Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Snowflake

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ

Recommended Posts

Το σωματειο ειναι στο κεβοπ χαιδαριου και αυτο οπως ολα δηλαδη.

Εκει διεξαγουμε αγωνες και προπονησεις σταθερου στοχου 25μ.

Ειμαστε εκει Τεταρτη απογευμα, Σαββατο-Κυριακη πρωι.

Αύριο και μεθαύριο πραγματοποιείται ο ετήσιος Πανελλήνιος αγώνας πρακτικής σκοποβολής IPSC στην Μαλακάσα περισσότερες λεπτομέρειες http://www.skoe.gr/PressRoom.aspx?newID=154]

Για όποιον θέλει να έρθει να παρακολουθήσει από κοντά το άθλημα. Οι οδηγίες για να βρείτε το σκποπευτήριο είναι απλές:

Από την εθνική οδό βγαίνουμε στην έξοδο για Μαλακάσα, ακολουθούμε τον κεντρικό δρόμο όλο ευθεία, στο δεξί μας χέρι θα συναντήσουμε μια εκκλησία, περίπου 300 μέτρα πιο κάτω θα δούμε την ταμπέλα που γράφει "σκοπευτήριο" στρίβουμε αριστερά (προσοχή έχει επικίνδυνοι καμπή ο δρόμος και δεν είναι ορατά τα αυτοκίνητα που έρχονται από το αντίθετο ρεύμα) και συνεχίζουμε όλο ευθεία ο δρόμος καταλήγει στο σκοπευτήριο της ΠΣΕ.

Νεκτάριε τι κάναμε στους αγώνες; (έχουμε φωτογραφίες:P

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Άννα δεν έχω τραβήξει τίποτα γιατί ήμουν απασχολημένος με τον αγώνα αλλά θα ρωτήσω φίλους μήπως έχουν τίποτα για να ανεβάσω

Στις 25 και 26 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Σκοπευτήριο της ΠΣΕ στην Μαλακάσα ο διεθνής αγώνας ΙPSC Athens Cup 2009. Με την συμμετοχή του Saul Kirsh ένας από του κορυφαίους αθλητές.

YouTube Video ->Original Video

Τον αγώνα τον διοργανώνει Όμιλος Αθλητών Πρακτικής Σκοποβολής (Ο.Α.Π.Σ.)εδώ

Υπάρχει και πιο γρήγορος ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ο eric grauffel αυτός είχε έρθει πέρσι στο Athens cup

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>">
type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">

Μου θυμίζει λίγο από...μονομαχία στο Ελ Πάσο!

Ταν ταν ταραρατα τααααν,....ντουβτς-ντουβτς-ντουβτς!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

Μου θυμίζει λίγο από...μονομαχία στο Ελ Πάσο!

Ταν ταν ταραρατα τααααν,....ντουβτς-ντουβτς-ντουβτς!

Δηλαδή όταν βλέπεις ακοντισμό σου θυμίζει τον Μέγας Αλέξανδρος ή τους Σπαρτιάτες (This is Sparta).

Όταν βλέπεις Σφυροβολία τον Δαυίδ και ο Γολιάθ.

Όταν βλέπεις Τοξοβολία τον Ρομπέν των Δασών.

Και όταν βλέπεις Δίαθλο (σκι αντοχής με σκοποβολή) τον James Bond να τον κυνηγούν οι Ρώσοι και να τον πυροβολούν με τα σκι στα πόδια.

Και πάντα με την ανάλογη μουσική υπόκρουση. :rolleyes:

Για να θύμιζε μονομαχία θα έπρεπε και ο Στόχος να ανταποδίδει πυρά ευτυχώς όπως και στην Τοξοβολία ανεξάρτητα εάν τον κάνουν σαν σκαντζόχοιρο δέχεται μόνο και ούτε λέξει δεν βγάζει. :blink:

Στο συγκεκριμένο άθλημα ο χρόνος διαιρείται με τους βαθμούς που έχεις πάρει από την ευστοχία σου δηλαδή είναι ο παρανομαστής στο κλάσμα της βαθμολογίας και όπως καταλαβαίνεις έχει πρωτεύοντα ρόλο όπως στα περισσότερα αθλήματα που μετράει ο χρόνος.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα από τον αθλητή είναι κριτές – Διαιτητές για την τήρηση των κανονισμών και των κανόνων ασφαλείας.

Ταυτόχρονα δύο αθλητές ρίχνουν προς τους στόχους μόνο στα shoot off αγώνας επίδειξης μετά από μεγάλο αγώνα ώστε οι θεατές να περιμένουν την έκδοση των αποτελεσμάτων χωρίς να δυσανασχετούν, κερδίζει αυτός που θα ρίξει πρώτος τους μεταλλικούς στόχους .

Δηλαδή όταν βλέπεις Δίαθλο (σκι αντοχής με σκοποβολή) σου θυμίζει τον James Bond να τον κυνηγούν οι Ρώσοι και να τον πυροβολούν με τα σκι στα πόδια.

Πράγματι... ήταν μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδος της ζωής μου. Γιαυτό τα παράτησα και έγινα δάσκαλος. Άσε που τώρα πια οι Ρώσσοι (και κυρίως οι Ρωσσίδες) είναι φίλοι μας. :rolleyes:

Make Parnassos Great Again!

Πολύ γρήγορο πιστόλι ο τύπος...

Μην ξεχνάτε ότι είναι Ισραηλινός...

Από στόχους άλλο τίποτα... :P

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Πράγματι... ήταν μια δύσκολη και επικίνδυνη περίοδος της ζωής μου. Γιαυτό τα παράτησα και έγινα δάσκαλος. Άσε που τώρα πια οι Ρώσσοι (και κυρίως οι Ρωσσίδες) είναι φίλοι μας. B)

LappasBond2.jpg

Πλεον μονο σε σινεφιλ κινηματογραφους... :P

Φιλικα

ΜακηςΜ

• Today's Birthdays

1. Olga
      Olga
      (21 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,170