Dim 4,703 Report post Posted September 3, 2012 (edited) Από το google, ψάχνοντας πληροφορίες για χιονολάστιχα, έπεσα σε μία 10σέλιδη διατριβή του MakisM και σκέφτηκα ότι (ήμουν αθώος τότε) πως αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εδω μέσα είναι σοβαροί. Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (γνώρισα την Πρόεδρο, το Λάππα και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)!!!!! Edited September 3, 2012 by Dim 2 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
fotis foteinos 15 Report post Posted September 3, 2012 καλωσήρθες !! τνχ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotis foteinos 15 Report post Posted September 3, 2012 Από το google, ψάχνοντας πληροφορίες για χιονολάστιχα, έπεσα σε μία 10σέλιδη διατριβή του MakisM και σκέφτηκα ότι (ήμουν αθώος τότε) πως αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εδω μέσα είναι σοβαροί. Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (γνώρισα την Πρόεδρο, το Λάππα και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)!!!!! ειδες καμια φορα...χαχχα Quote Share this post Link to post Share on other sites
sab 2 Report post Posted September 21, 2012 εγω ουτε καν θυμαμαι, μα το θεο... ψαχνοντας για τα καλαβρυτα καπως μπηκα στη σελιδα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 21, 2012 Από το google, ψάχνοντας πληροφορίες για χιονολάστιχα, έπεσα σε μία 10σέλιδη διατριβή του MakisM και σκέφτηκα ότι (ήμουν αθώος τότε) πως αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εδω μέσα είναι σοβαροί. Ύστερα ήρθαν οι μέλισσες (γνώρισα την Πρόεδρο, το Λάππα και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις)!!!!! Γι'αυτο κι εγω μεταναστευσα... Εις αναζητησιν σοβαροτητος... ...αναφερομαι σε ολη την Επικρατεια... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest afrodite Report post Posted September 21, 2012 Δε θυμαμαι να σας εχω πει πως σας βρήκα.... χμμμ... Βασικά για snowboard μαθηματα μαγαζια κλπ έψαχνα, αρχάρια γαρ. Πέτυχα ενα τοπικ Mαθήματα snowboard. Ειχε και κατι links για να κατεβασεις ενα βιντεο εκμαθησης σνοουμπορντ (Η Βίβλος μου, απο αυτο έμαθα).... Και έπιασα μια συζήτηση για το πως φτιάχνεται το παστίτσιο (ή πως τρώγεται, δε θυμάμαι) με τον ΜάκηςΜ (κουκουρούκου μανταλάκια εντελώς όμως) και κατάλαβα τη σοβαρότητα αυτών των ανθρώπων... (Αφου δεν το έβαλα στα ποδια...) Μετα με είχαν πρηξει "συστησου μας να σε γνωρίσουμε (τα γνωστα δηλαδή)" Τους λέω ποια ειμαι (ώχουυ πια). "Όχι εδώ, να πας στη σωστή ενότητα" και σαν καλό κορίτσι πήγα και τους είπα πως είμαι καλά. Αμ, δε με πιστεψανε και θέλαν και από κοντά, δεν τους εφτασε το ιντερετικό, ε και πηγα δε βαριέσαι... ενας καφές ήταν. Κατάλαβα τι δόση τρέλας κουβαλουνε, ε ήταν και στραβό το κλίμα... κόλλησα κι εγώ. Και τους τη σπάω κι όλας με το σανίδι μου χαχαχα Αυτά.... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 22, 2012 (edited) Από το google, ψάχνοντας πληροφορίες για χιονολάστιχα, έπεσα σε μία 10σέλιδη διατριβή του MakisM και σκέφτηκα ότι (ήμουν αθώος τότε) πως αυτοί οι άνθρωποι που γράφουν εδω μέσα είναι σοβαροί. Και έπιασα μια συζήτηση για το πως φτιάχνεται το παστίτσιο (ή πως τρώγεται, δε θυμάμαι) με τον ΜάκηςΜ (κουκουρούκου μανταλάκια εντελώς όμως) και κατάλαβα τη σοβαρότητα αυτών των ανθρώπων... (Αφου δεν το έβαλα στα ποδια...) Αυτά.... Πωπω... Με τη σοβαροτητα που με διακρινει, εχω παρει πολυ κοσμο στο λαιμο μου... Edited September 22, 2012 by MakisM 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Katerina.Pr 1 Report post Posted December 12, 2012 (edited) Οκ, όχι και πολύ καινούργια... έχω κάνει εγγραφή εδώ και κάτι χρονάκια στο site (ούτε που θυμάμαι πως σας βρήκα πια!) αλλά λίγο το ένα λίγο το άλλο, όλο και κάτι γινόταν και από αναβολη σε αναβολή ... έφτασα στο σήμερα!!! Άσχετη από σκι (έχω κάνει καμιά 10αριά φορές εκ των οποίων τις μισές κατάφερα να σταθώ για λίγο όρθια! ) όμως το λατρεύω για την αίσθηση ελευθερίας και την ενέργεια του!!! Ελπίζω μόνο κάποια στιγμή (σύντομα) να μπορέσω να σταθώ... στα πεδιλάκια μου μιας που ήγκηκεν η ώρα επιτέλους να ασχοληθώ!!! So, dear SnowClub I'll be there, with u from now on (αν, εν τω μεταξυ, δεν έχω χαθεί σε καμια βουνοκορφή μόνη μου!!!) Edited December 12, 2012 by Katerina.Pr 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted December 12, 2012 Καλώς ήρθες Κατερίνα! 1 Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted December 12, 2012 Καλώς μας ήρθες Κατερίνα! 1 Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
Katerina.Pr 1 Report post Posted December 12, 2012 Καλώς σας βρήκα!!!!! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 12, 2012 καλωσήρθες και καλή αρχή με το σκι!!! 1 Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
tony_l 98 Report post Posted December 12, 2012 Κι εγώ από αναζήτηση στο "ιντερνέτ" σας βρήκα... Έψαχνα πληροφορίες για την κατάσταση του χιονιού στον παρνασσό και αφού βρήκα το θέμα εδώ, είδα ότι το ανανεώνατε με φωτογραφίες και σχόλια, οπότε είχα άμεση ενημέρωση για το βουνό, σαν να ρωτούσα έναν φίλο. Αφού το διάβασα αρκετές φορές μες στο χειμώνα, χωρίς να έχω γραφτεί, αποφάσισα να γραφτώ και να το παρακολουθώ πιο εύκολα. Πρόσφατα, συστήθηκα κιόλας, οπότε ελπίζω να γνωρίσω και κάποιους από εσάς στο βουνό και να γλιστράμε παρέα! 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted December 12, 2012 (edited) Εγώ σας βρήκα εδώ και αρκετό καιρό από το άλλο φόρουμ ... μπήκα μια δυο τρείς, "διάβασα" την ποιότητα των ανθρώπων που γράφουν και την πολύτιμη πληροφόρηση που δίνουν, συνέχισα να διαβάζω και να ενημερώνομαι όχι μόνο για βουνά και χιονοδρομιά αλλά επί παντός επιστητού και κόλλησα κι εγώ! Αυτό που εκτιμώ είναι η "τάξη" και η οργάνωση του φόρουμ, το επίπεδο των συζητήσεων (σε αντίθεση με το άλλο φόρουμ!) καθώς και κάποιες συναντήσεις με κάποιους από σας στα βουνά. Keep up the good work!! Θα μου επιτρέψετε να πω όμως ... δε γνωρίζω (κάτι έχω καταλάβει από τα συμφραζόμενα όμως) τί συνέβη αλλά ... I miss makalu's posts! Edited December 13, 2012 by powda 7 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 13, 2012 Αγαπητοί φίλοι,αν θέλετε εξειδικεύστε λίγο το "σας έμαθα από το ιντερνετ". Επειδή τρέχουμε τη σελίδα στο facebook,θα θέλαμε να ξέρουμε αν μας γνωρίσατε από εκεί.Παρεπιπτόντως αν έχετε κάποιες προτάσεις βελτίωσης ή επιθυμίες για τη σελίδα μας εκεί,παρακαλώ να γράψετε στο νήμα Facebook Και Προτάσεις Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 26, 2012 Εγώ σας ανακάλυψα μέσω αναζήτησης στο google, όταν έψαχνα αν υπάρχει κάποιος σύλλογος για τη χιονοδρομία στην Ελλάδα. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
tasos_c 12 Report post Posted March 20, 2016 Εγω σας έμαθα από φίλους που ειναι ήδη μέλοι του σάιτ! Καλώς σας βρήκα λοιπόν ! 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 20, 2016 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή!!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted March 20, 2016 Καλωσήλθες Τάσο! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted March 20, 2016 Καλως μας ηρθες Τασο! Αντε και συντομα μελος του συλλογου ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,188 Report post Posted March 20, 2016 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Christos ? 136 Report post Posted October 7, 2016 Νέος στην ομάδα σας!! Ευχαριστώ 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 7, 2016 Καλωσήλθες! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted October 8, 2016 Νέος στην ομάδα σας!! Ευχαριστώκαλωσήρθες Χρήστο. ski ή snb? Από αναζήτηση στο ιντερνετ μας βρήκες? Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
VAG_P 161 Report post Posted October 14, 2016 Νέος στο club!! Ευτυχώς βρήκα τους εξαρτημένους που έψαχνα για μην νιώθω ο μόνος ψυχοπαθής που σκέφτεται χιόνια μέσα στο καλοκαίρι!!! Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε στο Forum!!! 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites