Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

Αγαπητέ κύριε Τσεκούρα

Recommended Posts

Μας βάλατε τα γυαλιά

Μας απαντήσατε με τον καλυτερο δυνατό τρόπο στις πολλές φορές άδικες επιθέσεις μας αλλά πολλές φορές δίκαιες, και ακόμα περισσότερο στις βάσιμες απορίες μας για την προσπάθεια σας να λειτουργήσετε όσο το δυνατών καλύτερο το χιονοδρομικό σας κέντρο.

Υστερα από τις δικαιολογημένες απορίες ανώνυμου μέλους μας και δικές μου επωνύμως για το πότε θα ανοίξει ουσιαστικά το χιονοδρομικό σας (γιατί το χιονοδρομικό σας για εμένα είναι η Στύγα και η Άρτεμις) πετύχατε με τη βοήθεια του καιρόυ συνεχή λειτουργεία των δυο αναβατήρων για πολλές ημέρες. Αυτό αποτελεί μεγαλύτερη επιτυχία μιας και τις ίδιες ημέρες ο Παρνασσός ήταν κλειστός.

Απλά σας υπενθυμίζω ότι το χιονοδρομικό ήταν ουσιαστικά κλειστό για εμένα με τους δυο αυτούς αναβατήρες μέχρι τις 21 Ιανουαρίου που είχα τη χαρά(και την ατυχία αλλά αυτό θα χαρώ να το συζητήσω) να είμαι ο τέταρτος σκιέρ που ανέβηκε το καρεκλάκι της Στύγας. Η Αρτεμις είχε λειτουργήσει 14 φορές εάν δεν κάνω λάθος μέχρι τις 3 Φεβρουαρίου και η Στύγα 6. Ουσιαστικά το χιονοδρομικό σας ήταν κλειστό τις 23 από τις 37 ημέρες της σεζόν και υπολειτουργούσε τις 6 για εμένα προσωπικά πάντα. Εάν κατανοήσετε αυτό θα καταλάβεται μέρος της επίθεσής μας και των ειρωνικών σχολίων

Σας εύχομαι από το βάθος της καρδιάς μου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργεία των δυο αναβατήρων και αναρωτιέμαι πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα εάν είχαμε συζητήσει εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου όπου πιστεύω θα καταλαβαίνατε πόσο αγαπάμε το άθλημα και πόσο κόπο και ιδρώτα έχουμε ρίξει αλλά και θα ρίξουμε για να το βελτιώσουμε.

Και μερικές σκέψεις για να καταλάβεται σε κάποιο βαθμό τις εκφράσεις και την ένταση που βγάνει κάποια στιγμή στα μυνήματά μας.

- Η Στύγα δεν είναι πίστα είναι ένας μύθος. Το συναίσθημα όταν ανεβαίνεις και όταν κατεβαίνεις μπορεί να σε κρατήσει ευτυχισμένο για πολλές μέρες. Σας έυχομαι να νιώσετε όπως νιώθει ένας σκιέρ μετά από μια κατάβαση της Στύγας 1 και της Στύγας 2. Ξεχνιέσαι, δεν υπάρχουν προβλήματα πια στο κεφάλι σου, όλα έχουν σβηστεί από την αίσθηση της ταχύτητας και της αρμονίας. Σε έχει παρατήσει η κοπέλα σου, σε διώξανε από τη δουλειά, προβλήματα στην οικογένεια όλα μπορούν να σβηστούν μετά από μια κατάβαση της Στύγας. Και όταν βλέπεις τη θέα από την κορφή το μυαλό περνάει σε μια κατάσταση μαγική

Είναι η ζωή για πολλούς από εμάς κάτι τέτοιες στιγμές...η τέλος πάντων οι πιο όμορφες στιγμές της

Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και να "βάλετε τα φώτα" σε δημόσια και ιδιωτικά χιονοδρομικά που θεωρητικά είναι οι ανταγωνιστές αν και πάντα πιστεύω ότι το καλό χιονοδρομικό θα είναι πάντα γεμάτο. Ποτέ δεν σταμάτησα να λέω ότι έχετε το πιο άρτια οργανωμένο χιονοδρομικό της Ελλάδας για το οποίο τα εύσημα πρέπει να αποδωθούν σε εσάς προσωπικά. Και κάθε πίστα έχει πασαλάκια που είναι πανελλαδική πρωτοπορεία...και...και...και

Περιμένω με χαρά να ξαναχιονίσει να ξαναζήσω στιγμές μαγείας μέσα στα έλατα με θέα τη θάλασσα γιατί η πούδρα δίπλα στην Άρτεμις είναι το πιο όμορφο πράγμα στη ζωή.

Μόλις μίλαγα με ευτυχισμένο πελάτη πελάτη σας που δήλωσε:Το βουνό δουλεύει τέλεια. Είναι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή και "φταίτε" εσείς προσωπικά και το χιονοδρομικό σας

Τέλος θα χαρώ να αντιμετωπίσω την πιστέρ σας όπου έκανα λάθος το όνομα της καθώς και να έχουμε μια όμορφη συζήτηση στις 23 Φεβρουαρίου. Και επίσης μετά την επόμενη κακοκαιρία θα χαρώ να ξέρω εάν έχει ισχυρή παγοποίηση η Στύγα από το προηγούμενο βράδυ ώστε να μη πάει χαμένη η άδειά μου

Με εκτίμηση

Ο ΜΙΚ από το snowclub "τα πλουσιόπαιδα κωλόπαιδα που δεν έχουν τι να κάνουνε και μας βρίζουνε"

Τα στοιχεία μου τα ξέρετε

Υ.Σ. Τα 44 τηλεφωνήματα του συλλόγου που δεν απαντήσατε σίγουρα θα σας στερούσαν χρήσιμο χρόνο από τη δουλειά σας. Εστω όμως σε ένα από αυτά να απαντούσατε δεν θα ακολουθούσαν τα άλλα 43

IMG_0580.jpg

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ΜΙΚ, τα λες πολύ ωραία. Με την ευκαιρία όμως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσες μέρες που ο Παρνασσός είναι κλειστός, το καρεκλάκι της Στύγας (για την οποία τόσα πλήκτρα έχουν κτυπηθεί) παραμένει άδειο. Φταίει μόνο η τιμολογιακή πολιτική του ΧΚ και η συμπεριφορά του προσωπικού; Mήπως φταίμε κι εμείς* που ‘χουμε βολευτεί με τον Παρνασσό και βαριόμαστε να κάνουμε μερικά χιλιόμετρα παραπάνω (από Αθήνα εννοώ) και που πάμε πλέον για σκι μόνο με ιδανικές συνθήκες εκμεταλλευόμενοι την υπερ-πληροφόρηση που μας παρέχεται.

Ανοίγω παρένθεση: Οι κάμερες είναι ωραίες για να χαζεύουμε το βουνό από το γραφείο μας αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να μας αποτρέπουν να ξεκινήσουμε για σκι επειδή διακρίνουμε ένα συννεφάκι. Καλή και η πρόβλεψη καιρού αλλά όχι και να καθόμαστε σπίτι επειδή θα έχει συννεφιά και μείον 5 βαθμούς. Το ύψος χιονιού είναι χρήσιμο όταν υπάρχει λίγο χιόνι (αρχή και τέλος της σεζόν) αλλά όχι και να μας απασχολεί τώρα που έχει μπόλικο. Η κατάσταση των δρόμων είναι μια πολύτιμη πληροφορία κυρίως μετά από σφοδρή κακοκαιρία αλλά όχι και να μην πάμε για σκι επειδή θα χρειαστεί να βάλουμε αλυσίδες (έστω και για λίγα χιλιόμετρα). ‘Οσο για τα λιφτ σε λειτουργία, ας μείνει και το ένα κλειστό να έχουμε να λέμε για την ανοργανωσιά όλων των ελληνικών ΧΚ και να κουβεντιάσουμε με το παιδί που μοιράζεται το καρεκλάκι μαζί μας αντί να χαιρόμαστε αυτό για το οποίο ήρθαμε (το άθλημα, το τοπίο…). Κλείνω την παρένθεση.

Αν θέλουμε λοιπόν τρία ΧΚ κόντα στα σπίτια μας, ας πηγαίνουμε εναλλάξ και στα τρία ώστε να τα στηρίξουμε.

* Επειδή μιλάω για τις καθημερινές, εννοείται ότι το «εμείς» πάει στους προνομιούχους (σαν κι εμένα) που μπορούν να πάνε για σκι εκτός ΣΚ.

Mήπως φταίμε κι εμείς* που ‘χουμε βολευτεί με τον Παρνασσό και βαριόμαστε να κάνουμε μερικά χιλιόμετρα παραπάνω (από Αθήνα εννοώ) και που πάμε πλέον για σκι μόνο με ιδανικές συνθήκες εκμεταλλευόμενοι την υπερ-πληροφόρηση που μας παρέχεται.

* Επειδή μιλάω για τις καθημερινές, εννοείται ότι το «εμείς» πάει στους προνομιούχους (σαν κι εμένα) που μπορούν να πάνε για σκι εκτός ΣΚ.

Ναι φταίμε

Εγώ πάλι παίρνω από την κανονική άδειά μου (φέτος έκανα 7 μπάνια) δεν είμαι προνομιούχος

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εκτός απο την τιμή της κάρτας τις καθημερινές,δεν έχει και ski bus επειδή δε συμπληρώνει.Ούτε εναλλακτικό τρόπο προσέγγισης στο Χ.Κ.Καλαβρύτων.Εγώ θα πήγαινα ευχαρίστως αλλά δεν εχω αμάξι.Το λεωφορείο δεν παει το πρωί αλλά και αν πήγαινε δεν πάει προς το Χ.Κ.Αν λυθεί το θέμα της σύνδεσης του Χ.Κ με την Αθήνα πολύ ευχαρίστως να πάμε.

Δεν έχω ξανατοποθετηθεί πάνω στο θέμα και η μόνη ουσιαστική παρατήρηση που έχω να κάνω για τα Καλάβρυτα έχει ως βάση τα skibus... ως "βετεράνος" σ' αυτά παλιότερα, ελπίζω οι εντυπώσεις μου να ρίξουν λίγο φως.

πριν 2 και 3 σεζόν τα skibus είχαν "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" μεταξύ τους και τα καθημερινά δρομολόγια έδιναν και έπαιρναν... πάντα θα έβρισκες κάποιο να ανέβει, ακόμα και με 10-20 άτομα λόγω ανταγωνισμού :wink: βέβαια τότε ήταν οι εποχές που το χιονοδρομικό λειτουργούσε σωστά...

μετά σε μισή σεζόν [νομίζω 2002-2003] γκρεμίστηκαν όλα: το νέο τιμολόγιο, η κατάργηση της φοιτητικής προσφοράς για τους πατρινούς φοιτητές [που συχνά αποτελούσε κίνητρο να συγκεντρωθούν οι εξ Αθήνας φίλοι τους] και τα προβλήματα λειτουργίας στέρησαν μεγάλο μέρος της νεανικής πελατείας... και αυτοί πρέπει να είναι οι χιονοδρόμοι που θα "εθιστούν" στο [ομολογουμένως πανέμορφο] βουνό... μπορεί να μην υπάρχουν τα χρήματα να πληρώσουν στα 20-22 τους αλλά είναι η καλύτερη επένδυση για το μέλλον... σκεφτείτε το αυτό κύριοι διαχειρηστές του χ/κ :wink:

Τα παραπάνω είχαν σαν αποτέλεσμα να ξεχάσουμε τα δρομολόγια από Αθήνα για Καλάβρυτα τις καθημερινές πλην Τετάρτης-Παρασκευών, κι ας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΟΧΕΑ [Κλαουδάτος]. Κι αυτό πριν 2 σεζόν. Πλέον σπάνια γεμίζουν οι θέσεις ακόμα και για Παρασκευές... κανείς δεν είναι πρόθυμος να πάρει το ρίσκο για να επισκεφτεί τα Καλάβρυτα για τις κάτω πίστες [με 1002 ΑΝ για τις πάνω], με το ισχύον τιμολόγιο.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Αν και διαχρονικά πελάτης του Παρνασσού και με ετήσια κάρτα φέτος, μία αλλαγή στις ισχύουσες πρακτικές θα άλλαζε και τις χιονοδρομικές μου συνήθειές, αυξάνοντας κατά πολύ τις επισκέψεις μου στα Καλάβρυτα από 1-2 το χρόνο.

ΥΓ. νομίζω πως, αν αληθεύει το σχόλιο περί αργόσχολων/απαιτητικών πλουσιόπαιδων κύριε Τσεκούρα, ίσως θα ήταν δόκιμο να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις σας γύρω από την χιονοδρομία:

πρώτον, τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα δεν έχουν εισχωρήσει σε σημαντικό βαθμό (ακόμη τουλάχιστον) στο snowclub για λόγους πρεστιζ που ο σύλλογος δεν έχει να προσφέρει

και

δεύτερον, εάν πιστεύετε πως οι εισπράξεις των χιονοδρομικων, τουλάχιστον στην νότια και κεντρική Ελλάδα όπου οι τιμές είναι υψηλές, από τους αυστηρά χιονοδρόμους ΔΕΝ οφείλονται στο μεγαλύτερο μέρος τους σε πλουσιόπαιδα, πλανάστε πλάνην οικτρά...

Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Ένας ακόμη αργόσχολος [και λίγο σπάταλος στα χιονοδρομικά, ελπίζω να μην μου το κρατήσετε κακία :wink: ],

Γιώργος Μακρυδάκης

vae victis

Η Στύγα δεν είναι πίστα είναι ένας μύθος. Το συναίσθημα όταν ανεβαίνεις και όταν κατεβαίνεις μπορεί να σε κρατήσει ευτυχισμένο για πολλές μέρες. Σας έυχομαι να νιώσετε όπως νιώθει ένας σκιέρ μετά από μια κατάβαση της Στύγας 1 και της Στύγας 2. Ξεχνιέσαι, δεν υπάρχουν προβλήματα πια στο κεφάλι σου, όλα έχουν σβηστεί από την αίσθηση της ταχύτητας και της αρμονίας. Σε έχει παρατήσει η κοπέλα σου, σε διώξανε από τη δουλειά, προβλήματα στην οικογένεια όλα μπορούν να σβηστούν μετά από μια κατάβαση της Στύγας. Και όταν βλέπεις τη θέα από την κορφή το μυαλό περνάει σε μια κατάσταση μαγική  

Πεστα μεγαλε ! :lol:

το καρεκλάκι της Στύγας (για την οποία τόσα πλήκτρα έχουν κτυπηθεί) παραμένει άδειο.

:shock::lol: ΑΔΕΙΟ ? :lol::shock:

Μηπως εννοεις τις καθημερινες? Εχεις δει κανα χιονοδρομικο με κοσμο τις καθημερινες δηλαδη ? :X ... Εχει και δουλειες συνηθως ο κοσμος, παιδια, σκυλια, κλπ..

sl9zq8.gifrctin2.jpg

Τα λογια μου ειναι περριτα...

καλυπτομαι πληρως απο τους προ λαλλησαντες....

Θα ειμαι εκει σιγουρα κυριακη και με μεγαλη μου χαρα να σας γνωρισω και απο κοντα κ. Τσεκουρα. Αν ο ρονος σας το επιτρεπει.

οσο για την Στυγα συμφωνω.

Αθανασιος Βασιλακοσ

ViVa GrEeCe!!!! :) :) :)

Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!!

Καλά, γίνεται συνομοσια; :?: :!: :twisted: :twisted:

Τη στιγμή που λέμε να μην πηγαίνουε Καλάβρυτα εξαιτίας των γεγονότων και να πηγαίνουμε Παρνασσό της καθημερινές (όπου Παρνασσός καθημερινές=η χαρά του χιονοδρόμου), ο καιρός συνομοτεί υπέρ των Καλαβρύτων και εκεί που ο Παρνασσόσ κλείνει από αέρα (πάλι καλά που δεν πήγα σήμερα, θα είχα παντάξει στο κλάμα), ανοίγει η Στύγα πίσω απ`την πλάτη μας και το χιονοδρομικό χορεύει Καλαματιανό που δουλεύει μια χαρά χωρίς τους snowclubίτες να κάνουν παρατηρήσεις :?: :!:

JAPOW!!!

Σκέψεις ενός φοιτητή (όχι πλουσιόπαιδου, όχι κακομαθημένου):

Τελειώνω την εξεταστική την Δευτέρα και έχω μια βδομάδα κενό μέχρι να ξαναρχίσουν τα μαθήματα για εαρινό. Συνεπώς:

1) Πάω Αίγιο, όπου έχω σπίτι για διανυχτέρευση και μένω εκεί 4-5 μέρες. Πηγαίνω κάθε μέρα στο βουνό και πληρώνω 22 ευρώ για την κάρτα. Τι πιθανότητες έχω να πετύχω τη στύγα ανοιχτή καθημερινή? (για απάντηση βλέπε αρχικό μήνυμα ΜΙΚ καθώς και stats λειτουργίας από snowreport) ΛΙΓΕΣ. Τουλάχιστον όμως ξέρω ότι (σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε εδώ στο φόρουμ) σε περίπτωση που στύγα-άρτεμις δεν λειτουργεί, θα έχω έκπτωση στην ημερήσια η τιμή της οποίας δεν πρόκειται να είνα κάτω από 12 ευρώ. Ωραίαααααα...Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Στην καλύτερη περίπτωση δίνω 22 ευρώ και κάνω 3-5 καταβάσεις στύγας (ιδανικά, αν είναι άδεια) ή 6-7 άρτεμις, ενώ στην χειρότερη δίνω 12 (αν όχι και παραπάνω) και κωλοβαράω στα 100 μέτρα της θέτιδας ή στα 200 της δάφνης.

2) Κάθομαι Αθήνα και πηγαίνω μονοήμερες μέρα παρά μέρα στον Παρνασσό όπου: Πληρώνω βρέξει χονίσει 8 ευρώ την ημερήσια. Μπορεί να είναι ανοιχτός Ηρακλής μπορεί και όχι. Σε κάθε περίπτωση, τα 2/3 του βουνού θα είναι στην διάθεσή μου. Κι αν ακόμα δεν είναι λόγω καιρού, γυρίζω πίσω και ξαναπάω την επόμενη. Με μόνο κόστος την βενζίνη των 200χμ. Γιατί στον Παρνασσό ενημερώνουν από πριν και είναι λιγότερο το ρίσκο.

Εσείς στη θέση μου τι θα κάνατε? (Αν είστε γιος, ανηψιός, μπατζανάκης του Λάτση ή αν είστε ιδιοκτήτης ΧΚ στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, παρακαλώ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ.

Επίσης, αν είστε ο METERO, πάλι μην απαντήσετε 8)8):D:D )

Τι έγινε ρε παιδιά ?

Εγώ θα προτιμούσα την δεύτερη περίπτωση 8)8):D:D

Μιας και η εξεταστική μου τελειώνει σήμερα, μετά θα μπορούσα να πάω Τιθορέα για να ανεβαίνω σχεδόν καθημερινά Παρνασσό

(παραμένει όμως το μεταφορικό πρόβλημα, καθώε δεν έχω το τετράτροχο :twisted: :twisted: )

JAPOW!!!

Αρκετά εχουν ειπωθεί για το ταλαίπωρο χ/κ Καλαβρύτων. Μιας και η κατάσταση δεν πρόκειται να αλλάξει για φέτος τουλάχιστον, προτείνω σε συνεργασία με το snowreport και με άλλους φορείς που ενδιαφέρονται για τον χιονοδρόμο ενα μικρό παραγκωνισμό....

Ίσως αν αδιαφορήσουμε για το εν λόγω χιονοδρομικό μαζικά και τους κόψει λιγο λόρδα τότε μόνο μπορεί να αλλάξουνε και τους αναβατήρες και να φτιάξουνε τους δρόμους και να κάνουνε και υποδομή για όλους εμάς τους άτυχους που έχουμε την αναίδεια να θέλουμε να περνάμε καλά στο χιονοδρομικό τους...(λες και είναι κτήμα τους..)

Εγώ αύριο αν και είχα πρόταση απο φίλους να παω για σκι στο πανέμορφο βουνό του Χελμού,δε θα το κάνω.Θεωρώ υπερβολικό το ποσό των 22€ που κοστίζει η είσοδος και αντιστρόφως ανάλογη των υπηρεσιών που προσφέρετε.Μέχρι να επανεκτιμήσετε την τιμολογιακή σας πολιτική προσωπικά δε θα σάς επισκεφτώ.

Οσον'αφορα τη Στυγα 1,πρωτη φορα που μπηκα χθες ενιωσα το δεος σε ολο του το μεγαλειο.Εκει αισθανεσαι οτι οι πιστες του Παρνασσος ειναι για το μπουλελε...

Και ειδικα με την τραβερσα προς ολη την πλαγια της Νεραιδοραχης,που διακρινεις τι σε περιμενει αν τολμησεις να πλησιασεις την περιφημη κοψη(γκρεμος)...ΔΕΟΣ!!!...Πραγματικα αισαθανεσαι ''αλλος'' ανθρωπος...ειναι μοναδικη εμπειρια ζωης...

Στα -,τα ρατρακ που εκοβαν βολτες την ωρα λειτουργια του κεντρου.

Παντα επωνυμα(εστω και στη διαθνη μας γλωσσα)

Ειχα παει σημερα στο ΧΚΚ.....

οι πιστες αψογα στρωμμενες (ΜΠΡΑΒΟ)

συμπεριφορα τελεια (Ζητησα κατι απο εναν υπαλληλο και ευγενεστατα με βοηθησε) (ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ)

Ειχε αρκετο κοσμο κατι για το οποιο καλο ειναι για το βουνο..και δεν φταιει το βουνο για την αναμωνη στις ουρες..

ΑΛΛΑ...μια ερωτηση παρατηρηση......

Το lift τιης Στυγας τι επαθε και ανεβαινε πιο αργα και απο το οτι να πηγαινες με τα ποδια?(και μετα τις 12 εκλεισε τελειος) μηπως θελει ενα καλο service??

το κατω πιατο (ΔΑΦΝΗ) αν δεν κανω λαθος ειναι τριτ φορα (Φετος) που καιγεται ασφαλεια και σταματει η λειτουργια της (Σημερα παλι καλα για 3ο λεπτ περιπου)

Γενικες εντυπωσεις παρα πολυ καλες ΜΠΡΑΒΟ και συνεχιστε ετσι....

τωρα για τα lift δεν ξεω τι ακριβως εγινε αλλα ευχομαι να μην ξανα παθουν κατι....

Ειχα παει σημερα στο ΧΚΚ.....

ΑΛΛΑ...μια ερωτηση παρατηρηση......

Το lift τιης Στυγας τι επαθε και ανεβαινε πιο αργα και απο το οτι να πηγαινες με τα ποδια?(και μετα τις 12 εκλεισε τελειος) μηπως θελει ενα καλο service??

το κατω πιατο (ΔΑΦΝΗ) αν δεν κανω λαθος ειναι τριτ φορα (Φετος) που καιγεται ασφαλεια και σταματει η λειτουργια της (Σημερα παλι καλα  για 3ο λεπτ περιπου)

Γενικες εντυπωσεις παρα πολυ καλες ΜΠΡΑΒΟ και συνεχιστε ετσι....

τωρα για τα lift δεν ξεω τι ακριβως εγινε αλλα ευχομαι να μην ξανα παθουν κατι....

Δυστυχώς η κατάσταση με τα lift θα είναι η ίδια όταν θα έχει κόσμο

Η Στύγα δεν μπορεί να δουλέψει σε πλήρες φορτίο και επίσης έχει και άλλη ποίο γρήγορη ταχύτητα την οποία δεν την βάζουν ποτέ γιατί δεν μπορεί να αντέξει το φορτίο, ο πιθανότερος λόγος για την διακοπή λειτουργίας της είναι γιατί δεν μπορούσε να αντέξει το φορτίο οπότε προτίμησαν να την κλείσουν, άμα δεις και ένα άλλο post μου το ίδιο είχε γίνει και πέρσι αλlά πέρσι αφήνανε τον κόσμο να ανέβει στο lift και έκανες 35 λεπτά για να ανέβεις αφού περίμενες και άλλα τόσα στην ουρά

http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...er=asc&start=30

002.jpg

022.jpg

http://metero.atspace.com

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Βρισκόμουν επάνω στη Στύγα όταν έπαθε την βλάβη...Περίπου 50 λεπτά κάναμε να ανέβουμε.Απαράδεκτη κατάσταση.Και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στα Καλάβρυτα φέτος!

Βρισκόμουν επάνω στη Στύγα όταν έπαθε την βλάβη...Περίπου 50 λεπτά κάναμε να ανέβουμε.Απαράδεκτη κατάσταση.Και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα στα Καλάβρυτα φέτος!

ΤΥΧΕΡΟΣ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΕΡΣΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΑ ΜΕ 35 ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ειναι ο λογος που δεν πηγα καθολου στυγα...

Μεχρι να φτασω θα ξανα εκανα ζεσταμα στα ποδια!!!!!! :D:D:D