fotski 19 Report post Posted August 23, 2009 http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=62284927 οι ανεπανάληπτοι porcupinetree επανέρχονται με νέο album. Το κομμάτι, καθώς και το βιντεο είναι τα soundtrack της χρονιάς Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 25, 2009 YouTube Video -> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted August 25, 2009 Always the sun!! YouTube Video -> -B- thank you very much mr lappas ;-) Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted August 25, 2009 Κάθε διεύθυνση στο youtube είναι σε τέτοια μορφή: httρ://www.yοutube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx. Ανάμεσα στο [yοutube] και το [/yοutube] πρέπει να βάζεις μόνο το κομμάτι μετά από το = (στην περίπτωση σου το e7Q2ZTku_tA) Το link σου πρέπει να είναι γραμμένο έτσι πριν το δημοσιεύσεις*: [yοutube]e7Q2ZTku_tA[/yοutube] I trust I make myself obscure. *έχω κάνει επίτηδες ορθογραφικό γιατί θέλω να σου δείξω πως γίνεται, όχι να το ενσωματώσω στο forum Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted August 25, 2009 YouTube Video -> Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 25, 2009 YouTube Video ->Original Video Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted August 25, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=xE5_BzRhbzQ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted August 26, 2009 Λοιπόν αγρίεψε ο κόσμος σαν καζάνι που βράζει, σαν το αίμα που στάζει, σαν ιδρώτας θολός. Πότε πότε γελάμε, πότε κάνουμε χάζι και στα γέλια μας μοιάζει να γλυκαίνει ο καιρός Mα όταν κοιτάζω τις νύχτες τις ειδήσεις να τρέχουν ξέρω ότι δεν έχουν νέα για να μου πουν Ήμουν εγώ στη φωτιά κι ήμουν εγώ η φωτιά είδα το τέλος με τα μάτια ανοιχτά Είδα τον πόλεμο φάτσα, τη φυλή και τη ράτσα προδομένη από μέσα απ΄τους πιο πατριώτες να χουν τη μάνα μου αιχμάλωτη με το όπλο στο στόμα τα παιδιά τους στολίζουν σήμερα στη Βουλή Κάτω από ένα τραπέζι, το θυμάμαι σαν τώρα, με μια κούπα σταφύλι στου βομβαρδισμού την ώρα είδα αλεξίπτωτα χίλια στον ουρανό σαν λεκέδες μου μιλούσε ο πατέρας μου να μη φοβηθώ Κοίταξε τι ωραία που πέφτουν, τι ωραία που πέφτουν Είδα γονείς ορφανούς, ο ένας παππούς απτη Σμύρνη στη Δράμα πρόσφυγας πήγε να βρει βουλγάρικη σφαίρα κι ο άλλος Κύπριος φυγάς στο μαύρο τότε Λονδίνο στα 27 του στα δύο τον κόψανε οι Ναζί Είδα μισή Λευκωσία, βουλιαγμένη Σερβία στο Βελιγράδι ένα φάντασμα σάδειο ξενοδοχείο αμερικάνικες βόμβες και εγώ να κοιμάμαι αύριο θα τραγουδάνε στης πλατείας τη γιορτή Είδα κομμάτια το κρέας μες στα μπάζα μιας πόλης είδα τα χέρια, τα πόδια, πεταμένα στη γη Είδα να τρέχουν στο δρόμο με τα παιδιά τους στον ώμο κι εγώ τουρίστας με βίντεο και φωτογραφική Εδώ στην άσχημη πόλη που απτην ανάγκη κρατιέται ένας λαός ρημαγμένος μετάλλια ντόπα ζητάει Ολυμπιάδες κι η χώρα ένα γραφείο τελετών θα σου ζητήσω συγγνώμη που σε μεγάλωσα εδώ Τους είχα δει να γελάνε οι μπάτσοι κι απτην Ομόνοια να πετάν δακρυγόνα στο πυροσβεστικό στο παράθυρο εικόνισμα άνθρωποι σαν λαμπάδες και τα κανάλια αλλού να γυρνούν το φακό Και είδα ξεριζωμένους να περνούν τη γραμμή για μια πόρνη φτηνή ή για καζίνο και πούρα έτσι κι αλλιώς μπερδεμένη η πίστη μας η καημένη ο Σολωμός με Armani και την καρδιά ανοιχτή Δεν ψάχνω ο εαυτός μου να ναι τόπος δικός μου ξέρω πως όλα αν μου μοιάζαν, θα ταν αγέννητη η γη δε με τρομάζει το τέρας ούτε κι ο άγγελός μου ούτε το τέλος του κόσμου Με τρομάζεις εσύ Με τρομάζεις ακόμα οπαδέ της ομάδας του κόμματος σκύλε, της οργάνωσης μάγκα διερμηνέα Του Θεού, ρασοφόρε γκουρού τσολιαδάκι φτιαγμένο, προσκοπάκι χαμένο προσεύχεσαι και σκοτώνεις τραυλίζεις ύμνους οργής Έχεις πατρίδα το φόβο, γυρεύεις να βρεις γονείς μισείς το μέσα σου ξένο κι όχι, δεν καταλαβαίνω δεν ξέρω πού πατώ και πού πηγαίνω YouTube Video -> Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
over-poulover 7,010 Report post Posted August 27, 2009 YouTube Video -> ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΜΑΙΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΡΕΜΕΤΑΙ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ, ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΟΥΛΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΔΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ...και η συνέχεια..... YouTube Video -> κοιταζω στην αυλη νεκρο ειδα τον κωστη,τραβαω την κουρτινα νεκρη βλεπω τη τζινα και πανω στο μπαλκονι νεκρο ειδα τον αντωνη,ανοιγω ενα βαρελι νεκρη βλεπω την νελλη,σηκωνω την ομπρελα νεκρη βλεπω τη στελλα,κλωτσαω ενα τοπι νεκρη βρηκα την ποπη,διπλα στο βιτριολι νεκρο ειδα τον μανωλη,κοιταω λιγο πιο πανω νεκρο βλεπω τον μανο και πανω στο ντιβανι νεκρο ειδα τον γιαννη,και εχω μεινει μονος γιατι ειμαι ο δολοφονος! Quote moments ...Have a nice day before a bastard comes and fucks it up... Λίζα...θα'ρθείς...θα κάνουμε μπανάνα...?! Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted August 27, 2009 YouTube Video ->Original Video Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 7, 2009 YouTube Video -> :innocent smiley: Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted September 7, 2009 Κύριε ΛΑΠΠΑ, να υποθέσω οτι μόνο ακούγατε...δεν βλέπατε συγχρόνως. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted September 7, 2009 αποπνέουν έναν ρομαντισμό τα γαλλικά ... :) Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 7, 2009 Εγώ είμαι ένας αγνός και φιλόμουσος καθηγητής Αγγλικών. Δεν πρόσεξα καν ότι είχε και βίντεο το τραγούδι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted September 7, 2009 video? Qu'est que ca ? Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 19, 2009 . Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 19, 2009 Infected mushroom, Becoming insane: YouTube Video -> (Voy perdiendo el suelo... ) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 19, 2009 YouTube Video -> Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted September 19, 2009 YouTube Video -> Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 23, 2009 YouTube Video ->Original Video Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 23, 2009 Μου αρέσει! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted September 23, 2009 Μου αρέσει! αφου σ'αρεσει ακουσε και αυτο: YouTube Video ->Original Video Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 23, 2009 (Σε ένα διάλειμμα) είδα που το ανέβασες στο f/b, αλλά δεν μπορούσα να το ακούσω. Πολύ καλό! <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted September 23, 2009 YouTube Video -> Με ταξιδεύει αυτό το κομμάτι... <_> Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted October 2, 2009 Ένα μελαγχολικό κομματάκι για ιδιαίτερες στιγμές... YouTube Video ->Original Video Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites