Jump to content
ALCATRAZ

Aς βάλουμε τις μάσκες μας!

Recommended Posts

Review μασκας με καιρο χθεσινο ( ηλιο με συννεφακια ) . Θολωματα μονο οταν ζοριζομουν πολυ και ιδρωνα υπερβολικα . Κατα τα αλλα αριστος . Ο φακος μου γρατζουνιστηκε αλλα στο σημειο που ειναι στο ματι δεν φαινεται καθολου . Η γρατζουνια απο μονη της ειναι σαν υπογραφη :Ρ

• Like 1

Καλημερα παιδια. Μιας και ειμαι νεος και δεν ξερω απο μαρκες. Θελω μια μασκα μεχρι 120 ευρω την οποια και να κρατησω (μην αλλαξω σε 1 χρονο)

Μου αρεσουν απο αυτες που κοιταζω οι Smith. Τι αποψη εχετε?

Θοδωρής.......με αγάπη!

ολες οι επωνυμες ειναι οκ (δεν θολωνουν , δεν σπανε , εχουν καλο φακο)

κοιτα να ταιριαζει στο προσωπο σου και να μην ειναι πολυ μικρη ωστε να εχεις περιφερειακη οραση

• Like 3

κοιτα και στην krd.gr για spy

εχει καλες προσφορες και στο στοκ μαγαζι τους

Καλες μασκες.

Με κανα 80αρι max τωρα με τις εκπτωσεις μια χαρα εισαι. Κρατα τα υπολοιπα για μποτες. Εγω 2 μασκες spy ειχα μια φτηνη (targa) και μια καλυτερη (zed). Tην φτηνη την ειχα 3 χρονια σιγουρα και μετα την ειχα για δευτερη (ομιχλη)

Χωρις κανενα προβλημα, ισως η ποιο φτηνη να θαμπωνε καμια πολυ ζεστη μερα.

Eαν βρεις και καποια με 2 φακους ακομα καλυτερα.

Μαρκες spy,oakley,dragon,anon,electric,vonzipper k' poc. Απο τις πολυ γνωστες και συνηθως αξιοπιστες μαρκες εννοειται οτι υπαρχουν κι αλλες!

παραλληλα με την electric eg5 που εχω, φετος πηρα αυτη για δοκιμη. βεβαια μολις ειδα οτι η τιμη της ειναι 138 λίρες ενω εγω την πηρα 35!!!

μια φορα που την δοκιμασα σε ηλιο μπορω να πω οτι ειναι τιμια. καλος φακος, με λιγο θολωμα σταματημενος και μετα απο καταβαση (δηλαδη ιδρωμενο προσωπο), αλλα γενικα ολα οκ. για 35 λιρες μια χαρα. με 138 θα επαιρνα μια επωνυμη

να ειστε καλα παιδες. Η αληθεια ειναι πως ψαχνω σχεδιο χωρις εξογκωματα π[εριμετρικα .Δηλαδη οβαλ στυλ για να μην φαινεται ο σκελετος απο μεσα.Τετοιο θεμα εχω και με τα γυαλια μου. Να ειστε καλα και παλι 1000 ευχαριστω

Θοδωρής.......με αγάπη!

Προσφορά σε μάσκες Smith που βρήκα στο Δίκτυο.

(αν δεν επιτρέπονται τέτοιες αναρτήσεις στο forum, ζητώ συγνώμη από moderators, ας το αφαιρέσουν και δεν θα επαναληφθεί, αλλιώς ξέρω :popo: )

• Like 3

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι σχετικά καινούργιος στον χώρο και το forum ενώ το παρακολουθώ αρκετό καιρό,είναι η πρώτη φορά που γράφω.Θα ήθελα την βοήθεια σας για την αγορά μάσκας.

Λόγω του χαμηλού budget,αυτή την στιγμή είμαι ανάμεσα στην http://www.sportsdirect.com/no-fear-gammer-ski-goggles-406018?colcode=40601801#customerreviews που είναι πολύ φτηνή και την spy targa III που την βρίσκω κοντά στα 50 ευρώ.

Η no fear είναι αξιόπιστη και αξίζει για την τιμή της?

Είναι καλύτερα να πάρω κάποια οικονομική μάσκα που μπορεί να χρειαστεί να την αλλάξω μετά από μερικά χρόνια ή κάποια ακριβότερη που θα μου μείνει?

(το επίπεδο μου είναι αρχάριος και πηγαίνω 3-4 φορές για snowboard την χρονιά)

Επίσης δεν τις βρήκα σε κάποιο μαγαζί για να δω πως κάθονται στο πρόσωπο μου,υπάρχει περίπτωση να έχω θέμα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

φιλε μου καλως ηρθες.οταν λες δεν βρηκες σε καποιο μαγαζι τι εννοεις?εγω ολες τις μασκες μου τις εχω παρει απο τα συνεργαζομενα μαγαζια του συλλογου η απο τα εκαστοτε μαγαζια στα χιονοδρομικα(skibill στα καλαβριτα,avalance στην αραχωβα και αλλα πολλα)και μαλιστα σε πολυ καλες τιμες.

για την no fear που μας λες εαν ειδες εχει αρχικη στις 31,49 λιρες περιπου δλδ στα 50 ευρω.αρα θεωρειται μια ικανοποιητικη μασκα για τις φορες που κανεις σκι.

πριν ομως κανεις την οποια αγορα καλο ειναι να πας να δοκιμασεις μερικες σε καποιο καταστημα γτ μπορει να μην σου κατσει καλα,να ειναι μικρη,να σε ενοχλει στην μυτη,να μην εχεις καλη ορατοτητα και αλλα πολλα.

Αλέξανδρε, το θέμα με τις μάσκες είναι ότι δεν μπορείς να προεξοφλήσεις ότι θα την κρατήσεις για πολλά χρόνια. Υφίστανται φθορές από τις συνθήκες και όσο προσεκτικός και να είσαι, αρκεί μια ατσούμπαλα κατεβασμένη ασφάλεια από κάποιον άλλο στο lift για να γίνει σημαντική ζημιά.

Γνώμη μου: Αν το budget είναι στενό, μείνε σε πιο οικονομικές λύσεις.

Make Parnassos Great Again!

Φιλέ dust επειδή μένω Γιάννενα,2 μαγαζιά που βρηκά να πουλάνε δεν είχαν τα συγκεκριμένα μοντέλα.

Παρατήρησα κ γω την αρχική τιμή,απλώς δεν είναι από τις εταιρίες που έβλεπα συχνά για αυτό δεν ήμουν σίγουρος.

Μάλλον κλείνω προς την no fear,ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!

Παιδια ψαχνοντας για μασκες ειδα αυτη http://www.blue-tomato.com/en-GR/product/Oakley-02+XL+Shockwave+Fire-301221066-persimmon?back=gtdCLw και λεει πως ειναι uni στο μεγεθος.

Αυτο ειναι καλο? Γιατι ξερω οτι πρεπει να δοκιμασω μασκα για να δω αν μου κανει.

Την εχω βρει και φθηνοτερα απλα εδωσα αυτο το λινκ για να δειτε το μεγεθος και να μου πειτε.Ευχαριστω

Θοδωρής.......με αγάπη!

Μια που σιγά σιγά θα μπαίνουμε σε mood βουνού την ψάχνω λίγο με μασκούλα. Αρχική ήμουν στην fishbowl της von zipper αλλά μετά είδα ότι η Oakley βγάζει φέτος καινούριο σχέδιο, την "flight deck". Ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω? Δεν κατάφερα να βρω πολλά... :/

Oakley δαγκωνει σε τιμη

Ακόμα δεν έχω δει πουθενά τιμή αλλά υπολογίζω γύρω στα 150€. Στα ίδια είναι και οι fishbowl νομίζω όμως.

Καλησπέρα σας. Τη γνώμη έχετε για την spy narshall?

Θοδωρής.......με αγάπη!

Τελικά η πρώτη μου μάσκα θα είναι η von zipper feenom. Ελπίζω να είναι καλά.

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

Αποφάσισες τελικά;

Sent from my SM-T310 using Tapatalk 4

Ναι Φάνη. Είδα και βίντεο και είναι αρκετά μεγάλη. Η fishbowl τέλεια αλλά θα επενδύσω αργότερα στην flight deck χεχεχε

• Like 1

Θοδωρής.......με αγάπη!

μου έχει χαλάσει στην μάσκα το αφρολέξ , είδα στο ιντερνετ υπάρχει ανταλλακτικό , ξέρει κανένας - το έχει βρει κανένας εδώ Ελλάδα !??? η άλλη λύση είναι κάποια ταινία για πόρτες

Don t SKI in Greece
Ο κομπλεξικός

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΦΕΤΟΣ

ASTA LA VISTA ΜΠΑΜΠΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ

Ένα ωραίο άρθρο στα αγγλικά, οδηγός για αγορά μάσκας,

από γνωστό ιντερνετομάγαζο.

• Like 2

Σε Αθήνα που μπορώ να δω και να δοκιμάσω μάσκες Uvex, Bolle Cebe και Cairn ;

έχετε κάποια πρόταση(αντρικές) ;

Με φακούς που αλλάζουν είδα τιμές στα 160 σε rossignol και salomon; που μου φάνηκαν κάπως υψηλές αν και μπορεί να τα έδινα

Υπάρχουν και πολύ φθινότερες με 2 φακούς που αλλάζουν. pm να σου πω αν θέλεις.

Cairn έχει σίγουρα το Freerider στο Νέο Ηράκλειο.

Edited by sbird
  • Like 1

c-fit-w-2032-q-auto-eco8A811000001_RUSTLER-9.thumb.png.9255e2d942715bd236de9137259dd7e2.png

You can't buy happiness - but you can buy a lift pass!

Ρίξε μια ματιά κι εδώ αν και δεν υπάρχει στην Ελλάδα.

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor