Paradizzio 0 Report post Posted March 19, 2008 Επειδή έχω λάβει πολλά PMs σχετικά με το πώς προέκυψε το Paradizzio, δεν μπορώ να κρατήσω άλλο σε αυτή την αδημονία τους ενδιαφερόμενους. Στην επιλογή του nickname μου, συντέλεσε η μεγάλη μου αγάπη για το D.Jing και τη House μουσική σε όλες της εκφάνσεις της. Το Paradizzio club ( πρώην On The Rocks ) στη Βάρκιζα, όταν λειτούργησε στις αρχές του αιώνα μας ( πώς τα γράφω έτσι μεγαλοπρεπή ), μου χάρισε απίστευτες νύχτες χορού ( σχεδόν μεσημέρι έφτανε), με διάσημους D.Js από τον χώρο της house σκηνής, όπως τους: Frankie Knuckles, Erick Morillo, Little Louie Vega κ.ά. Τώρα όλο αυτό το filling μπορεί κανείς να το ζήσει στο γνωστό club της Μυκόνου, όμως η πρώτη εντύπωση μένει! Quote ''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing'' Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 19, 2008 Τώρα όλο αυτό το filling (σφράγισμα δοντιού) μπορεί κανείς να το ζήσει στο γνωστό club της Μυκόνου, όμως η πρώτη εντύπωση μένει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Paradizzio 0 Report post Posted March 20, 2008 Χρήστο το σκότωσα ε ? Σφράγισμα αεροστεγές που λέμε Επήτηδες το έκανα για να δω αν προσέχει κανείς αυτά που λέω Quote ''Mood 2 Swing, Mood 2 Skiing'' Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted March 20, 2008 Ασε πρεπει να προσεχεις τι γραφεις ειδικα σε αγγλικη διαλεκτο γιατι ενας Λαππας καραδοκει...Καποια στιγμη ενα " n " δεν ειχα βαλει κατα λαθος στη λεξη "snowmobile" και βρηκα απαντηση απο κυριο Λαππα αναλογη με τη δικια σου Paradizzio οποτε προσεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 20, 2008 ...για να δω αν προσέχει κανείς αυτά που λέω Τα προσεχουμε, τα προσεχουμε...μια δοκιμη θα σε πεισει! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 1, 2008 Λοιπόν, η συνήθεια είναι τρομερό πράγμα! Για πρώτη φορά μετά από 800 χρόνια και κάτι... που χρησιμοποιώ παντού το ίδιο nickname παρατηρώ με λύπη μου ότι μπορεί να παραφραστεί, να παρεξηγηθεί και εν τέλει δεν μου αρέσει από αισθητικής απόψεως βρε αδερφέ! Κύριοι συντονιστές, μπορώ να το αλλάξω;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 1, 2008 εξάρταται πότε θα γίνεις μέλος του συλλόγου Quote Share this post Link to post Share on other sites
batsav 0 Report post Posted April 2, 2008 εξάρταται πότε θα γίνεις μέλος του συλλόγου Σωστός!!! Δεν ξέρετε πόσο σας ντρέπομαι . Η φτωχή πλην τιμία δικαιολογία μου είναι ότι απλούστατα δεν μπορώ να πάω σε τράπεζα (πρωινές ώρες) και δυστυχώς η ALPHA δεν είναι αυτή με την οποία συναλλάσομαι ηλεκτρονικά. Είμαι αισιόδοξη όμως ότι θα "χώσω" κάποιον γι'αυτή τη δουλειά λίαν συντόμως. Φιλικά, Ρένα Quote Share this post Link to post Share on other sites
SnowRider 0 Report post Posted May 21, 2008 SnowRider Κάτι από την ταινία Easyrider του Dennis Hopper (1969) κάτι από την αίσθηση του σκι βγήκε το αυτό το nick !! Θοδωρής Quote Share this post Link to post Share on other sites
maiev 0 Report post Posted August 9, 2008 απο εναν χαρακτιρα απο γνωστο παιχνιδι σε αρκετους ακουστο και ως Warcraft ο χαρακτηρας αφτος ειναι γυναικειος αλλα σαν παιδι κ εγω οταν ξεκινισα να παιζω κολησα και ετσι το κα8ιερωσα ! αρκετοι ειναι αυτοι που και στον δρομο με φωναζουν μάιεβ Quote Life is adventurous be aware its dangerous who's gonna be one of us and a trip goes on because we da pirate of the "MASS" to the weast to the east gotta find my way,sail away all the way to " ONE PIECE " Share this post Link to post Share on other sites
Boardmania 0 Report post Posted August 19, 2008 Καλησπέρα το Nickname μου προέκυψε από τι άλλο φυσικά???από τη μανια μου για το snowboard...καλώς σας βρήκα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted September 25, 2008 Εμένα με λένε Δημήτρη Ζιωγα οπότε DimisZ Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted September 25, 2008 Το δικο μου βγαινει απο τον γνωστο φιλεαφογκ που εκανε τον γυρο του κοσμου σε ημερες.Και επειδη μου αρεσουν πολυ τα ταξιδια,ετσι λοιπον. Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 25, 2008 ...ο συνδιασμός, συναρπαστικός ...και τα δύο πολυαγαπημένα μου ...το ένα όμως η αδυναμία μου miaou Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
snowbill 0 Report post Posted September 25, 2008 Εμενα το nickname μου προεκυψε λογω ονομασιας... Με λενε Βασιλη...οι περισσοτεροι με φωναζουν "bill" και λογω της τρελας μου με το βουνο βγηκε το "snowbill"...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted September 26, 2008 Το δικό μου nick είναι πολύ απλό! Εχω 2 επώνυμα, το ένα είναι δύσκολο να το πείς με την πρώτη το άλλο είναι πολύ απλό και εύχρηστό. Θυμάμαι στην σχολή οι καθηγητές όταν πέρνανε παρουσίες λέγανε: Σελ.. Σελ.. Σελ... (Μόνο την αρχή του πρώτου επιθέτου μου) και επειδή δεν μπορούνανε να το πούνε όλο προχωρούσανε στο 2ο που έχω και λέγανε sketos... Παρών εγώ!!!! Ετσι όλοι με ξέρανε ώς sketos! Αλλά και το sketos από παρατσούκλι έχει βγεί, λόγω του καφέ!! (Μιλάω για 150 χρόνια πρίν!!) Υπάρχει ολόκληρη ιστορία... Οταν με το καλό βρεθούμε σε κανά καφέ! Όσο για το "m" βγαίνει από το Δημήτρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 26, 2008 Σελ.. Σελ.. Σελ... (Μόνο την αρχή του πρώτου επιθέτου μου) απο περιέργεια το Σελ... πως τελειώνει? Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 26, 2008 Εμενα το nickname μου προεκυψε λογω ονομασιας...Με λενε Βασιλη...οι περισσοτεροι με φωναζουν "bill" και λογω της τρελας μου με το βουνο βγηκε το "snowbill"...!!! oπως λεμε skibill Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted September 26, 2008 Olga η συνέχεια στον καφέ..! Δεν θέλω να το αναφέρω στο internet όλο το επώνυμο. Θα σου πω και την ιστορία του! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 27, 2008 τωρα κι'αν μεγάλωσε η περιέργεια ...(εχεις τον τρόπο σου) ανυπομονώ Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
joannaki 0 Report post Posted September 28, 2008 εγω απο το χαιδευτικο μου αλλα το χω και σαν εννοια επιδη ειμαι ατομο του κεφιου χεχε Quote Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted September 28, 2008 εγώ είχα βρεθεί κάποια φορά, νεαρός γιατρός, στο Benin της Δυτικής Αφρικής, στην πόλη Panpanou ..... .... είχα ζήσει εκεί μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία με μια Γαλλίδα συνάδελφο ... που με σημάδεψε ... διάλεξα αυτό το ψευδώνυμο, για να μην ξεχάσω την Françoise ποτέ ....!!! Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted September 28, 2008 http://www.tageo.com/index-e-bn-v-00-d-m1927699.htm?Panpanou http://itouchmap.com/?c=bn&UF=-1335602...699&DG=STMI Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted September 28, 2008 εγώ είχα βρεθεί κάποια φορά, νεαρός γιατρός, στο Benin της Δυτικής Αφρικής, στην πόλη Panpanou ......... είχα ζήσει εκεί μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία με μια Γαλλίδα συνάδελφο ... που με σημάδεψε ... διάλεξα αυτό το ψευδώνυμο, για να μην ξεχάσω την Françoise ποτέ ....!!! επεσες στην περιπτωση Πανο ειναι και τα αρχικα σου Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted September 28, 2008 μήπως έχει πέσει λίγο δούλεμα ή εγώ είμαι και πάλι πολύ καχύποπτη?? lol Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites