barcode 18 Report post Posted June 13, 2006 Τον ήλιο και τη θάλλασα της χώρας μας επέλεξε ο υπεύθυνος ασφαλείας πιστών του χιονοδρομικού κέντρου Val d’ Isere, Γαλλία και η παρέα του για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ο κος Bernard Pascal Mousselard παρέμεινε δύο ημέρες στα Καλάβρυτα, όπου είχε συναντήσεις με στελέχη του Χ.Κ. Καλαβρύτων και στη συνέχεια ανεχώρησε για τα νησιά του Αιγαίου. Στις συναντήσεις αυτές, εκτός των άλλων, επιβεβαιώθηκε και η έλευση στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα του κου Michel Giraudy, Resort Manager του Val d’ Isere για την προετοιμασία διοργάνωσης στην Αθήνα τον προσεχή Σεπτέμβριο μιας εκδήλωσης προβολής των δύο χιονοδρομικών κέντρων ( Val d’ Isere – Καλάβρυτα ) σε δημοσιογράφους, ταξιδιωτικούς πράκτορες και ανθρώπους της Ελληνικής Χιονοδρομίας. Η επιτυχημένη συνεργασία, τα τελευταία έξι χρόνια, σε θέματα ασφάλειας και λειτουργίας χιονοδρομικών κέντρων με ένα από τα 10 καλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης συνεχίζεται τώρα και σε άλλους τομείς... πηγή- www.kalavrita-ski.com ένα ακόμα θετικό μήνυμα...μπράβο! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 13, 2006 Αυτοι στο val disere που εχουν πολλα δε δινουν κανα λιφτακι που τους περισσευει στα Καλαβρυτα να βρουμε και εμεις την υγεια μας... Τι διαολο δεν αναβαθμιζουν αυτοι τον εξοπλισμο τους? Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 13, 2006 Αναρωτιεμαι τι να σκεφτόταν από μέσα του ο τύπος απο το Val D'Isere όταν τον πήγαν στα Καλάβρυτα .?!?!? Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 14, 2006 Απ' οσο ξερω, το ΧΚΚαλαβρυτων και το ΧΚ Val d'Isere εχουν συνεργασια αρκετων ετων. Δεν ειναι η πρωτη φορα που το XKVdI βλεπει η ακουει Καλαβρυτα. Και το τοπιο του Χελμου, με χιονι η χωρις, ειναι επιβλητικο. Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ: Παρακαλω οι χρηστες να προσεχουν ωστε τα ποστ τους να μην περιεχουν προσωπικα προσβλητικους χαρακτηρισμους. Προηγουμενο ποστ διαγραφηκε γι'αυτο το λογο. Εκ μερους το Moderating Team ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted June 14, 2006 Εύα, νομίζω οτι πηγαίνοντας στο χ/κ Καλαβρύτων ο συγκεκριμένος τύπος ήξερε που πάει και σε ποιά χώρα βρισκόταν. Tο οτι το Val D' Isere συνεργάζεται αρκετά χρόνια με το χ/κ Καλαβρύτων νομίζω επίσης οτι αποτελεί ένα δείγμα για τις δυνατότητες του Χελμού. Και τέλος, μακάρι η πρώτη του χιονοδρομική εικόνα στην Ελλάδα, να ήταν από το συγκεκριμένο χ/κ. Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted June 14, 2006 Το ΧΚΚ εχει κανει μια προσπαθεια να υπαρξει συνεργασια τα τελευταια χρονια, τοσο οι ελεγχομενες χιονοστιβαδες αλλα και οι προσπαθεις ελεγχου των πιστων αποτελει καρπους αυτης της προσπαθειας. Ο Βινσεν (αν το γραφω σωστα) ενας εξαιρετικος Γαλλος πιστερ βρισκεται αρκετο καιρο στο χιονοδρομικο, και τοσο οι εμπειριες του αλλα και η ευγενια του με εχει ωθησει οσες φορες τον εχω πετυχει να αναλωθω σε αρκετη κουβεντα μαζι του. Θεωρει εξαιρετικο βουνο τον Χελμο για τα Ελληνικα δεδομενα και σε καμια περιπτωση δεν τον συγκρινει με τα ΧΚ της χωρας του. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Guest noni Report post Posted June 14, 2006 Αναρωτιεμαι τι να σκεφτόταν από μέσα του ο τύπος απο το Val D'Isere όταν τον πήγαν στα Καλάβρυτα .?!?!? Αγαπητή μου διάβασε και λίγο SKI RESORTS in GREECE Εχει συνέντευξη του εν λόγω Γάλλου Ετσι για ενημέρωση! Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 15, 2006 μπράβο noni πες τα επιτέλους...μιλάνε χωρίς να ξέρουν οι άνθρωποι...(είμαι)μαζί σου! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted June 15, 2006 Η Εύα (crash) είναι νέα στην παρέα μας και δεν ξέρει τα πάντα. Τώρα όμως που παρακολουθεί το forum έχει μια καλή ευκαιρία να ενημερωθεί και αν έχει αρνητική άποψη να την αλλάξει. Είμαι σίγουρος οτι καταλαβαίνει. Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted June 15, 2006 Εγω αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι, γιατι παντα πρεπει να υπαρχουν καποιοι που γκρινιαζουν. Τετοιου ειδους προσπαθειες πρεπει να επικροτουνται και οχι να κατακρινονται. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted June 15, 2006 Ειρήνη την ίδια απορία έχουμε κι άλλοι. Πάντως με έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση οι γκρινιάρηδες λιγοστεύουν... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted June 15, 2006 Ειμαι σιγουρος οτι θα επαθε πλακα οταν ανεβηκε στη κορυφη του Χελμου και ειδε τη θαλασσα... Οι πιο πολλοι απο δαυτους πιστευουν οτι η Ελλαδα ειναι κατι σαν Μαλδιβες... και παθαινουν ενα ψιλοπολιτισμικο σοκ οτα βλεπουν την Ελλαδα γεματη χιονια και βουνα και στο βαθος θαλασσα... Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted June 15, 2006 Αγαπητοί, Το προηγούμενο post μου δεν είχε σκοπό να θίξει τα Καλάβρυτα αν και παραδέχομαι ότι σκεφτόμουν και κάποια αρνητικά την ώρα που έγραφα. Κυρίως όμως εκείνο που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα όμως είναι η διαφορά που θα έβλεπε ο επισκέπτης - οιδήμων αλλά όχι απαραίτητα τα αρνητικά . Υπάρχουν και θετικά (είμαι fun των Καλαβρύτων άλλωστε). Χωρίς να φανταστώ την εξέλιξη του post σκέφτηκα ότι μερικοί θα απαντούσαν κάποια αρνητικά και άλλοι τα θετικά ή θα έκαναν χιούμορ. Ο καθένας ανάλογα με τη διάθεσή του μπορούσε να σχολιάσει καλοπροαίρετα ή το αντίθετο. Εγω δεν είπα τίποτα το αρνητικό. Μετά από αυτό πιστεύω ότι προφανώς δεν είμαι καλή στο να εκφράζομαι σωστά για να προκαλέσω τέτοια αντίδραση χωρίς καν να έχω κριτική διάθεση για το συγκεκριμένο ΧΚ. Οσον αφορά στο ότι έγραψα "προσωπικά προσβλητικούς χαρακτηρισμους" θα ήθελα να μου πείτε ποιος ήταν αυτός ο χαρακτηρισμός ???? Δεν χαρακτήρισα τίποτα. Μετά από τόσα που έχω διαβάσει μέσα σ΄αυτό το forum μου κάνει εντύπωση η υπερβολική κατά τη γνώμη μου αντίδραση θα μπορούσε να εκφραστεί ηπιότερα και το μήνυμα θα ήταν σαφές. Εχω ενημερωθεί αρκετά για τη χιονοδρομία και θέματα του forum σε σύντομο χρονικο διάστημα δεδομένου ότι φέτος ξεκίνησα. Μakis : υπερβολικός νομίζω, Ειrini : δεν έχω γκρινιάξει ποτέ . Εχω δει τέτοια posts και δε δέχομαι να μπω στη κατηγορία " τα ξέρω όλα - κάνω παρατηρήσεις και τίποτα δε μ' αρέσει", ποτέ δεν θα έγραφα έτσι. Noni o.k. θα το διαβάσω - διακρίνω ειρωνία από το μέρος σου. Γενικά βγάζετε εύκολα συμπεράσματα όταν δεν γνωρίζετε πολλά γι αυτόν που γράφει (και μπορεί να μη σας ενδιαφέρει άλλωστε γι αυτό δεν επεκτείνομαι). Ο.κ. δεν ξέρω πολλά, προσπαθώ όμως αλλά μέχρι να καταρτιστώ πλήρως δεν φαίνομαι ευπρόσδεκτη. Κλείνω με τον εξής προβληματισμό : πως θα δημιουργηθούν νέα μέλη όταν τα "πιάνετε απ' τα μούτρα" έτσι ? Εγω προσωπικά ήμουν ενθουσιασμένη με το site και το "επίπεδο" και ήθελα να γνωριστώ με την πρώτη ευκαιρία και να γίνω μέλος. Τώρα σκέφτομαι γιατί να πάω εκεί που μου θα μου "επιτεθούν" ? Μήπως για το καλό του συλλόγου (και όσων συνεπάγεται αυτό) να είσασταν πιο ευγενικοί ? Στη θέση μου θα μπορούσαν να ήταν κι άλλοι newcomers. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη που ενόχλησα κάποιους . Φιλικά, Εύα Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted June 15, 2006 Crash μη ζητάς συγνώμη από κανένα!!!!!Σε πάω με τα χίλια αν και δεν σε γνωρίζω.Συμφωνώ 1000000% με όσα απαντάς και τον τρόπο που απαντάς.Μάλιστα ετοίμαζα ένα κατεβατό να το ποστάρω,με ακριβώς όσα λες....αλλά με πρόλαβες στο τσακ. Η ερώτηση σου ύπο κανονικες συνθήκες θα ήταν η πιο normal ερώτηση του κόσμου (πάντα έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πως μας βλέπουν ξένοι,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ειδήμονες του είδους.Την ίδια ερώτηση εγώ προσωπικά θα την έκανα για κάθε χ/κ που τύχαινε να το επισκεφθεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και είναι όντως πολύ καλό για τα Καλάβρυτα που έχουν συνάψει μια τέτοια σχέση)....και επίσης συμφωνώ ότι η αντίδραση ήταν ...κάπως. Απλα RESPECT....και σε κανένα σημείο δεν ήσουν ούτε προσβλητική,ούτε ειρωνική,ούτε τίποτα. _________________________________ Και για να έχει μια πιο ουσιαστική συνέχεια αυτό το thread ας παραθέσει κάποιος τη συνέντευξη του Γάλλου,ώστε να μάθουμε κι εμείς που δεν το διαβάσαμε τι λέει και τι σκέφτεται. Επίσης,ενημερώστε με αν όπως ήρθε ο Γάλλος πιστέρ στην Ελλάδα,πήγε αντίστοιχα ένας Έλληνας πιστέρ στη Γαλλία,ύπο το πλαίσιο αδελφοποίησης των δύο χ/κ.Η γνώσεις και η εμπειρία του στο Val d'Isere κάνουν τη γνώμη του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 15, 2006 Ευα, τελειως λαθος το πηρες Οπως πιθανον καταλαβες φυγαν καποια ποστ, οχι φυσικα δικα σου, με προσωπικους χαρακτηρισμους. Το θεμα με τα Καλαβρυτα ειναι λεπτο, κυριως γιατι στο αλλο φορουμ εχουν γραφτει κατα καιρους βαρια πραγματα (γκρινιες απο γκρινιαριδες μεχρι υβριστικα κειμενα αδικοι χαρακτηρισμοι και αλλα πολλα). Υπαρχει πολλη ευαισθησια στο θεμα και το προσεχουμε. Γι'αυτο εδω εχω λιγο βαρυ χερι! Δεν θα αφησω αυτο το φορουμ να γινει τσιρκο, τουλαχιστον οχι στη βαρδια τη δικη μου. Οι... παθοντες πηραν ενα PM με τις προσωπικες μου εξηγησεις και δεν δοθηκε δημοσια συνεχεια. Τους ευχαριστω γι'αυτο. Αναγνωριζω οτι σε κανενα δεν ειναι ευχαριστο να δεχεται παρεμβαση στα γραφομενα του, πολλω μαλλον μεταφορα εκτος δημοσιας θεας (δεν διαγραφεται τιποτε, και σε καθε ποστ που μεταφερεται επισυναπτεται και το σκεπτικο, εις διαθεση του ΔΣ). Εσυ καημενη Ευα μπηκες απο τα βραχακια! Λυπαμαι γι'αυτο, σε προσκαλω στην επομενη συγκεντρωση του Snowclub για να δεις τι χαβαλεδες ειμαστε...Σιγουρα θα σ'αρεσει! Φιλικα ΜακηςΜ ΥΓ You are a fan of Kalavryta. Kalavryta ski resort is fun! Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted June 15, 2006 Εύα γειά σου, δεν σε ξέρω, αλλά μου αρέσει και με εκφράζει ο τρόπος που αντέδρασες..άμεσα και ευθέως..Θα ήθελα πολύ να έρθεις σε κάποια εκδήλωσή μας και να γνωριστούμε κι από κοντά. Έχε υπόψη σου ότι το Forum είναι ένα κατά βάση ελεύθερο βήμα λόγου κι ο καθένας λέει αυτό που θέλει με τον τρόπο που το θέλει. Όσο κι αν προσπαθούμε μέσα από το θεσμό των moderators να διαφυλάξουμε το ήρεμο κλίμα και το υψηλό επίπεδο που γενικά μας χαρακτηρίζει δεν είναι πάντα εύκολο. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά του ΔΣ και των ομάδων εργασίας, που πολλές φορές προσπαθώντας να διατηρήσουμε τις ισορροπίες γινόμαστε "βασιλικότεροι του βασιλέως". Κανείς δεν έχει κάτι εναντίον σου, ούτε πιστεύει κάτι αρνητικό, πιστεψέ με...Δεν είχε πρόθεση κανείς μας να αποπάρει εσένα. Αλλού είναι το θέμα. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις.... Συνέχισε να μας παρακολουθείς και να γράφεις. Φιλικά Γιώτα Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted June 15, 2006 Εσυ καημενη Ευα μπηκες απο τα βραχακια! Λυπαμαι γι'αυτο, σε προσκαλω στην επομενη συγκεντρωση του Snowclub για να δεις τι χαβαλεδες ειμαστε...Σιγουρα θα σ'αρεσει! Συμφωνώ με τον Μάκη ...όπως επίσης στο ό,τι τα Καλάβρυτα παραμένουν θέμα άκρως ευαίσθητο. 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,399 Report post Posted June 15, 2006 Όπως έγραψε και ο Μάκης, το θέμα είναι κάπως λεπτό γιατί υπάρχει αρκετή βεβαρυμμένη προϊστορία ανάμεσα στον σύλλογο και στο συγκεκριμένο Χ.Κ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΤΧ θα πάψει να είναι το βήμα του Έλληνα χιονοδρόμου, ή ότι θα στερούμε την δυνατότητα από τα μέλη του συλλόγου, ή του forum να εκφράζουν την γνώμη τους γύρω από τα τεκταινόμενα της Ελληνικής χιονοδρομίας, εφόσον βέβαια το κάνουν με κόσμιο τρόπο. Η Εύα κατά την γνώμη μου έγραψε αυτό που όλοι σκεπτόμαστε και με τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν ήταν προσβλητικός. Την καλωσορίζουμε λοιπόν και ελπίζουμε να την δούμε και ως μέλος στον σύλλογο, όπου θα μπορεί να παρακολουθεί και τις υπόλοιπες ενότητες του forum που τώρα δεν μπορεί να διαβάσει ώστε να σχηματίσει μια πιο πλήρη εικόνα για τους χειρισμούς και τις κινήσεις του snowclub προς τα χιονοδρομικά κέντρα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Guest noni Report post Posted June 15, 2006 Crash μη ζητάς συγνώμη από κανένα!!!!!Σε πάω με τα χίλια αν και δεν σε γνωρίζω.Συμφωνώ 1000000% με όσα απαντάς και τον τρόπο που απαντάς.Μάλιστα ετοίμαζα ένα κατεβατό να το ποστάρω,με ακριβώς όσα λες....αλλά με πρόλαβες στο τσακ. Η ερώτηση σου ύπο κανονικες συνθήκες θα ήταν η πιο normal ερώτηση του κόσμου (πάντα έχει ενδιαφέρον να γνωρίζουμε πως μας βλέπουν ξένοι,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ειδήμονες του είδους.Την ίδια ερώτηση εγώ προσωπικά θα την έκανα για κάθε χ/κ που τύχαινε να το επισκεφθεί κάποιος τέτοιος άνθρωπος και είναι όντως πολύ καλό για τα Καλάβρυτα που έχουν συνάψει μια τέτοια σχέση)....και επίσης συμφωνώ ότι η αντίδραση ήταν ...κάπως. Απλα RESPECT....και σε κανένα σημείο δεν ήσουν ούτε προσβλητική,ούτε ειρωνική,ούτε τίποτα. _________________________________ Και για να έχει μια πιο ουσιαστική συνέχεια αυτό το thread ας παραθέσει κάποιος τη συνέντευξη του Γάλλου,ώστε να μάθουμε κι εμείς που δεν το διαβάσαμε τι λέει και τι σκέφτεται. Επίσης,ενημερώστε με αν όπως ήρθε ο Γάλλος πιστέρ στην Ελλάδα,πήγε αντίστοιχα ένας Έλληνας πιστέρ στη Γαλλία,ύπο το πλαίσιο αδελφοποίησης των δύο χ/κ.Η γνώσεις και η εμπειρία του στο Val d'Isere κάνουν τη γνώμη του ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Αγαπητοί φίλοιΦαίνεται ότι ούτε οι newcomers αλλά ούτε και οι παλιοί του forum διαβάζουν το SKI RESORTS in GREECE Ο κος Sotogianop θα νιώθει πολύ απαγοητευμένος Θα πρέπει όλοι σας να βρείτε και να διαβάσετε όλα τα τεύχη του Υπάρχουν σημαντικές και χρήσιμες συνεντεύξεις ανθρώπων της χιονοδρομίας Κύριε Sotogianop μοιράστε μερικά τεύχη στο Σύλλογο για ενημέρωση Ευα καλώς όρισες Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted June 15, 2006 Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΣΤΧ θα πάψει να είναι το βήμα του Έλληνα χιονοδρόμου, ή ότι θα στερούμε την δυνατότητα από τα μέλη του συλλόγου, ή του forum να εκφράζουν την γνώμη τους γύρω από τα τεκταινόμενα της Ελληνικής χιονοδρομίας, εφόσον βέβαια το κάνουν με κόσμιο τρόπομε όλο το σεβασμό, αν παρεξηγούνται τέτοια μηνύματα όπως της φίλης Εύας, με τα άλλα που γράφονταν τι θα γινόταν? παραμένει ένα βήμα? έρχομαι λοιπόν εγώ και ρωτώ: αν δίνουμε εξηγήσεις για τόσο ασήμαντα θέματα σημαίνει οτι κάποιος είναι στο τσακ να μας μαλώσει(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ). Και εγώ έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση (που έκανε η εύα), αμέσως μόλις διάβασα το άρθρο...κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα σκεφτόταν. Γιατί να δίνουμε εξηγήσεις? Μήπως υποτιμάτε την νουμοσύνη της διοίκησης των Καλαβρύτων?Εγώ είμαι σίγουρος πως δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να μας παρεξηγήσουν, αφού και οι ίδιοι είναι λογικά όντα... φίλη noni, μια διαφήμιση ενός πράγματος (είτε λέγεται πολυθρόνα, είτε χειμερινός τουρισμός) γνωστοποιεί και προβάλει μόνο τα καλά, αποφεύγοντας τα κακά εδώ το ξέρω εγώ που είμαι 16 χρονών, δεν θα το ξέρεις εσύ? Επομένως, μην πολυπιστεύεις όσα γράφονται σε τέτοιου είδους περιοδικά...έχω διαβάσει πολλά τέτοια, έχω επισκεπτεί τα διαφημιζόμενα μέρη και δεν έχω βρεθεί μπροστά σε ό,τι μας διαφημίζουν.. δεν αναφέρομαι στα αγαπημένα μου καλάβρυτα, αναφέρομαι σε ολόκληρη την ελλάδα... δεν πιστεύω να πειράξουν κανέναν αυτά που έγραψα κύριε Μάκη... φιλικά.. Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted June 15, 2006 Αγαπητοί φίλοιΦαίνεται ότι ούτε οι newcomers αλλά ούτε και οι παλιοί του forum διαβάζουν το SKI RESORTS in GREECE Ο κος Sotogianop θα νιώθει πολύ απαγοητευμένος Θα πρέπει όλοι σας να βρείτε και να διαβάσετε όλα τα τεύχη του Υπάρχουν σημαντικές και χρήσιμες συνεντεύξεις ανθρώπων της χιονοδρομίας Κύριε Sotogianop μοιράστε μερικά τεύχη στο Σύλλογο για ενημέρωση Ευα καλώς όρισες Noni εσύ με τη σειρά σου: 1) θα πρέπει να διαβάζεις καμιά φορά την εφημερίδα της πόλης σου,διότι κι εκεί υπάρχουν άρθρα με εξίσου ενδιαφέρουσες απόψεις,ίσως ελαφρώς διαφορετικές από τη δική σου απολυτότητα.Ο εκδότης της εφημερίδας θα νιώθει πολύ απογοητευμένος. 2) Επίσης ίσως καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις και μια ματιά στον Χιονοδρόμο,όπου επίσης δημοσιεύονται με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα τεκταινόμενα της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.Ο συμπατριώτης σου Βασίλης Κοκκότης θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα. 3) Επίσης μιας και είσαι Καλαβρυτινή ρώτα και μάθε από τους ίδιους τους ανθρώπους της διεύθυνσης του χ/κ,για κάποια νέα επεισόδια που από τα γραφόμενά σου φαίνεται να έχεις χάσει.Θα σου φανούν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές,ώστε να αντικρύσεις την πραγματική διάσταση του θέματος. Μην ανησυχείς ο κ.Γιαννόπουλος δεν νιώθει καθόλου απογητευμένος από τα μέλη του συλλόγου,άλλωστε είναι και μέλος στο Δ.Σ μας και μπορούμε ευτυχώς να έχουμε μια πρώτης τάξεως συστηματική ενημέρωση από αυτόν,ακόμα και για θέματα που δεν αναφέρονται στον ετήσιο χιονοδρομικό οδηγό του.Ίσως αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ ανακαλύψεις ορισμένα από αυτά. Όσο για το καλωσόρισμά σου στην Εύα....τι να πω....το καλημέρα που λέω στο λιφτιέρη στο τερματικό της Στύγας με -12 είναι πιο θερμό... ________________________________________________ Παρόλα αυτά ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ??????????????,ώστε αυτό το thread να αποκτήσει κάποια βάση και κάποιο νόημα επιτέλους,διότι πλέον οι μπηχτές σου μας κουράζουν όλους εδώ. Και για να μην το πάρεις κι αυτό στραβά σου ξαναλέω,ότι πολύ γουστάρω που το χ/κ Καλαβρύτων συνεργάζεται με ένα τόσο μεγάλο,πετυχημένο και γνωστό χ/κ της Ευρώπης.Και πολύ γουστάρω που ο Γάλλος πιστέρ βοηθά με τις γνώσεις και την εμπειρία του την καλύτερη οργάνωση στη λειτουργία του χ/κ,ώστε εγώ και κάθε εγώ να κάνω σκι/snb με περισσότερη ασφάλεια.Και πολύ γουστάρω που κι ο Γάλλος ειδήμονας πάει στο Χελμό,ειδικά εν όψει των νέων έργων και μακάρι κι άλλα ελληνικά χ/κ να είχαν συνάψει μια τέτοιου είδους συνεργασία.Και δεν έχω ουδεμία αμφιβολία ότι ο ίδιος θα εκτίμησε τους κόπους και τις προσπάθειες της διεύθυνσης,αλλά δεν μπορεί να μην εννόησε και τις ελλίψεις,που στο κάτω κάτω και η διεύθυνση εντοπίζει και σε συνεργασία με το σύλλογο θα προσπαθήσουμε να καλυφθούν (έλεος,δηλαδή το μόνο που απομένει είναι να πω και το Πιστεύω).Και πραγματικά κι εγώ,η crash και αρκετοί εδώ μέσα φαντάζομαι έχουμε πραγματικό ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτεται ο άνθρωπος για το Χελμό:πως εκτιμά τις δυνατότητές του,που δίνει credit και που εντοπίζει τυχόν λάθη και τι προτείνει για αυτά.Τώρα γιατί τόση προκατάληψη,ότι μπορεί να υπονοείται κάτι κακό(???).Πραγματικά όσο και να ξεψαχνίσεις την απλούστατη ερώτηση της crash,ειλικρινά δεν εντοπίζεται κάτι τέτοιο.Γιατί έχεις μείνει με την εμμονή πως ότι γράφεται σε αυτό το φόρουμ για τα Καλάβρυτα απαραιτήτως είναι κακόβουλο????...Γιατί κάθε σχόλιο που γράφεται για τα Καλάβρυτα να το ερμηνεύεις πάντα τόσο στραβά???Και κυρίως γιατί επιμένεις να μένεις ανημέρωτη και ημιμαθής και να επιτείθεσαι με ένα τόσο απαξιωτικό ύφος ????Αυτό μήπως δε δηλώνει κάποιου είδους εμπάθεια???ΕΛΕΟΣ.... 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
eirini 0 Report post Posted June 15, 2006 Eυα θα συμφωνησω με τον Μακη. Η αληθεια ειναι πως εχω κουραστει να ακουω ατομα να γκρινιαζουν με το παραμικρο, ακομη και οταν γινεται κατι για καλο. Το δικο σου post ειναι πολυ light σε σχεση με αυτα που κατα καιρους διαβαζω. Πιστευω πως εχεις καθε δικαιωμα να λες την αποψη σου οποια και να ειναι αυτη και θα συμφωνησω με τους υπολοιπους πως πρεπει να εξακολουθησεις να την εκφραζεις. Αυτο που πρεπει να παραδεχτουμε ολοι ομως, ειναι πως το χ.κ.Κ. κανει μια αρκετα σοβαρη προσπαθεια και πρεπει ολοι να τη στηριξουμε. Φιλικα Ειρηνη Share this post Link to post Share on other sites
NINA 8 Report post Posted June 16, 2006 ...θα πρέπει να διαβάζεις καμιά φορά την εφημερίδα της πόλης σου ...Επίσης μιας και είσαι Καλαβρυτινή ρώτα και μάθε από τους ίδιους τους ανθρώπους της διεύθυνσης του χ/κ,για κάποια νέα επεισόδια που από τα γραφόμενά σου φαίνεται να έχεις χάσει. ...Μην ανησυχείς ο κ.Γιαννόπουλος δεν νιώθει καθόλου απογητευμένος από τα μέλη του συλλόγου, άλλωστε είναι και μέλος στο Δ.Σ μας και μπορούμε ευτυχώς να έχουμε μια πρώτης τάξεως συστηματική ενημέρωση από αυτόν, ακόμα και για θέματα που δεν αναφέρονται στον ετήσιο χιονοδρομικό οδηγό του Zox η Ιωαννα διαβαζει τις τοπικες εφημεριδες...απλα λιγο συγχιζεται απο αυτη την ανανγωση Zox η Ιωαννα δεν ειναι απο τα Καλαβρυτα αλλα απο τη Συρο και δεν χανει επεισοδια καθως το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο. Ο κυριος Γιαννοπουλος κανει πολυ καλα τη δουλεια του και σε επαγγελματικο επιπεδο και στο συλλογο και δεν χρειαζεται υποδειξεις απο εμας καλο τριημερο Κέρκυρα, Κέρκυρα με το ποντικονήσι... Share this post Link to post Share on other sites
Guest noni Report post Posted June 16, 2006 Noni εσύ με τη σειρά σου: 1) θα πρέπει να διαβάζεις καμιά φορά την εφημερίδα της πόλης σου,διότι κι εκεί υπάρχουν άρθρα με εξίσου ενδιαφέρουσες απόψεις,ίσως ελαφρώς διαφορετικές από τη δική σου απολυτότητα.Ο εκδότης της εφημερίδας θα νιώθει πολύ απογοητευμένος. 2) Επίσης ίσως καλή ιδέα θα ήταν να ρίξεις και μια ματιά στον Χιονοδρόμο,όπου επίσης δημοσιεύονται με εγκυρότητα και αντικειμενικότητα τεκταινόμενα της χιονοδρομίας στην Ελλάδα.Ο συμπατριώτης σου Βασίλης Κοκκότης θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα. 3) Επίσης μιας και είσαι Καλαβρυτινή ρώτα και μάθε από τους ίδιους τους ανθρώπους της διεύθυνσης του χ/κ,για κάποια νέα επεισόδια που από τα γραφόμενά σου φαίνεται να έχεις χάσει.Θα σου φανούν πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες αυτές,ώστε να αντικρύσεις την πραγματική διάσταση του θέματος. Μην ανησυχείς ο κ.Γιαννόπουλος δεν νιώθει καθόλου απογητευμένος από τα μέλη του συλλόγου,άλλωστε είναι και μέλος στο Δ.Σ μας και μπορούμε ευτυχώς να έχουμε μια πρώτης τάξεως συστηματική ενημέρωση από αυτόν,ακόμα και για θέματα που δεν αναφέρονται στον ετήσιο χιονοδρομικό οδηγό του.Ίσως αν ρίξεις μια ματιά στο φόρουμ ανακαλύψεις ορισμένα από αυτά. Όσο για το καλωσόρισμά σου στην Εύα....τι να πω....το καλημέρα που λέω στο λιφτιέρη στο τερματικό της Στύγας με -12 είναι πιο θερμό... ________________________________________________ Παρόλα αυτά ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ??????????????,ώστε αυτό το thread να αποκτήσει κάποια βάση και κάποιο νόημα επιτέλους,διότι πλέον οι μπηχτές σου μας κουράζουν όλους εδώ. Και για να μην το πάρεις κι αυτό στραβά σου ξαναλέω,ότι πολύ γουστάρω που το χ/κ Καλαβρύτων συνεργάζεται με ένα τόσο μεγάλο,πετυχημένο και γνωστό χ/κ της Ευρώπης.Και πολύ γουστάρω που ο Γάλλος πιστέρ βοηθά με τις γνώσεις και την εμπειρία του την καλύτερη οργάνωση στη λειτουργία του χ/κ,ώστε εγώ και κάθε εγώ να κάνω σκι/snb με περισσότερη ασφάλεια.Και πολύ γουστάρω που κι ο Γάλλος ειδήμονας πάει στο Χελμό,ειδικά εν όψει των νέων έργων και μακάρι κι άλλα ελληνικά χ/κ να είχαν συνάψει μια τέτοιου είδους συνεργασία.Και δεν έχω ουδεμία αμφιβολία ότι ο ίδιος θα εκτίμησε τους κόπους και τις προσπάθειες της διεύθυνσης,αλλά δεν μπορεί να μην εννόησε και τις ελλίψεις,που στο κάτω κάτω και η διεύθυνση εντοπίζει και σε συνεργασία με το σύλλογο θα προσπαθήσουμε να καλυφθούν (έλεος,δηλαδή το μόνο που απομένει είναι να πω και το Πιστεύω).Και πραγματικά κι εγώ,η crash και αρκετοί εδώ μέσα φαντάζομαι έχουμε πραγματικό ενδιαφέρον να δούμε τι σκέφτεται ο άνθρωπος για το Χελμό:πως εκτιμά τις δυνατότητές του,που δίνει credit και που εντοπίζει τυχόν λάθη και τι προτείνει για αυτά.Τώρα γιατί τόση προκατάληψη,ότι μπορεί να υπονοείται κάτι κακό(???).Πραγματικά όσο και να ξεψαχνίσεις την απλούστατη ερώτηση της crash,ειλικρινά δεν εντοπίζεται κάτι τέτοιο.Γιατί έχεις μείνει με την εμμονή πως ότι γράφεται σε αυτό το φόρουμ για τα Καλάβρυτα απαραιτήτως είναι κακόβουλο????...Γιατί κάθε σχόλιο που γράφεται για τα Καλάβρυτα να το ερμηνεύεις πάντα τόσο στραβά???Και κυρίως γιατί επιμένεις να μένεις ανημέρωτη και ημιμαθής και να επιτείθεσαι με ένα τόσο απαξιωτικό ύφος ????Αυτό μήπως δε δηλώνει κάποιου είδους εμπάθεια???ΕΛΕΟΣ.... Κύριε Πρόεδρε κάντε κάτι με τον κύριο Γιαννόπουλο για την ενημέρωση όλων μας ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΟ? Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,214 Report post Posted June 16, 2006 Zox η Ιωαννα διαβαζει τις τοπικες εφημεριδες...απλα λιγο συγχιζεται απο αυτη την ανανγωση Zox η Ιωαννα δεν ειναι απο τα Καλαβρυτα αλλα απο τη Συρο και δεν χανει επεισοδια καθως το πεπρωμενο φυγειν αδυνατο. Ο κυριος Γιαννοπουλος κανει πολυ καλα τη δουλεια του και σε επαγγελματικο επιπεδο και στο συλλογο και δεν χρειαζεται υποδειξεις απο εμας Νίνα, δεν μπορώ να παρακολουθήσω συζήτηση με γρίφους και «συγχίσεις», καθώς μπορεί να μήν αφορούν τον σύλλογο αλλά προσωπικά θέματα. Κάτω τα χέρια όμως από τον Σωτήρη.Τώρα, επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε μια παρέα, καλό είναι και η Noni και η Εύα να έρθουν στην επόμενη εκδήλωση του συλλόγου για να μας γνωρίσουν από κοντά. Άλλωστε όσοι (ελάχιστοι) είχαν αρνητική εικόνα για το σύλλογο και το έκαναν, την αναθεώρησαν. Share this post Link to post Share on other sites