JohNi 21 Report post Posted April 17, 2005 Ψηνεται κανεις να κλεισει τον Παρνασσο με μια καθημερινη αυτη την εβδομαδα? Quote Share this post Link to post Share on other sites
C 370 Report post Posted April 17, 2005 αν έχει κρύο έρχομαι ... C... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 17, 2005 Οι πίστες θα είναι σε άθλια κατάσταση... Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted April 17, 2005 Μεσα John!!! Και χωραφια και θαλασσες και οτι αλλο θελουν ας ειναι οι πιστες!-Εγω θα αποχαιρετησω το βουνο οπως και να'χει :cry: Με πιανει μελαγχωλια οσο σκεπτομαι οτι θα πρεπει να αποχωριστω αυτο το βουνο! Θα ειμαι εκει και ανεξαρτητως των συνθηκων θα περασω καλα, οχι γιατι θα απολαθσω τοσο το σκι μου αλλα γιατι θα ειμαι παρον! ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ Υ.Γ. τα συμπερασματα προφανως δικα σας....η εξαρτηση ειναι προφανως προφανης :!: Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 17, 2005 Χιονιζει σημερα Κυριακη βραδυ στο Παρνασσο! Αλλα φυσαγε τρομερα ολη μερα. Απιστευτο συννεφο απο Παρνασσο μεχρι Αθηνα ταβανι στα 100 μετρα υψος ολο το απογευμα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thivetianos 0 Report post Posted April 17, 2005 αν βάλει ski bus ο κλαουδάτος την πέμπτη εγώ είμαι μέσα... χιονίζει πάνω ε??? αυτά είναι!!!! :twisted: greeklish -> ελληνικά , απο τον odysseas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lili 80 Report post Posted April 18, 2005 Θέλω κι εγώ να χαιρετήσω! Όμως έχω ένα γερό πιάσιμο στη μέση που μου παρουσιάστηκε χωρίς λόγο και δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει (το προηγούμενο κράτησε 5 μήνες :twisted: ) Μόλις μπορέσω να σταθώ ίσια θέλω να ανέβω, κι ας τσουλήσω 5 μέτρα μόνο. Ελπίζω να είναι στη φετινή σαιζόν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 18, 2005 Γμτ, είχατε, δεν είχατε, με κολλήσατε άγρια Πότε θα ανεβείτε; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted April 18, 2005 Εννοείτε ότι θα είμαστε εκεί(το Σαββατοκύριακο) Καταρχας ποιός σας είπε ότι κλείνει :?: Έχουμε άλλο ένα μήνα cat-ski μπροστά μας Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
spongeorge 0 Report post Posted April 18, 2005 :arrow: Mόλις με πήρε ένας φίλος απο Παρνασσό και μου είπε οτι ΧΙΟΝΙΖΕΙ... ....Οι προβλέψεις όμως δείχνουν πολύ αέρα για την υπόλοιπη εβδομάδα.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted April 18, 2005 Έχουμε άλλο ένα μήνα cat-ski μπροστά μας Γκουχου γκουχου :? :? :? :?Μιχάλη ακόμα για πούδρες ψάχνεις 80 δεν είπαμε ότι είναι καιρός για πτήσεις,άντε βρες κανα θερμικό :roll: :roll: :roll: :roll: Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 18, 2005 :arrow: Mόλις με πήρε ένας φίλος απο Παρνασσό και μου είπε οτι ΧΙΟΝΙΖΕΙ... ....Οι προβλέψεις όμως δείχνουν πολύ αέρα για την υπόλοιπη εβδομάδα.... Που εισαι εσυ βρε τόμαρε, εχεις χασει τα καλιτερα στα Ανω Κελλαρια :twisted: Τρελο αερα και σημερα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted April 18, 2005 Για αυριο Τριτη δινει τελειο καιρο...και σημερα λεει χιονισε πανω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 18, 2005 Για αυριο Τριτη δινει τελειο καιρο...και σημερα λεει χιονισε πανω... Nαι αλλά με ρίπες που θα κουνιούνται τα εναέρια. Καλύτερη μέρα το Σάββατο :twisted: Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 19, 2005 Εννοείτε ότι θα είμαστε εκεί(το Σαββατοκύριακο) Καταρχας ποιός σας είπε ότι κλείνει :?: Έχουμε άλλο ένα μήνα cat-ski μπροστά μας Καλη σας μερα! Εμαθα οτι εχει 10εκ. φρεσκο(λεει..)Λετε να μην "κρεμασουμε ακομα τα σκι μας :?: θ'αθελα λιγο(πολυ) ακομα. Αληθεια τι ειναι το cat-ski :?: Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 19, 2005 To cat ειναι!!! σκι σε απατητα και η μεταφορα γινετε με ρατρακ στο τελος του πανω πιατου...Παρνασσο!!! σε παει σε σουπερ πλαγιες και κανεις σκι, σκι, σκι, και σκι!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 19, 2005 :?: Εχετε οργανωσει εσεις ποτε κατι τετοιο :?: θα πρεπει να ειναι φανταστικο :!: :!: :!: Αλλα θα πρεπει να ξερεισ και φανταστικο σκι στη πιστα ε :?: τι επιπεδου πρεπει να εισαι :?: φανταζομαι οτι ειναι τελειως διαφορετικη τεχνικη...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted April 19, 2005 Αναρωτιέμαι.... Χθες ο windguru (και σήμερα λιγότερο) έδινε αέρα, ενώ τελικά το χιονοδρομικό σήμερα είναι λουκούμι :!: Τι γίνεται τελικά; Κι εγώ που είχα ελεύθερο να πάω, θα μπορούσα να πάω :twisted: Τελικά για την υπόλοιπη βδομάδα τι λέει; Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 19, 2005 http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...4&highlight=cat http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...6&highlight=cat ριξε μια ματια σε αυτα τα ποστ!!! οτι απορια εχεισ εδω ειμαστε!!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Sandoula 2 Report post Posted April 19, 2005 Παιδια Σαββατο ή Κυριακη!!!! Quote Make my Day! Means Snow!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 19, 2005 :?: Εχετε οργανωσει εσεις ποτε κατι τετοιο :?: θα πρεπει να ειναι φανταστικο :!: :!: :!: Αλλα θα πρεπει να ξερεισ και φανταστικο σκι στη πιστα ε :?: τι επιπεδου πρεπει να εισαι :?: φανταζομαι οτι ειναι τελειως διαφορετικη τεχνικη...... Το καλο στο Cat Ski ειναι οτι μπορεις να βρεις οτι κλιση μπορεις να φανταστεις, οι αλλοι μπορει να κανουν Γκρεμιλες και εσυ να πηγαινεις απο πλατωμα ή το αναποδο ή το ενδιαμεσο... βαλε στην Αναζητηση Cat Ski για να βρεις δημοσιευσεις με αυτο το περιοχομενο. Υπαρχει ηδη και στο Photo Gallery , album με περιπου 40 φωτογραφιες απο Cat. http://www.snowclub.gr/modules.php?name=co...nails&album=194 Την εποχη αυτη το χιονι στα Ανω Κελλαρια ειναι μακραν καλιτερο απο τα Κελλαρια/Φτερολακκα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted April 20, 2005 Την Κυριακη αυτη παιζει να διοργανωθει Cat Ski στον Παρνασσο? Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 20, 2005 ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟ. :!: ΕΙΝΑΙ Α.Π.Ι.Θ.Α.Ν.Ε.Σ........ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΑΘΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ :?: 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΤΙ σημαινει επιπεδο 4+ η 5-6 που εχω δει στο site :?: Και γνωριζετε για το telemark που εχει μια μεγαλη αναπτηξη τωρα τελευταια :?: Αν ναι ,παρακαλω ενημερωστε με. ευχαριστω, Αριστοτελης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted April 20, 2005 οι τεχνικες βρισκονται σε φωτογραφιες στο αλμπουμ..υπαρχει και κειμενο το οποιο δεν μπορω να το βρω τωρα!!!!please οποιος μπορει να το βρει ας το παραθεσει!!ειναι μεσα στο σιτε!!! telemerk κανει ο Makalu...θα δεις πληροφοριες και εδω για αυτο το ειδος σκι!! Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted April 20, 2005 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ...ΤΙ σημαινει επιπεδο 4+ η 5-6 που εχω δει στο site :?: Και γνωριζετε για το telemark που εχει μια μεγαλη αναπτηξη τωρα τελευταια :?: Αν ναι ,παρακαλω ενημερωστε με. ευχαριστω, Αριστοτελης. Για την κλιμακα επιπεδων, κυτταξε απο κατω http://www.snowclub.gr/modules.php?name=Fo...&t=1695&start=0 Οσον αφορα το τελεμαρκ, η τεχνικη ειναι πολυ παλια, αλλα υπαρχουν παντα καινουριοι που την ξαναανακαλυπτουν. Εγω προσωπικα δεν τα εχω πολυκαταφερει αλλα ειμαι χαμηλου επιπεδου. Check pm Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites