τα βάζουμε σε ουδέτερη θέση και χωρίς πίεση ,να μην κρέμονται από τα άκρα και να μη συμπιέζονται με ιμάντα η με τα φρένα του σκι ( μπορείς να τα πάρεις και στο κρεβάτι σου είναι ότι το καλύτερο ) 2 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 2, 2021 1 hour ago, vaggelis said: ......Σε δροσερό και ξηρό μέρος μέσα στο σπίτι και όχι ήλιο είναι ένα καλό μέρος για αποθήκευση ,τα βάζουμε σε ουδέτερη θέση και χωρίς πίεση ,να μην κρέμονται από τα άκρα και να μη συμπιέζονται με ιμάντα η με τα φρένα του σκι ( μπορείς να τα πάρεις και στο κρεβάτι σου είναι ότι το καλύτερο ) ειδικα αν θες να πεις στην γυναικα σου οτι υπαρχει προβλημα στην σχεση , δεν παει αλλο και δεν βρισκεις πως να το ξεστομησεις! 2 6 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted June 6, 2021 Ένα καλό σέρβις ,wax παντού χωρίς να τα ξύσεις ,χαλαρώνεις της δέστρες μπρος και πισο και τα ανοίγεις ,σε δροσιά 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 8, 2021 Οριζόντια με τις δέστρες κάτω για να μην χαλάσει το camber είναι ο βέλτιστος τρόπος. 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 9, 2021 Για να ξεφορτωθεις την γυναικα σου αν θελεις ,ειπαμε...παρτα στο κρεβατι σου.Για να ξεφορτωθεις τα πεδιλα σου ...αστα ξαπλωμενα με τις δεστρες πανω και χωρις κερι ...θαναι μια φιλοτιμη προσπαθεια! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 9, 2021 Εγω έτσι το έχω. Σπατάλη χώρου 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Efthymis 9 Report post Posted June 10, 2021 23 hours ago, KonKan said: Εγω έτσι το έχω. Σπατάλη χώρου Κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου...ευχαριστώ, πολύ χρήσιμη η φώτο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites