WhiteNoise 0 Report post Posted December 6, 2006 Καλά παιδιά έκανα μια αγορα ΣΟΥΠΕΡ χθές... Ενα μαμάτο μπουφάν της Σαλομον Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, ρίξτε μια ματιά : http://www.salomonski.com/others/product.a...&product=461871 Quote Share this post Link to post Share on other sites
medos 0 Report post Posted December 6, 2006 Πολυ καλο!! Μεγειες χαου ματς? Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 6, 2006 Καλά παιδιά έκανα μια αγορα ΣΟΥΠΕΡ χθές...Ενα μαμάτο μπουφάν της Σαλομον Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα, ρίξτε μια ματιά : http://www.salomonski.com/others/product.a...&product=461871 Κι εγώ σας προτείνω το δικό μου northface. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted December 6, 2006 Πολυ καλο!! Μεγειες χαου ματς? 280 E(καλύτερη τιμή)...καλά αμα δεί κάποιος απο κοντά θα χάσει την μπάλα... Έχει ενα υλικό απίστευτο!! Αφοθ να φανταστείς χθές βράδυ το είχα απέναντη μου και το θαύμαζα!! χΑΑχΑχΑχαΧαΧ Ω! ρε Δαμιανέ, και το δικόσου ειναι 'Εκτακτο!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ressac 0 Report post Posted December 6, 2006 Από που το πήρες? Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted December 6, 2006 Στην Κοζάνη που σπουδάζω...Απο ένα μαγαζί που έχει μονο Σαλομον και Κολουμπια Quote Share this post Link to post Share on other sites
austriakos 0 Report post Posted December 6, 2006 Το ιδιο πηρα και εγω χθες αλλα κοκινο.Ειναι απλα τελειο.Αν και θα πρεπει να το δοκιμασουμε πρωτα.Και ο καλυτερος τοπος ειναι το καπρουν... Quote Share this post Link to post Share on other sites
WhiteNoise 0 Report post Posted December 6, 2006 Το ιδιο πηρα και εγω χθες αλλα κοκινο.Ειναι απλα τελειο.Αν και θα πρεπει να το δοκιμασουμε πρωτα.Και ο καλυτερος τοπος ειναι το καπρουν... Ωραία λοιπόν!!!Δοκίμασε και πέσμου΄...εγω θα το δοκιμασω στην αυστρία Στο Kitzbühel..Καταυθάνουν οι μέρες Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 22, 2006 Ο Αυστριακός ντρέπεται να γράψει εντυπώσεις από καπρούν?? Εγώ το ζήλεψα το μπουφάν , αλλά και το ασορτί παντελόνι που φορούσε (και το ασορτι κοκκινο σακίδιο που φορούσε επίσης) άραγε υπάρχει και φουλ φεις κόκκινο?? Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
AlexC 32 Report post Posted February 6, 2007 Έχω ένα προβληματισμό…. Τη είναι καλύτερο… Μπουφάν και φόρμα? Μπουφάν και σαλοπέτα? Ολόσωμη στολή? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted February 6, 2007 2 κομματια ξεχωριστα. Οι ολοσωμες ειναι εκτος μοδας πλεον Kαλο ειναι για μενα τουλαχιστο το παντελονι να εχει τιραντες και να εχει υφασμα πισω απο τη μεση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 6, 2007 Σωστός... Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites