Vasilis29 1 Report post Posted December 22, 2006 ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!! ΡΩΤΑ'ΤΑ 1ΠΡΟΣ1 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙΣ!!!!! ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΔΙΛΑ!!! Καλησπέρα, Αυτό σκοπεύω ούτως ή άλλως να το κάνω (όπως το έχω ήδη κάνει 3-4 φορές αλλά χωρίς αποτέλεσμα). Αν είσαι στην αντιπροσωπεία της Atomic, τα έχουμε ήδη ξαναπεί στο μαγαζί σου 2 φορές. Πιθανόν να με θυμηθείς. Όπως και να΄χει, και ακριβώς επειδή - όπως λες - όλες οι μάρκες πλέον έχουν καλά πέδιλα, η τιμή παίζει πρωταρχικό ρόλο. Αυτό είναι το πρόβλημα μάλλον με τα Atomic πέδιλα + το ότι είναι και αρκετά βαριά για τα γούστα μου. Παρ'ολ'αυτά, διατηρώ ανοιχτά όλα τα ενδεχμόμενα! Αύριο ίσως τα πούμε και από κοντα.. Καλές γιορτές, Βασίλης Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 29, 2006 Τελικα κατελιξα στο να αγορασω τα Bandit B4!!! τωρα τρεχω να τα βρω.... τα βρικα 618.059 EUR στο backcountry μαζι με τα εξοδα αποστολης... τη λετε να τα παρω? ειμαι 190 σε τη υψος να τα παρω 185 η 178?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 29, 2006 If you go BIG,go all the way. Αφού έφτασες στα B4,τι να πω... πάρτα και σε 1.85 να κάνεις ΠΟΥΔΡΟπάρτυ στη La Grave!!! Πάντως βρίσκεις και ΠΟΥΔΡΟ-Atomic πολύ φθηνότερα σε ένα site που είχε δώσει ο Louis Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 29, 2006 Υπάρχουν Β4? Στο επίσημο site της rossignol o αύξων αριθμός σταματάει στο 3. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted December 29, 2006 Ναι,όντως τα Β4 αντικαταστάθηκαν από τα B-squad που είναι ακόμα πιο φαρδιά. Πιο παλιά ακόμα λέγονταν Β3,πριν μπουν σφήνα τα τωρινά Β3. Β-λέξαμε τα Β-ούτια μας Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 30, 2006 Με >36μ ακτίνα Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 30, 2006 Για κοίτα... Αυτό Κι αυτό η αυτό Δύο περσινά και ένα φετινό, όλα καλά σκι, σε καλές διαστάσεις και καλές τιμές... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 30, 2006 κι αυτό Περσι το χρυσοπλήρωσα αλλά αξίζει τα λεφτά του... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 30, 2006 επίτηδες το κάνετε eee? δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να πω τα έχω μπερδέψει... άσε που δεν βρίσκω πουθενά τα B4... πάλι στα Βξ θα γυρίσω αν και αυτά που μου δείξατε δεν είναι καθόλου άσχημα... ειδικά τα atomic μου άρεσαν πολύ, το μονο κακό είναι ότι δεν έχει 185... Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 31, 2006 επίτηδες το κάνετε eee? δεν ξέρω ρε παιδιά, τι να πω τα έχω μπερδέψει... άσε που δεν βρίσκω πουθενά τα B4... πάλι στα Βξ θα γυρίσω αν και αυτά που μου δείξατε δεν είναι καθόλου άσχημα... ειδικά τα atomic μου άρεσαν πολύ, το μονο κακό είναι ότι δεν έχει 185... Για κοίτα καλύτερα, έχει στο 185cm... κοίτα τιμή με αυτές τις δέστρες συν 20€ τα μεταφορικά!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted December 31, 2006 Sie haben keine Artikel im Warenkorb. Sollten Sie sich fόr den Kauf eines Artikels entscheiden, entsteht an dieser Stelle eine virtuelle Einkaufsliste. τη θέλει να πει ο ποιητής??? Quote Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 31, 2006 Sie haben keine Artikel im Warenkorb. Sollten Sie sich fόr den Kauf eines Artikels entscheiden, entsteht an dieser Stelle eine virtuelle Einkaufsliste. τη θέλει να πει ο ποιητής??? Μετά από κάποιο χρόνο δεν εμφανίζει την αποθηκευμένη σελίδα. Άνοιξε μόνος σου και στο βελάκι δίπλα από το μήκος των σκι σου δείχνει σε τι μήκη υπάρχει. Πάτα επιλογή δέστρας και σου δείχνει τις τιμές. Πάρε επιτέλους ένα σκι πριν εξαντληθεί το μήκος που θέλεις... Όλα καλά είναι, πάρε το φτηνότερο... Quote Share this post Link to post Share on other sites