Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Την τελευταια μερα (Παρασκευη) δεν βρισκαμε ωρα, οποτε εκοψε ενα 4ωρο μαθημα στα δυο και μας εχωσε αναμεσα. Μου ειπε την ιστορια του. Ειναι ενα παληκαρι 40κατι απο Αθηνα. Ξεκινησε πριν 5 χρονια οπως εμεις (ξεχνα τα ολα και απο την αρχη).

Ενθουσιαστηκε τοσο, που κανει 2 εκδρομες το χρονο Serre Chevalier, κλεινει παντα μαθημα με το Στερκο καθε μερα. Τον εχει μαθει ορειβατικο, λουκια και του χιονοδρομικου πουλιου το γαλα! :(:unsure::blink: Την Τριτη, μετα που φυγαμε, θα πηγαιναν ολη τη μερα La Grave.

Τον ρωτησα αν ειχε κανει ποτε μαθημα σε μεγαλυτερο απο μενα... Το σκεφτηκε και μου ειπε οτι ειχε μια Γαλλιδα η οποια ξεκινησε και εμαθε σκι στα 81 της! ;) Τωρα, μου λεει, ειναι 87 και σταματησε το σκι...

Εχω δηλαδη αλλα 30 χρονια μπροστα μου!happy2.gif

Τον ρωτησα αν ειχε κανει ποτε μαθημα σε μεγαλυτερο απο μενα... Το σκεφτηκε και μου ειπε οτι ειχε μια Γαλλιδα η οποια ξεκινησε και εμαθε σκι στα 81 της! ;) Τωρα, μου λεει, ειναι 87 και σταματησε το σκι...

Θα ξεκίνησε το σνόουμπορντ ή το μπάντζι-τζάμπινγκ !!!!!!!!!!!!!!!!!000203EA.gif00020148.gif

τελικα το ΜΑΚΗΣ Μ ?? ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΟ

.ΜΑΚΗΣ.. ΜΑΣΤΕΡ. ειναι το πραγματικο ...

απολαμβάνω να διαβαζω τα γραπτα σου , μακροσκελή , βεβαια

αλλα ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ σαν να εισαι μαζι και και εσύ, σχεδόν τσουλούσα και εγω στην πιστα ,

να εισαι παντα γερος ,για να μπορείς να το ξανα κάνεις και στο μελλον

ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ

:evil:

respect makis

κορυφαιος !!

μας ξαναπηγες εκει λεμε!

1) Χαιρετισμους απο το Γιωργο εχουν οι ακολουθοι (αν ξεχασα κανενα, ...μμμ η ηλικια βλεπετε...)

Η παρεα που πηγε Serre Chevalier πριν απο μας (Σακης, Ρανια, Χρηστος, Χρηστος (ο μικρος εκανε καλο σκι), Γιωτα, gtsap)

δεν ξεχασες κανεναν αδερφε αλλωστε εχεις 30 χρονια σκι ακομα αυτο ελειπε να αρχισεις να ξεχνας απο τωρα χαχαχαχα

μια διευκρινηση..ο μικρος Χρηστος ποιος ειναι εγω ηλικιακα η ο λαππας σωματικα?? :hehe::HeHe::lol:

@nickel

δεν έχει μάτια στην πλάτη... απλά αυτος που κοιτάει κάτω συνεχιζει να κοιτάει συνέχεια έστω και κλεφτά... εριχνε άδεια και εβρισκε πάντα γεμάτα

καλα στην περιπτωση της τζενιφεγ λογικο ηταν μονο ενα ατομο..

στην περιπτωση την δικια μας που ειχε 5 μαντραχαλεους απο πισω του και διορθωνε εναν εναν ξεχωριστα κανοντας σκι μπροστα μας σε μαυρα bumps πως το εξηγεις?? :P:lol: :LOL: :lol:

αυτο με τα ματια πισω το ειπα και γω την ωρα που μας διορθωνε ξεχωριστα τον καθενα χωρις να μας κοιταει (η τουλαχιστον μας κοιταγε την ωρα που εχεις κοιταγαμε κατω και ψαχναμε απο που να στριψουμε :P

ενα μαθημα πηρα και γω πρωτη φορα στην χιονοδρομικη μου ζωη και αν ξαναπαρω θα ειναι μονο με αυτον τον απιστευτο ανθρωπο

φοβερος σκιερ ανωτατου επιπεδου,φοβερη μεταδοτικοτητα η οποια συνδυαζεται με πολυ παθος και ορεξη να σε μαθει να κανεις σκι

ειναι ευκαιρια για οποιον παει εκει να κανει μαθημα σκι με κορυφαιο δασκαλο γαλλικης σχολης ο οποιος σου μιλαει ελληνικα και περα απο αυτο να σε οδηγησει στην la grave σε απιστευτες διαδρομες και οπου εχει καλο χιονι..

δυστυχως λογο πραγματικα παγωμενου χιονιου χασαμε αυτη την ευκαιρια (ελπιζουμε να μην την χασουμε του χρονου)ειχε να χιονισει πανω απο μηνα στην μεκκα του freeride και απο τα 2000 μετρα περιπου και κατω ηταν πραγματικα παγος και ειπαμε να αποφυγουμε τις περιπετειες :fool::unsure::( next time...

Μακη η luc alfand (καλα το εγραψα?) οπως ειπες ηταν με χιονι καπως μαλακο ε?ζηλευω.. :D

DALTONS POW ROBBERY.....

Την τελευταια μερα (Παρασκευη) δεν βρισκαμε ωρα, οποτε εκοψε ενα 4ωρο μαθημα στα δυο και μας εχωσε αναμεσα. Μου ειπε την ιστορια του. Ειναι ενα παληκαρι 40κατι απο Αθηνα. Ξεκινησε πριν 5 χρονια οπως εμεις (ξεχνα τα ολα και απο την αρχη).

Ενθουσιαστηκε τοσο, που κανει 2 εκδρομες το χρονο Serre Chevalier, κλεινει παντα μαθημα με το Στερκο καθε μερα. Τον εχει μαθει ορειβατικο, λουκια και του χιονοδρομικου πουλιου το γαλα! :lol: :LOL: :lol: Την Τριτη, μετα που φυγαμε, θα πηγαιναν ολη τη μερα La Grave.

Τον ρωτησα αν ειχε κανει ποτε μαθημα σε μεγαλυτερο απο μενα... Το σκεφτηκε και μου ειπε οτι ειχε μια Γαλλιδα η οποια ξεκινησε και εμαθε σκι στα 81 της! :unsure: Τωρα, μου λεει, ειναι 87 και σταματησε το σκι...

Εχω δηλαδη αλλα 30 χρονια μπροστα μου!happy2.gif

αυτο το παληκαρι 40+ που λες ποιος ειναι;

με μπερδεψες...

Snow is on my D.N.A.

Μακη η luc alfand (καλα το εγραψα?) οπως ειπες ηταν με χιονι καπως μαλακο ε?ζηλευω.. :unsure:

Λάθος φίλε μου, Allou fun park την λένε.

Εμείς έτσι την λέγαμε, ξέχασες?

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

:unsure::lol: :LOL:

To είχα ξεχασει αυτο!

...αυτον τον απιστευτο ανθρωπο

φοβερος σκιερ ανωτατου επιπεδου,φοβερη μεταδοτικοτητα η οποια συνδυαζεται με πολυ παθος και ορεξη να σε μαθει να κανεις σκι

ειναι ευκαιρια για οποιον παει εκει να κανει μαθημα σκι με κορυφαιο δασκαλο γαλλικης σχολης ο οποιος σου μιλαει ελληνικα και περα απο αυτο να σε οδηγησει στην la grave σε απιστευτες διαδρομες και οπου εχει καλο χιονι.....

Τα εγραψες καλυτερα απο μενα! Σε μια παραγραφο, αυτος ειναι ο Γιωργος σαν δασκαλος, αλλα ειναι και ενας εντυπωσιακα εξαιρετικος ανθρωπος! Χαιρομαι που τον γνωρισα!

...

Μακη η luc alfand (καλα το εγραψα?) οπως ειπες ηταν με χιονι καπως μαλακο ε?ζηλευω.. :fool:

Κοντα επεσες!... Luc Alphand!!!... :unsure::lol: :LOL:

αυτο το παληκαρι 40+ που λες ποιος ειναι;

με μπερδεψες...

Στελιος Π. λεγεται, απο Αθηνα. Καμμια σχεση με την Γαλλιδα που στα 81 αρχισε σκι...

Ο Στελιος ηρθε για μια κολοβη βδομαδα να κανει σκι με οδηγο τον Γιωργο (οδηγος βουνου/εκπαιδευτης). Ετσι θελω να γινω και γω οταν μεγαλωσω... :lol::hehe::HeHe:

@SPR: Το χρησιμοποιει ο κυριος Bonnabel οταν εχει κλεισει ο δρομος και απο τις δυο μεριες απο χιονοστιβαδες. Για να παει να παρει τους φιλοξενουμενους του απο την αλλη μερια... της χιονοστιβαδας. :huh:

zupeeerrr..μου λυθηκε η απορία πως δουλευει ο ξενωνας εκει πανω!!!!

χαχαχα οντως το ειχα ξεχασει :D

ξυρισμενο νταμαρι με δυνατη κλιση σε ορισμενα σημεια οπου δεν μπορεις να δεις την συνεχεια..

η χαρα του χιονοδρομου τρελο πανηγυρι :huh::lol: :LOL: :)

Κοντα επεσες!... Luc Alphand!!!
παλι καλα :D

DALTONS POW ROBBERY.....

χαχαχα οντως το ειχα ξεχασει :D

ξυρισμενο νταμαρι με δυνατη κλιση σε ορισμενα σημεια οπου δεν μπορεις να δεις την συνεχεια..

η χαρα του χιονοδρομου τρελο πανηγυρι :huh::lol: :LOL: :)

Γιαυτό τη λέγαμε Allou fun Park!!

Ήταν το δώρο που μου έκανα στα γενέθλιά μου τελευταία μέρα! Αργά αργά αλλά σταθερά!

Ψαρωτική με όλη τη σημασία της λέξης, ήταν και παγωμένη, μπλε πάγος σε μερικά σημεία που ξέσουρε το τεχνητό που έριχναν σε βουναλάκια από το βράδυ και με μεγάλη κλίση στο μεγαλύτερο μήκος της και πολύ μακριά!!!

Το μόνο που την έσωζε είναι ότι είχε πλάτος και είχες χώρος να κάνεις το ντεραπάζ σου με την ησυχία σου!! Ειχε και δίχτυα στο πλάι οπότε, ψυχολογικά ένιωθες ασφαλής ότι το πολύ πολύ να σε ψαρέψουν!!! :D

Είχε πλάκα στο ότι έβλεπες και καλούς σκιέρ να την ξεκινάνε αέρα και να τρώνε κάτι τούμπες απίστευτες παρακάτω λόγω του πάγου!

Άντε και του χρόνου!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Γιωργος Στερκος

μεγας δασκαλος-οδηγος σκι και πρεσβυς των ελληνων :mellow:

DALTONS POW ROBBERY.....

Και το κουλότερο των κουλών; Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είμασταν στην LaGrave, η οποία όμως ήταν απλά ένας λόφος στην μέση μια όμορφης πόλης. Τον ανέβηκα ορειβατώντας και κατέβηκα σφαίρα με πολύ κοφτές στροφές. Το χιόνι ήταν ανοιξιάτικο... ονειρικό. :P Στην βάση του βουνού, με περίμενε ο Γιώργος που μου είπε γελώντας "είδες που φοβόσουν; Εύκολο δεν ήταν;"

Ραντεβού με την ψυχολόγο του Συλλόγου επειγόντως για ανάλυση! :P

Make Parnassos Great Again!

Και το κουλότερο των κουλών; Το βράδυ είδα στον ύπνο μου ότι είμασταν στην LaGrave, η οποία όμως ήταν απλά ένας λόφος στην μέση μια όμορφης πόλης. Τον ανέβηκα ορειβατώντας και κατέβηκα σφαίρα με πολύ κοφτές στροφές. Το χιόνι ήταν ανοιξιάτικο... ονειρικό. :P Στην βάση του βουνού, με περίμενε ο Γιώργος που μου είπε γελώντας "είδες που φοβόσουν; Εύκολο δεν ήταν;"

Ραντεβού με την ψυχολόγο του Συλλόγου επειγόντως για ανάλυση! :P

.....η συνεχεια στο Gmail Χρηστο.... :P

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Από την περσινή σεζόν. Έχει και μια μέρα στην Montgenevre, η οποία ήταν επίσης υπέροχη και μας χάρισε το καλύτερο χιόνι της εβδομάδας:

YouTube Video ->

Προτείνω 720p, γιατί το youtube κάνει παραμόρφωση στον ήχο στα 480p

Make Parnassos Great Again!

απιστευτα μερη !! φοβερο βουνο!

οι εκδρομεις του συλλογου θα το καταλαβουν οταν βρεθουν εκει!

λιγες εμειναν .....

DALTONS POW ROBBERY.....

απιστευτα μερη !! φοβερο βουνο!

οι εκδρομεις του συλλογου θα το καταλαβουν οταν βρεθουν εκει!

λιγες εμειναν .....

75.....

My Mind Is Drifting...

Live to Ride

Ο Στέρκος δεν είναι ποτέ αρκετός. Η Cucumelle δεν είναι ποτέ αρκετή. Ερχόμαστε!!!

• Like 2

My Mind Is Drifting...

Live to Ride