Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Καλημερα, κατα 99% απο 25 Δεκεμβρίου θα βρισκομαστε στο serre - chevalier για ατελειωτες ελπιζω ωρες σκι... Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με εταιρεια που μπορω να ενοικιασω αυτοκινητο ή αν εχω αλλο τροπο να παω εκει, καθως επισης και προτασεις για επισκεψεις στην γυρω περιοχη μετα το σκι.. Εννοειται οτι το μαθημα με τον δάσκαλο Γιωργο στερκο ειναι κανονισμενο..

Συμφέρουσες τιμές έχει η AVIS από Μιλάνο. Διαφορετικά, με τρένο μέχρι το Oulx και μετά με λεωφορείο μέχρι το Serre-Chevalier.

Milano - Oulx - Serre Chevalier

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Το κακό ειναι οτι πουθενα δεν μου δινουν χιονολαστιχα ουτε ως επιλογη.

Πράγματι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στο αεροδρόμιο του Μιλάνου. Δεν μπορείς να νοικιάσεις χιονολάστιχα.

Καλημερα, κατα 99% απο 25 Δεκεμβρίου θα βρισκομαστε στο serre - chevalier για ατελειωτες ελπιζω ωρες σκι... Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με εταιρεια που μπορω να ενοικιασω αυτοκινητο ή αν εχω αλλο τροπο να παω εκει, καθως επισης και προτασεις για επισκεψεις στην γυρω περιοχη μετα το σκι.. Εννοειται οτι το μαθημα με τον δάσκαλο Γιωργο στερκο ειναι κανονισμενο..

Λοιπον θα σας πω μονο τουτο οτι στο περιοδικο Ski & Snowboard+ που θα κυκλοφορησει περιπου στα μεσα Δεκεμβρη, θα μαθετε απο πρωτο χερι τα του Serre Chevalier valle και με ολα τα παρελκομενα αλλά θα μαθετε και απιστευτες πτυχες απο τον καλυτερο πρεσβευτη του αδηφαγου κρατους στο οποιο κατοικοεδρευουμε και δεν ειναι αλλος απο τον Γιωργο Στερκο.

Ανοιχτηκε πολυ καλη πορτα μεταξυ περιοδικου και του Γαλλικου παραδεισου, διοτι εδω......

Καντε λιγακι υπομονη και δεν θα χορταινετε να διαβαζετε, η αναμονη σας θα ανταμειφθει με τον καλυτερο τροπο!! ;)

Edited by spider
  • Like 3

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Βγαλτε το πιο γρηγορα..χαχαχαχαχαχα. Δεν μπορω να περιμενω!!

• Like 1

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσες ώρες περίπου ειναι απο αεροδρόμιο Μιλάνου ? Φτάνω στις 10 και έχω ενοικιάσει αυτοκίνητο και θέλω να δω αν θα προλάβω να κάνω σκι εκείνη την μέρα.

Γύρω στις 3 ώρες υπολόγιζε για Briancon. Οριακά προλαβαίνεις κανα δύωρο με τις καθυστερήσεις του αεροδρομίου. Επειδή θα περάσεις από via lattea στη διαδρομή ίσως σε συμφέρει να σταματήσεις εκεί για λίγο σκι.

Το ταξίδι μας πραγματοποιήθηκε στο Serre Chevalier και η επιστροφη μας δημιουργησε τεραστια νοσταλγια... Το πρωτο το οποιο θελω να αναφερω ειναι ο τρομερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΔΑΣΚΑΛΟΣ Γιωργος Στερκος, που σιγουρα δεν μπορεις να περιγραψεις ευκολα το ποσο αξιολογος ανθρωπος και δασκαλος ειναι..το μονο που μπορω να πω ειναι ενα τεραστιο respect!!! Στο καθαρα κομματι σκι, επειδη εχω παρει και απο αλλους δασκαλους μαθηματα, ο ανθρωπος απλα δεν παιζεται!( κοιτα την αλλη πολη παντα..χαχαχαχα!!), το πως οι μαυρες γινονται ολες πρασινες δεν ξερω αλλα με αυτον δασκαλο ολα γινονται...

Οι εντυπωσεις απο το Serre Chevalier ειναι παρα πολυ καλες και ηδη προετοιμαζουμε το ποτε θα ξαναπαμε.. Προσωπικα την καλυτερη εντυπωση σαν χωριο μου αφησε το villeneuve και φυσικα το χαλαρωμα στα λουτρα του monetier.. τι spa και χαζομαρες, monetier και παλι monetier..

Το χιονοδρονικο τους οπως αναφερει και ο Σταθης στο περιοδικο ειναι ενας απεραντος παραδεισος που θεωρω οτι αξιζει καποιος να το επισκευτει τουλαχιστον 1 φορα στα χιονοταξιδια του..( για μενα ερωτευσιμο).

• Like 5

Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσες όμορφες ιστορίες.... Η αλήθεια είναι πως το Σερ Σεβαλιέ σαν χιονοδρομικό θέρετρο συνδυάζει το γαλλικό υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας, χωρίς όμως να χάνει το χαρακτήρα του και να γίνεται υπερβολικά κοσμικό και απρόσιτο οικονομικά σαν άλλα χιονοδρομικά της Γαλλίας. Πιστεύω είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους θελουν να ευχαριστηθούν σκι, να δούνε την όμορφη φύση και τα υπέροχα λουτρά που περιγράφει ο Γιάννης. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας μια που μιλήσαμε για Μονετιέ και σας παρουσιάζω το hotel des glaciers στο Μονετιέ λε Μπαν όπου μπορείτε να απολαύσετε ποιοτική διαμονή και full spa και φυσικά να κλείσετε upon request δραστηριότητες όπως λουτρά και λοιπές άλλες. Επίσης για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερη τιμή για διαμονή εβδομάδος και άνω. Έχω στείλει εκεί και γνωστό μέλος του φόρουμ πριν 2 χρόνια περίπου, οπότε μπορείτε να μάθετε πληροφορίες από πρώτο χέρι. Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε για το σχετικό, θα προτιμούσα από πμ. Ευχαριστώ!

http://www.skibookin...el-des-Glaciers

Edited by skibooking.com

Ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το βράδυ... Ατελείωτες πούδρες!!!

• Like 4

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το βράδυ... Ατελείωτες πούδρες!!!

Γιάννη ζηλεύωωωωωωωωωω!!! καλά να περάσεις και θέλω πολλές φώτο!!!

Θα είμαι Serre 25-29 Δεκεμβρίου. 27-28 μάθημα με το Γιώργο στο Chantemerle έχει κλείσει ήδη. Αν τύχει να είναι και κάποιος από το snowclub εκεί θα χαρώ πολύ να τα πούμε κι από κοντά.

Γιώργος

Tα πράγματα δε φαίνονται και πολύ ρόδινα από πλευράς θερμοκρασιών/χιονιού, κ.τ.λ. Η εναλλακτική είναι το Les Deux Alpes, έτσι? Οι μυημένοι στην περιοχή ας μου δώσουν τα φώτα τους αν βρουν λίγο χρόνο!

Γιώργος

Και το Alpe d'Huez είναι μια εναλλακτική και φυσικά το Mongenevre που είναι διπλα. Δες όμως την κατάσταση των χιονοδρομικών αυτών λίγες ημέρες πριν πας.

Φιλικά

7ψυχος

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Δες όμως την κατάσταση των χιονοδρομικών αυτών λίγες ημέρες πριν πας.

Φιλικά

7ψυχος

Ρίχνει..ρίχνει καλά! Και αναμένεται κι άλλο..περισσότερο εκεί μέσα στα Χριστούγεννα!!!

Μάλλον έκατσε!

Γιώργος

Μπράβο ρε συνονόματε,

σας κάθησε μεγάλο δώρο. Καλά να περάσετε

7ψυχος

• Like 1

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Δεν το γράφω στο Δεκέμβριος 2013 γιατί θα προκληθεί εκνευρισμός, αλλά εδώ ρίχνει χαρτοπετσέτες. Τελευταία μέρα αύριο με πούδρα (πάλι). Μερικές φωτογραφίες προσεχώς!

Γιώργος

• Like 4

Χριστούγεννα λίγο πριν το Claviere, στο δρόμο για το Serre Chevalier

kqo6.jpg

n91i.jpg

Tο βράδυ των Χριστουγέννων έριξε καλά και για πολύ ώρα.

...Η βραδυνή θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Puy St. Pierre).

0k1t.jpg

...και η πρωινή (αλλά στις 27 του μήνα)...

9ezy.jpg

Δυστυχώς η πρώτη μέρα (26 Δεκ.) στο Chantemerle ήταν λίγο αποτυχία, λόγω διακοπής ρεύματος δε λειτουργούσε η καμπίνα για το Serre Ratier και γενικότερα επικρατούσε κακός καιρός με αρκετά lifts κλειστά λόγω αέρα. Κάναμε όμως λίγο σκι στο Villeneuve.

Στις 27 Δεκ. η μέρα ήταν τέλεια.

Στην κορυφή του Combes.

rydj.jpg

...και κατηφορίζοντας...

eh2c.jpg

665q.jpg

y54p.jpg

g9y2.jpg

tvde.jpg

cicy.jpg

teff.jpg

Στο πλατώ του Serre Ratier, κοιτώντας προς την κόκκινη Draye..

jy8b.jpg

Aνεβαίνοντας με την τηλεκαμπίνα Ratier στις 28 του μήνα, που άρχιζε να κλείνει πάλι ο καιρός..

i71g.jpg

Μετά από μία πολύ γερή χιονόπτωση στις 28 του μήνα, ξημέρωσε η 29η..χαρά Θεού πάλι..και με 30 πόντους φρέσκο χιόνι..αλλά και πολύ κρύο!

h5sg.jpg

ln7w.jpg

h0sg.jpg

0crg.jpg

zhfl.jpg

rifi.jpg

y0k9.jpg

yak7.jpg

Φεύγοντας από το Μιλάνο η θέα ενός μόνο τμήματος των Άλπεων απλά μαγευτική!

1q0i.jpg

Καλή Χρονιά, με υγεία για όλους!!

Γιώργος

• Like 14

Αρρωστια ρε Γιωργο το Ser-Che αλλά και συ μας αρρωστησες βραδιατικα

24 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

• Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Cucumele είχε το menu ;;;

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-