KKOS4U2 0 Report post Posted January 11, 2009 KKOS4U2 Πρώτο Κ απο το επίθετο ΚΟS απο το όνομα...(Απο το Πετρος δλδ) 4U2 βρηκα χωρο πολυ και ειπα να το γεμίσω με κατι... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 11, 2009 Καλως ορισες στο φορουμ μας! Παλι καλα που δεν εβαλες ΚΚΟS2FAST4U Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KKOS4U2 0 Report post Posted January 11, 2009 (edited) Se euxaristw poly file ... Σε ευχαριστω πολυ φιλε ... Τα Greeklish απαγορευονται απο τον κανονισμο του φορουμ που μας φιλοξενει. Παρακαλουμε να γραφετε Ελληνικα με Ελληνικους χαρακτηρες The Moderating Team Edited January 11, 2009 by MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aquamarina 0 Report post Posted January 11, 2009 Το δικό μου νομίζω είναι προφανές... Aqua το νεράκι και Marina το ονοματάκι. Είμαι παιδί της θάλασσας, -by all means-, εξού και το πρώτο συνθετικό. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα μπορώ στο μέλλον να το κάνω SnowMarina ή MountainMarina (κατά το Mountain bike ). Λες; Quote Ξέρεις από σκι; Share this post Link to post Share on other sites
erefer 0 Report post Posted January 15, 2009 1998: Hθελα να μπώ στο chat των Windows 98 και ήθελε nickname, πατάω serfer ήταν πιασμένο, και μου΄ρχεται η θεία έμπνευση και πατάω erefer!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 25, 2009 (edited) Το δικό μου nickname προέκυψε εντελώς τυχαία, μέσα σε 5 δευτερόλεπτα κατά την εγγραφή μου. Συνδύασα την μεγάλη μου αγάπη (από μικρό παιδί) το χιόνι με μια λέξη που έχει να κάνει με επιβολή και κυριαρχία. Έτσι προέκυψε το Snow King, ο βασιλιάς του χιονιού (που θέλω πολλάααα χρόνια ακόμα για να γίνω αλλά τέσπα) Κάπως έτσι έγινε το μυστήριο της βάπτισης! Αν θέλετε πληροφορίες για τον νονό, ανατρέξτε στο "Νέα Μέλη". Edited January 25, 2009 by Snow King Quote Share this post Link to post Share on other sites
Myrto78 0 Report post Posted January 27, 2009 Εγώ έβαλα το όνομά μου και την ημερομηνία γέννησης: ανησυχούσα ότι οι περισσότεροι στο φόρουμ θα ήταν ηλικίας 12-16, και είπα να τους προειδοποιήσω ότι είμαι γριά! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 27, 2009 ....και είπα να τους προειδοποιήσω ότι είμαι γριά! Ναι ρε γμτ... ΚΑΠΗ μας εχετε καταντησει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wipika 676 Report post Posted January 28, 2009 Wipika Απο το ονομα του Αετου μου (kite) που με εκανε να ζησω την εμπειρια ενος τρομακτικου ατυχηματος και μιας φοβερης περιπετειας που δεν θα ξεχασω ποτε...Με τσακισε και στο τελος μου εσωσε τη ζωη... Quote www.exploremessinia.com Share this post Link to post Share on other sites
martin 0 Report post Posted January 30, 2009 martin απο πιτσιρικα στο γυμνασιο με φωναζαν ετσι οι φιλοι μου,αντι να λενε ολοκληρο το επιθετο Μαρτιγοπουλος μου το κοψανε και προεκυψε το martin. Quote Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted January 30, 2009 πηρες ολα τα topics αμπαριζα εεεεεεεε ???? ............. ................................................καλα εκανες........ ετσι σε θελουμε ............ ενθουσιωδη !!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,396 Report post Posted January 30, 2009 ...απο πιτσιρικα στο γυμνασιο... Βάλε και κανένα τόνο, γιατί στην αρχή με έμπλεξες! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
martin 0 Report post Posted February 2, 2009 @arma :οτι μπορω κανω @Χρήστος Λάππας :sorry δεν το προσεξα,αλλα τουλαχιστον το καταλαβαινεις στην συνεχεια απο το επιθετο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 15, 2009 H φυσική άμυνα του χιονιού κατά την εξάτμιση λέγεται ‘’Albedo’’, δηλαδή η διαδικασία αντανάκλασης των ηλιακών ακτινών από την λευκή επιφάνεια του χιονιού. Ο ‘’Albedo’’ μετριέται με το πηλίκο των ακτινών αντανάκλασης και ακτινών που πέφτουν στην επιφάνεια του χιονιού σε ποσοστό (%).Σε μεγάλο υψόμετρο όπου έχουμε τις <<πούδρες>> η τιμή μπορεί να φτάσει και το 90 %.(Tεχνική της χιονοδρομίας-Βασίλης Φ Γιοβάνης-Αθήνα 2006) Δηλαδή αν ο Albedo έχει κέφια και είναι ανεβασμένος εμείς κάνουμε σκι…!!! Κάπως έτσι το είδα, το διάβασα, και μου άρεσε σαν nick…μάλλον!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted February 16, 2009 Δηλαδή αν ο Albedo έχει κέφια και είναι ανεβασμένος εμείς κάνουμε σκι…!!! Κάπως έτσι το είδα, το διάβασα, και μου άρεσε σαν nick…μάλλον!!!![/size] και εμας μας αρεσε η επεξήγηση, κατι μαθαμε Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
vitsa 0 Report post Posted March 9, 2009 Το όνομά μου ειναι Vivi... Vivi Tsatou και για λόγους συντομογραφίας εχει επικρατήσει το Vitsa Τόσο απλά... αν και εχω βαρύ χέρι,δεν μου χρειαζεται μια βίτσα για να σε δείρω φωνακλά δάσκαλε!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ANONYΜΗ 5 Report post Posted March 10, 2009 Το δικο μου nick το βγαλατε ολοι εσεις οι γνωστοι αγνωστοι, χωρισατε το snowholicanonymous στα δυο. τον Γιωργο τον φωναζετε snowholic με διαφορες παραλλαγες και εμενα ανονυμη. ετσι ειπα να το κρατησω για να μην σας μπερδευω. Quote Ημερα που δεν γελας...ειναι μια χαμενη μερα. Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted March 10, 2009 Το δικο μου nick το βγαλατε ολοι εσεις οι γνωστοι αγνωστοι, χωρισατε το snowholicanonymous στα δυο. τον Γιωργο τον φωναζετε snowholic με διαφορες παραλλαγες και εμενα ανονυμη. ετσι ειπα να το κρατησω για να μην σας μπερδευω. Ετσι οταν θα φωναζουμε snowholic-anonymi θα γυρνατε και οι δυο,ε?? Ωραιο αυτο ετσι μου φερνει μια ροματζαδα!!!!! Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
Jvpiter 2 Report post Posted March 12, 2009 (edited) Τo δικό μου nickname δεν έχω ιδέα από που μου προέκυψε. Εχουν περάσει και 15 χρόνια από τότε που το πρωτοχρησιμοποίησα άλλωστε. Απλά όταν γράφω με nick χρησιμοποιώ αυτό. Γιατί την είδα τότε Jvpiter ένας θεός ξέρει και κάποιος καλός ψυχολόγος ίσως! Edited March 12, 2009 by Jvpiter Quote "Φασούλι το φασούλι δεν γίνονται περιουσίες.... γίνονται Φασολάδες!" Μιχάλης Share this post Link to post Share on other sites
LnA 0 Report post Posted March 16, 2009 Η αλήθεια είναι πως παίδεψα λίγους φίλους για την την απόκτηση κάποιου nickname που να με εκφράζει και βρήκα αρκέτα αλλα κανένα που να με εκφράζει απόλυτα. Και ξαφνικά.... μου ήρθε μια "φλασιά". Τι καλύτερο απο ΄μενα? Life n' Action, λοιπόν! Quote Ζησε καλά! Γέλα συχνά! ΑΓΑΠΑ ΤΗ ΖΩΗ! Life n' Action Share this post Link to post Share on other sites
Diianira 0 Report post Posted March 18, 2009 Ο φιλόλογός μου στο λύκειο (προ αμνημονεύτων χρόνων οφείλω να πώ ) με φώναζε έτσι (Δηιάνειρα) γιατί όταν με είχε ρωτήσει πως έλεγαν τη γυναίκα του Ηρακλή δεν ήξερα!!! Από τότε το χρησιμοποιώ σαν Nickname Quote Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 19, 2009 Να 'σαι καλά για την πληροφορία, γι' αυτό και η πίστα συνέχεια του Ηρακλή στο ΧΚΠ ... ονομάζεται Δηιάνειρα Μάθαμε και κάτι σήμερα !! Το δικό μου επί τη ευκαιρία... (αγαπητοί φίλοι και συνχιονοδρόμοι) σημάινει : ζήτω ! = viva (το οποίο κολλάει και με το Βιβή) viva τι viva ? viva ski = ζήτω το σκι (τι άλλο... τρομάρα μου!) (και λιγότερη σχέση έχει με το Ε! viva! ... κι άλλο ένα ποτηράκι ! χικ! ) Παραπάνω από έναν χρόνο μετά ... Έπρεπε να το πω! Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
fire and ice 0 Report post Posted March 24, 2009 fire and ice einai mia polu palia tainia thn opoia eixe grapsei o pateras mou se vinteokasseta otan hmoun 5 xronwn kai h opoia afora se ripsokindynous skiers................apisteytes eikones Quote Share this post Link to post Share on other sites
skiflox 0 Report post Posted March 24, 2009 Χαιρετώ σας συνχιονοδρόμοι, Τι παρατσούκλι μου (nickname) το βρήκα μετά από μία συνομιλία με τον φίλο μου albedo και καταλήξαμε ότι πρέπει να έχει σαν βάση το άθλημα και κάτι προσωπικό. Κατόπιν τούτου καταλήξαμε στη φλόγα του σκι, ήτοι skiflox. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Eddie 0 Report post Posted March 26, 2009 Δεν είναι ο Murphy, δεν είναι ο Vedder όυτε και ο Johnson Είναι από την μασκότ των Iron Maiden. Όταν ήμουν πιτσιρικάς ήμουν άρρωστος με το γκρουπ.¨Αν υπάρχει κανείς από Παν/μιο Αιγαίου και συγκεκριμένα από Σάμο, θα με θυμούνται... Quote Share this post Link to post Share on other sites