Jey 7 Report post Posted December 29, 2005 Πρόκειται για δύο DVD. Το πρώτο περιέχει τις καταβάσεις στο παγετώνα σχεδόν όλων όσων είχαν έρθει στην εκδρομή. Το δεύτερο περιέχει λήψεις και λίγες καταβάσεις από το παγετώνα και τα άλλα χιονοδρομικά της κοιλάδας, όπως επίσης και όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν. (μη περιμένετε να δείτε καμια υπερπαραγωγή warren miller... ) Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν παρακάτω για να τους ετοιμάσω ένα copy. Κόστος: 1 Ευρώ (όσο φθηνότερα βρήκα 2 DVD+R και 2 μονές θήκες από το Πλαίσιο...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 29, 2005 .......εγωωωωωω θέλωωωω....... πότε θα μπορούμε να ανεβάσουμε καμιά φωτό στο album??? εεε?? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 29, 2005 Και εγωωωωωω Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alexandros0077 1 Report post Posted December 29, 2005 Γιατί δεν το ανεβάζει κάποιος σε ένα upload site (www.megaupload.com) px.. να μπορούμε να το κατεβάσουμε όλοι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted December 29, 2005 Tωρα που και εγω θα ηθελα να δω ποσο ασχημα τα περασατε επανω και το ποσο λιγο σκι κανατε, ενω εμεις εδω Eλλαδα ειχαμε ξεσκιστει στις πουδρες... να θεωρηθω βιτσιοζος? Kαι με την ευκαιρια, μηπως θα επρεπε να κανουμε κατι αναλογο και απο την εκδρομη στο SOELDEN? Eγω εχω τις φωτογραφιες απο 4 ατομα, και τα video του Iασωνα και του Mιχαλη. Θελετε να μαζεψουμε κ' αλλα και να κανουμε κατι αναλογο με το φετινο dvd? Eτσι κ' αλλιος αργουμε να κανουμε σκι. Aς δουμε τα παλια κατορθωματα... Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted December 29, 2005 και εγω το θελω...... μπορεις να το εχεις ετοιμο μεχρι το καιμακ ? θα σου πω απο κοντα γιατι .... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted December 29, 2005 Μια κοπια και για μενα Ιασονα! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted December 29, 2005 Με χιονι μεσα???? Και εγω μια με extra χιονι αν και θα ζηλευω παλι αν το παρω και στο καιμακ.... Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted December 30, 2005 Μια παρανθεσούλα εδώ... Ένας φανατικός σκιερ από ρατσισμό προς τους snowboarders, αμέλησε να βιντεοσκοπήσει τον μοναδικό snowboarder της εκδρομής. Και όταν τον βιντεοσκόπησε, κάποιος του έκανε βουντού ώστε να χάσει τον έλεγχο και να πέσει ενώ η πίστα ήταν λίγο παγωμένη. Αποτέλεσμα ο snowboarder να εμφανίζεται ως αρχάριος, πρωτάρης και λοιπά συνόνυμα, ενώ ο ίδιος είναι σίγουρα όχι αρχάριος. Οπότε, δεν θέλω το περίφημο DVD με τις γνωστές λογοκριμένες σκηνές. Καλά ντέ, μια κοπιά και για μένα ΥΓ: Ιάσονα, εμένα μου χρωστάς... Το DVD με αντάλαγμα τις φωτογραφίες Quote JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 30, 2005 Me to!!! Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted December 30, 2005 Αν πάρω ένα και ρίχνω βελάκια στην οθόνη; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted December 30, 2005 και εγω το θελω...... μπορεις να το εχεις ετοιμο μεχρι το καιμακ ? θα σου πω απο κοντα γιατι .... .....δεν φαντάζομαι να θές να δουλέψεις τον πρόεδρο??????? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted December 30, 2005 Αν πάρω ένα και ρίχνω βελάκια στην οθόνη; Θα χρειαστεις πααααρα πολλα βελακια! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted December 30, 2005 Ιασωνα βαλε κι εμενα μεσα! Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 30, 2005 Και για μενα Ιασωνα + 1 ακομα για τον Βασιλη(foux)..... Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
dimanast 0 Report post Posted December 31, 2005 .....δεν φαντάζομαι να θές να δουλέψεις τον πρόεδρο??????? οχι .. αυτο δεν το ειχα σκεφτει ..... Quote by moonsoda ....τo snowboard είναι σάν το sex.. μόλις δοκιμάσεις μια φορά... θέλεις συνέχεια... Χιονοδρομικό κέντρο Σέιχ Σου Θεσσαλονίκης Http://www.dimanast.gr http://www.hi5.com Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 2, 2006 ....ουπς!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 10, 2006 Ωραία τα βιντεάκια! Τα είδαμε στην εκδρομή στο Καϊμακτσαλάν. Τα βλέπαμε στο δρόμο (μπράβο Ναντίνα που έφερες φορητό Η/Υ) και το βράδυ στο σπίτι. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
Acidgurl 10 Report post Posted January 10, 2006 To laptop ήταν του Alex dears Αλλά οκ, είχαμε συνενοηθεί να φέρουμε ένα ή εκείνος ή εγώ... Ερώτηση βασική: αύριο στην συνάντηση θέλετε να μαζέψουμε όλοι τις photos/βίντεο από Καιμακτσαλάν, να φέρει κάποιος ένα laptop και όσοι τις θέλουν να φέρουν flash memory sticks/CD να τις σουφρώσουμε? Αν ναι, να οργανωθούμε λίγο... Ποιός θα φέρει PC, ποιοί έχουν photos, κτλ κτλ κτλ... Quote The most merciful thing in the world is the inability of the human mind to correlate all its contents (H.P.Lovecraft) Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 10, 2006 Πρόκειται για δύο DVD. Το πρώτο περιέχει τις καταβάσεις στο παγετώνα σχεδόν όλων όσων είχαν έρθει στην εκδρομή. Το δεύτερο περιέχει λήψεις και λίγες καταβάσεις από το παγετώνα και τα άλλα χιονοδρομικά της κοιλάδας, όπως επίσης και όλες τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν. (μη περιμένετε να δείτε καμια υπερπαραγωγή warren miller... ) Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν παρακάτω για να τους ετοιμάσω ένα copy. Κόστος: 1 Ευρώ (όσο φθηνότερα βρήκα 2 DVD+R και 2 μονές θήκες από το Πλαίσιο...) Ιάσωνα, ευχαριστούμε πολύ! Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά με τα DVDs, τις φωτογραφίες και τα Videos!!! Τεχνικά άψογη και καλλιτεχνική θα έλεγα....Βέβαια, ευχαριστούμε πολύ και τον Παναγιώτη και την Ήρα όπως και όλα τα παιδιά που αφενός τράβηξαν όλο αυτό το υλικό και αφετέρου συνέβαλλαν στην αντιγραφή, σύνθεση κλπ....Ελπίζω να δω όσο περισσότερους γίνεται την Τετάρτη στο Flocafe... Φιλιά Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
I.T. 0 Report post Posted January 10, 2006 Ιάσωνα, ευχαριστούμε πολύ! Έχεις κάνει απίστευτη δουλειά με τα DVDs, τις φωτογραφίες και τα Videos!!! Τεχνικά άψογη και καλλιτεχνική θα έλεγα....Βέβαια, ευχαριστούμε πολύ και τον Παναγιώτη και την Ήρα όπως και όλα τα παιδιά που αφενός τράβηξαν όλο αυτό το υλικό και αφετέρου συνέβαλλαν στην αντιγραφή, σύνθεση κλπ....Ελπίζω να δω όσο περισσότερους γίνεται την Τετάρτη στο Flocafe... Φιλιά Συμφωνώ με τη Γιώτα! Μπράβο στα παιδιά για το υλικό κλπ, κλπ! Jey θα θυμηθείς να φέρεις τις κόπιες αύριο στου Φλόκα έτσι?? Quote Γιούρια! Ντουγρού & μη φοβού! Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted January 10, 2006 .....αν δεν τα φέρεις....... μπλακ σνεικ που σ'εφαγε...... Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Jey 7 Report post Posted January 10, 2006 Έχω ετοιμάσει για όσους μου ζήτησαν ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 10, 2006 Θελω και εγω καλεεεεεε Quote Share this post Link to post Share on other sites