viva_ski 2,572 Report post Posted May 13, 2013 (edited) τέλειο Θέμη! έκλεισα πολύ όμορφα τη μέρα μου την μετά το μεσημέρι βροχερή μέρα μου Edited May 13, 2013 by viva_ski 1 Quote Social Media Professional - Creative Social Media Sitter Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 2, 2013 Central Europe on alert for flooding (Πλημμύρισε πάλι το Passau) Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted June 18, 2013 Καλή αρχή... Σήμερα ξεπεράσαμε τους 36°C. Κουράγιο μας... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted July 17, 2013 Απο τις 6.00 περίπου το πρωί εδώ βρέχει κατα διαστήματα.... και με ποικίλη ένταση.... με το θερμόμετρο στους 26.... πέρασε και δεν ακούμπησε μέχρι στιγμής το καλοκαίρι..... όπως ακριβώς και ο χειμώνας βέβαια!!!!! Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted July 17, 2013 MΙΑ ΧΑΡΑ μας εχει παει μεχρι τωρα φτου φτου φτου. Μακρυα απο εμας οι ζεστες Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted July 26, 2013 Άει στο καλό κι είχα αρχίσει ν' ανησυχώ... 38,6°C έγραψε σήμερα... επιτέλους γνήσιο Αργειακό καλοκαίρι. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 26, 2013 Σήμερα στον δρόμο για τον Κιθαιρώνα είδαμε και 40άρι κοντά στην έξοδο 1 της Α.Ο. Και ήμουν σε αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου έχει τσακωθεί με το a/c Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted July 27, 2013 (edited) Προχθες σε μας κλαταρε η κεντρικη μοναδα της ανω ζωνης (γραφειο κρεββατοκαμαρα β' οροφου). Περασαμε δυο φρικτες μερες στους 36+ πριν ερθει ο Μαστωρ... Τωρα εχει 23 στο γραφειο. Ουφ!... Edited July 27, 2013 by MakisM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted July 28, 2013 εμεις παντως εδω πιασαμε κανα 38αρι με 40αρι το παραξενο ειναι οτι οι ψηλοτερες θερμοκρασεις της μερας εμφανιζονται κατα τις 18,00 με 19.00 και οχι μεσημερι προς απογευμα οπως στην χωρα μας....τελος παντων.... και στην δουλεια δεν παιζει κλιματιστικο...φρικη Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted September 7, 2013 Άργος θερμοκρασία τώρα : +20°C υγρασία : 81 % βαρόμετρο : 1016,1 hPa (τάση ανοδική) άνεμοι : ασθενείς ΒΔ συνθήκες : απίστευτο αλλά αληθινό...βρέχει από νωρίς το πρωΐ. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted September 7, 2013 Σφοδρή καταιγίδα αυτή τη στιγμή στους Βούνους, απλή συννεφιά στο Ελληνικό. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted October 1, 2013 Καλό μήνα και καλό χειμώνα Τέτοιο ρεσιτάλ αστραπών είχα καιρό να ευχαριστηθώ στην Αθήνα Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 1, 2013 Και στο Άργος την ίδια ώρα είχαμε γερό μπουρίνι. Από τις 03:30 έως τις 04:30. Χάσαμε και το τροφοδοτικό από το router... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
porfirio 1,476 Report post Posted October 1, 2013 Επιτέλους!!!!!!!!! Ναι θα βάλω τα κλάματα!!!!!!!!!! Σήμερα βρέχει και στην Ρόδο !!!!!!!!! Αλληλούια!!!!!!!!! Έχω να δω βροχή πριν απ' τον Μάιο..... Φιλικά Σπύρος Ps: Lappas kseris esu ))))) Ξέρω! C. 1 Quote Sky is not my limit.....it's my playground!!! Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted October 1, 2013 Brasov, Ρουμανία (υψόμετρο ~1033m) πριν από λίγο: 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 10, 2013 Άργος θερμοκρασία τώρα : +17°C υγρασία : 91 % βαρόμετρο : 1022,1 hPa (τάση ανοδική) άνεμοι : 3,2 km/h ΒΔ-Δ συνθήκες : βρέχει καλά από τις 08:30. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 10, 2013 Φάγαμε και εμείς ψιχάλα στο Ελληνικό -και εγώ κατσάδα- αφού στην ερώτηση "να απλώσω τα ρούχα;" Απάντησα, με αρκετό στόμφο, "ναι, αποκλείεται να βρέξει". 4 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted October 10, 2013 Φίλος του Mik δέν είσαι ; Τί περίμενες... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
marizaki 665 Report post Posted October 16, 2013 (edited) Αθήνα κέντρο. "Βροχάει". PS: Απέναντι από το παράθυρό μου βλέπω έναν υπέροχο κήπο και τα φύλλα από τα δέντρα να πέφτουν. Πωπω ποιος δουλεύει σήμερα... Edited October 16, 2013 by marizaki 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MrPinkEyes 131 Report post Posted October 16, 2013 (edited) συννεφακια "κατσικωθηκαν" πανω στην πεντελη και γω ονειρευομαι πως ειναι χιονι... http://instagram.com/p/fhlQ-Dp8lC/# Edited October 16, 2013 by MrPinkEyes Quote But where are the clowns? Quick! Send in the clowns! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 6, 2013 Άργος θερμοκρασία τώρα : +15,6°C υγρασία : 92 % βαρόμετρο : 1002,5 hPa (τάση σταθερή) άνεμοι : άπνοια συνθήκες : βρέχει από χθές το βράδυ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 6, 2013 Στις 4 το πρωί μας ξύπνησε δυνατή καταιγίδα στο Ελληνικό. Τώρα ψιχαλίζει και που και που ακούγεται κανένας μακρινός κεραυνός, αλλά το show έχει ουσιαστικά τελειώσει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted November 6, 2013 Κι εδώ Χρήστο. Τέλος. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted November 6, 2013 Εδώ ξανάρχισε! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 6, 2013 Ήμουν έτοιμος να σε κράξω, ψυχρομετωπιάρικο είναι πια μέχρι το βράδυ θα έχει εναλλαγές με παύσεις αλλά και πιθανότητα για νέα ξεσπάσματα στην Αθήνα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites