Pant 2,495 Report post Posted January 23 Ωραία και ήσυχη μέρα σήμερα. Τυχεροί οι Γιαννιώτες. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 24 Τι έγινε το L3; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 24 Ουρές 0 σήμερα. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 24 Ήσουν πάνω ; Τι έγινε το πιάτο στον απέναντι λόφο; Εγνατία έκανε ουρές με το βυτιοφόρο; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 25 (edited) Οχι, στις κάμερες φαίνεται. Θα πάω όταν ξανά-χειμωνιάσει Edited January 25 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 26 Μια συνοπτική παρουσίαση της νέας κατάστασης στο Ανήλιο. https://www.youtube.com/watch?v=CCkinyt0EmI Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 27 Πάρα πολύ ωράια και μπράβο μας που βάλαμε ένα αποσυμπλεκόμενο στη Β.Ελλάδα μετά απο τόσα χρόνια αλλά δεν άκουσα κανέναν να σχολιάζει τη τιμή της κάρτας. Το παράκαναν λίγο. Αν είναι να δώσω 90 € οικογένεια για ένα λίφτ, εγώ που μπορώ, θα δώσω τα διπλά και θα πάω Μπάνσκο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanasissin 353 Report post Posted January 27 αντε μπανσκο 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
BlackSmith 129 Report post Posted January 27 (edited) Ωραίος... εντός θέματος Το forum σε ευχαριστεί για τη μνημειώδη συνεισφορά σου. Δεν ξέρω γιατί κάποιους του πονάει τόσο πολύ που οι Βούλγαροι μας άφησαν 20 χρόνια + πίσω τους. Μαζί με μένα φαίνεται ότι πολοί είχαν την ίδια ιδέα. Το ΣΚ έγινε χαμός στα ΧΚ με λογική τιμή κάρτας, στο Ανήλιο μάλλον έχει μύγες και το χειμώνα και τις βαράγανε. Edited January 27 by BlackSmith Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 28 Οτι νά ΄ναι... Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 30 Απλά και ωραία. Τυχεροί Γιαννιώτες... Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 30 2 minutes ago, Pant said: Απλά και ωραία. Τυχεροί Γιαννιώτες... Είναι αναξιόπιστο το σάιτ του χιονοδρομικού . Το πρωί δεν λειτουργούσε το L2 και έχει εξαφανιστεί το L3 . Για τον χάρτη στην κορφή τι να πώ.... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 30 Ελα ρε Βασίλη! Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Σοβαρά, για το L2 και L3 θα πάω στο Ανηλιο; Υπάρχουν πληροφορίες. Βλέπεις και κρίνεις. Τηλεφωνείς, απαντάνε και ενημερώνεσαι. Αν δουλεύει το 6πλό, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.1 Οσο για το χάρτη... έχει και καλύτερο. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted January 30 Just now, Pant said: Ελα ρε Βασίλη! Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου. Σοβαρά, για το L2 και L3 θα πάω στο Ανηλιο; Υπάρχουν πληροφορίες. Βλέπεις και κρίνεις. Τηλεφωνείς, απαντάνε και ενημερώνεσαι. Αν δουλεύει το 6πλό, δεν χρειάζεται κάτι άλλο.1 Οσο για το χάρτη... έχει και καλύτερο. Όταν το επίσημο site δίνει ανοιχτά τα κλειστά λιφτ και εξαφανίζει λιφτ τι σου λέει ότι θα σου πουν την αλήθεια για το εξαπλό ; Μου φαίνεται είσαι και εσύ της σχολής θα πάρουμε τον τοττη τηλέφωνο να μας πει αν χιόνισε στο Πισοδέρι . Κράζουμε για να έχουμε . Τόσα λεφτά παίρνουνε από το δημόσιο στο Ανήλιο . Ας φτιάξουνε το site. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted January 30 Αρχικά άλλο site κι άλλο ενημέρωση site. Εγώ είμαι της σχολής: συλλέγω πληροφόρίες, κρίνω, ρωτάω (αν χρειάζεται) κι αποφασίζω. Εχω την "πολυτέλεια" να υπάρχουν 5-6 χιονοδρομικά γύρω μου. Σιγουρα δεν τηλεφωνώ για να μάθω αν χιόνισε. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 31 20 hours ago, Pant said: Εχω την "πολυτέλεια" να υπάρχουν 5-6 χιονοδρομικά γύρω μου. Κανονικά, πρέπει να συλληφθείς... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimiG 276 Report post Posted February 11 Έχει βλάβη σοβαρή το συρόμενο της βάσης από προχθές. Κακώς δεν έγραψα νωρίτερα. My bad. Βγάλανε την τροχαλία και την πήγαν μηχανουργείο. Και δεν ενημέρωσε με ιστορία στο fb για ημερήσια λειτουργία από χθές, σήμερα επίσης ακόμη όχι ίσως. Θα κοιτάξουν να το έχουν ετοιμάσει για αποκριάτικο τριήμερο μου ειπώθηκε 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 20 Pant να ανέβω αύριο ή θα έχει μπουχο και νερό; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted February 20 (edited) 2 hours ago, vro said: Pant να ανέβω αύριο ή θα έχει μπουχο και νερό; Εγώ θα πήγαινα Κυριακή ή καθόλου. Καμία μέρα δεν δείχνει να είναι άψογη, Κυριακή περισσότερο κρύο, ίσως λιγότερο μπουχό. Edited February 20 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 21 Εξαιρετική μέρα στο Ανήλιο σήμερα . Άρχισε με λιακάδα και στις 4 στο φευγιο έριχνε πατσαβούρες. Ξεσκιδ εντός εκτός . Μια ώρα χαλαρά από Γιάννενα παρ όλη την ξεφτίλα του ιδιώτη που έχει μονοδρομήσει την Εγνατία . Κομμουνισμό θα λέτε και θα κλαιτε. ΟΝΤΩΣ το εξαπλό δεν έχει ουρές . Απίστευτο . Δεν ξέρω τι κάνουν , ή αν απλά δεν έχει κόσμο. Βέβαια βλέπεις απέναντι το Περιστέρι με την μυθική βόρεια κατάβαση της Τσουκαρέλας και καταλαβαίνεις γιατί οι βαρώνοι της Ηπείρου , ισόβιοι δήμαρχοι , περιφερειάρχες , βιομήχανοι και πρόεδροι της Δημοκρατίας μας κρατάνε στον μεσαίωνα και φτιάξανε το χιονοδρομικό στους όμορφους λόφους ( γκιουζελ Τεπέ) αντί στον μύθο της Τσουκαρέλας . 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 22 Να τον ακούτε τον pant . Και να κάνετε το αντίθετο . Χαχαχαχαχαχαχα. Έλα pant ανοίγω το διπλό prive 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted February 22 (edited) Σωραίος! On 2/20/2026 at 11:36 PM, Pant said: Εγώ θα πήγαινα Κυριακή... ...και θα έτρωγα καλή πατάτα... Edited February 22 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Dom-1k3 43 Report post Posted February 23 On 2/21/2026 at 3:57 PM, vro said: Εξαιρετική μέρα στο Ανήλιο σήμερα . Άρχισε με λιακάδα και στις 4 στο φευγιο έριχνε πατσαβούρες. Ξεσκιδ εντός εκτός . Μια ώρα χαλαρά από Γιάννενα παρ όλη την ξεφτίλα του ιδιώτη που έχει μονοδρομήσει την Εγνατία . Κομμουνισμό θα λέτε και θα κλαιτε. ΟΝΤΩΣ το εξαπλό δεν έχει ουρές . Απίστευτο . Δεν ξέρω τι κάνουν , ή αν απλά δεν έχει κόσμο. Βέβαια βλέπεις απέναντι το Περιστέρι με την μυθική βόρεια κατάβαση της Τσουκαρέλας και καταλαβαίνεις γιατί οι βαρώνοι της Ηπείρου , ισόβιοι δήμαρχοι , περιφερειάρχες , βιομήχανοι και πρόεδροι της Δημοκρατίας μας κρατάνε στον μεσαίωνα και φτιάξανε το χιονοδρομικό στους όμορφους λόφους ( γκιουζελ Τεπέ) αντί στον μύθο της Τσουκαρέλας . Κοιτώντας παλαιότερα το ανάγλυφο των βουνών της περιοχής το κυριότερο που είχαμε αναρωτηθεί είναι γιατί δεν επιλέχθηκε ποτέ ο Λάκμος (Περιστέρι) όπου προσφέρεται για μεγάλο και ποικίλο πεδίο και με (σχετικά) εύκολη πρόσβαση, οπότε αν μας δώσεις μερικές πληροφορίες για την τελευταία παράγραφο του post σου θα ήταν πολύ χρήσιμο! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,257 Report post Posted February 23 (edited) https://el.wikiloc.com/diadromes/back-country-ski/greece/epirus https://youtu.be/495sYkn1GLo?si=OrSkH_rHB045tMZy https://www.facebook.com/share/v/16dD426UCq/ Τελείως πρόχειρα , στην Αθήνα έχω και άλλο υλικό. Το χιονοδρομικό στο Μέτσοβο και μετέπειτα το Ανήλιο ήταν "πολιτικές" επιλογές που είχαν ανά κάνουν με το ήδη αναπτυγμένο τουριστικά Μέτσοβο και όχι με την καλύτερη χιονοδρομική επιλογή. Δυστυχώς το Ανήλιο ενώ μπορεί να έχει ρόλο σαν μικρό τοπικό χιονοδρομικό που θα ενισχύει το τοπικό τουριστικό προϊόν καλείται να αναλάβει ρόλο μεγάλου χιονοδρομικού για το οποίο απλά δεν έχει τα προσόντα. Αυτού του τύπου τα χιονοδρομικά κάνουν τον κύκλο τους και μετά σβήνουν. Οι πολίτσες στο Μέτσοβο κάποτε ήταν η πρωτεύουσα του ελληνικού σκι. Από δήμαρχος Μετσόβου ξεκίνησε ο ισόβιος περιφερειάρχης της Ηπείρου και την τελευταία εικοσαετία ποταμός δημοσίου χρήματος έχει δοθεί στο χιονοδρομικό. https://www.facebook.com/share/v/1C1iiQhpDb/ Η συνέντευξη του περιφερειάρχη Ηπείρου με την οποία μπορείς να καταλάβεις το πνεύμα και την λάθος χιονοδρομική αντίληψη. Edited February 24 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted February 25 On 2/24/2026 at 12:37 AM, vro said: Η συνέντευξη του περιφερειάρχη Ηπείρου με την οποία μπορείς να καταλάβεις το πνεύμα και την λάθος χιονοδρομική αντίληψη. Που επικρατεί σε όλη τη διοίκηση. Για να υπάρχει σωστή χιονοδρομική αντίληψη πρέπει να συντρέχουν κι άλλες προϋποθέσεις. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites