Apnea 0 Report post Posted January 25, 2005 Ειμαι ο Γιαννης, θα ελεγα σχετικα καινουργιος στο αθλημα λογο του οτι ασχολουμε πιο πολυ με τον αντιθετο κλαδο....καταδυσεις. Δεν μπορω να πω οτι ξερω πολυ καλο σκι αλλα το παλευω. Συνηθως βρισκομαι στα καλαβρυτα. Λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων στο Μοναχο, αυτη την εβδομαδα θα βρισκομαι στο Kussel στην Αυστρια. Ειμαι πολυ περιεργος να δω την δομη των ξενων χιονοδρομικων κεντρων. Θα σας μεταφερω εντυπωσεις και φωτο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted January 25, 2005 Γιάννη καλως ήρθες Περιμένουμε εντυπώσεις απο το χ/κ που θα πας! Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 25, 2005 600 μέλη και 20000 δημοσιεύσεις.....pas mal pas mal Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 25, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα Γιάννη. Υάρχουν κι άλλοι τύποι εδώ που ασολούνται με καταδύσεις (εγώ προτιμώ ελεύθερη) Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted January 26, 2005 Καλωσόρισες και καλές χιονοκατεβασιές (Δηλαδή, αρχίζω να "παλιώνω"?) :?: Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted January 26, 2005 Welcome και καλά να περάσεις...τυχερούλη Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted January 26, 2005 ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ! ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ! ΑΥΣΤΡΙΑ ΑΚΟΥΩ? ΤΥΧΕΡΟΥΛΗ! Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Apnea 0 Report post Posted January 28, 2005 Παιδια ευχαριστω για την υποδοχη. Τελικα αλλαξε η τοποθεσια θα παω στο Lermoos, Austria αυριο. Την Δευτερα με το καλο θα σας στειλω φωτο. Απο οσα εμαθα μεχρι τωρα θα εχει καιρο αψογο ομως με θερμοκρασιες -10c με -18c. To χιονοδρομικο εχει βαση 1000 μετρα και υψος 2238μετρα. Καλα να περασετε οτι και να κανετε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
moutoulos 0 Report post Posted January 28, 2005 Καλως τον !!. Καλωσηρθες Γιαννη!!. Quote Share this post Link to post Share on other sites
born_2_be_spoilt 0 Report post Posted January 28, 2005 welcome γιαννη. καλωσορισες στην παρεα του snowclub και απο εμενα Καλως τον !!. Καλωσηρθες Γιαννη!!. αφου βρε φιλε μου ειναι πιο παλιος απο εσενα εκεινος επρεπε να σε καλοσοριζει οχι εσυ.......εκεινος ειναι 25/1 και εσυ 27/1 αστειεουομαι βρε................ Quote Share this post Link to post Share on other sites
moutoulos 0 Report post Posted January 28, 2005 welcome γιαννη.καλωσορισες στην παρεα του snowclub και απο εμενα Καλως τον !!. Καλωσηρθες Γιαννη!!. αφου βρε φιλε μου ειναι πιο παλιος απο εσενα εκεινος επρεπε να σε καλοσοριζει οχι εσυ.......εκεινος ειναι 25/1 και εσυ 27/1 αστειεουομαι βρε................ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ενταξει μωρε μια οικογενεια ειμαστε. Δεν το ειχα προσεξει :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted January 29, 2005 Welcome Mr. Γιαννης...Ολοι κατα καιρους ειμαστε στα πανω μας και αλλωτε στα κατω μας.Εσυ κατα εξαιρεση οταν εισαι down παλι το ευχαριστιεσαι (καταδυση)!!!!Ελπιζω να ειμαστε εδω πολυ καιρο να μοιραζωμαστε και αλλες τετοιες εξυπναδες....... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Apnea 0 Report post Posted February 1, 2005 Welcome Mr. Γιαννης...Ολοι κατα καιρους ειμαστε στα πανω μας και αλλωτε στα κατω μας.Εσυ κατα εξαιρεση οταν εισαι down παλι το ευχαριστιεσαι (καταδυση)!!!!Ελπιζω να ειμαστε εδω πολυ καιρο να μοιραζωμαστε και αλλες τετοιες εξυπναδες....... Τις περισσοτερες φορες ειμαι κατω απο την επιφανεια οποτε αν μια μερα ειμαι down απλα δεν δινω σημασια γιατι εχω βρεθει βαθυτερα... καπως ετσι παει Quote Share this post Link to post Share on other sites