Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Θα παμε στο Soelden τα Χριστουγεννα γαι μια βδομαδα. Οποιος ξερει να μας πει τι να κάνουμε και

τι να αποφύγουμε (και νομιζω ειστε πολλοι που πηγατε περσι) τον παρακαλουμε να μας διαφωτίσει !

Ev

Για φαί στο Corso για διασκέδαση στο fire and ice (μη ζητήσετε Σφακιανάκη ) και για σκι σε όλο το βουνο...

Μην ξεχάσετε να πάτε στο water park που έχει στο διπλανό χωριό, τώρα μου διαφεύγει το όνομα.

Θα περασετε σίγουρα καταπληκτικά. Και είναι εξίσου καλά με την Sela Ronda αφου και το big3 είναι κάτι ανάλογο.

Μας ξεσήκωσες τώρα.... :blink:

Καλά καλά άκου εμένα...για μαμ να πάτε στον Κούρδο που έχει το μαγαζί-καντινοπαράπηγμά του παραδίπλα από το κεντρικό βενζινάδικο.Βολεύει διότι έχει και πάρκινγκ για το αμάξι αν μένετε πιο μακριά.Να του πείτε ότι είστε Έλληνες και να μπινελικώσετε λίγο τους Τούρκους για να κεράσει τα μπυρόνια.Αν θέλεις στα κάνει και πακέτο,ότι πάρεις.Τα φαγιά του είναι συμβατά με τον ελληνικό ουρανίσκο,λες και τρως greek vromiko σε xx large μερίδες....(σνιτσελούμπες,κεμπάπ και ότι γουστάρεις μετά το σκι,ντοματόσουπες,apfelstrudel και φλωριές δεν έχει).Ο τύπος δε μιλάει γρι αγγλικά,μόνο γερμανικά και κούρδικα,αλλά don't worry αν δεν ξέρετε,όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας κάνει το μεταφραστή.Οι τιμές λογικές και είναι απίστευτος πλακατζής!

Για διασκέδαση-αναζωογόνηση,αν βαρεθείτε το fire and ice ή το water park, μπορείτε να πάτε σε ένα ωραιότατο και πολύ hot-kinky μαγαζί :o:o παραδίπλα από τον Κούρδο,αλλά μην φάτε κρεμμύδι πριν :blink: Και αυτό το μαγαζί είναι απολυτα συμβατό με τα ελληνικά γούστα,if you know what I mean :blink::blink:

Καλό ξεφάντωμα

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Για διασκέδαση-αναζωογόνηση,αν βαρεθείτε το fire and ice ή το water park, μπορείτε να πάτε σε ένα ωραιότατο και πολύ hot-kinky μαγαζί

Ρε τρελέ ΖΟΧ κοπέλα είναι η ev, που την στέλνεις??? :lol:

εγραψεεεεε :D:D:D:D:D:D:D

για μενα μη πας σε κανενα απο αυτα

πηγαινα σε ολααααααααααααααα

:lol::lol::P

Τι ????Κοπέλα ???Εεεεεμ..... :D Ωχχχχ..... :D Γκλουπ..... :P πάντως δεν διευκρινίζεται παραπάνω...που να το ξέρω... :D

Καλά καλά τότε απόφυγέ τα...πήγαινε στο Spa καλύτερα :lol::lol: και εκεί καλά είναι δε λέω...steamy ατμόσφαιρα

Ώχου πια...μια φορά πήγα να κάνω τον ξεναγό κι εγώ :D:Dπφφφφφ

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Γυριζοντας απο τον παγετωνα και φτανωντας στο gigijoch να κατεβεις την κοκκινη νουμερο 11, ειναι κοντα στα 14 χιλιομετρα..σε βγαζει στο χωριο. Εννοειτε οτι θα το κανεις τελειωνοντας τη μερα...δωσε χαιρετησματα στα παιδια που δουλευουν στο apres-skibar ακριβως απεναντι απο το πολυοροφο παρκινγκ..και πιες και μια μπυρα και για μας....ηπιαμε τα απαντα και εκει....

Γενικά άλλα πράγματα για Soelden? Το χωριό τι λέει; Για αρχές Μαρτίου αξίζει; Από Μόναχο;

Πολυ καλος προορισμος.Αρχες Μαρτη ολα τα χ.κ της Αυστριας ειναι στο φορτε τους.Σαφως απο το Μοναχο.Τωρα η lufthansa εχει εισητηρια με 100ε.Σπευστε.

Για το χωριο δεν γνωριζω γιατι δεν εχω μεινει ,αλλα δεν νομιζω οτι δεν θα σας αρεσει γιατι ειναι ολα προσεγμενα εκει.

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Πολυ καλος προορισμος.Αρχες Μαρτη ολα τα χ.κ της Αυστριας ειναι στο φορτε τους.Σαφως απο το Μοναχο.Τωρα η lufthansa εχει εισητηρια με 100ε.Σπευστε.

Για το χωριο δεν γνωριζω γιατι δεν εχω μεινει ,αλλα δεν νομιζω οτι δεν θα σας αρεσει γιατι ειναι ολα προσεγμενα εκει.

Άρα δεν έχεις να προτείνεις κάτι για διαμονή (και βασιζόμουν πάνω σου) :)

Γενικά άλλα πράγματα για Soelden? Το χωριό τι λέει; Για αρχές Μαρτίου αξίζει; Από Μόναχο;

παρα πολυ καλο . εχει εντονη νυχτερινή ζωή για ολα τα γούστα .οσο για σκι ατελείωτο αρκει να αντέχουν τα πόδια 62km κόκκινες 27km μαυρες 51km μπλέ

παρα πολυ καλο . εχει εντονη νυχτερινή ζωή για ολα τα γούστα .οσο για σκι ατελείωτο αρκει να αντέχουν τα πόδια 62km κόκκινες 27km μαυρες 51km μπλέ

Νομίζω τα χιλιόμετρα που ανέφερες μου ακούγονται ιδανικά (τα 200+ νομίζω δεν προλαβαίνεις να τα "χορτάσεις"). Για τη νυχτερινή ζωή βέβαια δε με ενδιαφέρει και τόσο λόγω κούρασης...Προτιμώ τη "γραφικότητα"...Καμιά πρόταση για οικονομική διαμονή;

Νομίζω τα χιλιόμετρα που ανέφερες μου ακούγονται ιδανικά (τα 200+ νομίζω δεν προλαβαίνεις να τα "χορτάσεις"). Για τη νυχτερινή ζωή βέβαια δε με ενδιαφέρει και τόσο λόγω κούρασης...Προτιμώ τη "γραφικότητα"...Καμιά πρόταση για οικονομική διαμονή;

pension GURGLER-HOF ειναι στο κέντρο ανάμεσα απο τις δυο καμπίνες τιμές ΒΒ 40-45ε HS 35-40ε NS (www.gurglerhof-soelden.at) εκει εμενα τα χριστούγενα το 2007

pension GURGLER-HOF ειναι στο κέντρο ανάμεσα απο τις δυο καμπίνες τιμές ΒΒ 40-45ε HS 35-40ε NS (www.gurglerhof-soelden.at) εκει εμενα τα χριστούγενα το 2007

Τελικά έκλεισα σε κοντινό χωριό (huben) σε πολύ καλή τιμή (όπως και γενικά σε όλα τα χωριά εκτός του Soelden βρήκα εκπληκτικές τιμές) για 20-27/2. Θα πετύχουμε κανέναν Έλληνα εκεί; Extra tips? :rolleyes:

Τα ski bus γεμίζουν πολύ; Μήπως να πηγαίνω με το αυτοκίνητο στη βάση του χ/κ;

Τελικά έκλεισα σε κοντινό χωριό (huben) σε πολύ καλή τιμή (όπως και γενικά σε όλα τα χωριά εκτός του Soelden βρήκα εκπληκτικές τιμές) για 20-27/2. Θα πετύχουμε κανέναν Έλληνα εκεί; Extra tips? :rolleyes:

αν εχεις δικο σου αμαξι...εγω παντα ετσι κανω...

Snow is on my D.N.A.

Τελικά έκλεισα σε κοντινό χωριό (huben) σε πολύ καλή τιμή (όπως και γενικά σε όλα τα χωριά εκτός του Soelden βρήκα εκπληκτικές τιμές) για 20-27/2. Θα πετύχουμε κανέναν Έλληνα εκεί; Extra tips? ;)

πολύ ωραία και καλά να περάσεται. τώρα για μετακίνηση ski bus τα parking είναι γεμάτα απο το πρωί.

12 πόντους μέσα στο soelden, :rolleyes: στο gigijoch, πάνω από 150 εκατοστά στον παγετώνα...ανοίξανε και μας περιμένουν....

12 πόντους μέσα στο soelden, :lol: στο gigijoch, πάνω από 150 εκατοστά στον παγετώνα...ανοίξανε και μας περιμένουν....

Ευτυχισμένοι αυτοι που θα πάνε τώρα !!!!!!!!!!!

Ευτυχισμένοι αυτοι που θα πάνε τώρα !!!!!!!!!!!

Και αυτοί που θα πάνε τον ιανουαριο.....

Γιατί με τις θερμοκρασίες που έχουμε δεν το βλέπω να κάνουμε εδώ.....

πολύ ωραία και καλά να περάσεται. τώρα για μετακίνηση ski bus τα parking είναι γεμάτα απο το πρωί.

γιατι θες να πετυχεις Ελληνα;;;;

μια χαρα θα περαστε κ μονοι σας...

Snow is on my D.N.A.

Καλησπέρα σε όλη την κομπανία και σας στέλνω τις φωτό απο τους 2 παγετώνες (που κάναμε ζημιά βλεποντάς μας να κάνουμε σκι) που πήγαμε απο 27Νοεμβριου - 2 Δεκεμβρίου.

Ηταν μιά χιονοδρομική εκδρομή με εναλλασόμενες καιρικές συνθήκες και πολύ - καλό σκι :P .Λοιώσανε τα πόδια μας. :rolleyes:

Κα ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν βυθιστήκατε μόνο εσεις στο χιόνι αλλά το γεύτηκα κι εγώ... :lol:

post-2944-1260456938_thumb.jpg

post-2944-1260456979_thumb.jpg

post-2944-1260457368_thumb.jpg

post-2944-1260457391_thumb.jpg

post-2944-1260457409_thumb.jpg

post-2944-1260457438_thumb.jpg

post-2944-1260457459_thumb.jpg

post-2944-1260457484_thumb.jpg

post-2944-1260457508_thumb.jpg

post-2944-1260457527_thumb.jpg

www.alternativeriding.gr

POWDER IS BETTER THAN SEX...

Αχ ένας ένας έρχεστε και ανεβάζετε φωτογραφίες. Αντε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά!!!

Μπράβο!

Κα ΠΡΟΕΔΡΟΣ δεν βυθιστήκατε μόνο εσεις στο χιόνι αλλά το γεύτηκα κι εγώ... :)

το βλεπω το βλεπω Βαγγελη..μια χαρα περασατε :)

εγω δεν πηγα Soelden αλλα βαριέμαι να ανοιξω καινουργιο τοπικ....

μερικες φωτο απο Verbier

DSC07866.jpg

DSC07814.jpg

DSC07789.jpg

DSC07758.jpg

DSC07786.jpg

οπως φαινεται δεν ήρθαμε και με αδεια χερια..φεραμε λιγο χιονι και στην πατριδα

Καλη σεζον σε ολους μας!

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

Όλγα, η τελευταία φοτο είναι για ημερολόγιο!!

μια ερώτηση, ωστόσο, σχετικά με τα λίφτ του βερμπιέ, τι άποψη σχημάτισες? ως προς την ταχύτητα και την παλαιότητα?

How you stand is how you ski

καλα στην 3η φωτο το πεδιλο φαινεται λες κ ειναι σανιδα...

:)

Snow is on my D.N.A.