MakisM 3,965 Report post Posted March 2, 2006 Aποκαλυπτω την κεφαλη μου μετα σεβασμου Μαστερ Κωστας (Paranoid! Φοβερο κομματι!!) Σταθη ευχαριστω για το Smoke on the water by ...Led Zeppelin!!! Μηπως εχεις την εκτελεση με την Καλομοιρα ?? Παρεπιμπτοντως, ψαχνοντας την CDθηκη μου βρηκα το Machine Head (by Deep Purple ) το οποιον πλεον κατοικει στο PC μου και στο mp3 player της κυρας Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ Σταθη, στειλε μου ενα e-mail address που να σηκωνει 7MB να σου στειλω ενα τραγουδακι.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 2, 2006 !!! Μηπως εχεις την εκτελεση με την Καλομοιρα ?? Μάκη με προσβάλεις. Εννοείτε ότι έχω τα άπαντα της Diva... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
NINA 8 Report post Posted March 2, 2006 Εννοείτε ότι έχω τα άπαντα της Diva...οπου Diva εννοειτε τη Μαρια Καλλας ; γιατι ετσι την ξερουμε απο παλια Quote Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι... Share this post Link to post Share on other sites
tsaky 28 Report post Posted March 2, 2006 οπου Diva εννοειτε τη Μαρια Καλλας ; γιατι ετσι την ξερουμε απο παλια Υπαρχει ομως και μια αλλη DIVA (ειναι και συνονοματη !!!) ... Για οσους δεν καταλαβαν... NINA SIMONE. Quote Δεν έχει σημασία το ΠΟΥ άλλα με ΠΟΙΟΥΣ... Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted March 2, 2006 Child in Time Εχω την εντυπωση οτι αυτο θα ταιριαζε περισσοτερο με νυχτερινο αλλα και παλι δε νομιζω οτι ακουγεται με το σκι. Ειναι αλλη φαση. Δεν ξερω πως μου ρθε αλλα νομιζω οτι τρρελλλοοο για πριν την καταβαση θα ηταν απο Zeppelin το Immigrant Song. Αν παλι το δοκιμασεις κατα την καταβαση με το ρυθμο που σου δινει θα φας τα μουτρα σου. Πιο κατεβασιαρικο θα ηταν πχ ενα σαν το Jumping Jack Flash των Stones! Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
moonsoda 27 Report post Posted March 2, 2006 έλεγα να σας ανεβάσω ενα σετάκι (mixed set) απο αυτά που φτιάχνω όταν θυμάμαι τα νιάτα μου γιατί προτιμώ κάτι με περισσότερη ενέργεια.., αλλά απο τα ώς τώρα σχόλια.. μάλλον δεν θα το αντέξουν οι περισσότεροι... οπότε.. αν κανείς θέλει Hard-dance ήχους.... ας pm να του δώσω link γιατί το αρχείο είναι μεγάλο...(70+λεπτά) αυτιά απο μένα Ψηεερς Quote Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ Share this post Link to post Share on other sites
thanos 2 Report post Posted March 2, 2006 Ρε bro εχουμε τους παππουδες :):) αλλα εχουμε και νεους Στον ΣΤΟΥΧ..για στειλε... παιδια περι μουσικης (εγω ακουω πολλα και τελειως διαφορετικα πραγματα) υπαρχουν πολλων ειδων γουστα..για αυτο ας ανεβασει ο καθενας θεωρει καλο... Quote ViVa GrEeCe!!!! :) Y.Γ. Ο MOONSODA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted May 22, 2006 http://www.monstereo.fi/1.mp3 Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 23, 2006 Με διώξαν από το γραφείο γιατί παίζω τέρμα το τραγουδακι του spiderman Thanks Spider. Του batucada δεν το βρήκα. Να προσθέσω και εγώ οτι εδώ θα βρείτε το κλιπάκι από τους νικητές. Lordi Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 23, 2006 Εχω την εντυπωση οτι αυτο θα ταιριαζε περισσοτερο με νυχτερινο αλλα και παλι δε νομιζω οτι ακουγεται με το σκι. Ειναι αλλη φαση. Δεν ξερω πως μου ρθε αλλα νομιζω οτι τρρελλλοοο για πριν την καταβαση θα ηταν απο Zeppelin το Immigrant Song. Αν παλι το δοκιμασεις κατα την καταβαση με το ρυθμο που σου δινει θα φας τα μουτρα σου. Πιο κατεβασιαρικο θα ηταν πχ ενα σαν το Jumping Jack Flash των Stones! Και γω αυτο ειπα για το Child in Time... Υπενθύμιση: Απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ να ανεβαζουμε υλικο που προστατευεται απο Copyright η να δινουμε links για μερη που το κανουν. Για κειμενο και φοτος υπαρχει η δικαιολογια fair use, οπου αν δωσουμε credits στο δημιουργο ο οποιος το εχει ο ιδιος δημοσιευσει στο Διαδικτυο εχει καλως. Για MP3 δεν μπορουμε να κανουμε κατι τετοιο. Συνεπως παρακαλω προσεχετε τι ανεβαζετε. Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 23, 2006 Δίνοντας το link για τους Lordi απλά ενημερώνεσαι για το γκρουπ και την πορεία του.Δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις download αλλά μπορείς να δείς το video clip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted May 23, 2006 Τώρα να το σβήσω ή να το αφήσω.....?????? Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
Velissarios 1,031 Report post Posted May 23, 2006 Εγώ πάντως το ... αποθήκευσα. Thanks Spiderman Μήπως έχει δει κάποιος τους κανονισμούς του forum?Δεν μπορώ να τους βρω Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 23, 2006 Απ'οτι ειδα, το λινκ για τους Lordi ειναι απο επισημο site οποτε δεν εχουμε προβλημα. Spidey, αν ξερεις οτι το δικο σου δεν ειναι copyrighted αστο, αλλιως βγαλτο... Ευχαριστω! Οι κανονες του φορουμ ειναι copyrighted απο τον adminιτετοιο και δεν μπορω να τους κατεβασω !! Μια εκλαικευμενη εκδοση απο τον Anemar υπαρχει εδω: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=4071 Μολις βρω το επισημο κειμενο θα το κανω ποστ (ψαχνω απο τις εκλογες...). Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 23, 2006 δε χρειαζεται να ειμαστε και τοσο υπερβολικοι... ποσο μαλλον ειδικα οταν βρισκεται στα θεματα συλλογου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 23, 2006 O Anemar ηταν πολυ σχολαστικος σ'αυτο το θεμα (copyright). Εγω...απλως συνεχιζω την παραδοση , ωστε να διατηρηθει το επιπεδο του φορουμ και να μην γινουμε Snowreport... . Aν θελετε να το κανουμε μπαχαλο το φορουμ, μπορω να το κανω και μονος μου... . Καθομαι εδω με το ψαλιδι περιμενοντας να κοψω τιποτα, σαμπως γραφει και κανεις;.Θα σκουριασει το ψαλιδι δηλαδη.. Εσυ ρε παλληκαρι θα μας δωσεις τους κανονισμους λειτουργιας του φορουμ η θα φτιαξουμε ενα χρυσο κριαρι να χορευουμε; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted May 23, 2006 εχει δουλεια η πυθια, με το μαλακο Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted May 23, 2006 Τι δουλεια εχει δηλαδη η πυθια; Το σκι τελειωσε για φετος... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 24, 2006 Μαλλον σε καποιο σπα τη βλεπω να χαλαρωνει.... και να μας πρηζει εμας τους υπολοιπους στην αναμονη... . Τεσπα, καπου θα χιονιζει... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted May 24, 2006 Μπορει να της στειλανε κακης ποιοτητας φυλλα δαφνης και να δυσκολευεται να βγαλει τους χρησμους. Ας μην προτρεχομεν... Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Spiderman 2 Report post Posted November 3, 2006 Mε αφορμή ενα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ νέο κομματάκι που άκουσα χθες σε ραδ/νικό σταθμό, εκανα μια αναζήτηση στο νετ και βρήκα αυτό ---------> http://www.tagworld.com/threedaysgrace .Περιλαμβάνει το video clip και φυσικά το μουσικό κομμάτι. Eλπίζω οι fun του είδους (κι οχι μόνο), να το απολαύσουν οσο κι εγω.... Υ.Γ. Απαιτείται πάντως, σχετικά γρήγορη σύνδεση. EDIT.... Ειχα χρόνια να γουστάρω (για να το πω απλά), τραγούδι , με την πρώτη φορά που το άκουσα.... Quote With great mountains, comes great skiing! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 17, 2006 εγώ γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τίποτε από αυτά??? λίγο άχρηστη με κόβω!! Πάντως για κατάβαση (έστω και με τούμπες) δοκιμάστε massive attack ή έστω κάτι απο r'n'b ! επιφυλάσσομαι να φέρω cd ακια στην επόμενη συνάντηση!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted November 17, 2006 Λένα είναι περσινά τα λινκ και "έπεσαν" απο τον σέρβερ, δεν κάνεις κατι λάθος. Πέρνα κι απο τα νέα μέλη να μας συστηθείς... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 20, 2006 Λένα είναι περσινά τα λινκ και "έπεσαν" απο τον σέρβερ, δεν κάνεις κατι λάθος. Πέρνα κι απο τα νέα μέλη να μας συστηθείς...αααα μάλιστα!! και νόμιζα ότι εγώ δεν έκανα κάτι καλά!!ευχαριστώ Στάθη!!έγραψα και λίγα (!!!!!!!! λέμε τώρα) λόγια για εμένα στα νέα μέλη!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
pandora 0 Report post Posted November 22, 2006 δοκιμάστε massive attack Lena μου δεν μου κολλάνε οι massive attack για σκι! Για άλλου είδους ...σκι πολύ ευχαρίστως! (Πω πω ντροπή μου! ) Ο Marilyn Manson πως σας φαίνεται σαν ιδέα? Quote Share this post Link to post Share on other sites