Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
panagiotis

Μουντιάλ

Recommended Posts

Προς Γιώτα, tetza, Nickel και λοιπούς που περίμεναν τελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Πορτογαλία

:P:P:P:P:P

Τελικά είμαι μεγάλος προφίτης, τύφλα η Μυριάμ :P

Έχω όμως επιφύλαξη για το 4-2 υπέρ της Ιταλίας.

Πάντως θα το πάρει η Ιταλία, να το θυμάστε

Αν το πάρει η Γαλλία τότε δεν φταίω εγώ, θα είναι η 2η ανατροπή προγνωστικών σε ένα Μουντιάλ :P

Στην φάση των ομίλων είχα την Γαλλία ξεγραμμένη όμως από τότε που κέρδισε την Ισπανία, είδαμε Γαλλία για τελικό :P

ΥΓ: Για Μουντιάλ μιλάμε, μην το ξεφτιλίσουμε το τόπικ :angry:

Σε παρακαλώ να κόψεις τουλάχιστον δύο φατσούλες γιατί εγώ έβλεπα ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ και ήθελα / θέλω να το πάρει η ΓΑΛΛΙΑ.

Απλά ρε παιδιά την έχω λυπηθεί αυτή την Πορτογαλία. Αυτός ο Ρονάλτο όλο κλαει ο φουκαράς :lol: και είναι κρίμα ειναι ωραίος παίκτης.

Υ.Γ. Σιχαινομαι την Ιταλία (ποδοσφαιρικά)

Αυτός ο Ρονάλτο όλο κλαει ο φουκαράς

Σε στυλ:"Μου πηηηρααν το μπιιφτεεκιι μουουουου!!!"

και είναι κρίμα ειναι ωραίος παίκτης.

Ειναι καλος και με ταλεντο χωρις αμφιβολια. Αλλα στην τελικη προσπαθεια τις περισσοτερες φορες τα σ...τωνει! Για να γινει μεγαλος παιχτης θελει ακομα δουλεια. Αλλα ειναι μολις 21 οποτε θα εξελιχθει.

Υ.Γ. Σιχαινομαι την Ιταλία (ποδοσφαιρικά)

Βεβαια γουστα ειναι αυτα αλλα... :angry::lol::P:P:P:P:P:P:P

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

Ειναι καλος και με ταλεντο χωρις αμφιβολια. Αλλα στην τελικη προσπαθεια τις περισσοτερες φορες τα σ...τωνει! Για να γινει μεγαλος παιχτης θελει ακομα δουλεια. Αλλα ειναι μολις 21 οποτε θα εξελιχθει.

Συμφωνώ.

Πάρτε κι ένα κλιπάκι ετσι ... για να 'χετε

http://video.google.com/videoplay?docid=-5833540960123848900

Moνο που ο Ροναλντινιο στο βιντεακι ειχε απο πριν το μουντιαλ μονο γιατι σε αυτο παταγε το κ@λο του... σε αντιθεση με το Ροναλτο...

Ε, μην τους βγάλουμε αδέρφια και τους μπερδέψουμε :)

Ρονάλντο εδώ, Ρονάλντο εκεί, που 'ναι ο Ρονάλντο ΟΕΟ: :P

JAPOW!!!

Ρε έχεις πιει? :)

Διαφωνεις?

επαιζε ο CHIPS σε αυτο το μουντιαλ?

Γιατι εκτος απο juan(4) ze roberto, Lucio δε θυμαμαι την υπολοιπη 11αδα παντως το υπερτιμημενο λαγουδακι απουσιαζε....

οχι, συμφωνώ απόλυτα. Απλα δεν μπορούσα να καταλάβω τι έλεγες.

--------

ΙΤΑΛΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ

ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ?

ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ KOSMOPOLIS

(Λεωφ. Κηφισίας 73, στο Μαρούσι, 100 μέτρα από τον κόμβο της Κηφισίας με την Αττική Οδό, προς Αθήνα)

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 90' ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

... ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΠΑΛΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟ & HAPPENINGS!!! :)

ΡANTEBOY 9/7, 21.00 μ.μ. ΣΤΟ KOSMOPOLIS

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

UNQUOTE

-----------

Εγώ θα είμαι σίγουρα εκεί γιατί την εκδήλωση την διοργανώνει η εταιρεία που δουλεύω. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, καλέστε με στο εταιρικό μου τηλέφωνο 6932 363334

Φιλικά

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Πιστεύω πως όλοι θυμούνται τις φάτσες των πορτογάλλων μετά την ήττα τους από την Ελλάδα στο Ευρο ....ε, τις ίδιες είχαν και απόψε
Τις φάτσες που είχανε οι Γάλλοι οταν χάσανε απο την Ελλάδα στο Euro, τις θυμάστε ???? Τις ιδιες θα 'χουν και μετά τον τελικό του Μουντιάλ με τα μοντέλα..... :)

With great mountains, comes great skiing!

Διαφωνεις?

επαιζε ο CHIPS σε αυτο το μουντιαλ?

Γιατι εκτος απο juan(4) ze roberto, Lucio δε θυμαμαι την υπολοιπη 11αδα παντως το υπερτιμημενο λαγουδακι απουσιαζε....

Καταρχας εγω στην 3αδα δε θα εβαζα τον Juan γιατι δεν ειχε σταθερη αποδοση. Αλλα και ο ze roberto στα παιχνιδια των ομιλων δεν επαιξε και τοσο καλα. Ξεχωρισε βεβαια στα 2 νοκ-αουτ ματς.

Οσο για το Ρονι σιγουρα απογοητευσε με την εμφανιση του αλλα αυτο για μενα δεν αναιρει την αξια του. Για να πω την αληθεια και πριν το μουντιαλ δεν ημουν σιγουρος οτι θα διαπρεψει γιατι τον εχω κρινει ως παιχτη ψυχολογιας. Επειδη λοιπον ολοι περιμεναν απο αυτον να κανει πραματα και θαυματα και να παρει το κυπελλο μονος του ακομα και αν δεν αποδωσει η υπολοιπη ομαδα, φοβομουν οτι μπορει υπο την πιεση αυτη να μην αποδωσει. Και τελικα ετσι και εγινε.. Θα μου πειτε στην Μπαρτσα τα πραματα δεν ειναι ετσι; Οχι εκει δεν εχει απο πισω του εναν ολοκληρο λαο με οξεια ποδοσφαιρομανια που θεωρει εθνικη τραγωδια το να μη φτασει η ομαδα στον τελικο... Εκει τον εχουν για θεο και αυτο αποτελει τονωτικη ενεση γι αυτον και οχι αγχος.. Τελοσπαντων ο ανθρωπος εχει πολλα χρονια μπροστα του ακομη, η αρνητικη εμπειρια αυτη πιστευω θα τον βοηθησει και θα τον πεισμωσει και σιγουρα για καποια χρονια ακομη ολοι θα μενουμε με ανοιχτο το στομα βλεποντας τον να κανει τα μαγικα του.

Ιταλια τωρα...

2-0 τη Γκανα με καλη εμφανιση

1-1 με τις ΗΠΑ με χαλια εμφανιση

2-0 την Τσεχια με καλη εμφανιση

1-0 δικαια την Αυστραλια με μετρια εμφανιση

3-0 την Ουκρανια με καλη εμφανιση

2-0 τη Γερμανια με πολυ καλη εμφανιση!!

(ν+2) - ν τη Γαλλια με ? εμφανιση

Αυο που εννοω ειναι οτι η καραμελα οτι η Ιταλια παιζει παντα με φουλ αμυνα και για νικη με μισο 0 ειναι αδικη. Σιγουρα σε καποια σταδια της ιστοριας τους οι Ιταλοι το εφαρμοσαν αυτο αλλα φετος δεν ισχυει. Φετος εχουν οπως παντα πολυ δυνατη αμυνα, τη δυνατοτερη στο μουντιαλ, κατι που δεν το βρισκω κακο, αλλα εχουν και δυνατους παικτες στο κεντρο και στα πλαγια. Το κυριοτερο ειναι δεμενη ομαδα που ξερει να κανει το παιχνιδι της. Μπορει σε ορισμενα μονο παιχνιδια να μη βγαζει πολλες ευκαιριες αλλα 5-6 τουλαχιστον τις ειχε σε καθε αγωνα του μουντιαλ (ισως οχι στον αγωνα με τις ΗΠΑ) και επισης καταφερνει να μετατρεπει τις ευκαιριες της σε γκολ με καλυτερο ποσοστο απο τις αλλες ομαδες. Και αυτο ειναι σημαντικο. Επισης τα περισσοτερα γκολ της Ιταλιας ηταν απο ομορφα εως εξαιρετικα: Σουτ απο μακρια του Πιρλο κοντρα στη Γκανα, σεντρα του Πιρλο και πανεμορφη κεφαλια ψαρακι απο το Τζιλαρντινο κοντρα στις ΗΠΑ, ωραιο τετ α τετ του Ιντζαγκι κοντρα στην Τσεχια, (τωρα να το πω;... πανεμορφη κινηση του Γκροσο στη φαση του πεναλτι με την Αυστραλια, τριπλαρε πολυ ωραια 3 Αυστραλους προτου πεσει, - ασε που το πεναλτι αν και αυστηρο ηταν σωστο συμφωνα με τους κανονισμους και επισης επειδη οσοι αντιπαθουν τους Ιταλους λενε οτι αδικηθηκε η Αυστραλια δε θα ηταν αδικο να παει η Ιταλια σε παραταση ενω επαιζε ηδη σχεδον ολο το β' ημιχρονο με 10 μετα την εντελως αδικαιολογητη αποβολη του Ματερατσι; ), πολυ ωραιο απιαστο σουτ του Τζαμπροτα κοντρα στους Ουκρανους, εξαιρετικη ενεργεια παλι του Τζαμπροτα και γκολ απο τον Τονι στο ιδιο ματς, μαγευτικο γκολ απο Πιρλο-Γκροσσο κοντρα στους Γερμανους και πολυ ωραιο γκολ των Τζιλαρντινο-Ντελ Πιερο στο ιδιο ματς. Ακομα και το αυτογκολ στο ματς με τις ΗΠΑ ηταν εντυπωσιακο :) .Και εκτος απο τα γκολ και πολλες ευκαιριες των Ιταλων προηλθαν απο ωραιες ατομικες ενεργειες αλλα και ομορφους συνδυασμους παικτων. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι Ιταλοι οταν βγαζουν επιθεση συνηθως το κανουν με στυλ και πολλη ντριπλα! Ειναι το τεμπεραμεντο που λεμε...

Σε επιπεδο παικτων τωρα σε αυτη τη διοργανωση ποιος μπορει να πει κατι για:

Gigi Buffon - Κορυφαιος τερματοφυλακας των τελευταιων χρονων, παντα σταθερος και με μαστερ στις εντυπωσιακοτατες αποκρουσεις

Andrea Pirlo - Απο τους κορυφαιους στον κοσμο στη θεση του τα τελευταια χρονια και με πολυ καλες εμφανισεις στα ματς των ομιλων και στο ματς με τη Γερμανια

Fabio Cannavaro - Απο τους πολυ μεγαλους αμυντικους που θα μεινουν στην ιστορια και θα τον εχουν ως προτυπο τα Ιταλοπουλα. Μαζι με τον επομενο οι δυο κορυφαιοι αμυντικοι στον κοσμο τα τελευταια χρονια μακραν.

Allesandro Nesta - Τα ιδια που ισχυουν και για τον απο πανω μονο που αυτος σταθηκε ατυχος.

Gianluca Zambrotta - Μεγαλες εμφανισεις σε αυτο το Μουντιαλ απο εναν παικτη που ολοι γνωριζουν εδω και χρονια τη μεγαλη του αξια. Δινει μαχη για τη θεση του MVP με σημανιτκες πιθανοτητες.

Fabio Grosso - Η μεγαλη αποκαλυψη για την Ιταλια. Πολυ καλα παιχνιδια και πολλες εντυπωσιακες ενεργειες. Εχει πολυ καλη ντριπλα αλλα και διεισδυση. Δηλωνω φαν πλεον.

Mauro Camoranesi - Στα νοκ αουτ παιχνιδια που ηταν βασικος (πιο πριν ηταν παγκιτης) ηταν απο τους καλυτερους των Ιταλων. Ειδικα στο ματς με τη Γερμανια ηταν νομιζω ο καλυτερος στα 90 λεπτα που αγωνιστηκε. Ειχε φοβερη κινηση, αψογο κοντρολ και του εβγαιναν ολες οι ντριπλες. Επισης εγνωσμενης αξιας παικτης.

Luca Toni - Μπορει να μην πετυχε πολλα γκολ αλλα ηταν διαρκης απειλη και εβγαλε αρκετες ωραιες φασεις.

Gennaro Gattuso - Παικτης με ασχημη φημη λογω του σκληρου του παιχνιδιου που πολλοι τον λενε ασχετο. Στο μουντιαλ αυτο ομως ηταν ο πιο σταθερος Ιταλος, πολυ θετικος, χωρις λαθη, χωρις σκληρο παιχνιδι, και βοηθησε πολυ την ομαδα. Του αξιζει να αναγνωριστει η συμβολη του.

Ο Totti δεν εντυπωσιασε, ομως δεν ηταν ανυπαρκτος. Πολυ θετικη και η συμμετοχη του Perrotta ομως τον επισκιασαν με την αποδοση τους καποιοι αλλοι.

Υ.Γ. Αναφορικα με το οτι η Ιταλια ειναι "σπαστικη ομαδα που παιζει μονο αμυνα" εχω να θυμισω και την Ιταλια του '82 που απ οτι λενε ηταν η καλυτερη ομαδα εκεινου του μουντιαλ και απο τις πολυ καλες ομαδες σε ολη την ιστορια του θεσμου. Και τοτε δεν ειχε μονο αμυνα αλλα και Παολο Ροσι.

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

Ο Gattuso είναι σαν τον δικό μας τον Καραγκούνη :)

Ο Ganavaro και ο Nesta είναι μονίμως στην ενδεκάδα μου από το 1998

Ο Buffon δεν θα έπερνα και όρκο τελευταία κάποιοι τερματοφύλακες τον ξεπέρασαν, π.χ. ο Τσέχος Τσεχ. Αν δεν ήταν αυτός, η Τσεχία δεν θα είχε νικηθεί μόνο με 3-0 αλλά με 5-0!

JAPOW!!!

Κρίμα που σταμάτησα να παίζω Στοίχημα εδω και 1 χρόνο...

Ιταλία ολέ

Η πραγματικότητα όμως δεν ήταν ακριβώς έτσι. Ο χειρότερος τελικός από το 1998 που παρακολουθώ.

Εκτός από μερικές καλές φάσεις βέβαια

Στο 1ο πεντάλεπτο έρχεται πέναλντυ που κατά την γνώμη μου δεν υπήρχε. Ο αμυντικός πρόλαβε και τράβηξε το πόδι του και σε καμιά περίπτωση δεν ανέτρεψε τον Γάλλο (Ανρί; Το ξέχασα... :blink: )

Η χαλαρότητα του Ζιντάν παραλίγο να στείλει την μπάλα άουτ

Στο 19ο λεπτό ο Ματεράτσι πέτυχε το πιό ωραίο γκολ της διοργάνωσης μετά από αυτό του Τορές στην φάση των ομίλων με κεφαλιά ψαράκι :D

Στο 46ο λεπτό ο Ανρί αποδεικνύει γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Αλλά στο τέλος κάτι του ξέφυγε... :D

Στο 77ο λεπτό ο Πίρλο θύμισε κάτι από τον τρελάρα εκτελεστή Ζουζίνιο μόνο που δεν διαθέτει -ακόμα- εκείνη την ακρίβεια διαβίτη του Μπέκαμ

Πολύ κρίμα για τον Ζιντάν. Ο αγαπημένος μου παίκτης κρέμασε τα παπούτσια με τον πιο άδοξο τρόπο. Αν στα προηγούμενα νοκ άουτ παιχνίδια είχαμε έναν Ζινεντίν από τα παλιά, σε αυτό έδειξε την ηλικία του, όπως και με τον Βέιρα. Και μετά κόκκινη κάρτα από το πουθενά. Δίκαια πιστεύω την πήρε για την ενέργειά του αλλά στο reply φάνηκε ότι ενοχλήθηκε πολύ από κάτι που του είπε ο Ιταλός, μάλλον τον έβρισε.

Όπως και να έχει, αυτή η φάση μαζί με την φάση του πέναλντυ, θα συζητηθούν πολύ

Στην παράταση ήταν εμφανής ότι ο Λίπι πόνταρε στην διαδικασία των πέναλντυ αφού ο Μπουφόν είναι καλύτερος του Μπαρτέζ. Τελικά όμως αποδείχθηκε... εξόφθαλμη :blink:

Χάρη σε ασυγχώρητο λάθος του Τρεζεγκέ, η Ιταλία πήρε την κούπα, οι τερματοφύλακες δεν έδειξαν τίποτα και εγώ που περίμενα να έχουμε αποκρούσεις στυλ Ρικάρντο :D

Πάντως ένα πράγμα κατάλαβα από αυτό το παιχνίδι.

Οι Ιταλοί τρέχουν σαν σκυλιά συνέχεια, σπανταλώντας όμως έτσι δυνάμεις.

Οι Γάλλοι παίζουν με περισσότερο στυλ, τρέχοντας μόνο όπου χρειάζεται όμως έτσι τα βρίσκουν σκούρα σε αιφνιδιαστικές κινήσεις των αντιπάλων.

Και οι δυο ομάδες έπαιξαν με 4-5-1 και με ξενέρωσαν :angry:

Anyway, αν και πίστευα ότι θα το πάρει η Ιταλία, τώρα δεν πιστεύω ότι το πήρε δίκαια :P

ΥΓ: Στην απονομή όταν η Γαλλία πήρε για τα μετάλλια, είδε κανείς τον Ζιντάν; Μπορεί να αποβλήθηκε αλλά είχε καθήκον να μπεί στο Στάδιο για το μετάλλιο του

JAPOW!!!

Το λιγότερο που θα είπε στον Ζιντάν θα ήταν πιστεύω κάτι σχετικό με τη μητέρα του. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς αυτή τη συμπεριφορά από έναν άνθρωπο του επιπέδου του Ζιντάν. Είναι κρίμα να τελειώνει την καριέρα του ένας τέτοιος παίκτης κατ'αυτόν τον τρόπο

Φιλικά, KonstantinosV

Εχω χρονια να δω την Ιταλια να πανικοβαλλεται αμυντικα σε τοσες φασεις.Μου φανηκε απιστευτο.Ειδικα σε καποια πενταλεπτα ηταν εκτος τοπου και χρονου

Παρ οτι ημουν ουδετερος και δεν υποστηριζα καποια απο τις 2 ομαδες,νομιζω οτι η Γαλλια επαιξε σαφως καλυτερα και αδικειται που δεν κατεκτησε το κυπελλο.Κατα την γνωμη μου το δικαιο θα ηταν να κερδιζε στην κανονικη διαρκεια ,ουτε καν στην παραταση.Εδειξε οτι ηταν πιο συγκροτημενη ομαδα.Η Ιταλια αν και τραγικη εκμεταλευτηκε την τυχη και κερδισε.Αλλωστε γι αυτο το ποδοσφαιρο ειναι και θα μεινει ο βασιλιας των σπορ.Γιατι ΔΕΝ κερδιζει παντα ο καλυτερος και ποτε δεν ξερεις τι θα γινει αν δεν τελειωσει ενα ματς

Παρ ολα αυτα αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στην Ιταλια

Παρότι πολλά από ποδόσφαιρο δεν κατέχω, ως θέαμα και μόνον, πέρα από ο,τιδήποτε άλλο, ο τελικός ήταν χάλι μαύρο....Κανένα ενδιαφέρον, όλοι οι ιταλοί μαζεμένοι γύρω από το τέρμα τους....Ούτε καν 5-4-1 δεν ήταν τις περισσότερες στιγμές.

Περίεργη η συμπεριφορά του Ζιντάν, δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκρήξεις παράλογες και δολοφονικές...τί παίχτηκε...δεν ξέρω..αλλά, κάτι δεν μου κάνει...

Απαράδεκτος ο Ιταλός νικητής που ξεβρακώθηκε. Ήθελε κάτι να μας πεί; Φοβερό επίπεδο !!!! :blink: Να κάτσουμε να τους ξαναδούμε :angry: . Ξεφτίλησε όλη την ομάδα... :blink:

Η Ιταλία προκρίθηκε τελικά γιατί οι όποιοι άλλοι συμπαίχτες τους έχασαν από τα λάθη τους (επειδή έκαναν κάτι....), όχι επειδή οι ίδιοι έπαιξαν καλά..

Αυτή νομίζω είναι η αίσθηση του απλού θεατή...Κακό θέαμα...

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Ε, πώς να μην είναι κακό το θέαμα , αφού ούτε κουτουλιές δεν επιτρέπονται.

How you stand is how you ski

Σε τελικό δεν περιμένεις να δεις καλό ποδόσφαιρο. Ειδικά σε τελικό μουντιάλ, υπάρχουν τοσες ιδιαιτερότητες, που πολλές φορές και τα συστήματα πάνε περίπατο και επικρατούν οι προσωπικότητες. Ίσως γι'αυτό και στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι Γάλλοι φάνηκαν κατά πολύ ανώτεροι, παρ'όλο που είναι μία μέτρια ομάδα.

Οι Ιταλοί μου θύμησαν τον τελικό του 94 (στον οποίο από το πρώτο λεπτό του αγώνα στόχος τους ήταν να φτάσουν στα πέναλντι). Φέτος τα κατάφεραν και στα πέναλντι, αφού ο Μπαρτέζ δεν αναμενόταν να τους δυσκολέψει ιδιαίτερα, όπως και έγινε.

Τελικά και φέτος έγινε ό,τι συνέβη και στις 2 τελευταίες διοργανώσεις. Το πήρε το φαβορί με το ευκολότερο πρόγραμμα. Μπορεί η Γκάνα και η Τσεχία αρχικώς να μην φαινόντουσαν τόσο εύκολες, όμως τελικά στα ματς τους κόντρα στους Ιταλούς απέδωσαν κάκιστα και οι Ιταλοί πέρασαν περπατώντας. Σημειωτέον ότι ήταν από τις λίγες ομάδες που στον πάγκο καθόταν κάποιος πραγματικός προπονητής και μάλιστα καλός. Αν ο Λίπι ήταν στον πάγκο της Γαλλίας το αποτέλεσμα θα ήταν σίγουρα διαφορετικό. Γι'αυτό το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Και δεν παίζουν μόνο 11, ή 14. Μερικές φορές και η τεχνική υποστήριξη είναι πιο σημαντική.

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

O "Ολοι τον Ζινταν" δε φημιζεται και για το πιο ησυχο παιδακι στο γηπεδο...

Θα ηταν αλλος αγωνας εαν δε ειχε κερδισει αυτο το πεναλτυ η Γαλλια.

Λιγες ομαδες θα μπορουσαν να ειχαν κρατηθει οταν ο κεντρικος τους αξονας υπολειτουργει στη κυριολεξια... Καμορανεζι,Περοτα και εξαφανισμενος ο Τοτι.

Η Ιταλια κατεβηκε για να παρει το τροπαιο, επαιξε σε ολους τους αγωνες εχοντας αυτο το στοχο και το πηρε. Δε την ενοιαξε να παιξει μπαλα για το κοσμο, ουτε μαγικα ουτε τιποτα εβαζε γκολ και περιμενε τον αντιπαλο...

Κακο θεαμα τελικα σε αντιθεση με τον Αγωνα Πορτογαλια-Γερμανια για τη τριτη θεση... χωρις αγχος ομορφο θεαμα...

Οσοι επαιζαν στοιχημα Παναγιωτη τον ενιωσαν για τα καλα το πατο του κουβα... Τρελες ισοπαλιες στα νοκ ουτ

Η χαλαρότητα του Ζιντάν παραλίγο να στείλει την μπάλα άουτ

Χάρη σε ασυγχώρητο λάθος του Τρεζεγκέ

ΥΓ: Στην απονομή όταν η Γαλλία πήρε για τα μετάλλια, είδε κανείς τον Ζιντάν; Μπορεί να αποβλήθηκε αλλά είχε καθήκον να μπεί στο Στάδιο για το μετάλλιο του

Που να μην ηταν και αγαπημενος παικτης του παναγιωτη........

Το δοκαρι δεν θεωρειται....λαθος και δη ασυγχωρητο :angry: Ο τελικος ειναι τεστ ψυχραιμιας.....Τον τρεζεγκε οι γαλλοι θα τον συγχωρησουν γιατι δεν ειναι ...ελληνες και επισης δεν ξεχναν πως ο ιδιος τους εδωσε μια αλλη κουπα....

Ας τον τιμωρησουν μιας και δεν εκανε το "καθηκον" του ...προτεινω αποκλεισμο 8 αγωνιστικων :blink:

Οσο για το κεφαλαιο Ζινεντιν.....ενα μεγαλο αντιο στον τελευταιο μεγαλο ευρωπαιο παιχταρα

Προσωπικα θα τον θυμαμε παντα σαν μεγαλο ποδοσφαιριστη και ορισμο του ανδρα......

Δεν απασχολησε ποτε "κιτρινο τυπο"...... σπανιζαν οι συνεντευξεις του στην εποχη του μιλαω συνεχεια και για ολα....

Δεν εκανε προσθετικη ποτε, δεν εκανε ανταυγειες πριν τα χασει :blink: .......εκανε οικογενεια και αφιερωθηκε σε αυτην φιλανθρωπος ουσιαστικα και οχι "πινω τσαι.....για το καλο των παιδιων με διαβητη", λατρευτηκε αθορυβα ειδικα απο καποιους που μεγαλωσαν με στρατιωτακια,ματωμενα γονατα και κεφαλια κρυφτο και "πολεμο".....

Εριξε μια γροθια στην "καλη" Γαλλια και στον "γλυκα" Σαρκοζι(που μαζευει παιδια μεταναστων απο τα δημοτικα για να τα στειλει πακετο στην αφρικη) λεγοντας το αμιμητο......ΕΙΜΑΙ ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ!!!!!!!

Παιδι μεταναστων δεν ξεχασε....με ποιους επαιζε πως μεγαλωσε......τι περασε και τι "ακουγε"..........

Οσο για την κεφαλια......μιας και με γυρισμενη πλατη ακουσε κατι προφανως περι οικογενειας και δεν ξερω τι αλλο δεν με βρισκει συμφωνο.Θα προτιμουσα να του την εδινε στο κεφαλι να τον ματωσει κιολας........Σαν το "μπουκετο" του Στοιτσκοφ μες στην βαρκελωνη κοντρα στην σεβιλλη........

Παντα προτιμουσα τον αλητη μαραντονα απο τον politically corect Πελε.......Ο ενας κοντεψε να μεινει εξω απο το γηπεδο στην Γερμανια μιας και ειχε γραμμενες κανονικα τις προσκλησεις του Μπεκενπαουερ και επεμενε να πληρωνει εισητηριο...Ο αλλος εχει κοστολογιο και ατζεντη...για να παρισταται απο φιλανθρωπικες εκδηλωσεις μεχρι τα εγκαινια .......του νεου γηπεδου της Ξανθης....

Αντιο ΖΙΖΟΥ θα σε θυμομαστε παντα.....ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!

ORDEM E PROGRESSO

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΑΝ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΠΑΙΖΑΝ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

Κοίταξε, η FIFA τώρα ασχολείται με πολύ λεπτά ζητήματα. Θέματα οικονομικών συναλλαγών δεν την αγγίζουν. Π.χ ασχολείται με την ΕΠΟ και την Ελλάδα. Θέλει η ΕΠΟ τις επιχορηγήσεις, τις θέλει και η FIFA αλλά να μήν ελέγχει το ελληνικό κράτος που πάνε τα χρήματα...

Τα πηραν για να κερδισουν ? :rolleyes:

Οι ομαδες τους δωροδοκουσαν τους αλλους... αυτοι απο ποιον να τα επαιρναν και γιατι?

συν οτι εαν εκοβες τους παιχτες αυτων των ομαδων πολλες εθνικες θα επαιζαν "κουτσες"