Dolomites 1,145 Report post Posted November 22, 2006 καλησπερα παιδια . βρηκα τα streetracer 8 καινουργια στα 550 ευρω . ρωτηστε κανενα γνωστο σας ή εσεις αν ξερετε, αν ειναι καλη τιμη ή ποσο κυμαινονται στην περιοχη σας: τα λεμε 550€! Ξάξε λίγο ακόμα. Κάπου σε e-shop τα θυμάμαι γύρω στα 340€ τα φετινά και 290€ τα περσινά... Σε ποιό κατάστημα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted November 22, 2006 Όσο για τα Head c220i είναι το φετινό μοντέλο. Τώρα η τιμή δεν ξέρω. Κάπου στα 300€ τα βρίσκεις σε e-shop. Οπότε δεν θα έλεγα ότι είναι και πολύ καλή προσφορά. Ευκαιρία όμως είναι για όποιον έχει σκοπό να πάει σε κατάστημα. Σίγουρα με 300€ δεν θα πάρει φετινό μοντέλο της ίδιας κλάσης. (Στα Intersport τα σκι διαφέρουν από τα άλλα στην αγορά αλλά δεν στο κρύβουν αφού έχουν παρόμοιο όνομα και όχι ακριβώς το ίδιο) Quote Share this post Link to post Share on other sites
SIRIOS36 410 Report post Posted November 24, 2006 Από 100% εγγυρη πηγή το c220 i της HEAD θα το βρειτε στα 249 ευρω στην αραχωβα στο PARNAS-SKI ΤΗΛ. 22670 22646 ,καθώς και σε όλους τους αντιπροσώπους της HEAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛ. ΣΤΟ PARNAS ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑ Quote Να είσαι αληθινός στη δουλειά σου, στο λόγο σου και στο φίλο σου. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted November 25, 2006 με 300 ευρω παιρνεις πολλα καλα σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted November 25, 2006 Με 249Ε??? Τι παιρνεις; Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted November 25, 2006 299 ευρω το LIDL δίνει πέδιλα και δέστρες μαζί. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
firezout 0 Report post Posted November 27, 2006 πάντως εγώ πήρα το προηγούμενο σκ τα blizzard firebird xo5 μαζί με τη δέστρα τους στα 250 €, τώρα τι λένε? δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 28, 2006 ..βρήκα σήμερα στο intersport τα Atomic sl9(ασπρο κοκκινο) 450ευρω χωρίς δέστρες. Μου φαίνονται λίγο ακριβά??? τι λέτε ??? Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted November 29, 2006 ..βρήκα σήμερα στο intersport τα Atomic sl9(ασπρο κοκκινο) 450ευρω χωρίς δέστρες. Μου φαίνονται λίγο ακριβά??? τι λέτε ??? Τα φετινά είναι; Για Atomic δεν είναι και άσχημα αν είναι τα φετινά. Πέρσυ πάντως που κοίταγα InterSport δεν είχε καλές τιμές. Εγώ πλέον (που ξεκίνησα το Post) έχω καταλήξει σε 2ή 3 πέδιλα: Fisher RX8 (παλιά ή καινούρια) 1.65 ή 1.70 Fisher RX9 1.65 ή 1.70 Volkl SuperSport Allstar (τα παλιά) 1.68 Τι λέτε; Περιμένω να μάθω και τιμές από τον Κ.Τ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted November 29, 2006 καλησπερα παιδια . βρηκα τα streetracer 8 καινουργια στα 550 ευρω . ρωτηστε κανενα γνωστο σας ή εσεις αν ξερετε, αν ειναι καλη τιμη ή ποσο κυμαινονται στην περιοχη σας: τα λεμε Εγώ πήρα τα streetracer 7+δεστρες τον Σεπτέμβρη από Θεσσαλονίκη στα 300.Περσινό μοντέλο βέβαια και σε περίοδο εκπτώσεων!Νομίζω τα 550 είναι πολλά.Δε γράφεσαι στο σύλλογο που έχει και τιμές special? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted November 29, 2006 Τα φετινά είναι; Για Atomic δεν είναι και άσχημα αν είναι τα φετινά. Πέρσυ πάντως που κοίταγα InterSport δεν είχε καλές τιμές. Εγώ πλέον (που ξεκίνησα το Post) έχω καταλήξει σε 2ή 3 πέδιλα: Fisher RX8 (παλιά ή καινούρια) 1.65 ή 1.70 Fisher RX9 1.65 ή 1.70 Volkl SuperSport Allstar (τα παλιά) 1.68 Τι λέτε; Περιμένω να μάθω και τιμές από τον Κ.Τ. λογικά για τετοια τιμή τωρα που το λές πρέπει να είναι περσινα, γιατί πέρσι που κοιταγα ειχαν στην Αραχωβα περιπου 800ευρω. ..οσο για τα RX ειναι πολύ ωραία πεδιλα εγώ εχω τα RX6 και ειναι σουπερ!! ..σίγουρα να περιμένεις Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted November 30, 2006 Αν οντως εισαι σε τετοιο επιπεδο πιστευω τα Volkl θα τα οδηγησεις και θα σε οδηγησουν καλυτερα.......Σκληρο-απαιτητικο-γρηγορο-ψιλοαπολυτο!!!Το 6αρι ειναι σχεδον το ιδιο-μικροδιαφορες...το 5αρι ειναι κατι διαφορετικο....Το RX8 ειναι στην κατηγορια μαλλον με το 4αρι.........The choice is only yours! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 1, 2006 Αν γραφτούμε στον σύλλογο πόσο έκπτωση θα έχω σε αγορά σκι; Παράδειγμα τα Atomic Metron B5 (2006/2007). Quote Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 1, 2006 ..βρήκα σήμερα στο intersport τα Atomic sl9(ασπρο κοκκινο) 450ευρω χωρίς δέστρες. Μου φαίνονται λίγο ακριβά??? τι λέτε ??? Ίρα όντως είναι ακριβά. Κοίτα ΕΔΩ να δεις τα Inersport στη Γερμανία πόσο τα δίνουν. Αν όμως είναι τα κόκκινα άσπρα όπως είπες μπορεί να είναι το φετινό μοντέλο ( μ' αυτή τη τιμή όμως λίγο περίεργο) ή κάποιο μοντέλο ειδικά για την αλυσίδα ( καθόλου σπάνιο) με διαφορετικές προδιαγραφές από το κοινό μοντέλο. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 1, 2006 Αν γραφτούμε στον σύλλογο πόσο έκπτωση θα έχω σε αγορά σκι;Παράδειγμα τα Atomic Metron B5 (2006/2007). Η διατύπωση που κάνεις θεωρώ οτι είναι υποτιμητική για το σύλλογο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να κάνει αποδεκτή την πιθανή αίτηση σου για εγγραφή. Είναι προτιμότερο να αγοράσεις με έκπτωση με τη μεσολάβηση ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ μέλους, παρά να γραφείς στο σύλλογο μόνο γι' αυτό το λόγο.Δε ξέρω γιατί μου έρχεται στο νού το ανέκδοτο με τον Μπόμπο, που σκότωσε τους γονείς του, για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Vasilis29 1 Report post Posted December 1, 2006 RX8 ειναι στην κατηγορια μαλλον με το 4αρι.........The choice is only yours!Δεν νομίζω το RX8 να είναι στην κατηγορία του Volkl S4. Τα πιο πολλά διεθνή Ski Tests το δίνουν στη High Performance κατηγορία, δηλαδή μαζί με το Allstar. Πρέπει, βέβαια να είναι λιγο πιο μαλακό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
apoplanitarxis 59 Report post Posted December 1, 2006 Δεν νομίζω το RX8 να είναι στην κατηγορία του Volkl S4. Τα πιο πολλά διεθνή Ski Tests το δίνουν στη High Performance κατηγορία, δηλαδή μαζί με το Allstar. Πρέπει, βέβαια να είναι λιγο πιο μαλακό. Για ψαξτο καλυτερα...εχω δοκιμασει και τα δυο...τα RX8 μου φανηκαν αρκετα προσγειωμενα(μαλακα που συγχωρουν λαθακια) τα δε Allstar ειναι "μαδερια οικοδομης"!Για να γραψουν ο MakiM και ο Κωνσταντινου Γρηγορης που τα εχουν(ο δευτερος εχει δοκιμασει και τα δικα μου Volkl S4)!!! Quote ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 1, 2006 Το Rx8 είναι το αντίστοιχο του volkl supersport 5 star. To allstar είναι αρκετά σκληρότερο και δεν έχει αντιστοιχία η fisher σε αυτό στην σειρά cross. Το Rx9 έχει την ίδια σκληρότητα με το Rx8 αλλά διαφορετική γεωμετρία. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 1, 2006 Εμενα το RX8 σκληρο μου φαινεται, ισως λογω χαμηλου επιπεδου (μου). Στριβει ομως σαν τρελλο. Φοβερα σταθερο πεδιλο στις ανωμαλιες (της πιστας, οχι τις δικες μου...). Το παλευω Αν το παρεις, δεν θα μετανοιωσεις. Αν ειναι της ιδιας σκληροτητας με το RX9 παρε το 9. Το 8 εχει πολυ μικρη ακτινα στροφης και οταν ξεχνιεσαι κανεις ζιγκ ζαγκ σαν υπερκινητικο παιδακι Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 3, 2006 Το S4 ειναι πολυ μαλακο για εμενα. Το Rx8 ειναι ομορφο all around σκι αν και πιο προσανατολισμενο στη πιστα. Δε θα το νιωσεις μαλακο παρα κοντα στα ορια του αλλα και εκει δε θα σε εκπληξει η συμπεριφορα του. Το Rx9 ειναι εντελως διαφορετικο σκι συνοπτικα μπορω να πω Μπορεις να κανεις οτι κανει το Rx8 αλλα με μεγαλυτερες ταχυτητες καθως εχει πιο gs χαρακτηρα. το S5 δε το εχω δοκιμασει Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted December 3, 2006 Η διατύπωση που κάνεις θεωρώ οτι είναι υποτιμητική για το σύλλογο, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να κάνει αποδεκτή την πιθανή αίτηση σου για εγγραφή. Είναι προτιμότερο να αγοράσεις με έκπτωση με τη μεσολάβηση ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ μέλους, παρά να γραφείς στο σύλλογο μόνο γι' αυτό το λόγο.Δε ξέρω γιατί μου έρχεται στο νού το ανέκδοτο με τον Μπόμπο, που σκότωσε τους γονείς του, για να πάει εκδρομή με το ορφανοτροφείο. Παρακολουθώ τον σύλλογο και την εξέλιξή του από τότε ακόμα που οι ιδρυτές του συζητούσαν την ιδέα στο forum του snowreport και μάλιστα χαίρομαι για την πορεία που έχει. Και επειδή σέβομαι τον καθένα εδώ μέσα (και ας μην είμαι μέλος) και το πήγες προσωπικά το θέμα θα σου απαντήσω με pm… Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 3, 2006 Παρακολουθώ τον σύλλογο και την εξέλιξή του από τότε ακόμα που οι ιδρυτές του συζητούσαν την ιδέα στο forum του snowreport και μάλιστα χαίρομαι για την πορεία που έχει.Και επειδή σέβομαι τον καθένα εδώ μέσα (και ας μην είμαι μέλος) και το πήγες προσωπικά το θέμα θα σου απαντήσω με pm… Πράγματι ο Dolomites μου απάντησε με pm. Και μόνο το γεγονός οτι μπήκε σ' αυτή τη διαδικασία, είναι για μένα ένδειξη καλών προθέσεων, αλλά και ποιότητας χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό του ζήτησα μέσω επίσης pm συγνώμη αν τον παρεξήγησα, την οποία και κοινοποιώ μέσω forum. Θα τον παρακαλούσα όμως να ξαναδιαβάσει με προσοχή τη διατύπωση που προκάλεσε την αντίδραση μου. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ressac 0 Report post Posted December 3, 2006 Το αντίστοιχο του RX6 σε Metron της Atomic ποιό είναι? Quote Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted December 3, 2006 Πράγματι ο Dolomites μου απάντησε με pm. Και μόνο το γεγονός οτι μπήκε σ' αυτή τη διαδικασία, είναι για μένα ένδειξη καλών προθέσεων, αλλά και ποιότητας χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό του ζήτησα μέσω επίσης pm συγνώμη αν τον παρεξήγησα, την οποία και κοινοποιώ μέσω forum. Θα τον παρακαλούσα όμως να ξαναδιαβάσει με προσοχή τη διατύπωση που προκάλεσε την αντίδραση μου. Δεν κρατιεμαι πρεπει να το πω!Απο την αρχη που μπηκα σε αυτο το φορουμ ειχα την αισθηση οτι ειναι φορουμ ποιοτητας.Καθημερινα επιβεβαιωνουμαι.Συγχαρητηρια! Υ.Γ Μην το παρουμε και επανω μας Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 3, 2006 Το αντίστοιχο του RX6 σε Metron της Atomic ποιό είναι? Δεν υπαρχει αντιστοιχία. Το ενα είναι cross πεδιλο και το άλλο all mountain. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites