ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 5, 2011 Λες με νοιάζει? Είναι η απάντηση στην ερώτηση "και πως γυρνάς?" Ειδικά αν έχεις τέτοιους φίλους. Έπρεπε να είχες ζητήσει σαμπάνια με 10 λίτρα βενζίνη φτηνά καθάρισα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 5, 2011 80 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted June 6, 2011 Aπορία: Τι ειναι η τσουλήθρα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 6, 2011 Απλά να απογειωθείς και να πας κατευθείαν κάτω για προσγείωση χωρίς να βρεις ανοδικό. Η χτεσινή πτήση (5-6 προσωπικά ρεκόρ) και αν αν αν είχε προοπτικές να φτάσω Μαραθώνα. http://www.sky.gr/leonardo/flight/20972 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 8, 2011 http://thomasdedorlodot.blogspot.com/2011/...untains-of.html Σε αναμονή των φωτογραφιών και του βίντεο. Υψόμετρα πτήσης 5500-6600 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 15, 2011 Βγέθι ΝΑ Αττική χαλαρωτική πτήση μετά τη δουλειά αγανακτισμένος Ναι Χρήστο και αυτό το μέρος έχει χωματόδρομο είναι χάλια και η απογείωση και η προσγείωση. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 15, 2011 Το Bora πηγαίνει; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 16, 2011 Ναι αμέ με το polo έχω πάει Σήμερα Κιθαιρώνα αλλιώς κάπου ΝΑ Αττική Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 16, 2011 Κιθαιρώνας θα παίξει. Απλά αυτή τη στιγμή πάνω απο το Ελληνικό έχει μπαστακωθεί ένα μαύρο σύννεφο που δεν μου αρέσει καθόλου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 17, 2011 Που ήσουν? Κοντά 4ωρο βάλαμε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 17, 2011 Χτες το φοβήθηκα, έκανε καταιγίδα στο Ελληνικό και το guru έδινε βροχή στον Κιθαιρώνα. Σήμερα όμως μπήκαν 2 συμπαθητικές πτησούλες, μια 20λεπτη και μια 50λεπτη. Και μετα 1 ώρα αναμονή γιατί δεν υπήρχε κανείς στην προσγείωση να με παει στο αυτοκίνητο. Το ευχαριστηθηκα πάντως γιατί είχε απ όλα. Δυναμικό, θεσμικά, φουσκιτσες... Το μόνο κακο είναι ότι επόμενη πτήση μου θα είναι την Τρίτη μάλλον, γιατί η ζώνη είναι στον Διονύση για το ετήσιο άνοιγμα εφεδρικου. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 18, 2011 Kιθαιρώνας Πέμπτη YouTube Video -> Κιθαιρώνας Παρασκευή(Sprayman video starring chriss lappas) Σήμερα τον ήπιαμε Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 18, 2011 Όμορφες στιγμές στον αέρα και στο έδαφος. Γιατί τον ήπιατε σήμερα; Εγω βαριεμαι να κάνω βιντεακι, άλλωστε τα πλάνα μου δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο σε σχέση με τα δικά σας! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 19, 2011 Γιατί ενώ πέταγε το Καντήλι ήμασταν κάνα πεντάωρο στην ευρύτερη περιοχή Θήβας ψάχνωτας για απογειώσεις Παράγγειλα παραμοτέρ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 19, 2011 YouTube Video -> Η μακρινή πτήση που χρωστάω από 05.06 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 26, 2011 Προχτές πήγα στον Κιθαιρώνα με ένα καλό φίλο και το παιδί του και για πρώτη φορά είχα και πλάνα εκτός από αυτά της Contour. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 27, 2011 (edited) Μπράβο Χρηστάρα ωραίο βίντεο. Εναλλάξ το πάμε μια μέρα εγώ μια μέρα εσύ στον Κιθαιρώνα το snowclub απουσία δεν πάιρνει πάντως Διάβαζα το post της Αφροδίτης και με έπιασαν τα γέλια. Κορίτσι μου έχουμε κοινή μοίρα Απίθανο τριήμερο που είχε από όλα και κυρίως πολύ σερφ.... Μονο που εχτες ξεπάγιασααααααα.... Τετοιο κρύο ουτε χειμώνα δεν έχω φάει. Να πλανάρω και να χοροπηδαω στη σανίδα για να ζεσταθώ. Ελεγα συνέχεια "δεν κρυώνω δεν κρυώνω" μπας και ζετσαθω με τη μέθοδο της αυθυποβλής. Αλλά μάταια.... Αντεξα το μαρτυριο για καμια μια μιση ωρίτσα και βγήκα έξω ουρλιάζοντας. Κι ολα αυτα γιατί δεν είχα τη στολή μου καλοκαιριάτικα... Έτσι και εγώ το Σάββατο αφού πέταξα τρεις φορές με 40 βαθμούς κελσίου με φόρμα το μεσημέρι και τις τρεις πήγα κάτω απευθείας και η λέξη θερμοπληξία ήταν πολύ κοντά ε....έβγαλα τη φόρμα και πέταξα στις 5 το απόγευμα και πήγα 2300 με κοντομάνικο Έλεγα συνέχεια δεν κρυώνω δεν κρυώνω δεν κρυώνω αλλά μάταια όπως λες Edited June 27, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted June 27, 2011 :angry: Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Ποιος να το περίμενε οτι θα έκανε τόσο κρυοοοοοοο... Αφου σκεφτομουν "λες να χιονίσει;" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 28, 2011 Χτες το δάγκωσα με τιμές και δόξες. 1 ώρα και 58 λεπτά στον αέρα, κυρίως με δυναμικό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 29, 2011 Κιθαιρώνας 24.06 (η μέρα που φυτεύτηκα στα πουρνάρια κάτω από τη κεραία και περπάταγα μιάμιση ώρα. 30-35 χλμ Βορειδουτικός)) http://www.sky.gr/leonardo/flight/21499 YouTube Video -> Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted June 29, 2011 Ούτε με επιτάχυνση δεν σε έβγαζε, ε; Πίκρα... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 30, 2011 Ανάποδα...με σχεδόν τέρμα επιτάχυνση με έβγαλε εκεί. Την έχει φάει εκεί πολύ κόσμος. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
panpanou 335 Report post Posted June 30, 2011 πσσστ ... στα βίντεο που ανεβάζετε στο YouTube, να πατάτε τη ρύθμιση "make available to mobile κλπ κλπ" ώστε να μπορούμε να τα βλέπουμε και από κινητά, ipad, κλπ .... Quote ... δει γαρ με συνεχώς αποπλανώμενον, τελειώσαι τον δρόμον ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 30, 2011 (edited) Μια άποψη από λίγο πιο ψηλά της ημέρας του βίντεο του Χρήστου. Ουσιαστικά μαζί πετάμε αλλά πως τα έχουμε καταφέρει φέτος να μη συναντηθούμε ούτε μια φορά? Δείτε στην αρχή του βίντεο άνοδο σε σχέση με το βουνό σε υπέροχη θερμικάρα(+4 ανέβαινα δύο ορόφους το δευτερόλεπτο). Panpanoy για δες το προηγούμενο βίντεο δουλεύει στο mobile? Edited June 30, 2011 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,400 Report post Posted July 1, 2011 http://drflight.blogspot.com/2011/07/olude...1.html?spref=fb Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites