newbski 0 Report post Posted January 28, 2005 Καλώς σας βρήκα !!! Είμαι ο Γιάννης, 29 Μαϊων και ασχολούμαι με το σκι μόλις ένα χρόνο εξού και το nick (newbie at ski). Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κατεβαίνω κάποιες πίστες αλλά έχω πολλάαααααα ακόμα να μάθω. Ούτε δικό μου εξοπλισμό δεν έχω. Θα με βρείτε τις πιο πολλές φορές στον Παρνασσό αν και έχω ρίζες από το Καρπενήσι. Τις περισσότερες φορές παίρνω το ski-bus για να ανέβω πάνω γιατί πιστεύω ότι είναι πολλή η ταλαιπωρία του να πάρω αμάξι για να ανέβω. Επίσης μου αρέσει πολύ και η παρείτσα και η κουβεντούλα που κάνω με άλλους που ασχολούνται με το άθλημα. :wink: Επειδή δεν ξέρω πολλά πράγματα για το σύλλογο, μήπως μπορείτε να μου πείτε τα πλεονεκτήματα που θα έχω αν εγγραφώ στο σύλλογο;;; εννοώ για το δικό μου προφίλ (αρχάριος στο σκι κλπ κλπ) Sorry αν σας έπρηξα και καλές καταβάσεις Καλό απόγευμα Quote Share this post Link to post Share on other sites
born_2_be_spoilt 0 Report post Posted January 28, 2005 καλως ηρθες. Καλώς σας βρήκα !!!εσυ μας προλαβες για να μην ξαναστελνεις post ετσι :?: :wink: ? πονηρουλης.... Τα πλεονεκτηματα αν γραφτεις θα ειναι ............... ......να σε αφησουμε να γραφεις σε αυτο το forum!!!! Τι αλλο θες δηλαδη?? Καμια καραμελιτσα????????// Quote Share this post Link to post Share on other sites
newbski 0 Report post Posted January 28, 2005 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Μια ακόμα ερώτηση : Κανονίζετε καμμιά συνάντηση στην Αθήνα;;; μπορώ να έρθω και εγώ παρόλλο δεν είμαι μέλος, ώστε να δω αν μου αρέσει και να γραφτώ;;; ευχαριστώ και πάλι :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 29, 2005 Έλα έλα...θα σου αρέσει.Ειδικά αν είσαι αρχάριος έχεις να επωφεληθείς πολλά από το σύλλογο,ειδικά αν κάνεις παρέα με κάτι μούτρα σαν το ΜΙΚ,Dathana,Aera και makalu. Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
dathanas 0 Report post Posted January 29, 2005 Καλώς το να !!!!! Σου εύχομαι(προσωπικα) καλή παραμονή στο φόρουμ και πιστεύω πως ο σύλλογος έχει να δώσει πάρα πολλά σε κάθε καινούργιο μέλος του ανεξρτητου επιπέδου , το θέμα είναι εσύ πόσο θές να βοηθηθείς και σε τι βαθμό θα απασχοληθείς με το σύλλογο . Υπάρχουν πολλά ζωντανά παραδείγματα μέσα σε αυτο το σύλλογο που ο καθένας μπορει να σου απαρυθμίσει και διαφορετικά πλεονεκτήματα . Όρεξη και διάθεση για συμμετοχή να υπάρχει και σύντομα θα ανακαλύψεις και εσύ απο μόνο σου τον ΣΤΟΥΧ. Φιλικά Δημήτρης!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted January 29, 2005 Νέες προσελεύσεις βλέπω! Ελπίζοντας να μην ξεχάσω κανέναν, Welcome to: vaggie, apnea, MakisM, moutoulos, christosz, apoplanitarxis, newbski! Παιδιά καλωσήρθατε & καλή αντάμωση στις πίστες! Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
pro-rad 0 Report post Posted January 31, 2005 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ JOHN Quote www.LINESKIS.com Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted January 31, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα, Γιάννη. Όσο για τα πλεονεκτήματα, ρίξε μια ματιά κατ΄αρχήν τις Θ. Ενότητες και είμαι σίγουρη πως θα σου λυθούν αρκετές απορίες (έτσι τουλάχιστον συνέβει με μένα). Οι "παλιοί" έχουν την διάθεση (και ΜΠΡΑΒΟ τους), να δίνουν εξηγήσεις σε πολλά πραγματάκια. Σας ευχαριστούμε guys! Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
ccgr 3 Report post Posted January 31, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα, Γιάννη. Όσο για τα πλεονεκτήματα, ρίξε μια ματιά κατ΄αρχήν τις Θ. Ενότητες και είμαι σίγουρη πως θα σου λυθούν αρκετές απορίες (έτσι τουλάχιστον συνέβει με μένα). Οι "παλιοί" έχουν την διάθεση (και ΜΠΡΑΒΟ τους), να δίνουν εξηγήσεις σε πολλά πραγματάκια. Σας ευχαριστούμε guys! Φίλε vaggie wait till you get the bill. :wink: Quote ... Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted January 31, 2005 Καλώς ήρθες κι από μένα, Γιάννη. Όσο για τα πλεονεκτήματα, ρίξε μια ματιά κατ΄αρχήν τις Θ. Ενότητες και είμαι σίγουρη πως θα σου λυθούν αρκετές απορίες (έτσι τουλάχιστον συνέβει με μένα). Οι "παλιοί" έχουν την διάθεση (και ΜΠΡΑΒΟ τους), να δίνουν εξηγήσεις σε πολλά πραγματάκια. Σας ευχαριστούμε guys! Φίλε vaggie wait till you get the bill. :wink: Advice which credit cards are acceptable. Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
newbski 0 Report post Posted February 1, 2005 Καλημέρα σας παιδιά, Ευχαριστώ ξανά για το θερμό καλωσόρισμα, ελπίζω να τα πούμε και από κοντά σε μια από τις επόμενες συναντήσεις του συλλόγου. Μια ερώτηση έχω να κάνω και δεν ξέρω σε ποια θεματική ενότητα να τη βάλω. Θέλω να αγοράσω αλυσίδες για το αυτοκίνητό μου (Peugeot 206) και έλεγα μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιες που να μη με ταλαιπωρούν για να τις βάλω . Ευχαριστώ πολύ Γιάννης Προς moderators : Αν νομίζετε ότι το post μου ταιριάζει σε κάποια άλλη ενότητα feel free να το μετακινήσετε. :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites