DimiG 276 Report post Posted December 28, 2025 (edited) Ναι αυτή είναι η διαδρομή μου. Από Άρνισσα πάω. Από Αμύνταιο, Παντελεήμονα το ίδιο είναι, αλλά εγώ προτιμώ την άλλη . Με 130 , σταθερά μέχρι διασταύρωση στον Αντίγονο. Μετά λίγο πιο σιγά για 10 λεπτά μέχρι διασταύρωση Άρνισσας Εγώ στον Άγιο δεν ζυγώνω ποτέ. Δεν μου αρέσει η όλη ατμόσφαιρα Μόνο Τσέγανη έχω φάει τα τελευταία πολλά χρόνια στον Άγιο. Μου κάνανε το τραπέζι. Με το ζόρι, αλλά το φιλαράκι επέμενε και πήγα γιαυτόν. Καλό αλλά νομίζω ακριβό. Μαγαζάρα βέβαια. Να πας να φας και να μείνεις στο Σκλήθρο κάτω από το Νυμφαίο. Στο Θωμά. Εστιατόριο να πέσεις κάτω, με χρυσούς σκούφους, μερίδες τέρατα,τιμές που δεν τις πιστεύεις και πανσιόν απέναντι στο δρόμο αξιοπρεπέστατη και οικονομικά. Edited December 28, 2025 by DimiG 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,779 Report post Posted December 31, 2025 22 Xρονια ειχα να παω 3 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,712 Report post Posted December 31, 2025 Είναι ανέκδοτο!!! Ειναι ντροπή!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted December 31, 2025 Το χιονοδρομικό θα είναι κλειστό επειδή έχει… πολύ κρύο; Στο Λιβινιο δεν έπρεπε να κάνουν καθόλου σκι 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted January 1 -14 τώρα. Ανέβηκε από χθες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted January 1 https://vm.tiktok.com/ZNR6EpgTN/ ok, νομίζω ότι βλέπω το προβλημα 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,238 Report post Posted January 12 https://www.powergame.gr/akinita/1269105/palaios-agios-athanasios-petrina-palatia-polountai-pros-1-000-evro-t-m-stin-arachova-tis-makedonias/ 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,238 Report post Posted February 8 (edited) Χάθηκε σκιέρ στο καιμακ . Δηλώθηκε η εξαφάνιση στις 6 . Τον ψάχνουν έμακ και χιονοδρομικό Είχε και έχει ομίχλη στα ψηλά . Βρέθηκε . Τον πάνε νοσοκομείο για εξετάσεις . Edited February 8 by vro 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted February 23 Ένα ακόμα διήμερο πέρασε στο Καϊμακτσαλάν. Διήμερο γιατί το Σάββατο δεν ανέβηκα για σκι. Έμαθα όμως ότι ήταν αρκετά καλά. Την Κυριακή είχε εναλλαγές ομίχλης με ήλιο και αρκετό κόσμο. Σε κάποια φάση στην αγκυρα είχε ουρά. Πιστεύω επειδή είχε ανοίξει ο καιρός εκεί πάνω και η ομίχλη είχε κατέβει προς την καρέκλα και κάτω. Σήμερα όμως ήταν πραγματικά εξαιρετικά. Αέρας το πρωί, αλλά μέχρι να πας στην κρεμαση. Εκεί... σκέτη απόλαυση. Φουλ ήλιος, λιγότερο κόσμος από χθές, μηδενικές ουρές και πολύ σκι. Η ποιότητα του χιονιού εκπληκτική. Το βουνό έχει πολύ χιόνι. Τόσο που όσοι ξέρουν την πίστα της κρεμασης, θα δούνε ότι έχει γίνει σχεδόν ολη ευθεία σε σχέση με πριν. Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο έρχεται στο Καϊμακτσαλάν, να είμαστε καλά. Και μετά... ραντεβού στα Πηγάδια. Να βρεθούμε, να σκιαρουμε, να γελάσουμε, να γνωριστούμε και να φάμε!!! 3 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites