Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nickel

Ρινικό Διάφραγμα

Recommended Posts

να αλλαξεις ομαδα συστηνουν οι 40 μεγαλοι ιατρικοι συλλογοι

rafting.png mountain-podilato.png anarrixisi.png pezoporia.png gpx-kml-downloads.png

Ευχαριστώ για το άρθρο. Πλέον ψιλό καθάρισε το μυαλό μου απο τις πολλές σκέψεις. Τη Τετάρτη μπαίνω μέσα για χειρουργείο. Ελπίζω ο ιατρός να κάνει καλή δουλειά, γιατί προσωπικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους οι γιατροί. Εύχομαι μετά απο 4 χρόνια περίπου να αναπνέεις ελεύθερα! ;)

Περιμενουμε να μας γραψεις την συνεχεια...μερικοι χρειαζονται και αλλο κουραγιο!

ΤΕΛΟΣ δεν περιγραφω αλλο...

Μικελο, πέρασα μια από τα ίδια - οι μισοί μου έλεγαν το ένα οι άλλοι μισοί το άλλο. Πρέπει να είχα κλειστό το ένα μου ρουθούνι από το λύκειο (41 είμαι τώρα) Τελικά κατέληξα να κάνω ομοιοπαθητική πριν από 4 χρόνια και σήμερα να αναπνέω κανονικότατα. Το μόνο κουσούρι είναι η κατά καιρούς οπισθορινική καταρροή για την οποία παίρνω ένα χαπάκι που λέγεται rupafin για 2-3 μέρες. Λεπτομέρειες σε pm.

C.

δεν εκανες επεμβαση;

Snow is on my D.N.A.

Βασικά, υπάρχουν τρεις πολύ σοβαροί λόγοι, για τους οποίους πρέπει να αναπνέουμε σωστά.

1. Με τη σωστή αναπνοή επιτυγχάνουμε πληρότητα. ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ σημαίνει πλήρης πρόσληψη και χρησιμοποίηση του οξυγόνου σύμφωνα με τις ικανότητές μας.

2. Με τη σωστή αναπνοή επιτυγχάνουμε ΧΑΛΑΡΩΣΗ και ΗΡΕΜΙΑ του ΝΟΥ και του ΝΕΥΡΙΚ0Υ ΣΥΣΤΗΜΑΤ0Σ.

Επιτυγχάνουμε μεγαλύτερες δυνατότητες ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ και ΔΗΜΙ0ΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3. Με τη σωστή αναπνοή επιτυγχάνουμε την ΑΥΞΗΣΗ και τον ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΡΟΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Λίγο πολύ τα έχετε ακούσει αυτά, όπως τα είχα ακούσει και εγώ αλλά δεν έπαιρνα απόφαση να κάνω τελικά επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα.

Ο Λόγος ένας και μοναδικός, γύρω από αυτήν την επέμβαση έχει δημιουργηθεί ένας απίστευτος ΜΥΘΟΣ τρομερού πόνου και τρομερής ταλαιπωρίας που έχει ο ασθενής που αποτρέπει ανθρώπους που πραγματικά ζούν ένα μικρό γολγοθά.

Η δική μου ιστορία είναι απλή και σύντομη.

Ενώ έχω μια πανέμορφη μυτούλα (οχι γαλλικιά ευτυχώς) δυστυχώς το δεξί ρουθούνι ΉΤΑΝ σχεδόν σφραγισμένο.

Το να εκπνεύσω απο αυτό το ρουθούνι γινόταν με δυσκολία αλλά το να εισπνεύσω μόνο με θαύμα.

Με διάφορες πιέσεις (γιατί είπαμε ο Μύθος τους τρομάζει όλους) δέχτηκα να τη κάνω.

Καθημερινή απόγευμα πήγα σε εναν (δοξα τω θεω) εξαίρετο γιατρό.

Έκλεισα ραντεβού για την επόμενη Πέμπτη που θα επέστρεφε απο το εξωτερικό να κάνουμε την επέμβαση,

εν τω μεταξυ πετάχτηκα στην Ευρωκλινική να κανω τις προεγχειριτικές εξετάσεις.

Αίματος,Ακτινογραφία Θώρακος και καρδιογράφημα.

Πέμπτη 7.30 πρωί έφτασα στην Ευρωκλινική χωρίς να έχω πιεί ούτε νερό.

(το βράδυ βέβαια αντίθετα με της οδηγίες του γιατρού είχα χτυπήσει ένα σαντουιτσάκι μετά από κανα 2 vodkitses κατα τις 01.00)

Έκανα τη διαδικασία εισαγωγής στο Νοσοκομείο και μετά απο κανα μισάωρο

Μπήκα στο Θάλαμο ανάνηψης, φορεσα το μπλέ κουστουμάκι αυτό που δένει στη πλάτη το sexy ,το σκουφάκι μου, τις σακουλίτσες στα πόδια και περίμενα στη σειρά μου.

Η αναμονή ήταν αδιάφορη, νύσταζα ,εκανε λίγο ζέστη, δίψαγα (είπαμε ούτε νερό) ευτυχώς είχα καλή παρέα και πέρασε γελώντας η ώρα.

Το χειρουργείο λιτό με ενα κρεβάτι που βάζεις στοίχημα ότι θα πέσεις...

eksoplismos1.gif

Το προσωπικό ευγενικό και φιλικό, την ώρα που με έδεναν επάνω στο κρεβάτι και με συνέδεαν σε διάφορα μηχανάκια με διαβεβαίωναν οτι ο αναισθησιολόγος δεν είχε "στείλει" κανέναν μέχρι στιγμής.

Και κάπου εκεί έσβησαν όλα, ούτε κατάλαβα να πέφτω στη νάρκωση ούτε που ξύπνησα.

post-592-1162244797_thumb.jpg

Είδα το πρόσωπο μια ξανθιάς κοπέλας (φτου με χάσανε σκεφτηκα) να με ρωτάει πως νιώθω και εγώ νόμιζα οτι δεν είχαν ξεκινήσει καν.

Τα φάρμακα για τις αναισθησίες έχουν προχωρήσει πάρα πολύ, προσωπικά δεν είχα ίχνος από πονοκέφαλο ενω δεν ζαλιζόμουν καθόλου μετά.

Το χειρουργείο φαίνεται να κράτησε κάτω από 30 λεπτά και μετεγχειριτικά δεν ένιωθα καθόλου πόνο.

Το μόνο πράγμα που μαρτυρούσε ότι είχαν ασχοληθεί με το διάφραγμά μου ήταν τα δύο ρινικά ταμπόν από ειδικό ατοξικό διογκούμενο υλικό που είχα στη μύτη μου και απο το οτι... ανάσαινα απο τη μύτη μεσω απο τα ειδικά σωληνάκια που έχουν τα ταμπόν!

Όταν τελείωσε ο ορός που μου είχαν βάλει κατέβηκα για καφέ,τσιγάρο και να παραγγείλω να φαω...

post-592-1162244828_thumb.jpg

Αφού πέρασα μια βαρετή μέρα στο νοσοκομείο μεταξύ καφετέριας τσιγάρου τηλεόρασης αλλά με καλή διάθεση,ξημέρωσε η Παρασκευή...

Τα συμπτώματα ίδια, καθόλου πόνος και είχε σταματήσει και να στάζει και το παροδικο αιματάκι η μύτη.

Μέχρι να ετοιμαστώ να πάω για το πρωινό μου καφέ κατα τις 8.30, με πρόλαβε ο βοηθός του γιατρού "ντύσου παιρνεις εξητήριο" δεν ήθελα και τίποτα άλλο κατέβηκα καρβάρωντας μέχρι τη reception, σε μισή ωρίτσα είχα περάσει και απο το γραφείο του Γιατρού για να ξέρω που θα πήγαινα την αλλη ημέρα για να βγάλω τα ταμπόν και δρόμο για το σπίτι.

Η μέρα πέρασε σαφώς καλύτερα στο χώρο μου αλλά το ταμπόν το ένιωθα ότι είχε "γεμίσει" και να μου πιέζει τη πανέμορφη μυτούλα μου, η ενόχληση βέβαια ήταν ουσιαστικά ασήμαντη αλλά λέμε τώρα έπρεπε να το παίζω και κάπως για να με φροντίζουν.

Σαββάτο πρωί ελέω 28ης Οκτωμβριου άδεια η Κηφισιας έφτασα σε χρόνο ρεκόρ στην Ευρωκλινική

Σφαίρα στο γραφείο του γιατρού, είχε έρθει η μεγάλη ώρα...

post-592-1162244840_thumb.jpg

Ο ΜΥΘΟΣ ,

Ο πόνος που νιώθεις όταν βγαίνει το ταμπόν!

Ο γιατρός με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει καμία σχέση με το τη γινόταν στο παρελθόν μιας και όντος η γάζα που τοποθετούσαν τότε στη θέση του ταμπόν (μερικές δεκάδες εκατοστά) ήθελε χρόνο για να βγεί (μέχρι και 1 λεπτό συνεχόμενου τραβήγματος=πόνος) και πραγματικά δε συγκρινοταν και ο πόνος σαν ένταση.

Το ρινικό ταμπόν εχει μερικά εκατοστά μήκος ,ομοιόρφο σχήμα ενώ το σύγχρονο υλικό του δε το αφήνει να κολλήσει στο εσωτερικό της μύτης.

Έτσι ενώ περίμενα ενα γρηγορο τραβηγμα και ενα οξυ πόνο τελικά η κίνηση ηταν πολύ πιο ομαλή και αντι για πόνο είχα την αίσθηση μιας δύσκολα να διατυπωθεί δυσφορίας όπου όμως απείχε από το να το ονομάσεις πόνος.

Όταν βγήκαν τελικά αυτό που ένιωσα ήταν εξωπραγματικό, στη κυριολεξία δηλητηριάστικα από τον αέρα.

Στα όρια υπεροξυγόνωσης σε συνδυασμο με το αγχος (είπαμε ήταν Μυθος) δεν ήθελα και πολύ, πτώση των παλμών και το σύμπτωμα του στομαχικού ίλιγγου έκανε την εμφανισή του. Μέχρι εκεί όμως ,ανέκτησα ταχύτατα βγήκα στο μπαλκόνι και πήρα τη πρώτη μου βαθειά ανάσα...

Πέντε μέρες μετά έχω επιστρέψει κανονικά στην εργασία μου και στη φυσιολογικη ζωη

Πραγματικα ανεβηκε η ποιότητα ζωής μου!

Μετάνιωσα που πέρασα 15 χρόνια σαν αθλητής με αυτό το ελάττωμα που μου κρατουσε τη φυσικη μου κατασταση σε χαμηλά επίπεδα παρόλο τη σκληρή προπόνηση που έκανα.

Μετάνιωσα που όταν ετρωγα έπρεπε να ανοίγω και το στόμα για να παίρνω ανάσες

Μετανιωσα που κάθε πρωί το στόμα μου ήταν σα τσαρούχι μιας και ξεραινόταν που ήταν ανοιχτο (προκαλουσε ενιοτε και ροχαλητο)

Μετάνιωσα που σε οτιδήποτε αθλημα/χομπυ λαχάνιαζα ευκολότερα απο τους αλλους γιατί έπρεπε να εισπνέω και να εκπνέω από το στόμα με απότελεσμα κακη οξυγόνωση κακή απόδοση των μυών κλπ...

Δε μετάνιωνω για τη μικρή πραγματικά ταλαιπωρία 3 ημερών αφού είναι σίγουρο οτι θα νιώθω πολύ καλύτερα/άνετα κανοντας σκι στο βουνό πλέον όσο και στις καταδύσεις το καλοκαίρι.

Ευχαριστώ πολύ το γιατρό Νικόλαο Μαραγκό και την Ιατρική του ομάδα

http://orlcenter.gr/main.htm

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΝΕΤΕ! ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Καλησπερα σε ολους.

δεν εχω σχεση με το αθλημα αλλα ηθελα να γραψω σχετικα με το διαφραγμα.

Μωλις σημερα 10/10/2010 βγηκα απο το Ιπποκρατειο εχοντας κανει ρινικο διαφραγμα. Οντος το θεμα πονος δεν υπαρχει. Πονο μπορεις να πεις μονο οταν σου βγαζουν τα ταμπον. Ψιλοπονας μονο και μονο για τι ειναι ενα ελαστικο ταμπον, γυρο στα 10 εκατοστα, στριμογμενο μεσα σε καθε ρουθουνι και μεχρι να βγει ολο αυτο λογικο ειναι.

Μετα εισια μια χαρα. Εχεις μια ζαλη μονο απο το πολυ οξυγωνο που περνεις απο την μυτη.

Οποιος εχει αμφιβολια για την επεμβαση του προτεινω να την κανει οσο πιο γρυγορα μπορει. Εγω καθυστερισα πολλα χρονια αλλα τωρα βρηκα την υγεια μου.

Ευχαριστω τον γιατρο μου καθηγητη κ. Ι.Ξενελη μου μου εδωσε την χαρα να αναπνεω ελευθερα και παλι.

με βαλατε σε σκεψεις...μαλλον πρεπι να επισκεφτω ΩΡΛ

ή να σταματησω να μπαινω στο φορουμ

Snow is on my D.N.A.

Παιδιά κι εγώ σκέφτομαι να κάνω την επέμβαση κάποτε.... είμαι 18 χρονών και πρίν 2-3 χρόνια μετά από ένα βούλωμα στη μύτη κατάλαβα ότι δέν είχε ξεβουλώσει εντελώς..... ώσπου πήγα σε ένα γιατρό και μου είπε ότι έχω στραβό διάφραγμα ... δέν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα όμως επειδή παίζω ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνική ομάδα και η ανάγκες για γρήγορη εισπνοή-εκπνοή είναι μεγάλες και έτσι αναπνέω αρκετά με το στόμα και δεν φτάνω στη μέγιστη απόδοσή μου... τί λέτε ?? Αξίζει να κάνω την επέμβαση ????

Αξιζει και με το παραπανω.Εγω θα σου συνιστουσα να κανεις το ιδιο με αυτο που εκανα και εγω μαλιστα.Μιας και εισαι 18 χρονων θα σου ελεγα να την κανεις οταν θα πας να κανεις την στρατιωτικη σου θητεια.20 μερες αδεια δε θα σου πεσουν καθολου ασχημα και συν της αλλης θα σου ερθει και δωρεαν για να μη πω οτι οι στρατιωτικοι γιατροι ισως ειναι και καλυτεροι.εγω την εχω κανει εδω και 12 χρονια και ευτυχως δεν εχω κανενα προβλημα σαν αυτα που ανεφεραν τα προιγουμενα παιδια............

2013_Elan_Amphibio_Waveflex_14_Fusion.jpg

για τους στρ. γιατρους συμφωνω...υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα σπανια

Snow is on my D.N.A.

Ολοι οι στραβωμυτηδες εδω μαζευτικαν ? :)

και γω εχω προβλημα , θυμαμαι που μου ειχε πει ο γιατρος οταν ημουν μικρος οτι θα χρειαστω επεμβαση αλλα δεν ξαναπηγα ποτε

φετος τον χειμωνα λεω να την κανω ... ( αν και φοβαμαι )

Ευχαριστω οσους μοιραζονται τις εμπειριες τους

* 23tf2mr.gif** I whidud.gif Snow **jv5ehi.gif*

Ολοι οι στραβωμυτηδες εδω μαζευτικαν ? :P

και γω εχω προβλημα , θυμαμαι που μου ειχε πει ο γιατρος οταν ημουν μικρος οτι θα χρειαστω επεμβαση αλλα δεν ξαναπηγα ποτε

φετος τον χειμωνα λεω να την κανω ... ( αν και φοβαμαι )

Ευχαριστω οσους μοιραζονται τις εμπειριες τους

Μην φοβάσαι The John.

Αρκεί να έχεις πάει σε καλό γιατρό.

Με το καλό λοιπόν.

Φιλικά

Νανα

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Ευχαριστω Νανα 9vkysx.gif

Ακομη δεν εχω επισκευθει καποιον ουτε και ξερω που να παω ( Θεσ/νικη)

αν εχει καποιος καποια προταση ας στελει ενα ΠΜ

Edited by The John

* 23tf2mr.gif** I whidud.gif Snow **jv5ehi.gif*

Περιμενουμε να μας γραψεις την συνεχεια...μερικοι χρειαζονται και αλλο κουραγιο!

Το κουραγιο και ο χρονος βρεθηκε και αυριο 09¨00 μπαινω για την επεμβαση..

αντε ρε αρσενικο και γρηγορα περαστικα

DALTONS POW ROBBERY.....

Να πάνε όλα καλά τρελό αγόρι.

Όλα τα βουνά είναι καλά. Όλοι οι skier είναι καλοί. Μόνο μερικοί άτυχοι στη ζωή άνθρωποι υπάρχουν.

Καλη επιτυχια Τιμο!

μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους

Περαστικά γρήγορα & ανώδυνα!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Το κουραγιο και ο χρονος βρεθηκε και αυριο 09¨00 μπαινω για την επεμβαση..

Ωραίος !!! Θα γλιτώνεις μετά την επέμβαση και ένα ποσοστό 25% κρεβατομουρμούρας, λόγο ροχαλητού ! :whistling::angry:

meleski.gifΌτι δεν μας σκοτώνει… μας κάνει πιο δυνατούς !!!

m9xe5oa0.jpg vs atomicsl9nk1.jpg

για την κορουλα του το κανει μαλλον..η Πενυ θα εχει συνηθίσει, φοβάται μην τρομάξει η μπεμπα

καλη επυτυχια Τιμο!!!

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

.....περαστικα και με υποθετο αν δεν περναει ο πονος, νεαρουλη..... :whistling:

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

....09¨30 ημερα Πεμπτη φτανω στο Metropolitan.Αναμονη μεχρι τις 11¨30 οπου κανω εισαγωγη στο χειρουργειο και το μονο που πουνιωθω ειναι διψα(αρκετες ωρες χωρις νερο και οι θερμοκρασιες υψηλες)

Το ιδιο στενο κρεβατι στο χειρουργειο που νομιζες οτι θα γλιστρισεις(οπως περιγραφει ο Πανος πριν 5 χρονια) η ιδια διαδικασια ποτε κοιμηθηκα ποτε ξυπνησα στον θαλαμα ουτε το καταλαβα,πονος ανυπαρκτος και η συνεχεια στο δωματιο μου.

Με επισκεπτεται ο γιατρος στο δωματιο μου και με ρωταει αν ειμαι καλα και αν ειχα σπασει την μυτη μου ποτε...εκπληκτος του απαντω οτι ειμαι μια χαρα αλλα οτι δεν εχω σπασει ποτε την μυτη μου...γελαει και μου απανταει οτι μαλλον καποια στιγμη στην παιδικη μου ηλικια ειχε σπασει σε τρια σημεια στο εμπρος μερος και οτι ηταν στραβια και οτι μου εκανε μια μικροδιορθωση με λιγα ραμματα(γι αυτο στις Γαλλιδες δεν ειχα περαση :P ).Ο υπνος μου το βραδυ με προσοχη γιατι ειμαι με τα σωληνακια ακομη και με τα γαζες στην μυτη εχω μηδενικη αναπνοη(δεν ειχα σωληνακια αναμεσα στις γαζες σαν του Πανου).

Ξημερωνει Παρασκευη και σε λιγο βρισκομαι μπροστα στον γιατρο να μου βγαλει τις γαζες.....ετοιμαζομαι ψυχολογικα σφιγγομαι αλλα πονο δεν νιωθω καθολου..το μονο που νιωθω ειναι κατι γλοιωδες να βγαινει απο την μυτη μου και μονο αυτο!Πρωτη μου ΑΝΑΠΝΟΗ και νιωθω οτι "ΓΕΜΙΖΩ".Ακολουθει καθαρισμος που νιωθεις μια δυσφορια,πονο δεν θα τον ελεγα...και αυτο ηταν!

Σε 2 ωρες εχω παρει πρωινο και εχω φυγει απο το νοσοκομειο με εντολες να μην αθλουμαι για ενα μηνα,να μην εργαστω(οδηγω),να μην σκυβω,να μην σηκωνω βαρη για 3 μερες,να παρω αντιβιωση για 1 εβδομαδα και φυσικο ορο για να ξεβουλωνει η μυτη μου.Θα πρεπει να τον επισκεπτομαι 1 φορα την εβδομαδα (για 4 weeks) για καθαρισμο και θα εκτιμησω το αποτελεσμα της επεμβασης μετα τη 4η εβδομαδα που θα εχει καθαρισει τελειως η μυτη απο τις πληγες και τους νεκρους ιστους...

Μετα απο ενα μηνα εχω τελιωσει τους καθαρισμους και ειναι κοντα η μυτη μου να ξεβουλωσει τελειως! Η αναπνοη μου δεν εχει καμια σχεσει με το παρελθον και μενει να την τεσταρω κατω απο αθλητικη πιεση(σημερα ξεκιναω παλι τα μαθηματα τεννις).

Ξεχασα να αναφερω οτι η μυτη μου εκανε μια αιμοραγεια την τριτη μερα επειδη πηγα για δουλεια η θερμοκρασια ηταν υψηλη και το aircontition που δουλευε υπερωριες μου στεγνωσε την μυτη αλλα την σταματησαμε σχετικα ευκολα.Καλο ειναι να αποφυγετε καλοκαιρινους μηνες αυτου του ειδους την επεμβαση!

Εν κατακλειδι ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ και μην φοβαστε το παραμικρο.

Guest afrodite
....09¨30 ημερα Πεμπτη φτανω στο Metropolitan.Αναμονη μεχρι τις 11¨30 οπου κανω εισαγωγη στο χειρουργειο και το μονο που πουνιωθω ειναι διψα(αρκετες ωρες χωρις νερο και οι θερμοκρασιες υψηλες)

Το ιδιο στενο κρεβατι στο χειρουργειο που νομιζες οτι θα γλιστρισεις(οπως περιγραφει ο Πανος πριν 5 χρονια) η ιδια διαδικασια ποτε κοιμηθηκα ποτε ξυπνησα στον θαλαμα ουτε το καταλαβα,πονος ανυπαρκτος και η συνεχεια στο δωματιο μου.

Με επισκεπτεται ο γιατρος στο δωματιο μου και με ρωταει αν ειμαι καλα και αν ειχα σπασει την μυτη μου ποτε...εκπληκτος του απαντω οτι ειμαι μια χαρα αλλα οτι δεν εχω σπασει ποτε την μυτη μου...γελαει και μου απανταει οτι μαλλον καποια στιγμη στην παιδικη μου ηλικια ειχε σπασει σε τρια σημεια στο εμπρος μερος και οτι ηταν στραβια και οτι μου εκανε μια μικροδιορθωση με λιγα ραμματα(γι αυτο στις Γαλλιδες δεν ειχα περαση :o ).Ο υπνος μου το βραδυ με προσοχη γιατι ειμαι με τα σωληνακια ακομη και με τα γαζες στην μυτη εχω μηδενικη αναπνοη(δεν ειχα σωληνακια αναμεσα στις γαζες σαν του Πανου).

Ξημερωνει Παρασκευη και σε λιγο βρισκομαι μπροστα στον γιατρο να μου βγαλει τις γαζες.....ετοιμαζομαι ψυχολογικα σφιγγομαι αλλα πονο δεν νιωθω καθολου..το μονο που νιωθω ειναι κατι γλοιωδες να βγαινει απο την μυτη μου και μονο αυτο!Πρωτη μου ΑΝΑΠΝΟΗ και νιωθω οτι "ΓΕΜΙΖΩ".Ακολουθει καθαρισμος που νιωθεις μια δυσφορια,πονο δεν θα τον ελεγα...και αυτο ηταν!

Σε 2 ωρες εχω παρει πρωινο και εχω φυγει απο το νοσοκομειο με εντολες να μην αθλουμαι για ενα μηνα,να μην εργαστω(οδηγω),να μην σκυβω,να μην σηκωνω βαρη για 3 μερες,να παρω αντιβιωση για 1 εβδομαδα και φυσικο ορο για να ξεβουλωνει η μυτη μου.Θα πρεπει να τον επισκεπτομαι 1 φορα την εβδομαδα (για 4 weeks) για καθαρισμο και θα εκτιμησω το αποτελεσμα της επεμβασης μετα τη 4η εβδομαδα που θα εχει καθαρισει τελειως η μυτη απο τις πληγες και τους νεκρους ιστους...

Μετα απο ενα μηνα εχω τελιωσει τους καθαρισμους και ειναι κοντα η μυτη μου να ξεβουλωσει τελειως! Η αναπνοη μου δεν εχει καμια σχεσει με το παρελθον και μενει να την τεσταρω κατω απο αθλητικη πιεση(σημερα ξεκιναω παλι τα μαθηματα τεννις).

Ξεχασα να αναφερω οτι η μυτη μου εκανε μια αιμοραγεια την τριτη μερα επειδη πηγα για δουλεια η θερμοκρασια ηταν υψηλη και το aircontition που δουλευε υπερωριες μου στεγνωσε την μυτη αλλα την σταματησαμε σχετικα ευκολα.Καλο ειναι να αποφυγετε καλοκαιρινους μηνες αυτου του ειδους την επεμβαση!

Εν κατακλειδι ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΤΑΙ και μην φοβαστε το παραμικρο.

Αστα αυτα...φθηνες δικιολογιες για να μας πεις πως την ηθελες γαλλική...σε ταμας;;; :P:o

Περαστικα και γρηγορα

Την εκανα με ιδιωτικη ασφαλεια...