SSLiv 7 Report post Posted January 21 (edited) Καλησπέρα σε όλους! Διαβάζω το forum από το 2022 (όταν και ξεκίνησα την χιονοδρομία) ωστόσο δεν είχα δημιουργήσει λογαριασμό κάθως θεωρούσα πως δεν είχα και τίποτα να πω/προσφέρω (ακόμα το πιστεύω δηλαδή) Παρ'ολα αυτά, θα ήθελα τις γνώμες σας (όποιες είναι αυτές) οπότε here I am. Μετά από πολύ πειθώ κατάφερα να τραβήξω αρκετούς φίλους να δοκιμάσουν το άθλημα και όπως ήταν αναμενόμενο, μερικοί το λάτρεψαν. Με έναν από αυτούς λοιπόν (αρχάριο ακόμα - ξεκίνησε πέρσι), σχεδιάζουμε την πρώτη μας εκδρομή γύρω από το ski (ιδανικά μέσα Φλεβάρη), και έχουμε καταλήξει σε ένα 4ήμερο στα Γιάννενα για 2 μέρες Aνήλιο (Πέμπτη - Παρασκευή), να θυμηθεί πόσο άβολες είναι οι μπότες, να πάρει αυτοπεποίθηση και να τιμήσουμε τα νέα lifts (στο Ανήλιο τσούλησα πρώτη φορά) και 1 μέρα Bασιλίτσα (Kυριακή και επιστροφή Αθήνα), ένα χιονοδρομικό που έχω βάλει στόχο από πέρσι. Έχετε να προτείνετε καμία άλλαγη στο σχεδιασμό (οτιδήποτε); Κάποιο άλλο συνδιασμό χιονοδρομικών (Σέλι/Ελατοχώρι κ' 3-5 ίσως); Κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί; Η σκέψη είναι ότι θέλουμε ένα πιο beginner friendly χιονοδρομικό για τις πρώτες μέρες αλλά και κάτι πιο αξιόλογο για μετά, να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Ευχαριστώ! Υ.Γ. Δεδομένα: 1) Aπό Αθήνα 2) Ένας αρχάριος κι ένας ΟΚ σκιερ 3) Έστω ότι υπάρχει αρκετό χιόνι 4) Μία μέρα για τουρισμό (Σάββατο;) 5) Μένουμε Ελλάδα!! (Ακούστηκε το Borovets αλλα ίσως του χρόνου) Edited January 21 by SSLiv 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 21 Καλώς ήρθες. Πολύ καλή επιλογή όπως το περιγράφεις, αρκεί να υπάρχει χιόνι Προσοχή στον καιρό, Ανήλιο με ομίχλη δεν είναι ευχάριστο. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
jimkarys 583 Report post Posted January 21 Έρχεται εκδρομή του συλλόγου στα 3-5 Πηγάδια και στο Σέλι, μείνετε συντονισμένοι…. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21 (edited) Ωραίο ταξίδι. Ετοιμάσου να πάθεις πλάκα με το Ανήλιο και παρακάλα να είναι σε κατάσταση να λειτουργήσουν τα πέρα λιφτ της Βασιλίτσας να πάθεις κι άλλη πλάκα. Προσοχή στις καθημερινές Βασιλίτσα (να δούμε τι θα δουλεύει κάθε μέρα, ακόμα δεν έχουν αποφασίσει) και τα Σαββατοκύριακα στο Ανήλιο από κόσμο. Πέρσι έκανα με βάση Καστοριά το Πισοδέρι Ανήλιο τουρισμός, γιατί ζούμε στην πιο όμορφη χώρα του κόσμου. Μακάρι να το έκαναν παραπάνω Έλληνες (εννοώ το να πάρουν δυο μέρες άδεια να ταξιδέψουν ορεινή Ελλάδα και ας πάνε και όσοι θέλουν σε χιονοδρομικό). Ελατοχώρι-Πισοδέρι, Σέλι - Καιμάκ, Bίτσι - Πηγάδια έχω κάνει σε αντίστοιχα ταξίδια 4ήμερα. Και Πήλιο με σερί για πάνω βγαίνει. Όλα είναι υπερχιονοδρομικάρες και όλα βγαίνουν άνετα, βενζίνη και καλή παρέα να έχεις. Προσοχή: ΑΝ δουλεύουν ολόκληρα Όλα έχουν για αρχάριο και όλα έμπειρος σκιερ για μέρα δεν βαριέται. 3-5, Πισοδέρι, Βασιλίτσα έμπειρος μπορεί να μην βαρεθεί και για πολύ παραπάνω. Φέτος λέω για Καιμάκ και κάτι ski greece Η εκδρομή του Συλλόγου φαντάζομαι είναι Σαββατοκύριακο σωστά? Υ.Γ. Έχεις κάνει σκι στο καινούργιο συρόμενο στο Ανήλιο με ομίχλη pant? Κανείς δεν έχει κάνει!!!! Υ.Γ.2 Έχω κάνει και Καλάβρυτα-Παρνασσό, Περτούλι-Βασιλίτσα, Περτούλι-Παρνασσό, Παρνασσό - Καρπενήσι και Πήλιο- Παρνασσό σκ και τριήμερα αλλά δεν μετράνε!! Έχουμε κάνει και Μαίναλο Καλάβρυτα την ίδια μέρα φόλα φεύγουμε αλλά ούτε αυτό μετράει. Edited January 21 by ΜΙΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 21 (edited) 4 minutes ago, ΜΙΚ said: Υ.Γ. Έχεις κάνει σκι στο καινούργιο συρόμενο στο Ανήλιο με ομίχλη pant? Κανείς δεν έχει κάνει!!!! Εσύ έχεις κάνει σκι με ομίχλη στο Ανήλιο; Ασ΄ το, μη χαλάσουμε το νήμα. Edited January 21 by Pant Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 21 (edited) 4 minutes ago, Pant said: Καλά... κόψε κάτι. Εσύ έχεις κάνει σκι με ομίχλη στο Ανήλιο; Όχι πήγα Πισοδέρι εκείνη τη μέρα. Και φέτος τη μέρα της ομίχλης δεν θα πάω Καιμάκ Edited January 21 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 21 Εγώ έχω κάνει και ξέρω. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 21 Στο Ανήλιο δεν έχεις πρόβλημα με ομίχλη . Ακολουθείς τα κανόνια , μπαμ μπουμ . Κάνουν δουλειά τα κανόνια σήμερα σε Ανήλιο ε; Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites