Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Summer is coming

Recommended Posts

Από τη μια επίκαιρο το θέμα γιατί έρχεται καλοκαίρι και από την άλλη ανεπίκαιρο (τουλάχιστον για τις επόμενες 2-3 μέρες) επειδή έχουμε βροχές :lol: :?

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

1. Διότι θα πάω στις παραλίες και θα θαυμάσω μια ατελείωτη πασαρέλα από κορμάκια με μικροσκοπικά μαγιό :lol: :wink:

2. Θα πίνω την φραπεδέλα όποτε γουστάρω, αλλά και θα μπορώ να το συνδιάσω με τσιγάρο, όχι να την πίνω σαν σφηνάκι και να πάω να καπνίσω κρυφά στο σπίτι μου

3. Θα θαυμάσω τα κάλλη της νησιότικης Ελλάδας (τα τοπία ρε! ) αγκαζέ με μια όμορφη παρουσία

4. Θα μπορώ να ζήσω την περιπέτεια από την μια άκρη της Ελλάδας στην άλλη (ok μέχρι την μισή :roll: )

5. Η περιπέτεια αυτή θα μου επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις

6. Μπορώ να πάω στην Μύκονο και στην Πάρο σχεδόν απένταρος και να βρω την ευτυχία μου :twisted:

7. Θα έρθουν διακοπές στο νησί μου όλοι οι φίλοι μου και θα το παίζω εξυπνακιάς δείχνοντάς τους τα αξιοθέατα :lol:

8. Μπορώ να τρώω όσα σουβλάκια θέλω

9. Η νησιότικη Ελλάδα είναι ο πιο χύμα προορισμός διασκέδασης για όλα τα γούστα (Ibiza=clubbing, Πορτογαλία και Χαβαή=σέρφινγκ κλπ, Ελλάδα=όλα μαζί!) αλλά έχουμε και την φράση "και αύριο μέρα είναι"

10. Θα καβατζώνω ανυποψίαστα θηλυκά και 9 στις 10 θα φάω μια νοστημότατη χυλόπιτα. Τουλάχιστον χόρτασα. Αλλά τι να κάνουμε, το φλέρτ είναι εθνικό μας χόμπι

11. Γιατί άντε να εξηγήσεις στον ξένο την λέξη "καψούρα" αλλά κι αυτοί όταν δεν βρίσκουν λέξεις, κλέβουν τις δικές μας

12. Γιατί η λέξη "κερνάω" υπάρχει στο λεξιλόγιό μας

13. Για άλλη μια φορά θα ζήσω το καλοκαίρι της ζωής μου

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

1. Διότι προτιμάω κάποιο εξωτικό μέρος για διακοπές με την καλή μου (φράγκα υπάρχουν, γιατί να μην τα αξιοποίησω :lol:

2. Δεν θέλω να πεθάνω από καρκίνο του δέρματος, θα προτιμήσω κάποιο χιονοδρομικό του νότιου ημισφαίριου (πολλά ζήτω εδώ :wink: )

3. Ήπια στο ποτήρι όλη την Ελλάδα και βαρέθηκα

4. Θέλω να πάω στην Σκωτία, στα άδυτα των malt ουίσκι.

5. Όλη η άδειά μου θα πάει σε όλους τους αγώνες Eurobasket στο Βελιγράδι

6. Πρωτιμάω να πάω στον Διάολο αντί να κάτσω να κάνω τον σερβιτόρο στην Σαντορινή, με τους τουρίστες να μου τα πρίζουν κάθε τόσο

7. Θα μεταδώσω την Ελληνική ομορφιά στο εξωτερικό

8. Το greek kamaki πέθανε με τα παντελόνια-καρότα του Στάθη Ψάλτη και γι`αυτό πάω εξωτερικό να την πέσω σε δίμετρες γαλλίδες

9. Διότι στην Ελλάδα για τα μάτια μιας γυναίκας κάνεις πόλεμο και δεν γουστάρω. Στο εξωτερικό πληρώνεις. Viva Ολλανδία!

10. Θέλω να πάω κάπου όπου τα κλαμπ δεν ερημώνουν μετά τις 1. Αυτοί που κάθονται έξω, θα είναι χαμένοι κι εμείς δεν είμαστε

ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Για να έχει όλη την άδειά του και λεφτά τον χειμώνα για να πάει για ΣΚΙ (ευχαριστώ όμως τον Θεό που είμαι φοιτητής κι έτσι μπορώ να χαρώ και τα δυο :twisted: )

Για το τι θα κάνετε εσείς, δικό σας το θέμα, εγώ μετά την εξεταστική την κάνω για αμέτρητα μπάνια, ηλιοθεραπίες με τα μαγικά μου χέρια να βάζουν αντηλιακό στις πλάτες των θηλυκών, ατελείωτο ξενύχτι, κανένα φίκι φίκι και ό,τι κάτσει...

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συγχώρστέ με αν κάνω το topic σχετικά νωρίς ή επειδή μόνο καλοκαίρι δεν έχουμε αυτές τις μέρες αλλά τι διάολο, έχω αυπνίες και πεινάω σαν λύκος ενώ έχουμε αγκινάρες που δεν τις τρώω :twisted:

JAPOW!!!

Για να έχει όλη την άδειά του και λεφτά τον χειμώνα για να πάει για ΣΚΙ (ευχαριστώ όμως τον Θεό που είμαι φοιτητής κι έτσι μπορώ να χαρώ και τα δυο :twisted: )

Καλά το ξεκίνησες αλλά αυτή η παρένθεσή σου με σκότωσε :lol:

Α ρε τι τραβάμε καλοκαιριάτικα

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Για να έχει όλη την άδειά του και λεφτά τον χειμώνα για να πάει για ΣΚΙ (ευχαριστώ όμως τον Θεό που είμαι φοιτητής κι έτσι μπορώ να χαρώ και τα δυο  )

Καλά το ξεκίνησες αλλά αυτή η παρένθεσή σου με σκότωσε

Για να σε παρηγορήσω Μιχαλάκη, εγώ σαν φοιτήτρια

σενάριο 1) θα έχω εξεταστική όοοολο τον Ιουλίο και πάλι το Σεπτέμβρη- που σημαίνει με το ζόρι διακοπές τον Αύγουστο...

ή σενάριο 2) Μαθήματα όοοοοολο τον Ιούλιο και 2πλη εξεταστική τον Σεπτέμβρη που σημαίνει καθόλου διακοπές...

κι αυτό γιατί η σχολή μου παραμένει κλειστή εδώ και 1.5 μήνα

(κι όχι, το ότι κάθομαι 1.5 μήνα τώρα δε το απολαμβάνω, no snow-neither sea)

:?

feel any better?! :lol: :mrgreen:

Taste with your eyes

Feel with your head

And think with your heart...

feel any better?! 8)  :mrgreen:

Μπα μακάρι να περνάγαμε όλοι καλά...αρκεί να μη το μάθαινα

Εγώ που η μαμά πατρίδα θα με πάρει 1η Αυγούστου που να βροντήξω το κεφάλι μου :?:

-Κύριε διοικητά να πάω με το snowclub στις Άλπεις μια βδομάδα :?:

-Σκάσε και κουβάλα :cry:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχαλη, σκεφτομουνα την περιπτωση σου. Εθελοντης στις μοναδες χιονοδρομων δεν μπορει να πας; Θα μαθης φοβερο τελεμαρκ, ατελειωτες πουδρες (Ολυμπο;.) και αν τους πιασεις στο πιτσι πιτσι, μπορει να σας στειλουν σε κανα εκπαιδευτικο κεντρο του ΝΑΤΟ σε καμμια Νορβηγια η Γερμανικες Αλπεις (Garmisch-Partenkirchen να πουμε η καπου κοντα).

Και με την χιονοδρομικη σου πειρα, σε βλεπω και λοχια-εκπαιδευτη, να χης και ορντινατσα. Λεω δηλαδη...

Παντως απ' αυτα που διαβαζα, μην πας για αλεξιπτωτιστης γιατι δεν εχει σχεση με το παραπεντε, αστα για τον Μπανιο αυτα.

Φιλικα

ΜακηςΜ

καλα σοβαρα τωρα αν πας ειδικες δυναμεις

θα μπορεσεις να δηλωσεις ΚΕΟΑΧ που ειναι στον Ολυμπο

Παναγιωτης, Π.Φαληρο

Καλά το ξεκίνησα αλλά σκοτωθήκαμε στο τέλος κι εμείς οι ταπεινοί φοιτητές. Η εξεταστική πάει μέχρι 20 Ιουλίου, και αν δεν κάνουμε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, πάμε μέχρι 30 Ιουλίου :twisted:

Μανουέλα, τι λες, αφήνουμε την εξεταστική;

ΜΙΚ, γι`αυτό είμαι εδώ, να σας θυμίζω τον σκοπό της ζωής :wink: :cry: :twisted: Και κάτι ακόμα: Εσύ δεν είσαι αυτός που θα πάει για σκι σε λίγες μέρες; (Fly june :wink: )

Αναρωτιέμαι, αν του χρόνου χάσω όλην την εξεταστική του Φεβρουαρίου για να μεταναστεύσω στις Άλπεις, θα κάνω καλά να τα αφήσω για Σεπτέμβριο ή θα κάνω μ....α; (οι παλιοί φοιτητές ας δώσουν τα φώτα!)

JAPOW!!!

Όντως, μέρος της εκπαίδευσης γίνεται στον Όλυμπο σε κλειστό χιονοδρομικό στο οποίο θες ειδική άδεια για να προσεγγίσεις αν δεν έχεις σχέση με το στρατό. Και το θέμα με τα ταξιδάκια έξω που έθιξε ο MakisM ακούγεται πολύ promising! (Και μετά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και σε καμιά ακριτική μονάδα στη Ρόδο... :? )

white fluffy stuff

Εμ! Ταπεινοί φοιτητές! Δε ξέρετε να διαλέγετε σχολές! 8):lol::lol:

Εγώ τελειώνω 30/6 εξετάσεις κ έχω 2 μήνες free! Ένας για διακοπές και ένας για δουλειά (=λεφτά για το χειμώνα) και διάβασμα (=επιτυχίες το Σεπτέμβρη...λέμε τώρα)

Παναγιώτη μην κάνεις κανένα αστείο να θυσιάσεις ολόκληρη εξεταστική...Τον Αύγουστο είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς να διαβάσεις...με όλα αυτά που περιέγραψες στο αρχικό ποστ να σου ζαλίζουν το κεφάλι! Και το ΕΜΠ ξέρει να τιμωρεί αυτούς που τα φορτώνουν στον κόκορα (και εγώ είμαι ένας εξ'αυτών που τρέχει και δε φτάνει τώρα... :? ) :cry:

Όντως, μέρος της εκπαίδευσης γίνεται στον Όλυμπο σε κλειστό χιονοδρομικό στο οποίο θες ειδική άδεια για να προσεγγίσεις αν δεν έχεις σχέση με το στρατό. Και το θέμα με τα ταξιδάκια έξω που έθιξε ο MakisM ακούγεται πολύ promising! (Και μετά προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και σε καμιά ακριτική μονάδα στη Ρόδο...  :? )

This sums it up nicely

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Όντως, μέρος της εκπαίδευσης γίνεται στον Όλυμπο σε κλειστό χιονοδρομικό στο οποίο θες ειδική άδεια για να προσεγγίσεις αν δεν έχεις σχέση με το στρατό.

Μπορεί να πάει ο οποιοσδήποτε έλληνας πολίτης με την αστυνομική του ταυτότητα. Μάλιστα στο "chalet" (ο θεός να το κάνει !!!) αυτοί που σε σερβίρουν είναι φαντάροι (φαντασθείτε τον Μιχάλη σερβιτόρο στον Όλυμπο :!: ).

Ειδική άδεια θες εάν δεν είσαι έλληνας πολίτης.

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

φαντασθείτε τον Μιχάλη σερβιτόρο στον Όλυμπο  :!: )

Αρχίσαμε το δούλεμα :?:

Ρε ξεχάστε το δε πάω ΚΕΟΧ

Αν και...

Χμμμμ τις καθημερινές θα είναι χαλαρά τα πράματα λογικά...χμμμμ

Βασιλάκι στο τέλος της σεζόν σε χάσαμε :wink: Για πες μας γιατίιιιιιιιιιιι :?:

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Βασιλάκι στο τέλος της σεζόν σε χάσαμε :wink: Για πες μας γιατίιιιιιιιιιιι :?:

ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΝΩΜΗ :!:

Ξέρετε, τώρα !!!

Δουλείες, Δουλείες, Δουλείες,

Έρωτες Έρωτες Έρωτες

Έρωτες Έρωτες Έρωτες

Έρωτες Έρωτες Έρωτες

Αυτά...

Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ...

Το παρακάτω το διάβασα στο Βημαgazino:

Μας αρέσει:

Που η Ελλάδα προσφέρει αμέτρητες επιλογές για καλοκαιρινές διακοπές και πάντα θα υπάρχει ένας άγνωστος προορισμός να ανακαλύψουμε

Δεν μας αρέσει:

Που η φήμη μας ως φιλόξενου λαού στο εξωτερικό μετατρέπεται σε greek myth. Τον τελευταίο καιρό ολοένα περισσότερα παράπονα εκφράζονται για τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους με τους οποίους εκμεταλλευόμαστε τους τουρίστες

JAPOW!!!

Δεν μας αρέσει:

ολοένα περισσότερα παράπονα εκφράζονται για τον τρόπο ή μάλλον τους τρόπους με τους οποίους εκμεταλλευόμαστε τους τουρίστες

Που βλέπεις το περίεργο; Η συμπεριφορά απέναντι στους τουρίστες από αρκετά μεγάλο ποσοστό ντόπιων είναι τραγική...

Θα αναφέρω προσωπική εμπειρία φεύγοντας απο Σαντορίνη, στο λιμάνι του Αθηνιού. Περιμέναμε να αδειάσει από τους τουρίστες που έρχονταν το καράβι για να ανεβούμε εμείς και ένας τύπος δίπλα μας με ταμπέλα στο χέρι που διαφήμιζε τα κλασσικά "rooms to let" φώναζε: "Καλωσορίσατε ζώα" χαμογελώντας στους ξένους τουρίστες...Και το χειρότερο;;; Γυρνάει σε εμάς που δεν ήξερε από που ήμαστε και βλέποντας τις ξανθές της παρέας (προφανώς μας πέρασε για ξένους) μας κάνει: "Αντε στο διάολο εσείς τώρα αφού μας τα σκάσατε κανονικά!" Δεν κάτσαμε να ασχοληθούμε, δε θα του αλλάζαμε εμείς τα μυαλά. Απλά του είπαμε καλημέρα και οπότε έμεινε να μας κοιτάει σα μ...κας και δεν ήξερε τι να πει... Αν μιλούσε έτσι σκέψου τη γενικότερη νοοτροπία του :?

Βέβαια το παράδειγμα είναι ακραίο, αλλά η συμπεριφορά προς τους τουρίστες θα μπορούσε να είναι πολυ καλύτερη γενικότερα...

Eγώ δε βλέπω πουθενά το περίεργο, αντίθετα στεναχωριέμαι που γίνονται τέτοια πράγματα. Το άρθρο που έγραψα ήταν δημοσιευμένο στο περιοδικό που συνοδεύει το Βήμα και το παράθεσα εδώ για να δούμε πόσο επίκαιρο είναι το θέμα... Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο :?

JAPOW!!!

Άλλο ένα καλοκαίρι είναι εδώ.

Ξανανοίγω το τόπικ για να διαβάζουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί :D

Έχει γίνει μόνιμο φαινόμενο κάθε καλοκαίρι να ξεκινάει περίεργα με καταλήψεις κ απεργίες και φέτος χάνουμε και την εξεταστική. Κάθε πέρσυ και καλύτερα.

ΑΧ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ #1

Αλλά οι διακοπές καλά κρατεί, για τους φοιτητές και λοιπούς (sorry nothing personal κι εγώ φοιτητής είμαι :P ) και η Παραλιακή ανθεί

ΑΧ ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ #2

Αλλά ρε γαμώτο, δεν μπορούμε και φέτος να πούμμε μια φορά το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"; Δεν πήγαμε στο Μούντιαλ, τουλάχιστον να σηκώσουμε την κούπα στο Μουντομπάσκετ

Και όντως η περίπτωσή μου είναι βαριά, αλλά no money, no fun για παγετώνες και λοιπά παιχνίδια :P

Φιλικά πάντα από το κρεβάτι με ορό που περιέχει πούδρα σε σκόνη

Παναγιώτης (που φωνάζω "γιατρέ I NEED POWDER") :P:P

Αλλά θα πάω Βαρκελώνη το ΣΚ ελπίζω το μυαλό μου να επιστρέψει στην φυσιολογική του θέση και όχι εκεί κάτω :D:D

(έχουμε ζέστες και βράζουμε, δεν γίνεται αλλιώς ;) )

ΥΓ: Ζετο μιας και αναφέρθηκε, τι θα γίνει με αυτήν την πολεμική ανταπόκρισή μας στην Παραλιακή; B)

JAPOW!!!

Αλλά θα πάω Βαρκελώνη το ΣΚ ελπίζω το μυαλό μου να επιστρέψει στην φυσιολογική του θέση και όχι εκεί κάτω :P:P

(έχουμε ζέστες και βράζουμε, δεν γίνεται αλλιώς :D )

:

Παναγιώτη μου, εσύ ήσουν καλό παιδί..... B) δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου με αυτά που μας γράφεις..... :P πού κάτω είναι το μυαλό σου δηλαδή; :P

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........