Yota 472 Report post Posted March 9, 2009 Τα πουλάκια κελαηδάνε χαρούμενα στον κήπο μου, ενώ τα πρώτα αγριολούλουδα έχουν αρχίσει να φυτρώνουν. Μύρισε άνοιξη! Οι μελισσούλες τί κάνουν;;;; Υ.Γ. Περαστικά σας!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2009 Γιώτα μάλλον θα πρεπει να μιλήσουμε στον κ. Λάππα για τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια. Νομίζω οτι πια ειναι αρκετά μεγάλος για να καταλαβει. Τι λες; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 9, 2009 Γιώτα μάλλον θα πρεπει να μιλήσουμε στον κ. Λάππα για τις μελισσούλες και τα λουλουδάκια. Νομίζω οτι πια ειναι αρκετά μεγάλος για να καταλαβει. Τι λες; Ας το προσπαθήσουμε, εσύ κι εγώ μαζί και με εικονογραφημένα, ίσως κάτι γίνει!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2009 Θα βάλω ολη μου την επιστημονική εμπειρία και κατάρτιση. Νομίζω θα τα καταφερουμε. Να το κλεισουμε για το ΣΚ αν συμφωνεί και ο μαθητης. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted March 9, 2009 Θα βάλω ολη μου την επιστημονική εμπειρία και κατάρτιση. Νομίζω θα τα καταφερουμε. Να το κλεισουμε για το ΣΚ αν συμφωνεί και ο μαθητης. Συμφωνεί δε συμφωνεί στη σοφίτα ΚΑΙ αυτός!!! Φιλενάδα μου να κόψουμε εισιτήριο - τόση κατάρτιση πρέπει να αμοίβεται!!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2009 Αχ Γιώτα μου ο τσάμπας θα με φάει εμένα. Αλλά άμα ειναι να έρθει ο κύριος Λάππας στη Σοφίτα παω πάσο Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted March 9, 2009 τι λετε για σοφιτες εδω περα; ενδιαφερον μου ακουγεται.μου αρεσει η λεξη σοφιτα θελω και γω Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Ράνια 616 Report post Posted March 9, 2009 Να ρωτήσεις τη Γιώτα που κάνει "πόρτα" Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2009 Mην ενοχλείτε τη Γιώτα τώρα έχει δουλειά σε άλλο thread. Γράφει. Υπέροχη μέρα να κάνεις βόλτα στα σύννεφα. Πόσα θα δίναμε για να μπορούσαμε να γίνουμε πουλί για λίγο...Χρήστο? Μήπως μερικοί πελάτες σας γιατρέ? Να της κάνουμε μια ανάλυση μετεορολογική της ημέρας ή βαριέστε? Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
stefoxe1975 1 Report post Posted March 9, 2009 Όλα τα λεφτα , πάντως Μιχάλη είναι η βραδυνη-πρωινη αλλάγη με πολυ ισχυρους ΒΔ . Και το estofex μας έχει στο 1. Χαλαζάκια και χιονοθύελες σε Καιμακ παίζουν Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 9, 2009 Oι αυξημένοι δείκτες αστάθειας μετά το πέρασμα του ψυχρού μετώπου και η διάτμηση καθ ύψος των ανέμων αξιόλογης διάρκειας η οποία σε συνάρτηση με την συσσωρευμένη υγρασία της ατμόσφαιρας οδηγούν σε δείκτες που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει έντονα καθοδικά ρεύματα στο εσωτερικό του cumulonimbus σε συνδυασμό με το έντονο ανάγλυφο και τη δημιουργεία επιτάχυνσης του ανέμου ανάλογα με την διεύθυνση κατά την κίνηση του αβαθους χαμηλού που μπορεί να δώσει ακόμα και στασημότητα στα ανοδικά ρεύματα από ορογραφία και γενικά να γράφουμε περίεργες λέξεις για ώρες. Παίζουν Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 10, 2009 Oι αυξημένοι δείκτες αστάθειας μετά το πέρασμα του ψυχρού μετώπου και η διάτμηση καθ ύψος των ανέμων αξιόλογης διάρκειας η οποία σε συνάρτηση με την συσσωρευμένη υγρασία της ατμόσφαιρας οδηγούν σε δείκτες που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει έντονα καθοδικά ρεύματα στο εσωτερικό του cumulonimbus σε συνδυασμό με το έντονο ανάγλυφο και τη δημιουργεία επιτάχυνσης του ανέμου ανάλογα με την διεύθυνση κατά την κίνηση του αβαθους χαμηλού που μπορεί να δώσει ακόμα και στασημότητα στα ανοδικά ρεύματα από ορογραφία και γενικά να γράφουμε περίεργες λέξεις για ώρες. Παίζουν Με βάση την ετεροχρονισμένη δομική αντιπαλότητα! Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted March 12, 2009 Άργος συνθήκες : βρέχει θερμοκρασία τώρα : +9°C υγρασία : 64% βαρόμετρο : 1012hPa άνεμοι : μέτριοι Β Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 12, 2009 Σουβάλα βρέχει 4°C άπνοια Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 18, 2009 στούπα και χιονόστρωση αυτή τη στιγμή στην Καστοριά Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
A.K 0 Report post Posted March 18, 2009 πολυ δυνατη βροχη προς χιονονερο τις τελευταιες 2 ωρες στην Αραχωβα.... Βρε μπας και χρειαστουν αυριο τα 90αρια..... Ωπ!μολις γυρισε σε στουπα! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 18, 2009 Πριν από λίγο σταμάτησε να ρίχνει καρέκλες στον Πειραιά. Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 20, 2009 H πόλις εάλω... και η χιονόπτωση συνεχίζεται αργά και απολαυστικά... Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2009 όμορφη πόλη η Καστοριά... και λευκη ακόμα πιο όμορφη.... κατέβα με τα παιδιά και με ενα φτυαρι και στήσε κανα αλμα να γελάσετε Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 20, 2009 Πολύ όμορφη, πραγματικά ζηλεύω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Barbie 3 Report post Posted March 20, 2009 H πόλις εάλω... και η χιονόπτωση συνεχίζεται αργά και απολαυστικά... Τυχερέ Μάκη!!! και εμείς θέλουμε να χιονίσει εδώ στην Αθήνα... μεσοβδόμαδα παιδιά να μην πάμε για δουλειά !!! -Β- Quote φτου ξελευτερία στους αστακούς... οοουυυππππςςςς...ξέχασα να δέσω τις μπότες μου!!! μετά τους αστακούς, σειρά έχουν τα Κ...αρχαριάκια!!!! ZZZZZZZZZZZZUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRR Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 20, 2009 H χιονόπτωση συνεχίζεται... μερικές σημερινές ακόμη... Μια βολτίτσα δίπλα στη λίμνη τα Καστοριανά καράβια..δυστυχώς λίγοι μάστορες έχουν μείνει και οι περήφανοι κύκνοι.... Η ποιο όμορφη καστοριά του φετινού χειμώνα Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 20, 2009 πάλι μλκία έκανε ο οργανωτής του ταξιδιού... και του λεγα νωρίς κατεβαίνουμε καπετάνιε, τιποτα αυτός... μπρρρ μεσα στα χιόνια σκάσαμε ανοιξιάτικα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
makistop 8 Report post Posted March 20, 2009 Αυτά παθαίνεις αν ακούς τον Νιλς Χολγκερσον :LOL: Quote ''...ουκ εν το πολλώ το ευ...'' ...εκτός κι αν είναι χιόνι ή κυβικά τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν μόνο ανοιχτά Share this post Link to post Share on other sites
viva_ski 2,572 Report post Posted March 21, 2009 Υπέροχες Φωτογραφίες Μάκη! μας ταξίδεψες στον μακρινό Βορρά... Εδώ... Μόλις κόπασε ο τρελός χαμός που άρχισε πριν λίγα λεπτά στο Μαρούσι μας ήρθε από Καλλιθέα με πολλά, πολλά φωτορυθμικά! Έβρεξε κανονικά καρέκλες για κανά πεντάλεπτο... και τώρα συνεχίζει αλλά πιο πολιτισμένα! Θα ανέβει άυριο κανείς; Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites