Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
anemar

Πως μάθατε για το snowclub.gr??

Πως μάθατε για το snowclub.gr??  

344 members have voted

1. 1. Από που μας βρήκατε??

• Ιδρυτικό Μέλος
      19
    • Από άλλο forum
      51
    • Από αναζήτηση στο διαδίκτυο
      182
    • Από φίλο/γνωστό
      62
    • Από ΜΜΕ (περιοδικά,ράδιο,TV)
      5
    • Από κάποιον σε κάποιο ΧΚ
      10
    • Από ..αλλού (πείτε μας από που!!)
      16

Recommended Posts

Από το διαδίκτυο ψάχνοντας για... καταστήματα εξοπλισμού στην Ελλάδα !!! Παρόλα αυτά από τεχνικής άποψης (html, java scripts) σαν site αλλά και από πληροφόρηση βρήκα την σελίδα εντυπωσιακή!!! Συγχαρητήρια παιδιά.

Γιάννης

Πράγματι αξίζουν συγχαρητήρια πρώτα στους ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο και κόπο για να διασφαλίσουν την εύρυθμη λειτουργία του! Αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες που φροντίζουν να διατηρούν το επίπεδο ψηλά. Καλώς ήρθες στην παρέα μας λοιπον. Κάτι μου λέει ότι εισαι "δικος μας". Αντε και αύριο να σε γνωρίσουμε απο κοντά στη συνάντηση.. :lol:

Αν και είναι εκτός θέματος του forum θα με συγχωρήσει ο διαχειριστής εάν ζητήσω λεπτομέρειες για την συνάντηση εδώ! Διάβασα ότι είναι στις 21:30 αύριο Παρασκευή (19/9) αλλά δεν έχω καταλάβει που θα γίνει. Θα προσπαθήσω να έρθω προκειμένου να διευθετήσω και τα της εγγραφής.

Γιάννης

Για την ακρίβεια στα Flocafe της Κηφισίας, στον Παράδεισο και όχι στα Flocafe του ηλεκτρικού στο Μαρούσι :rolleyes:

Είχα γίνει και παλιά μέλος στο snowclub όμως μετά από ένα διάστημα στο forum του Snowclub δεν μου άρεζε να συμμετέχω στις συζητήσεις γιατί οι περισσότερες αφορούσαν τα χ/κ κοντά στην Αθήνα ενώ για τα υπόλοιπα γινόταν μικρού μήκους συζητήσεις...πλέον πιστεύω κάτι άλλαξε και θα ήταν ενδιαφέρων να συμμετέχω και εγώ όσο μπορώ σε αυτό το forum.

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Dimiz απέχοντας "βοηθησες" να μην γίνονται συζητησεις για άλλα χιονοδρομικά :)

το snowclub.gr δεν μπορεί να το ελέγξει αυτό το θέμα, απλός κάνει ενέργειες στα χιονοδρομικά της Β.Ελλάδας για να τραβήξει περισσότερο κόσμο απο τους πολλους χιονοδρομους που υπάρχουν.

καλώς ήλθες πάλι και ελπίζουμε να κάτσεις...

Dimiz απέχοντας "βοηθησες" να μην γίνονται συζητησεις για άλλα χιονοδρομικά :)

το snowclub.gr δεν μπορεί να το ελέγξει αυτό το θέμα, απλός κάνει ενέργειες στα χιονοδρομικά της Β.Ελλάδας για να τραβήξει περισσότερο κόσμο απο τους πολλους χιονοδρομους που υπάρχουν.

καλώς ήλθες πάλι και ελπίζουμε να κάτσεις...

Αλά για να κάνω συζητήσεις χρειάζομαι και άλλα άτομα..

Πιστεύω να βοηθήσω στην ενημέρωση σας σχετικά με τα χ/κ της Δυτικής Μακεδονίας.

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

Εναν καφε πηγα να πιω με προσκληση ενος φιλου ενα απογευμα......εκει γνωρισα πολλους απο το κλαμπ......σε μια βδομαδα απο τοτε βρεθηκα στην Αυστρια για σκι ......και ξαφνικα ειμαι μελος του κλαμπ....!!! Τι να πεις <_<

Εναν καφε πηγα να πιω με προσκληση ενος φιλου ενα απογευμα......εκει γνωρισα πολλους απο το κλαμπ......σε μια βδομαδα απο τοτε βρεθηκα στην Αυστρια για σκι ......και ξαφνικα ειμαι μελος του κλαμπ....!!! Τι να πεις :D

με συνοπτικές διαδικασίες....... "Φωτείνη γρήγορα την εγγραφή σου γιατι το αεροπλάνο της αντιπροέδρου φεύγει....." :D;)

με συνοπτικές διαδικασίες....... "Φωτείνη γρήγορα την εγγραφή σου γιατι το αεροπλάνο της αντιπροέδρου φεύγει....." :D;)

Με το Learjet σας πηγε στο Stubai η Vice?? :D

Με το Learjet σας πηγε στο Stubai η Vice?? :P

Είμαστε large ανθρωποι Μάκη. Τα οικιοποιούμαστε όλα. :P Αλλα που ξέρεις τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Έτσι Κυρία Vice? :P

Εγώ έψαχνα στο google για sex club και μου έβγαλε το snow club. Στην αρχή ξενέρωσα αλλά το ξεπέρασα.

:)

Αστειεύομαι. Αν δεν κάνω λάθος και γω από το snowreport τσούλησα εδώ μέσα.

Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω!

με συνοπτικές διαδικασίες....... "Φωτείνη γρήγορα την εγγραφή σου γιατι το αεροπλάνο της αντιπροέδρου φεύγει....." :lol::)

:P ......καπως ετσι...

Εμένα με έφερε στις συναντήσεις από την Άνοιξη μια ski bus-φίλη που δεν έρχεται πια… (Κρίμα πολύ κρίμα…) :)

O chrisstem βέβαια, μου είχε πει για το snow club από τον Οκτώβρη του 07, αλλά μπαίνοντας στην πρώτη σελίδα και βλέποντας πολύ παλιά νέα και μην έχοντας και πολύ χρόνο για να μπω στο forum (δεν είχα και δίκτυο σπίτι μου τότε)… δεν το είχα βρει και τόσο ελκυστικό το όλο θέμα.

Δεν έψαχνα και εξοπλισμό ή άλλες πληροφορίες, αφού γνωρίζω την ζωντανή πηγή του σκι (βλ. chrisstem).

Έτσι η πρώτη μου γνωριμία μαζί σας ήταν live στα Flocafe, εκτός Saison και εκτός πιστών!

Αυτό που με κράτησε ήταν η πολύ καλή παρέα των πορωμένων, που όλο το καλοκαίρι μιλούσαν για κάτι που αγαπώ πολύ.

Δεν θα ξεχάσω μια Παρασκευή στο Μαρούσι που καθόμασταν έξω πάνω από 30 άτομα και δεν έφευγε κανείς!

Έτσι γράφτηκα στον σύλλογο ένα χρόνο μετά (τον Οκτώβρη του 08, αφού είχα μπει στο forum τον Οκτώβρη του 07!) :lol:

Δέσμευση κατόπιν γνωριμίας και όχι για κάποια εκδρομή.

Εμένα λοιπόν δεν με έφερε στον σύλλογο η internet-ική παρέα αλλά η live…

Και αυτό νομίζω μετράει πιο πολύ!

Χάρηκα που σας γνώρισα όλους! (Έπρεπε να το γράψω στο forum γιατί τα είχα ακούσει και από τον ski mad!)

Social Media Professional - Creative Social Media Sitter

Από το ιντερνετ ψαχνωντας πληροφοριες και ομαδες ανθρωπων σχετικα με το ερασιτεχνικο/τουριστικο σκι.

No me digas nada.

Εγω το βρηκα αρχικα στο ιντερνετ αλλα με την συναινεση του spaka γραφτηκα στο φορουμ πιστευω να προλαβω να παω και σε καποια συναντηση μολις ξαναγινει στην Θεσσαλονικη..(ελλειψη χρονου λογο επαγγελματικων υποχρεωσεων για να τακτοποιησω και την εγγραφη μου στο συλλογο :P:D )

Παντως απο το φορουμ εχω συλλεξει αρκετες χρησιμες πληροφοριες

Edited by bilbakos

Just Bilbakos

Σαs γνωρισα στο ΧΚΚ τη προηγουμενη Κυριακη απο μια συζητηση στο μαγαζι του ΤΕΟ

Edited by andriotis

θα επαιρνα ορκο οτι ειχα ποσταρει σε αυτη την ενοτητα αλλα αφου διαβασα και ξαναδιαβασα πολλες φορες ολα τα ποσταρισματα δεν βρηκα την αφεντια μου μεσα στις απαντησεις.

καλαβριτα 2008 και βρισκομαστε με τον tzim για σκι.απο τις πρωτες φορες μας αλλα με τρελα και κορδελα αν αναλογιστει κανεις οτι στο τριωρο που φορεσα πεδιλα σκι για πρωτη φορα ειχα σταματησει για τσιγαρο στην αρχη της φαιδρας.δεν με πιστευε ο tzim μεχρι που μας εφεραν το pmr στο λιφτ γτ το ειχα χασει σε καποια απο τις αμετρητεςτουμπες.καπου αναμεσα στην τουμπα και στο τσιγαρακι ειδα τον μητσο να μιλαει με τον γιωργο(snowcholic...)μεσα στην εβδομαδα γραφτηκε ο δημητρης στον συλλογο.αφου λοιπον με ζαλισε ενα χρονο ολοκληρο να γραφτω και εγω πηρα την αποφαση στην εκτακτη συνελευση στον βολο.και να μαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....καλως με βρηκατεεεεεεεεεεεεεεε...φετος στοχος ειναι να κατεβω εστω μια φορα την στυγα χωρις τουμπα αφου την φαιδρα την εβγαλα αλωβητος.

...φετος στοχος ειναι να κατεβω εστω μια φορα την στυγα χωρις τουμπα αφου την φαιδρα την εβγαλα αλωβητος.

Χαχαχαχα!...Ρώτα τον Snowholic να σου πει,πώς κατέβηκε για πρώτη φορά τη Στύγα(την 1 όμως).

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

ο Τζιμακος παντως μια μερα στην Γαλλια ακολουθησε ενα team κανιβαλων και μεχρι το μεσημερι ακολουθησε μια χαρα χωρις πτωσεις και με αρκετη ταχυτητα

μονο σε καποιο αρκετα αποτομο(καμια σχεση με στυγα αυτη ειναι πρασινομπλε εκει περα) τα βρηκε λιγο σκουρα

μπραβο σου boy!

DALTONS POW ROBBERY.....

google is your friend Λένε το φόρουμ το ξέρω εδώ και πάρα πολυ καιρό

μόνο όμως τώρα βρήκα το θάρος να γραφτώ.

gseason468x60.jpg