Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Τέλεια μέρα για σκι και πρώτη φορά φέτος που πετύχαμε το βουνό όπως πρέπει καθημερινή, δηλαδή με ελάχιστο κόσμο.

Η αφεντιά μου λοιπόν, μαζί με τον Panio Banio, τον Best Ever, τον Δημήτρη και αργότερα τον C και τον John Nikolaou απολαύσαμε υπέροχο χιόνι (για τους σκιέρ μόνο εντός πίστας καθώς εκτός ήταν πολύ βαρύ) με καταπληκτικό καιρό και καλά πατημένες πίστες. Ήταν και πάλι μια μέρα για ατελείωτο carving και βελτίωση τεχνικής.

Αν και δεν δούλευαν παρά μόνο ο Βάκχος, ο Τηλέμαχος, ο Αίολος και ο Περικλής (με πολλές διακοπές λόγω βλάβης ο τελευταίος) ο κόσμος ήταν λίγος και δεν σχηματιζόντουσαν ουρές μεγαλύτερες των 2 λεπτών.

Make Parnassos Great Again!

Τέλεια μέρα για σκι

Συμφωνώ απόλυτα με τον Χρήστο. Η μέρα χτες ήταν καταπληκτική.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Panio για τις συμβουλές του που με βοήθησαν να ... μην βελτιώσω καθόλου την τεχνική μου :? . Από την άλλη παρακολουθώντας τον Χρήστο στις καταβάσεις του κατάφερα να βελτιωθώ λιγάκι. (Με πολύ αυστηρά κριτήρια και χωρίς να έχω και την κατάλληλη εμπειρία ο Χρήστος είναι επιπέδου τουλάχιστον ... 8 :wink: )

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ένα περίεργο γεγονός που συνέβη στο βουνό.

Κυκλοφορούσε χτες ένας ...σάτυρος στο βουνό με μία μαύρη κάπα που μόλις έβλεπε κάποιον ανυποψίαστο του επιδείκνυε τα ...κάλλη του :P . Για κακή του τύχη όμως ο Χρήστος τον αποθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή. (Χρήστο παρουσίασε plz τα αποδεικτικά στοιχεία στο forum)

(Με πολύ αυστηρά κριτήρια και χωρίς να έχω και την κατάλληλη εμπειρία ο Χρήστος είναι επιπέδου τουλάχιστον ... 8 :wink:  )

Αν ήταν έτσι τα 8άρια... :P

Δηλαδή, ο ΜΙΚ τι να πει ρε Δημήτρη;

Για κακή του τύχη όμως ο Χρήστος τον αποθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή. (Χρήστο παρουσίασε plz τα αποδεικτικά στοιχεία στο forum)

Είναι αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους και μας διαβάζει και η Nana :wink:

Make Parnassos Great Again!

(Με πολύ αυστηρά κριτήρια και χωρίς να έχω και την κατάλληλη εμπειρία ο Χρήστος είναι επιπέδου τουλάχιστον ... 8 :wink:  )

Αν ήταν έτσι τα 8άρια... :P

Εγώ το λέω ότι σε τεχνική είσαι άπαιχτος

Απλά φοβάσαι λόγο ηλικίας να δοκιμάσεις καινούργια παιχνιδάκια :cry:

Και σήμερα ήταν φανταστικά μου είπαν κάποιοι παλιοχαρακτήρες και με Ηρακλή ανοιχτό

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αν ήταν έτσι τα 8άρια... ;)

Για κακή του τύχη όμως ο Χρήστος τον αποθανάτισε με την φωτογραφική του μηχανή. (Χρήστο παρουσίασε plz τα αποδεικτικά στοιχεία στο forum)

Είναι αυστηρώς ακατάλληλα για ανηλίκους και μας διαβάζει και η Nana :wink:

με φωναξε κανεις...????

ετσι πρεπει χρηστο μου, να σεβοσαστε τις γυναικες εδω μεσα...?

(τελικα θα την δουμε την φωτο :lol: ?)

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Παίδες δύο μέρες με εκπληκτικό χιόνι. Ειδικά χθες αλλά και σήμερα οι πίστες ήταν ότι έπρεπε για πολύ γώνιασμα και πολύ τεχνική. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι είμαι έτοιμος να πάρω τους τετρακέφαλούς μου στο χέρι.

Επίσης να αναφέρω ότι ο Χρήστος ναι μεν δεν είναι επίπεδο 8 αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη το 6 το έχει (όπως και να το κάνουμε έχει πολύ σωστή τεχνική).

Βέβαια ας όψονται κάτι 5ρια που ξέρουν και πότε θέλουν ακόνισμα οι ακμές τους (έπρεπε να τους είχα σήμερα στο βουνό να τους τράβαγα video και να τους έδειχνα μετά πόσο μπορούν να γωνιάζουν και πόσο πραγματικά carvaroun). Μετριοπάθεια uber alles κύριοι, αλλά ποιός την έχασε για να τη βρείτε εσείς.... (περιμένω να δω και ένα δηλωμένο 6ράκι να γελάσω, ξέρει ο Χρήστος...)

Όσο για τις φωτογραφίες, να υπενθυμίσω ότι κυκλοφορούν ανήλικα στο forum οπότε θα τις λογοκρίνω με το που θα εμφανιστούν :P

Φιλικά

Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Λοιπόν! Σας παρακαλώ βρε παιδιά όταν μιλάτε για Παρνασσό με καλή μέρα, λίγο κόσμο, καλό χιόνι, καλό carving και καθημερινή, σκεφθείτε αυτούς που πάνε μόνο Σ/Κο, με άσχημο καιρό, πολύ κόσμο και μέτριο carving (λόγο πολυκοσμίας).....!

Σας ΖΗΛΕΥΟΥΝ πάρα πολύ!

Js

Παίδες δύο μέρες με εκπληκτικό χιόνι. Ειδικά χθες αλλά και σήμερα οι πίστες ήταν ότι έπρεπε για πολύ γώνιασμα και πολύ τεχνική. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι είμαι έτοιμος να πάρω τους τετρακέφαλούς μου στο χέρι.

Επίσης να αναφέρω ότι ο Χρήστος ναι μεν δεν είναι επίπεδο 8 αλλά κατά την ταπεινή μου γνώμη το 6 το έχει (όπως και να το κάνουμε έχει πολύ σωστή τεχνική).

Βέβαια ας όψονται κάτι 5ρια που ξέρουν και πότε θέλουν ακόνισμα οι ακμές τους (έπρεπε να τους είχα σήμερα στο βουνό να τους τράβαγα video και να τους έδειχνα μετά πόσο μπορούν να γωνιάζουν και πόσο πραγματικά carvaroun). Μετριοπάθεια uber alles κύριοι, αλλά ποιός την έχασε για να τη βρείτε εσείς.... (περιμένω να δω και ένα δηλωμένο 6ράκι να γελάσω, ξέρει ο Χρήστος...)

Όσο για τις φωτογραφίες, να υπενθυμίσω ότι κυκλοφορούν ανήλικα στο forum οπότε θα τις λογοκρίνω με το που θα εμφανιστούν :shock:

Φιλικά

Παναγιώτης

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CARVING, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΟΔΙΑ???

Όσο για τις φωτογραφίες, να υπενθυμίσω ότι κυκλοφορούν ανήλικα στο forum οπότε θα τις λογοκρίνω με το που θα εμφανιστούν :)

Φιλικά

Παναγιώτης

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ CARVING, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΟΔΙΑ???

Άσε μας βρε Γαλλίδα. Όλα τα είχαμε, ο Καταcousin μας έλειπε :lol:

Καλώς ήρθες (αν και άργησες αρκετά θα έλεγα...)

Φιλικά

Παναγιώτης

Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας

IPB Image

Έλα ντε....τόσος ντόρος πια ???Λες και είναι το Άγιο Δισκοπότηρο του Alpine ski... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά πάλι,παντού υπάρχει ένας MYTHOS...

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!