giannis_an 45 Report post Posted November 2, 2012 Καλημερα, κατα 99% απο 25 Δεκεμβρίου θα βρισκομαστε στο serre - chevalier για ατελειωτες ελπιζω ωρες σκι... Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με εταιρεια που μπορω να ενοικιασω αυτοκινητο ή αν εχω αλλο τροπο να παω εκει, καθως επισης και προτασεις για επισκεψεις στην γυρω περιοχη μετα το σκι.. Εννοειται οτι το μαθημα με τον δάσκαλο Γιωργο στερκο ειναι κανονισμενο.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted November 2, 2012 Συμφέρουσες τιμές έχει η AVIS από Μιλάνο. Διαφορετικά, με τρένο μέχρι το Oulx και μετά με λεωφορείο μέχρι το Serre-Chevalier. Milano - Oulx - Serre Chevalier Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted November 2, 2012 Το κακό ειναι οτι πουθενα δεν μου δινουν χιονολαστιχα ουτε ως επιλογη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 3, 2012 Πράγματι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα στο αεροδρόμιο του Μιλάνου. Δεν μπορείς να νοικιάσεις χιονολάστιχα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted November 3, 2012 (edited) Καλημερα, κατα 99% απο 25 Δεκεμβρίου θα βρισκομαστε στο serre - chevalier για ατελειωτες ελπιζω ωρες σκι... Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με εταιρεια που μπορω να ενοικιασω αυτοκινητο ή αν εχω αλλο τροπο να παω εκει, καθως επισης και προτασεις για επισκεψεις στην γυρω περιοχη μετα το σκι.. Εννοειται οτι το μαθημα με τον δάσκαλο Γιωργο στερκο ειναι κανονισμενο.. Λοιπον θα σας πω μονο τουτο οτι στο περιοδικο Ski & Snowboard+ που θα κυκλοφορησει περιπου στα μεσα Δεκεμβρη, θα μαθετε απο πρωτο χερι τα του Serre Chevalier valle και με ολα τα παρελκομενα αλλά θα μαθετε και απιστευτες πτυχες απο τον καλυτερο πρεσβευτη του αδηφαγου κρατους στο οποιο κατοικοεδρευουμε και δεν ειναι αλλος απο τον Γιωργο Στερκο. Ανοιχτηκε πολυ καλη πορτα μεταξυ περιοδικου και του Γαλλικου παραδεισου, διοτι εδω...... Καντε λιγακι υπομονη και δεν θα χορταινετε να διαβαζετε, η αναμονη σας θα ανταμειφθει με τον καλυτερο τροπο!! Edited November 3, 2012 by spider 3 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted November 3, 2012 Βγαλτε το πιο γρηγορα..χαχαχαχαχαχα. Δεν μπορω να περιμενω!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted November 23, 2012 Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πόσες ώρες περίπου ειναι απο αεροδρόμιο Μιλάνου ? Φτάνω στις 10 και έχω ενοικιάσει αυτοκίνητο και θέλω να δω αν θα προλάβω να κάνω σκι εκείνη την μέρα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted November 23, 2012 Γύρω στις 3 ώρες υπολόγιζε για Briancon. Οριακά προλαβαίνεις κανα δύωρο με τις καθυστερήσεις του αεροδρομίου. Επειδή θα περάσεις από via lattea στη διαδρομή ίσως σε συμφέρει να σταματήσεις εκεί για λίγο σκι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis_an 45 Report post Posted January 11, 2013 Το ταξίδι μας πραγματοποιήθηκε στο Serre Chevalier και η επιστροφη μας δημιουργησε τεραστια νοσταλγια... Το πρωτο το οποιο θελω να αναφερω ειναι ο τρομερος ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΔΑΣΚΑΛΟΣ Γιωργος Στερκος, που σιγουρα δεν μπορεις να περιγραψεις ευκολα το ποσο αξιολογος ανθρωπος και δασκαλος ειναι..το μονο που μπορω να πω ειναι ενα τεραστιο respect!!! Στο καθαρα κομματι σκι, επειδη εχω παρει και απο αλλους δασκαλους μαθηματα, ο ανθρωπος απλα δεν παιζεται!( κοιτα την αλλη πολη παντα..χαχαχαχα!!), το πως οι μαυρες γινονται ολες πρασινες δεν ξερω αλλα με αυτον δασκαλο ολα γινονται... Οι εντυπωσεις απο το Serre Chevalier ειναι παρα πολυ καλες και ηδη προετοιμαζουμε το ποτε θα ξαναπαμε.. Προσωπικα την καλυτερη εντυπωση σαν χωριο μου αφησε το villeneuve και φυσικα το χαλαρωμα στα λουτρα του monetier.. τι spa και χαζομαρες, monetier και παλι monetier.. Το χιονοδρονικο τους οπως αναφερει και ο Σταθης στο περιοδικο ειναι ενας απεραντος παραδεισος που θεωρω οτι αξιζει καποιος να το επισκευτει τουλαχιστον 1 φορα στα χιονοταξιδια του..( για μενα ερωτευσιμο). 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skibooking.com 12 Report post Posted January 15, 2013 (edited) Πολύ χαίρομαι που ακούω τόσες όμορφες ιστορίες.... Η αλήθεια είναι πως το Σερ Σεβαλιέ σαν χιονοδρομικό θέρετρο συνδυάζει το γαλλικό υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιότητας, χωρίς όμως να χάνει το χαρακτήρα του και να γίνεται υπερβολικά κοσμικό και απρόσιτο οικονομικά σαν άλλα χιονοδρομικά της Γαλλίας. Πιστεύω είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους θελουν να ευχαριστηθούν σκι, να δούνε την όμορφη φύση και τα υπέροχα λουτρά που περιγράφει ο Γιάννης. Δράττομαι λοιπόν της ευκαιρίας μια που μιλήσαμε για Μονετιέ και σας παρουσιάζω το hotel des glaciers στο Μονετιέ λε Μπαν όπου μπορείτε να απολαύσετε ποιοτική διαμονή και full spa και φυσικά να κλείσετε upon request δραστηριότητες όπως λουτρά και λοιπές άλλες. Επίσης για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο μπορούμε να πετύχουμε και καλύτερη τιμή για διαμονή εβδομάδος και άνω. Έχω στείλει εκεί και γνωστό μέλος του φόρουμ πριν 2 χρόνια περίπου, οπότε μπορείτε να μάθετε πληροφορίες από πρώτο χέρι. Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε για το σχετικό, θα προτιμούσα από πμ. Ευχαριστώ! http://www.skibookin...el-des-Glaciers Edited January 15, 2013 by skibooking.com Quote Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted January 15, 2013 Αχχχ..... 15 μερούλες έμειναν.... Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
vamvax 115 Report post Posted February 6, 2013 Ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το βράδυ... Ατελείωτες πούδρες!!! 4 Quote My Mind Is Drifting... Live to Ride Share this post Link to post Share on other sites
snowkat 105 Report post Posted February 8, 2013 Ασταμάτητη χιονόπτωση από χθες το βράδυ... Ατελείωτες πούδρες!!! Γιάννη ζηλεύωωωωωωωωωω!!! καλά να περάσεις και θέλω πολλές φώτο!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted November 28, 2013 Θα είμαι Serre 25-29 Δεκεμβρίου. 27-28 μάθημα με το Γιώργο στο Chantemerle έχει κλείσει ήδη. Αν τύχει να είναι και κάποιος από το snowclub εκεί θα χαρώ πολύ να τα πούμε κι από κοντά. Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 9, 2013 Tα πράγματα δε φαίνονται και πολύ ρόδινα από πλευράς θερμοκρασιών/χιονιού, κ.τ.λ. Η εναλλακτική είναι το Les Deux Alpes, έτσι? Οι μυημένοι στην περιοχή ας μου δώσουν τα φώτα τους αν βρουν λίγο χρόνο! Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 11, 2013 Και το Alpe d'Huez είναι μια εναλλακτική και φυσικά το Mongenevre που είναι διπλα. Δες όμως την κατάσταση των χιονοδρομικών αυτών λίγες ημέρες πριν πας. Φιλικά 7ψυχος Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 11, 2013 Βουνάρες όλες, αλλά εγώ έχω ένα soft spot για το Alpes d'Huez. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 19, 2013 Δες όμως την κατάσταση των χιονοδρομικών αυτών λίγες ημέρες πριν πας. Φιλικά 7ψυχος Ρίχνει..ρίχνει καλά! Και αναμένεται κι άλλο..περισσότερο εκεί μέσα στα Χριστούγεννα!!! Μάλλον έκατσε! Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 21, 2013 Φρεσκότατο θα το φάμε!!! Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
7ψυχος_gtsap 1,066 Report post Posted December 22, 2013 Μπράβο ρε συνονόματε, σας κάθησε μεγάλο δώρο. Καλά να περάσετε 7ψυχος 1 Quote Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν. Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 28, 2013 Δεν το γράφω στο Δεκέμβριος 2013 γιατί θα προκληθεί εκνευρισμός, αλλά εδώ ρίχνει χαρτοπετσέτες. Τελευταία μέρα αύριο με πούδρα (πάλι). Μερικές φωτογραφίες προσεχώς! Γιώργος 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
GPILOT 305 Report post Posted December 31, 2013 Χριστούγεννα λίγο πριν το Claviere, στο δρόμο για το Serre Chevalier Tο βράδυ των Χριστουγέννων έριξε καλά και για πολύ ώρα. ...Η βραδυνή θέα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Puy St. Pierre). ...και η πρωινή (αλλά στις 27 του μήνα)... Δυστυχώς η πρώτη μέρα (26 Δεκ.) στο Chantemerle ήταν λίγο αποτυχία, λόγω διακοπής ρεύματος δε λειτουργούσε η καμπίνα για το Serre Ratier και γενικότερα επικρατούσε κακός καιρός με αρκετά lifts κλειστά λόγω αέρα. Κάναμε όμως λίγο σκι στο Villeneuve. Στις 27 Δεκ. η μέρα ήταν τέλεια. Στην κορυφή του Combes. ...και κατηφορίζοντας... Στο πλατώ του Serre Ratier, κοιτώντας προς την κόκκινη Draye.. Aνεβαίνοντας με την τηλεκαμπίνα Ratier στις 28 του μήνα, που άρχιζε να κλείνει πάλι ο καιρός.. Μετά από μία πολύ γερή χιονόπτωση στις 28 του μήνα, ξημέρωσε η 29η..χαρά Θεού πάλι..και με 30 πόντους φρέσκο χιόνι..αλλά και πολύ κρύο! Φεύγοντας από το Μιλάνο η θέα ενός μόνο τμήματος των Άλπεων απλά μαγευτική! Καλή Χρονιά, με υγεία για όλους!! Γιώργος 14 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted December 31, 2013 Αρρωστια ρε Γιωργο το Ser-Che αλλά και συ μας αρρωστησες βραδιατικα 24 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 31, 2013 ΠΟΡΩΣΗ!!!!!!!! Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted January 1, 2014 Cucumele είχε το menu ;;; Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites