Snowflake 9 Report post Posted January 28, 2007 ....και στο τηλέφωνο που τα είπαμε πάλι τα νευρα μας σπάσανε ...ναι ναι , έλα βρε τι κάνετε?? .....άσε μωρέ έιμαστε πτώματα απο την κούραση μέχρι την μέση ήταν το χίονι και κοιτάμε τα videακια που τραβήξαμε.. .....κλειδώστε το forum μέχρι να χιονίσει γιατι όπου να 'ναι αυτοι(darka darka productions) γυρνάνε και θα ανεβάσουν τα !@$#@!#$!@ video που τράβηξαν ..... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ......το φελέκι μου!!! Quote The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 28, 2007 Παιδακια περιμενουμε αναλυτικη ενημερωση για Βασιλιτσα. Οχι τι κανατε και πως περασατε... αυτο δε μας ενδιαφερει ... αλλα πως ειναι το χιονι, ΠΟΣΟ ειναι, αν εχει πετρες, αν ναι, ειναι πολλες η λιγες;, τι καιρος προβλεπεται για τις επομενες μερες;, θα αντεξει το χιονι;.... κλπ κλπ. Γενικα δηλαδη για ποσες μερες αξιζει να παει κανεις (πχ εγω) απο Αθηνα; 2? 3? 4? Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 28, 2007 Το χιονι θα αντεξει...(κατεβαινει το κρυο της αρκουδας ) Εμεις δεν ξερω αν θα αντεξουμε Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 28, 2007 ... αλλα πως ειναι το χιονι, ΠΟΣΟ ειναι, αν εχει πετρες, αν ναι, ειναι πολλες η λιγες;, τι καιρος προβλεπεται για τις επομενες μερες;, θα αντεξει το χιονι;.... κλπ κλπ. Γδηλαδη για ποσες μερες αξιζει να παει κανεις (πχ εγω) απο Αθηνα; 2? 3? 4? ναι παιδια γιατι ως ατυχοι (η γκαντεμηδες ) μερικοι ξεμειναμε στα σπιτια μας... ... next weekend... ομως χιχιχι (τρεμε χιονι ξαναρχομαι με ακραιες σαβουρδες...) να εχουμε μια εικονα πως ειναι για να παμε να αλωνισουμε... Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 28, 2007 Ήταν πάρα πολύ καλά. Πάρα πολύ, πάρα πολύ, πάρα πολύ Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 28, 2007 Ήταν πάρα πολύ καλά. Πάρα πολύ, πάρα πολύ, πάρα πολύ σας ζηλευω... ολους αλλα τρεμε χιονι διοτι το επομενο weekend... Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 28, 2007 Παρα πολυ καλα, παρα πολυ καλα οπως λεμε: α) Λιγο χιονι, πολλες πετρες, αλλα ειχα να κανω τοσο καιρο και ημουν τοσο ........τρελαμενος, που νομιζω πως ηταν ο παραδεισος ήήήή... β) ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΑΑΑ!!!!!! (...κυριολεκτικα... ) ??? Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 28, 2007 ε, καλα ηταν stay tuned... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 29, 2007 MOHAMEDH DARKA DARKA Δε ξέρω τίποτα που λένε αυτοί είχα δουλειά για τη διπλωματική μου εργασία με τίτλο: Μαθηματική προσομοίωση και βελτιστοποίση της συνάρτησης με εισηγμένες παραμέτρους ποιότητας πούδρας προς μεγέθους πλαγιάς με κρίσιμη τιμή βάθους πούδρας προς εγκατεστημένα λιφτ χιονοδρομικού με τυπικούς πελάτες κυριακής προς που μπορούν να φτάσουν οι snowboarders να βιάσουν με ελεύθερη παράμετρο την γούβα με οξιές που έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ μέχρι τις 2 γιατί πρέπει να γυρίσουμε Αθήνα. Κράτησα την τιμή του περπατήματος στο 0 για χτες (ο λούις έπαιζε με θετικές τιμές). Καλά πήγε η έρευνα νομίζω περίπου 20 χλμ 20 πόντους καλής ποίΟτητας, περίπου 3 χλμ στους 40 πόντους πολύ καλή και κανα χιλιόμετρο ΧΑΟΣ. Θα συνεχίσουμε το διάβασμα όλο το χειμώνα κάτι θα καταφέρουμε. Οι snowboarders δεν έχουν φαντασία τελικά TUNED STAY ΛΕΜΕ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 29, 2007 Kαι σήμερα ήταν καλά. Πολύ καλά... Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 29, 2007 Μην μας ακούτε.....χάλια ήταν. αφού ο ΜΙΚ βαρέθηκε και ξαναξεκίνησε το τσιγάρο (το είχε κόψει 10..... λεπτά πριν) Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 29, 2007 Γεια σου ρε Φωτη λεβεντη! Περιμενουμε απο τους αχαϊρευτους του Νταρκανταρκαριανους φωτο Ουτε πιξελ δεν ειδαμε Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 29, 2007 Ήταν τόσο "χάλια" που δεν κούναγα να πάω μέχρι το αμάξι, να πάρω την φωτογραφική που την είχα ξεχάσει και τράβηξα 5-6 από το κινητό. ΥΓ. Μάκη έχουν καλά αποδεικτικά.......πάρα πολύ καλά................και θα είναι περισσότερο βασανιστικά. Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 29, 2007 Αρα το κυριο ερωτημα ειναι: Ποτε ξαναπαμε;; Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Pefto_kai_Matheno 111 Report post Posted January 29, 2007 χαλια χαλια μα καλα εχει και πιστες η Βασιλιτσα..?? Μικ κανε το ρεπορταζ σου !!!! Quote Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε... Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 29, 2007 τι να πω, ο φακελος που ξεχωρισα με το υλικο για να φτιαξω τη ταινιουλα 5 λεπτων ειναι σχεδον 900mb θελει αρκετη δουλεια για να κατεβει στα τουλαχιστο 50mb και να φαινεται και κατι... ασε που νυσταζουμε λες και εχω να κοιμηθουμε μια εβδομαδα και ειμαστε πιασμενοι.... απο τις σκληρες καρεκλες στο σαλε Quote Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted January 29, 2007 Δεν κοβουμε το δουλεμα λεω γω;; Quote "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 29, 2007 Σημερα γυρισαμε απο το Χιονοδρομικο Κεντρο Βασιλιτσας.Το χιονι ξεπερασε τις προσδοκιες ολων μας,η ποσοτητα ηταν ικανοποιητικη αλλα σιγουρα δεν αφηνει πολλες υποσχεσεις αμα δε χιονισει συντομα.Δυστυχως εμφανιστηκαν καποιες πετρες,χωμα σε λιγα σημεια και η κατασταση στη βαση του 3πλου ηταν απογοητευτικη αφου θυμιζε παγοδρομιο.Το ''εκτος πιστας'' ηταν αρκετα βαρυ,αλλα σημερα το χιονι ειχε ''κατσει'' καπως και στα χαμηλα ειχε σχηματισει παγωμενη κρουστα. Παντως οσοι δεν ανεβηκατε χασατε,επειδη ηταν μια μοναδικη ευκαιρια με βαση τις φετινες συνθηκες,να προσθεσετε καποιες καλες χιονοδρομικες μερες στο ενεργητικο σας. Κατα τα αλλα απολαυσαμε πολυ ωραια κοψιδια στη Σμιξη και ''σπασαμε'' με τον τροπο μας την υποτονικη κατασταση που επικρατουσε στο χωριο... Υ/Γ:Σημερα λειτουργησε μονο η Ελιμεια και το 3πλο εξαιτιας των ισχυροτατων ανεμων.Ο κοσμος ηταν τοσο λιγος(περιπου 60 ατομα) οσο λιγη ηταν και η καλη διαθεση των υπευθυνων του Χ/Κ Βασιλιτσας.Ποσο δυσκολο ηταν να ανοιξει και ο μονοθεσιος συρομενος ''Χρηστος Μυγδανης''? Quote Share this post Link to post Share on other sites
savourdas 0 Report post Posted January 29, 2007 το φελεκι μου... αυτο το σαββατο βρηκαν να μου βαλουν σεμιναριο..? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αφεντικα εργοδοτες φτου και ξανα φτου... δεν νιωθετε ρε ασπλαχνοι τιποτα... ? δεν σας ερχεται η μυρωδια του φρεσκοστρομενου χιονιου εκει ψηλα? εε? αααα ακονισμα σανιδας και ΧΡΑΟΥ στο κεφαλι ρε θελετε ... &^&$##%&*()@$#@ )*#%& *^%#%% καμια ιδεα? καμια διακαιολογια για την κοπανα που θα κανω το σαββατο...? Quote what we do in life... echoes in eternity... Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 30, 2007 Υ/Γ:Σημερα λειτουργησε μονο η Ελιμεια και το 3πλο εξαιτιας των ισχυροτατων ανεμων.Ο κοσμος ηταν τοσο λιγος(περιπου 60 ατομα) οσο λιγη ηταν και η καλη διαθεση των υπευθυνων του Χ/Κ Βασιλιτσας.Ποσο δυσκολο ηταν να ανοιξει και ο μονοθεσιος συρομενος ''Χρηστος Μυγδανης''? Ε ναι για 60 άτομα χρειάζονται τουλάχιστον τρεις αναβατήρες, ένας για κάθε 20... αλλά νομίζω ότι ήταν λιγότεροι απο 60, περίπου 50 οπότε δεν συμπληρώναμε να ανοίξουν και τον Μυγδάνη Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
JohNi 21 Report post Posted January 30, 2007 Και 200-300 να ηταν οι χιονοδρομοι, αυτος ο συρομενος δε θα ανοιγε και το ξερεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted January 30, 2007 Και 200-300 να ηταν οι χιονοδρομοι, αυτος ο συρομενος δε θα ανοιγε και το ξερεις...Εγώ δεν το ξέρω, έσυ πες μας απο που το ξέρεις. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted January 31, 2007 ©Darka Darka productions presents: Bασιλιτσα 27/28-01-2007 http://files.snowclub.gr/videos/vasilitsa012007.wmv (38mb) video μεσαιας αναλυσης: Quote Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted January 31, 2007 under neon loneliness, motorcycle emptiness....................................................................... ........................................ all we want from you are the kicks you given as Quote http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted January 31, 2007 Ντροπη ρεεεε!!!.... Τα βλεπουν και αμαχοι και παιδια Αν χιονισει ποτε στον Παρνασσο, που τους χανεις, που τους βρισκεις, παντως οχι στον Περικλη Εσυ παντως Pefteis kai Mathaineis Αντε και σ'ανωτερα Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites