Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gastas

dynastar

Recommended Posts

μπαίνω πρώτη φορά στο forum και ομολογώ ότι είναι πάρα πολύ καλή προσπάθεια.

θέλω να ρωτήσω τα εξής:

τα dynastar γενικώς είναι καλά σκι ;και συγκεκριμένα τα μοντέλα

omedrive 06 για γυναίκα 173 60 κιλά μέτρια σκιέρ(κατεβαίνει όλες τις πίστες αν και λόγω μέτριας τεχνικής ταλαιπωρείται περισσότερο από ότι πρέπει )

και st 09 για άντρα 193 93 κιλά μέτριο σκιέρ κατεβαίνω όλες τις πίστες αλλά έχω μέτρια τεχνική θέλω να την βελτιώσω.

(υπάρχει ένα θεματάκι ότι θα ήθελα τα όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστα πέδιλα γιατί έχω πρόβλημα στο ένα γόνατο και προσπαθώ τώρα πια να μην το ταλαιπωρώ.)

περιμένω τις απαντήσεις σας

ευχαριστώ

Έκανα πέρισυ μια δοκιμή τα Ωμεγα καρβ 08 και 76 αν δεν κάνω λάθος.

Μου έδωσαν πολύ καλή εντύπωση για την ποιότητα κατασκευής και την απόκριση που είχαν σε αρκετά σκληρό χιόνι. Νομίζω ότι είναι πολύ καλά πέδιλα, αλλά δεν ξέρω πιο μοντέλο είναι για την δική σου περίπτωση.

Όσον αφορά το γόνατό σου μάλλον θα πρέπει να πάρεις πιο πολλές συμβουλές από κάποιον ορθοπεδικό.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη και γνώση θα έλεγα το πέδιλο που θα διαλέξεις να μήν είναι πάνω από 1,70 για να γλυτώσεις και το εξτρα βάρος ενός μεγαλύτερου πέδιλου.

Φυσικά υπάρχουν άτομα εδώ που ξέρουν πολύ καλύτερα.

Καλή αγορά!!

Slowly the Much Oil !!!

Το 09 το έχω εδώ και δυόμιση χρόνια περίπου και μπορώ να πω ότι με βοήθησε αρκετά να ανέβω από το άθλιο επίπεδο που βρισκόμουν, στο ικανοποιητικό intermediate επίπεδο που είμαι τώρα. Είμαι 1,67 και 71 κιλά (μαζί με τα σκουλαρίκια) και το πέδιλο το έχω σε 1,52.

Η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ σταθερό και αρκετά σκληρό, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλα πέδιλα που πιθανών να είναι ευκολότερα όσο αφορά το turn initiation. Βέβαια, αν πραγματικά το οδηγείς, το 09 δίνει αίσθηση τραίνου. Αλλά πρέπει να το πας, και όχι να σε πάει, διαφορετικά δίνει την αίσθηση ότι προσπαθεί να σε προσπεράσει.

Make Parnassos Great Again!