spiros 0 Report post Posted December 5, 2006 Αν δεν έχετα λεφτά να αγοράσεται εξοπλισμό δε χρειάζεται να σπάτε κάγκελα,παράθυρα και να κλέβεται!!!Μα επιτέλους παιδία ΜΗΔΕΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 σανίδες 1 ζεύγος σκι και 2 ζεύγοι μπότες του snowboard.Θα τους πετύχω στον Παρνασσο που θα πάει! Αν καποιος ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για τον εξοπλισμό ας μου πει.Δίνω και αμοιβή! Σας ευχαριστώ πολύ,, Quote Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted December 5, 2006 Καλησπέρα spiros. Καταλαβαίνω οτι είσαι αρκετά αναστατωμένος. Αλλα αν θέλεις πες μας τί έχει συμβεί και γιατί ακριβώς έκανες ποστ στο forum μας? Για να βρείς τον εξοπλισμό σου να υποθέσω? Φιλικά, Οδυσσέας Quote Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 5, 2006 Αν δεν έχετα λεφτά να αγοράσεται εξοπλισμό δε χρειάζεται να σπάτε κάγκελα,παράθυρα και να κλέβεται!!!Μα επιτέλους παιδία ΜΗΔΕΝ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3 σανίδες 1 ζεύγος σκι και 2 ζεύγοι μπότες του snowboard.Θα τους πετύχω στον Παρνασσο που θα πάει! Αν καποιος ενδιαφέρεται να μάθει πληροφορίες για τον εξοπλισμό ας μου πει.Δίνω και αμοιβή! Σας ευχαριστώ πολύ,, Απ' αυτά που γράφεις, δε νομίζω οτι πολυκαταλαβαίνουμε το τί ακριβώς έγινε. Όσον αφορά το θέμα της....παιδείας, καλλίτερα άστο!!! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 5, 2006 Αν διαθέτεις φωτό από τον εξοπλισμό σου ανέβασε τα 1ον Θα προστατέψει τυχόν ενδιαφερόμενους να γίνουν κλεπταποδόχοι εν αγνοία τους 2ον Πολλά μάτια βλέπουν καλύτερα από δυο. Ποιος ξέρει όλο και κανένας από μας μπορεί να τα πετύχει. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
barcode 18 Report post Posted December 5, 2006 καποιος κυριολεκτικα στερημενος σκιερ/snowboarder-κλεφτης...θα εκανε κατι τετοιο... εκλεψαν και λεφτα μαζι? αν δεν εκλεψαν και λεφτα...τοτε οντως, αυτος που πηρε τα πεδιλα ειναι χιονοστερημενος... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 5, 2006 καποιος κυριολεκτικα στερημενος σκιερ...εκανε κατι τετοιο...εκλεψαν και λεφτα μαζι? αν δεν εκλεψαν και λεφτα...τοτε οντως, αυτος που πηρε τα πεδιλα ειναι χιονοστερημενος... Σκιερ; 3 σανιδια και 2 ζευγαρια μποτες snowboard εκλεψε...σκιερ; κανα πρεζονι μαλλον, αφου εκλεψε και ενα ζευγαρι σκι... Οντως παντως, αν μας δωσεις πληροφοριες και κανα κινητο, θα'χεις καμμια 30αρια ζευγαρια ματια να κοιτανε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted December 5, 2006 Συνηθως αυτα πανε για απ' ευθειας μεταπωληση,οποτε μπορει να βρειτε καποιον να το ''φοραει'',αλλα ο κακομοιρης θα το εχει αγορασει απο εναν αγνωστο Χ σα μεταχειρισμενο σε τιμη ευκαιριας και δε θα ξερει τιποτα... Προσωπικα ποτε δεν αφηνω το σανιδι μου στα holders του Σαλε,ακομα και αν δεν επιτρεπεται να το παιρνω μεσα.Αυτο επειδη οι κλοπες που εχουν γινει εκει ειναι παρα παρα πολλες...ειναι πανευκολο να σου ''φανε τον εξοπλισμο εκει καθως θα περασει και απαρατηρητος... Επισης καποιες περιοδους υπηρχαν ατομα που ανεβαιναν στο βουνο οργανωμενα με σκοπο να κλεψουν σανιδες η πεδιλα... Πολλοι υποστηριζαν μαλιστα οτι συνεργαζονταν και με μαγαζια η τοπικες σχολες... Quote Share this post Link to post Share on other sites
grousso 0 Report post Posted December 5, 2006 Σου τα κλέψανε απο το Χ/Κ ή από σπίτι? Γιατί αν ανοίγουν και σπίτια είναι οργανωμένοι και θα ακολουθήσουν και άλλα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted December 7, 2006 Ανεβασε φωτος απο τον εξοπλισμο. Μπορεις να τα βρεις απο τα site των εταιρειων. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 7, 2006 Τα πέδιλα έχουν ένα serial number.Καλό είναι να τον έχουμε όλοι γραμμένο σε ένα χαρτάκι,και μέσα στο πορτοφόλι.Άντε να αποδείξει κάποιος ότι τα πέδιλα που κουβαλάει κάποιος άλλος είναι δικά του και του τα έκλεψαν...Ενώ με τον αριθμό,δεν μπορεί να κάνει τίποτα... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted December 7, 2006 Σωστος ο sp.Πραγματι με το σεριαλ νουμερο δεν μπορει να σου πει κανενας τιποτα.Αν σας πει κατα τυχη το βρηκατε τον αριθμο,πεστε του παμε να παιξουμε κανα λοτο και αν δεν κερδισω σε ....! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted December 7, 2006 Προσωπικα ποτε δεν αφηνω το σανιδι μου στα holders του Σαλε,ακομα και αν δεν επιτρεπεται να το παιρνω μεσα Δεν είναι λύση αυτή, καθώς αυξάνεις τις πιθανότητες να χτυπήσει κάποιος μέσα στο σαλέ από τον εξοπλισμό σου και αυτό είναι σημαντικότερο να μην συμβεί, ακόμα και από το να σου κλέψουν τα σκι!!!! Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
fileasfog 0 Report post Posted December 7, 2006 Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε σε ολα τα χ.κ ενα σημειο που να κλειδωνανε τα πεδιλα,κατι σαν γκαρνταρομπα και να σου δινανε κλειδακι με νουμερο! Quote "Να ζεις την καθε στιγμη πριν γινει αναμνηση" Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 7, 2006 Το καλυτερο θα ηταν να υπηρχε σε ολα τα χ.κ ενα σημειο που να κλειδωνανε τα πεδιλα,κατι σαν γκαρνταρομπα και να σου δινανε κλειδακι με νουμερο! Μάλλον είναι πρακτικοί λόγοι που δεν μπορεί να γίνει..Θα έπρεπε να υπάρχει ένα σαλέ ακόμα ως αποθήκη!Πάντως οι...πεδιλοβαστοί (όπως οπλοβαστοί) θα έπρεπε να έχουν δυνατότητα να κλειδώσεις με λουκέτο τα πέδιλα και να μην μπορούν να τραβηχτούν.Επίσης να καθαρίζονται από το χιόνι..Πέρσι μια μέρα είχε τόσο χιόνι στις μπάρες που δεν μπορούσες να στηρίξεις τα πέδιλα... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted December 7, 2006 εγω νομιζω πως ενα κλειστο κυκλωμα τηλεορασης απο τα Χκα στους χωρους που φυλασσονται τα πεδιλα/σανιδια θα ελυνε το προβλημα. Quote IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 7, 2006 Δεν είναι λύση αυτή, καθώς αυξάνεις τις πιθανότητες να χτυπήσει κάποιος μέσα στο σαλέ από τον εξοπλισμό σου και αυτό είναι σημαντικότερο να μην συμβεί, ακόμα και από το να σου κλέψουν τα σκι!!!! Χ..στηκε αν του κλεψουν τα...σκι Σανιδα κανει ο Γιαννης... Στα σοβαρα τωρα, παιδια υπαρχουν κλειδαριες στο εμποριο με 15Ε. Τετοιο εχω εγω. Τις περνας μεσα απο τις δεστρες και ασφαλιζεις τα σκι μεταξυ τους, ει δυνατον σε ενα σταθερο σημειο. Επισης γραφεις με μαρκαδορο το ονομα σου, πιθανον να μην εχει μουτρα να περπαταει ο κλεφτης με τα σκι σου για να την κανει και να τον δουν γνωστοι σου...Θα παει να κλεψει τα διπλα... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted December 8, 2006 Το πρόβλημα,Μάκη,είναι ότι σε μερικά σημεία του..."πεδιλοβαστού" δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέτοια κλειδαριά διότι δεν έχει κάθετο σίδερο.Πρακτικός λόγος και μόνο.Εγώ έχω πάρει μια safeman σαν αυτή που έδινε το lidl κάποια στιγμή,αλλά μόνο στις άκρες μπορείς να δέσεις τα πέδιλα.Αν βρεις χώρο... Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 8, 2006 Η λύση που εφαρμόζω είναι να μην σταματάω καθόλου το σκι (πολύ αποτελεσματική)... Η όταν σταματάω το κάνω στο βουνό και όχι στα "σαλέ"(σιγά τα σαλέ). Τσάι και καφές στο σακίδιο,ψωμί,τυρί,ελιές,καμιά πίτα της μαμάς (οι σημερινές γυναίκες δεν το ξέρουν αυτό το σπορ) και διάφορα γλυκίσματα και όλη η παρέα περνάει μια χαρά. Αν χρειαστεί λόγω καιρού η πολύ κρύου η στάση να γίνει μέσα, αφήνουμε τα σκι σε μέρος που να τα βλέπουμε έστω και μακρινό και εκ περιτροπής πάντα κάποιος έχει την ευθύνη να ρίχνει ματιές. Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 8, 2006 Η λύση που εφαρμόζω είναι να μην σταματάω καθόλου το σκι (πολύ αποτελεσματική)... Και γω αυτό έκανα πέρσι που ξεκίνησα να μαθαίνω. Το έβλεπα σαν προπόνηση και δε σταματούσα καθόλου, μόνο κάποιες "ανάσες" πάνω στο βουνό. Όσο για φαγητό....δίαιτα, για να χαθούν κάποια κιλά που θα έκαναν τα πεσίματα λιγότερο επώδυνα και το σήκωμα πιο εύκολο! Μόνο στο Bansko μια φορά πήγα μέσα στο challet, αλλά τα πέδιλα τα έβλεπα απ' το παράθυρο. Φέτος, δε ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσω! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
donmeli 14 Report post Posted December 8, 2006 Μια πολύ απλή και συνήθως αποτελεσματική λύση είναι να μην αφήνουμε το ζευγάρι τα πέδιλά μας μαζί. Αφήνουμε το ένα σε μία άκρη και το άλλο σε κάποια άλλη ( δεν ενδείκνυται για πάσχοντες από Alzheimer και γενικώς ξεχασιάρηδες). Κανένας δεν θα θελήσει να κλέψει ένα πέδιλο μόνο του. Quote Αλήθεια στο curling ντοπάρονται? Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 8, 2006 Μια πολύ απλή και συνήθως αποτελεσματική λύση είναι να μην αφήνουμε το ζευγάρι τα πέδιλά μας μαζί. Αφήνουμε το ένα σε μία άκρη και το άλλο σε κάποια άλλη ( δεν ενδείκνυται για πάσχοντες από Alzheimer και γενικώς ξεχασιάρηδες). Κανένας δεν θα θελήσει να κλέψει ένα πέδιλο μόνο του.Αυτή πραγματικά είναι μια πολύ έξυπνη λύση Βαγγέλη! Συγχαρηρήρια που τη σκέφτηκες! Μαζί με κάθε πέδιλο, θ' αφήνουμε και ένα μπατόν, μια μπότα, ένα γάντι... Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted December 8, 2006 Αν δειτε ενα ζευγαρι RX8 μισο μετρο ψηλοτερα παρκαρισμενα απο τα αλλα, ειναι τα δικα μου. Τα ουμπωνω μαζι με τα φρενα και στους περισσοτερους πεδιλοβλασους μπορω να τα ακουμπησω στα μικρα χωριστικα και να δεσω την κλειδαρια στο οριζοντιο μελος του πεδιλοβλαστου . Μ'αρεσει η μεθοδος του Λουη, αλλα ποναει... . καναδυο φορες εχω κανει φιογκο τα πεδιλα μου, της γυναικας μου και του γυιου μου και εχουμε αφησει την ...αρμαθα στο χιονι. Θα πρεπει να'χει πολυ κουραγιο ο μαγκας να κουβαλαει τρια ζευγαρια πεδιλα... Φιλικα Μακης Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted December 8, 2006 Τσάι και καφές στο σακίδιο,ψωμί,τυρί,ελιές,καμιά πίτα της μαμάς (οι σημερινές γυναίκες δεν το ξέρουν αυτό το σπορ) και διάφορα γλυκίσματα και όλη η παρέα περνάει μια χαρά. Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος, ΑΛΛΑ τί μας λες καλέ που δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε..... Να σου ανοίξω εγώ φύλλο για πίττα με τα χεράκια μου να δεις.....Απλά, πολλές φορές δεν έχουμε αρκετά καλό λόγο για να μπούμε στη διαδικασία... Τελικά ο Σπύρος που άνοιξε το τόπικ δεν μας είπε πώς συνέβη το γεγονός και όλοι γράφουμε πώς να προστατεύουμε τα πέδιλά μας στα σαλέ..... Πάνω σε αυτό, να πώ ότι ιδίως για όσους νοικιάζουν πέδιλα, να σημειώνουν οπωσδήποτε το serial no του πεδίλου, όπως γράφει ο Sp... Μου έχει τύχει επιστρέφοντας τα πέδιλα που νόμιζα για δικά μου να μην τα δέχονται γιατί δεν ήταν αυτά που είχα πάρει εξαρχής....Περίμενα άλλο ένα δίωρο προκειμένου να επιστρέψει η άλλη κοπελιά τα πέδιλα που είχα δανειστεί εγώ (εγώ είχα τα δικά της...). Προφανώς βγαίνοντας από το Σαλέ, εγώ ή η άλλη κοπέλα πήραμε τα πέδιλα που νομίζαμε για δικά μας και συνεχίσαμε τί καλά τη μέρα μας.....Φανταστείτε ότι η δική της μπότα ήταν και κάτι πόντους πιό μεγάλη και δεν είχα καταλάβει τίποτα...πώς δεν σκοτώθηκα κιόλας (τότε τη γλίτωσα ) Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
nanad 101 Report post Posted December 8, 2006 Έτος 1994 μου είχαν κλέψει τα τότε νοικιάρικα πέδιλα στο ΧΚΠ. από τότε αν θέλω τουαλέτα ή οτιδήποτε άλλο τα δένω με skilock όπως ο ΜάκηςΜ αλλά έχω πάντα κάποιον που μπορεί να τα βλέπει, έστω από μακρυά. πάντως η κλειδαριά εμένα με έσωσε... Φιλικά Νανά Quote ...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω... Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted December 8, 2006 Συγνώμη που βγαίνω εκτός θέματος, ΑΛΛΑ τί μας λες καλέ που δεν ξέρουμε να μαγειρεύουμε..... Να σου ανοίξω εγώ φύλλο για πίττα με τα χεράκια μου να δεις.....Απλά, πολλές φορές δεν έχουμε αρκετά καλό λόγο για να μπούμε στη διαδικασία... Άσε τις απειλές και απόδειξέ το... Για κάθε κομμάτι (πετυχημένη βέβαια),σου δίνω ένα τέταρτο της ώρας συμβουλές (και εξάσκηση) για πούδρα... Έχω μεγάλο πάθος με τις πίτες... Αν δεν είναι καλός ο λόγος θα ψάξουμε να βρούμε άλλον... Υ.Γ.:Συγνώμη που κι εγώ βγαίνω εκτός θέματος Quote Share this post Link to post Share on other sites