montoya 0 Report post Posted June 10, 2006 montoya.... βγήκε κατά λάθος απο τον ομώνυμο πιλότο της F1... πριν απο αρκετά χρόνια... από τότε με φωνάζουν έτσι παντού, ακόμη και συντετμημένα, monto!!! εεε... Δάφνη με λένε!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
frozen_petros 0 Report post Posted July 5, 2006 το δικο μου προεκυψε απο την λατρεια μου για τον χειμωνα και τα winter activities γενικως..! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted October 3, 2006 Nyxteridos : (bat) απο το αγαπημενο μου bacardi cola. Δε μου αρεσει το φως, & τα βραδια δυσκολα μπορει να με εντοπισει ανθρωπος...Σας φτανουν αυτα πιστευω Quote Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 19, 2006 ...Over Poulover.....ακουεί.............???? Χμμ!Το nickname μου λοιπόν βγήκε κάπως έτσι.......!Ταινία Ice Age2.Είναι δύο ζωάκια που μιλάνε μεταξύ τους και νομίζουν ότι έχουν PMR, οπότε τελειώνοντας την συζήτηση λέει το ένα"Over" και απαντάει το άλλο "Poulover".Μου άρεσε και μερικές φορές το χρησιμοποιούσα όταν μίλαγα στο τηλέφωνο. Πηγαίνοντας λοιπόν στο KAPRUN πήραμε PMR και ήθελα να δω αν με ακούνε οι υπόλοιποι της παρέας.Η φράση λοιπόν με την οποία ξεκινούσα ήταν:OVER POULOVER....ακούει...?Και έτσι υιοθέτησα το Over-Poulover.... (Υ.Γ.:τελικα...το "over poulover ακουγε...! ) 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Gluhwein 0 Report post Posted December 20, 2006 Αφου εγραψε κι η φιλτατη Μαιρη,να προσθεσω κι εγω οτι το nick μου,μου το εβγαλε η επισης φιλτατη Ηρα -αν και ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι αραγε........-!! Απλα σαν ασθρωπος κι εγω,επινα 2,3,4 gluhwein καθημερινως για να ξεσκασω βρε αδερφε............... ΑΥΤΑ!!! ααα!! δεν ξερω αν ειναι τυχαιο οτι ανηκω στους Α.Α Quote so,how much you think you can drink?? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 20, 2006 ΜΙΜΗ.............................!!!!!!!!!!!!!!!!? Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Gluhwein 0 Report post Posted December 20, 2006 ΜΙΜΗ.............................!!!!!!!!!!!!!!!!? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιι Quote so,how much you think you can drink?? Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 20, 2006 ...καλώς τα μάτια μας τα 4 ναι τυχαίο είναι το ψευδονυμο σου Μιμί μου εσύ δεν πίνεις, όπως και εγω άλλωστε.......... "χικ θα με πεί εμένα σουρομένο" ....Μαιρούλα..... over poylover ακούει!!!!!!!! Καλώς ήρθατε και ιντερνετικά, περάστε να συστηθήτε παρακάλω μην πιάσω καμιά βρεγμένη σανίδα.... άντεεεεε... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Maryblue 0 Report post Posted December 20, 2006 και εμένα προέκυψε απο τα φοιτητικά μου χρόνια στη γερμανία όπου είχα βαμμένα για ενάμισυ χρόνο τα μαλλιά μου μπλέ ελεκτρίκ. οπότε με φώναζαν Maryblue (Με λένε Μαρία) Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 20, 2006 Εντελώς rockabilly nickname το maryblue. Moυ κάνει κάτι σαν Peggy Sue κτλ.. Νόμιζα ότι έχει αναφορά στα 60's Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 20, 2006 και εμένα προέκυψε απο τα φοιτητικά μου χρόνια στη γερμανία όπου είχα βαμμένα για ενάμισυ χρόνο τα μαλλιά μου μπλέ ελεκτρίκ. Οπότε με φώναζαν Maryblue(Με λένε Μαρία)Σε κάθε περίπτωση, σε βλέπω πολύ "ζωηρή" στο forum. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 20, 2006 fotski από το "Λάκης με τα κοντά καλσόν" Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 20, 2006 fotski από το "Λάκης με τα κοντά καλσόν" Ax τι κρίμα. Και σε σένα έπεσα έξω. Νόμισα ότι βγαίνει απ' το Τρότσκι, Τσιόρκι κτλ. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 21, 2006 εμενα ειναι cancer αντι για α 4 και αντι για ε 3....! ειχε η μητερα μου καρκινο και μετα απο 4 δυσκολα χρονια κατεφερε να τον αποβαλει, ειναι και το ζωδιο της... Αλλα ειναι πολυ μακαβριο και σκευτομαι σοβαρα να το αλαξω παρολο που το εχω 7 χρονια... π.χ. apfelstrudel Quote Share this post Link to post Share on other sites
acid_odd 0 Report post Posted December 23, 2006 Γεια χαρα! Ειναι κανενας εδω περα...? Τεσπα, το acid_odd προεκυψε βασικα απο ενα πειραμα στο λυκειο καποτε στο εργαστηριο χημειας... το odd ειναι επικολληση, ελπιζω καποτε να ανοιξω βιοτεχνια αερογραφιας... Το χομπυ μου κ οχι μονο... Α! Με λενε κ Δημητρη! Κανενας εδω?.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 23, 2006 Πολλοί και πολλές!! Καλώς ήρθες Δημήτρη, αν θέλεις, μιά και είσαι ήδη στην ενότητα των νέων μελών, δεν μας λες και λίγα περισσότερα για σένα; Καλά Χριστούγεννα σε όλους, σήμερα παραμονή!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
kounoupakias 0 Report post Posted December 24, 2006 Απο τους συμμαθητές μου στο σχολείο. Ήμουν σβούρας σαν κουνούπι και με βγάλανε ΚΟΥΝΟΥΠΑΚΙΑ Quote Share this post Link to post Share on other sites
acid_odd 0 Report post Posted December 24, 2006 Χρονια πολλα σε ολους!!! (Με πολυ χιονι ευχομαι!) Το acid προερχεται απο τις εποχες του λυκειου στο εργαστηριο χημειας!!! Χεχε! Ας πουμε οτι βοηθησαμε την καθηγητρια στο πειραμα! Ειχε να κανει με οξυ.... Το Odd ειναι αλλη περιπτωση... Στην προσπαθεια μου να τελειωσω ΤΕΙ γραφιστικης (στην πτυχιακη ειμαι), αντι για την κλασικη πτυχιακη εκανα την δικια μου. Δηλαδη, ασχολουμαι με αερογραφιες εδω και 6-7 χρονια, οποτε εκανα(κανω) μια πτυχιακη πανω στην αερογραφια με πολυ υλικο... Ετσι λοιπον, , προεκυωε το acid_odd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c.j.jones 0 Report post Posted January 12, 2007 Το δικο μου ( c.j.jones) μου το κολλησαν στο γυμναστηριο που δουλευα! Λογω του οτι με λενε Κατερινα με φωναζαν Catherine Zeta (βεβαια εγω το Ζ το αλλαξα με J για να μην εχω προβληματα με τη γνωστη ) αλλα σιγα σιγα καποιοι φιλοι ξεκινησαν να με λενε σκετο Ζετα χαριν συντομιας μαλλον. P.S. Αξιζει να σημειωθει οτι δεν εχω καμια σχεση την Κυρια Jones , εγω ειμαι πιο ομορφη σαφεστατα Quote Share this post Link to post Share on other sites
Melo 36 Report post Posted January 12, 2007 .Άκυρο !!! Quote Ότι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!! vs Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted January 12, 2007 Απο τη νυχτα, τα φτερα, την νυχτερινη οραση, το bacardi cola... Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 12, 2007 Αξιζει να σημειωθει οτι δεν εχω καμια σχεση την Κυρια Jones , εγω ειμαι πιο ομορφη σαφεστατα Και επίσης πιο μετριόφρων! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 12, 2007 Το δικο μου ( c.j.jones) μου το κολλησαν στο γυμναστηριο που δουλευα! Λογω του οτι με λενε Κατερινα με φωναζαν Catherine Zeta (βεβαια εγω το Ζ το αλλαξα με J για να μην εχω προβληματα με τη γνωστη ) αλλα σιγα σιγα καποιοι φιλοι ξεκινησαν να με λενε σκετο Ζετα χαριν συντομιας μαλλον. P.S. Αξιζει να σημειωθει οτι δεν εχω καμια σχεση την Κυρια Jones , εγω ειμαι πιο ομορφη σαφεστατα Στείλε μου μια φωτογραφία σου στο ChrisLappasProductions@snowclub.gr και θα δω τι μπορώ να κάνω για σένα Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 13, 2007 ασχολουμαι λιγο καιρο με το snowboard...ηθελα ενα nickname για το forum...εχω μετρηση πολλες πιστες με τα οπισθια (οσοι απο εσας πηγαινετε καλαβρυτα θα με αναγνωρισετε σιγουρα σιγουρα)... εεε δεν χρειαστηκε και πολυ ωρα σκεψης... τωρα οι φιλοι μου με φωναζουνε μπαχαρ (bahar) απο το χαρης-μπαχαρης-μπαχαρ η χαριμαν η χαρουμαν(harouman) αυτο το τελευταιο μαλλον απο το σαρουμαν πρεπει να βγηκε επισης με εχουνε πει, βους το οποιο μαλλον σημαινει βοδι αλλα σε ποια διαλεκτο δεν γνωριζω, κουί επισης δεν ξερω... και το καλυτερο..........καδμαν: απο τον καδο σκουπιδιων που ειχα σκασει με το μηχανακι. καλο εεε? Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted January 13, 2007 stavrakas, από τον Καραγκιόζη...θυμάστε τον Σταυρακα με τα κομπολογια στο θεατρο σκιών; Εεε μικρός μου άρεσε πολύ και σε συνδυασμό που έτρωγα κλασσικά ελληνικά φαγητα lol ....η μάνα μου με φώναζε Ελλήνα...όλα αυτά μου είχαν κολλησει μικρός ΣΤΑΥΡΑΚΑΣ ο ΕΛΛΗΝΑΣ...... ΥΓ με λένε Σταύρο Quote Share this post Link to post Share on other sites