Aristomenis 1 Report post Posted March 17, 2005 Ποιός και γιατί έβαλε αυτο το "Κατεβαίνει Κόκκινες" πάνω απο το αβατάρ της Lili? Εμεις στο πγαδ κατρήσαμε; Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 17, 2005 Mόλις είδα και το "Κατεβαίνει μπλε" της vaggie... :? Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted March 17, 2005 Bάλτε ενα "κατεβαίνει μαύρες" και στον Αριστομένη να ησυχάσει το παιδί..... στον Πάνιο βάλτε "κατεβαίνει με τα πόδια"..... :twisted: :twisted: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 17, 2005 Bάλτε ενα "κατεβαίνει μαύρες" και στον Αριστομένη να ησυχάσει το παιδί..... στον Πάνιο βάλτε "κατεβαίνει με τα πόδια"..... :twisted: :twisted: Στανταρ είναι δουλειά του προβατά... Ψάχνω να βρώ με ποιό κριτίριο επιλέγει τα θύματά του... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
vaggie 1 Report post Posted March 17, 2005 Mόλις είδα και το "Κατεβαίνει μπλε" της vaggie... :? Εγώ να δεις τι έπαθα Πάντως κατέβηκα και κόκκινη στα 3-5 (βέβαια μου πήρε λίγη ώρα παραπάνω ) αλλά την κατέβηκα :!: Quote Don't count the years ... count the memories!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 17, 2005 Καλά μιλάμε γίνεται χαμός... Αλλος "επίπεδο 10", άλλος "αρχάριος"... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted March 17, 2005 Πάντως πρεπει να τοποθετούνται σε μη μέλη του Συλλόγου....ή κάνω λάθος :?: :roll: Πάντως οι χαρακτηρισμοί μπαίνουν συνηθως με κριτήριο τις δημοσιεύσεις.... Σε μας τι ισχύει άραγε :?: :?: Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 17, 2005 Η Lilli είναι μέλος... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 17, 2005 ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΗΣΕ?ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΤ...ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ.ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΣΟΥΓΚΑΡ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΑ ...ΟΧΙ ΜΕ ΝΤΑΗΛΙΚΙ. ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 17, 2005 OYTING ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ Η ΚΑΝΟΝΙΚΟ GET OYT? Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2005 Δε γνωριζω πιος το εκανε, αλλα ειναι ranking του φορουμ, πχ Στην αρχη μεχρι τα 10 ποστ εισαι Αρχαριος μετα μεχρι τα 50 Κατεβαινει μπλε και παει λεγοντας... Το ρανκ ειναι του φορουμ με χιονοδρομικο χαρακτηρα, θα μπορουσε να λεει ,Επισκεπτης μετα κολλημενος......και απο τα 1000 ποστ και πανω να δινει ρανκ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ.... Οσοι ειναι μελη του Συλλογου δεν εχουν χωρο να γραψουν ρανκ απο τα ποστ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 17, 2005 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ..ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΗ.ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΕ Π.Μ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΑΛΟΠΕΤΑ ΒΡΑΚΙ ΚΑΛΤΣΑ ΠΩΣ ΠΙΝΩ ΤΗΝ ΦΡΑΠΑ,ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΦΑΓΟΥΡΙΖΕΙ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2005 Ειναι απλη λειτουργια που παρεχουν ολα τα φορουμ phpbb,vbulletin,invisionboard κλπ. Για παραδειγμα εδω http://www.bfworld.net/forum/index.php?showtopic=2119 πουδιατηρουμε ενα community site για το BF1942 (παιχνιδι 2ου Παγκοσμιου Πολεμου) ολα τα rankings μας ειναι παρμενα απο βαθμους του στρατου (private,corporal,captain,major,general... klp) Aπλως ειναι ενας χαρακτηρισμος των ποσο ποστ εχεις κανει ,καμια σχεση με το επιπεδο του σκι που κανουμε! Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted March 17, 2005 Κι εμένα στο avatar μου κάτι λεει για πίστες και πράσινα άλογα. Θεωρώ αυτούς τους χαρακτηρισμούς τουλάχιστον απαράδεκτους. Απορώ ποιός τους έβαλε και απαιτώ να βγούν αμέσως. Λες και ήμαστε σε κάποιο παιχνίδι νιώθω. Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 17, 2005 ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ...ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΑΣ ...ΣΥΓΚΑΤΑΝΕΥΣΑΜΕ ..ΜΕ ΤΡΕΛΛΗ...ΧΑΡΑ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2005 Το οτι δε μας ρωτησαν δεν ειναι λαθος, ειναι σιγουρα θεμα διαχειριστων του φορουμ και οχι δικο μας. Δηλαδη εαν αλλαξουν τα χρωματα και τα κουμπια του φορουμ ή το ιδιο το φορουμ θα πρεπει να ρωτησουν τα 800+ μελη του φορουμ? Το οτι δε μας αρεσει ομως σιγουρα θα το παρουν υποψη τους οι αρμοδιοι. ΥΓ με το ρυθμο που κανεις ποστ Σακη θα αλλαξει σε "κατεβαινει μαυρες" γρηγορα παντως Quote Share this post Link to post Share on other sites
sakisbanskos 2 Report post Posted March 17, 2005 ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Γ ΕΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ...ΣΤΑ 800 ΜΕΛΗ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΤΛΠ ΤΕΣΠΑ ΝΤΕΦ ΟΛΣΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΘΑ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ....ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ Quote ORDEM E PROGRESSO Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted March 17, 2005 LOLEN !!! xaxaxaxaxaxa!! Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
PaniosBanios 5 Report post Posted March 18, 2005 Παιδιά σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα δεν ήταν δική μου η "πατάτα". Εγώ χθες ήμουν όλο την ημέρα Παρνασσό, μετά σε δουλειά και το βράδυ στη συνάντηση. Πάντως διαφωνώ και εγώ με το ranking system που εφαρμόστηκε και δεν το θεωρώ λογικό. Βέβαια εγώ δεν θεωρώ λογικό γενικά οποιοδήποτε ranking system που βασίζεται στον αριθμό δημοσιεύσεων. Να μας απαντήσει ποιός και γιατί το έβαλε και μετά να το βγάλει. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΚΑΜΜΕΝΟΣ" ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ 1500 ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ" Φιλικά Το "Μαύρο Πρόβατο" του Φόρουμ Παναγιώτης Quote Χαιρετισμούς από τη χώρα της γραφειοκρατίας Share this post Link to post Share on other sites
Statler 0 Report post Posted March 18, 2005 Σωστός ο PB . Αλλιώς σε μένα βάλτε "θλιμμένος" γιατί έχω πολύ λιγότερες καταχωρήσεις από όσες θα ήθελα. . Εξάλλου αφού το γράφει από κάτω πόσα post έχουμε (αν έγραφε και τι είδους ... χεχε :roll: ) τι άλλο να προστεθεί? Το "Μελος συλλόγου" είναι σωστό γιατί θυμίζει σε όλους ότι καλα τα λέμε, αλλά υπάρχει και κάτι σοβαρότερο από πίσω... n'est pas? Quote I'd rather be skiing my... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 18, 2005 Συγνώμη από όποιον έθιξε Κατεβαίνουν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Σιδέρης Γιάννης 0 Report post Posted March 18, 2005 Μιχάλη, η χρησιμοποίηση των posts δεν ήταν και άσχημη ιδέα. Έτσι κι αλλιώς κανένας δε βαθμιδοποιήτε στα σκί skills με το τί γράφουν οι επικεφαλίδες, ή τα πόσα posts έχει. Βέβαια, θα μπορούσε νε γίνει η αξιολόγηση με άλλο μέτρο. Πχ ποιός έχει πάει πιο πολλές φορές για σκί στη σεζόν, ή ποιός έχει φάει τις περισσότερες ...σούπες, ή ποιός έχει πάρει τις περισσότερες κλίσεις από τη τροχαία κλπ. Js Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 18, 2005 Εντάξει, ούτε εμένα μου άρεσαν, αλλά μην τρελαίνεστε. Κοιτάξτε και σε αυτό το forum κάτι αντίστοιχο. Αυτοί το αποκαλούν κάρμα. http://www.dpgr.gr/forum/index.php?board=2...;threadid=13051 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted March 18, 2005 Συγνώμη από όποιον έθιξε Κατεβαίνουν Ναι μας έθιξες την υπόληψη.Μας καταράκωσες ψυχολογικά.Κουρέλιασες την προσωπικότητα και εκμηδένισες την αθλητική μας υπόσταση ως σκιερ.Πως τολμάς και υποτιμάς ετσι τις επιδόσεις μας :?: Με ποιό δικαίωμα :?: ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ :!: :!: Η αξιοπρέπειά μας δεν είναι διαπραγματεύσιμη... Πολυ, μα πολύ φασαρία για το τίιιιιιιποτα.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Aristomenis 1 Report post Posted March 18, 2005 δώστε ένα "επίπεδο 10" στον spiderman παρακαλώ και γρήγορα... Quote Every soldier has two families: Those you raise, and those you raise hell with... Share this post Link to post Share on other sites