Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kostasbmw

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 8 ΚΑΙ 9 ΑΠΡΙΛΗ

Recommended Posts

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ :D

ΕΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΑΧΩΒΑ :):lol:

ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕ ΤΙΜΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ :lol::P

ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ B):lol:

Πιθανά να ακολουθήσω...

αν έχω ξεκουραστεί εώς τότε.. :)

Ψηεερς

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε παιδες ειναι και το τελευταιο Σ/Κ των Καλαβρυτων για φετος...

Και απο χιονι μια χαρα κραταει...

Δεν αξιζει την επισκεψη μας?

Ο Παρνασσος και τα "ανω Κελλαρια" θα ειναι εκει και το αλλο Σ/Κ :o

Αντε και μετα μπανακι Διακοφτο!

Αφού ανακοινώθηκε μείωση τιμών καρτών για το ΣΚ

και από κόσμο μάλλον θα είναι ήρεμα

το σκέφτομαι σοβαρά για Παρνασσό.

Καλύτερή μέρα από καιρό θα είναι η Κυριακή?

Ποιος θα ανέβει Παρνασσό???

[για Καλάβρυτα δεν το βλέπω...]

Κυριακή πρωί πρωί με την αυγούλα θα είμαι επάνω.

Αλήθεια στο curling ντοπάρονται?

Κατά πάσα πιθανότητα σημερα το πρωί γυρω στις 7 αναχώρηση για παρνασσό!

...

Θα τα πούμε επάνω πολύ πρωί για κελλάρια και μετα για 6 ..

και μετά κλασικά για λουτρά...

οσοι πιστοί προσέλθετε..

Παναγιώτης

Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει.

μέτρον άριστον

awmn #2033

iwn #96

Ποιοι θα ειναι πανω αυριο Κυριακη; Εγω λεω να ανεβω.

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

Όλοι...Ανεβα

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Δυστυχως δεν ανεβηκα λογω δουλειας. Τι ελεγε πανω; Το χιονι κραταει η εχει βγαλει πετρα; Απο θερμοκρασιες;

Σταθη τα φρυδια μας δεξια απ το Βακχο υπαρχουν ακομα;

B.R.

Πέτρες στα απάτητα φυσικά και έχουν βγει,βασικά από Οδυσσέα μεριά τα κοτρώνια είναι περισσότερα από το χιόνι.ΑΛΛΑ μέσα στις πίστες κανένα πρόβλημα.π.χ στην κορυφή του Ηρακλή και όπως πας για την πίστα του περικλή έχουν βγει κάτι πετραδάκια και κάτι πετραδάκια στη βάση χωρίς να προβληματίζουν όμως,αλλά οι πίστες αντέχουν καλά ακόμα και κάνεις χωρίς φόβο.

Από Θερμοκρασίες σήμερα ήταν σχετικά χαμηλές.+3.5 το πρωί στα 1750 και +8 όταν έφυγα στις 15.00.Το βοριαδάκι και η ελαφριά νέφωση το πρωί,κράτησαν σε αξιοπρεπή επίπεδα το χιόνι,τουλάχιστον στα ψηλότερα μέρη.Αναμενόμενα στο κάτω μέρος σουπιάζει,αλλά εγώ τουλάχισοτν δεν έχω αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα με σουποκολλήματα.

Χαρακτηριστικά να σου πω ότι γύρω στις 13.00 κατεβήκα από τα εναπομείνοντα απάτητα κάτω από τους πυλώνες του Ηρακλή και το χιόνι ήταν ικανοποιητικό,πράγμα που δεν το περίμενα για τέτοια ώρα.Τώρα όταν λέω ικανοποιητικό εννοώ ένα χιόνι σαν κρέμα,το οποίο όμως δεν κολλούσε,κρατούσε σχετικά καλά και οι ανωμαλίες δεν ήταν σε εξωφρενικό βαθμό.Οπότε και τις ευχαριστήθηκα τις 3 κατεβασίες.

Το μεγάλο φρύδι σαφώς και υπάρχει ακόμα,ή καλύτερα ακόμα χάσκει.Πάντως αρκετά έχουν μικρύνει έως χαθεί,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τώρα δεν θα βρεις.Να πω δε ότι το χιόνι κάτω από τον Γεροντόβραχο παρέμεινε αν όχι σκληρό,έστω δεν μαλάκωσε,ακόμα και στις 3!!!!!Πολύ ωραία ήταν ας το πούμε πίστα αριστερά της κλασσικής του Βάκχου,όπου την Τετάρτη συζητούσαμε (βασικά δεν είναι πίστα μιας και δεν έχει σήμανση).Ειδικά στα πρώτα της ήταν σίγουρα προτιμότερη από την παγωμένη (ακόμα κι αργά) πίστα του Βάκχου ακριβώς παράλληλά της,μιας και την κλισούλα της την είχε,δεν την είχαν περάσει και πολλοί,σχετικά το χιόνι σου έδινε σιγουρια και κράτημα αν και σκληρό + δεν είχε τα βουναλάκια του στρωσίματος.

Γιώργη και το άλλο Σ/Κ όλο και κάτι θα έχει μείνει για σκι !!!!!! ;):P

Υ.Γ: Την Τετάρτη θυμάσαι εκείνον με το κουράγιο που ανέβηκε μέχρι την κορυφή του bowl....ε σήμερα βρήκα κι εγώ το κουράγιο να τραβερσάρω,να βγώ στη ράχη του Γεροντόβραχου και να ανηφορήσω μέχρι το ύψος του bowl ,από όπου και έκανα την τελευταία "μοναχική" κατάβαση της ημέρας :P:D (ξανά μετά από 3 χρόνια).Το περπάτημα μέχρι εκεί όχι τόσο εξοντωτικό.Σε ορισμένα σημεία βέβαια το χιόνι έφτανε στο γόνατο,αλλά γενικά ήταν σκληρό.Φυσικά πλέον μπορείς να το περπατήσεις και από τις πέτρες οι οποίες έχουν βγει για τα καλά λίγο πιο πίσω.Στα της κατάβασης τώρα...το χιόνι αρκετά σκληρό,κάτι μεταξύ παγωμένου και κρουσταλιασμένου (θα το ήθελα λίγο πιο creme ;) ),η κλίση μπόλικη μπόλικη (όσο την ήθελα:)B)) + κάτι σαν ανωμαλίες,κροκαλάκια,ίσως τα ίχνη του τύπου της Τετάρτης (που ωστόσο άφηναν λιγότερο εντελώς καθαρό απάτητο χώρο από ότι ονειρευόμουν,...αλλά δεν βαριέσαι).Οπότε το πράγμα πήγε αρχικά με κάποια "κατσικίσια" jump turns (φύτεμα και transition με άλμα...τα tweak στενάξανε B) ),ενώ από τις γραμμές των τραβερσών και κάτω σε πιο normal στροφές.Είναι σίγουρα σύντομες καταβάσεις,αλλά αρκετά δυνατές και ίσως να αξίζει αυτή την εποχή ειδικά για κλείσιμο :D:D.Το καλό δε με το bowlάκι είναι ότι έχεις όσο να 'ναι την άπλα σου (τουλάχιστον όπως είναι τώρα),σε σχέση π.χ με τα παραδίπλα "ski or die" δίεδρα/λούκια και λοιπά απότομα περάσματα (π.χ βορινή),που παραείναι στενά και σίγουρα για πιο hardcore/έμπειρους χιονοδρόμους.

p1sst.jpg

Πανηγυρι!! :)B);) Και ποιος δεν ητανε απανω! (Ο Nickel και η Nickelina, να ποιος!...) :D

Εχουμε και λεμε, Jey, Eleni, She-French, Λαππας, mil, gmak, ccgr, zox, John Nikolaou, arma (το Σαββατο που επιτελους και γνωριστηκαμε), Donmeli, Panos Drivas (καναμε και μια κατεβασια μαζι...καποιος ειπε οτι τον εκλεισα τον ανθρωπο και σαβουριασε, sorry... :P ) MakisM, Jennifer & Christopher, o MIK το'χε ριξει στο παραπεντε αλλα τον πετυχαμε στην προσγειωση!!! B):P:D Ωραια ητανε!

Μετα απο πολυ καιρο εκανε την εμφανιση του στο ΧΚ Παρνασσου ο makalu και κατεβηκε το βραχο του Γεροντοβραχου (και το'χασα ρε γμτ... :D ).

Θα πρεπει να ξεχασα 4-5 αλλους, κατι η μνημη μου που δεν ειναι αυτη που ηταν, κατι οτι σαβουριασα στη σουπα και κοπανησα το κεφαλι μου (πρεπει να βρω κρανος 62 εκ.), ξεχναω...

Ωραια ητανε!! ;)

Φιλικα

ΜακηςΜ

σε σχέση π.χ με τα παραδίπλα "ski or die" δίεδρα/λούκια και λοιπά απότομα περάσματα (π.χ βορινή),που παραείναι στενά και σίγουρα για πιο hardcore/έμπειρους χιονοδρόμους.
Μετα απο πολυ καιρο εκανε την εμφανιση του στο ΧΚ Παρνασσου ο makalu και κατεβηκε το βραχο του Γεροντοβραχου (και το'χασα ρε γμτ... :P ).

That's where my word is going to... B);):D;) (εγώ το πρόλαβα :)B) )

p1sst.jpg

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !!

Οι τελευταιες καταβασεις της σεζον ειναι απλα......υπεροχες !! (με ολα τα μειον)

Ιδιως αν ,(εστω και στο τελος), γνωριζεις τοσο καινουργιο κοσμο !!

@ MakisM.......Οι καταβασεις μαζι σου ,καθως και τα δυο -τρια πραγματακια που μου εδειξες ,νομιζω με ωφελησαν πολυ (παρολο το πεδιλλο που φορουσα πρωτη φορα ). Την υπολοιπη ημερα, προσπαθουσα να τα εφαρμοσω. Ευχαριστω πολυ !!

Τι να πω φαινεται οτι μετα το σκι της Τεταρτης ειχα μεινει απο δυναμεις.

Σαπισα στον υπνο στη κυριολεξια, τη Κυριακη που μας ερχεται παμε για δυνατη ημερα...-=Τελευταιο cat ski=- της χρονιας...

Shame ρε!!

όλα τα καλά εν τη απουσία μου τα κάνετε!

θα σας πώ εγώ όταν γυρίσω!!

Ψηεερς

Πόσες μέρες snbrd έκανες φέτος..... Ποοοοοοσο?? ΧΑχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το ξερω οτι εχω γινει σπαστικος αλλα τωρα να μην υπενθυμισω οτι πρεπει να κατεβουμε και τη Βελιτσα; :blink:

B.R.