Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
nanad

Περαστικά Ινδιάνα!!!!

Recommended Posts

Θέλω να ευχηθώ πολλά περαστικά στην Ινδιάνα μας - Jazz (Ελένη Μ.) για το ατύχημα που έπαθε το Σάββατο στον Παρνασσό.

Είμουν από τους πρώτους που την είδαν (νομίζω) στο φορείο αλλά μετά δεν έμαθα κάποια νεώτερα.

Αν γνωρίζει κανείς (ΜΙΚ, JEY), ας μας πει πως είναι, τι έσπασε ακριβώς και πως έγινε το ατύχημα.

και πάλι σιδερένια. <_<

Φιλικά

Νανά

...μέτριο, ούτε τον καφε δεν πίνω...

Η Ελένη είναι καλά όπως έμαθα από τα παιδιά, ΜΙΚ + Jey το Σάββατο...εκτός ενός δακτύλου, μάλλον για εξάρθρωση πρόκειται. Θα κάνει μαγνητική σήμερα και θα δούμε τί ακριβώς έχει..

Ελένη μου πολλά περαστικά! Σε ματιάσαμε γιατί καρβάρεις πλέον απίστευτα!

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Μασαει το « βγαλμενο δαχτυλο που καρβάρει» ? ..δε μασαει! :lol:

DSC00070.jpg<_<

Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική!

Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!!

περαστικά σε όσους χτύπησαν το σάββατο. είδα 2 φορές φορείο να κατεβαίνει, ελπίζω να είναι όλοι οκ, με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες.

To Λενάκι μας βρήκε τρόπο να αράζει στην τηλεόραση και να κάνουμε φασίνα εμείς...

Σήμερα θα βγάλει μαγνητική αν χρειαστεί να δει τον σύνδεσμο ο γιατρός η να κρίνει ότι δεν χρειάζεται καν.

Φυσικά χτες έκανε σκι με δεμένο το χέρι μια χαρα....ε καλά όχι τέλεια αλλά έκανε σκι. Μπορεί και να της βγει σε καλό γιατί χωρίς μπατόν αναγκαστικά θα κάνει ασκήσεις κάρβιγκ και θα γίνει ακόμα καλύτερη <_<

ΜΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

..... το « βγαλμενο δαχτυλο που καρβάρει» δεν το κρατάει τίποτα .... και την Κυριακή στις πίστες ήταν!!!

...περαστικά Ελενίτσα μας!!!

The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!
http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport

Περαστικά και απο μένα,

Τί ακριβώς συνέβη?

Ελένη γράψε τι συνέβη...μόλις τελειώσεις την μπιρίμπα και το πλέξιμο :P

Στούκα κορφή Βάκχου με άλλη χιονοδρόμο που ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο....

ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΕΡ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μια κακία ξανθια την εβαλε στο ματι

τετοιο καρβινγκ .... και ειπε να την παρει παραμαζωμα.. :(

επεσε επανω της με αρκετη ταχυτητα (ειδα την ζημια απο τα ολοκαινουργια πεδιλα της και επαθα πλακα)

και το Λενακι αποκτησε μερικες μελανιες αλλα και ενα δαχτυλακι με εξαρθρωση (Νομιζω)

παντως δεν το εβαλε κατω και την Κυριακη παλι θαυμαζαμε τεχνικη Carving απο την Ινδιανα :P

Περαστικα και σιδερενια

Α ρε Γιωτα , τυχερη εισουν ....

Κάνε μου λιγάκι Μπεεεεεε...

Ευχαριστώ πολυ όλους σας, όπως λέει και και η πολύ γνωστή παροιμία, ''ο καλός carver ψώφο δεν έχει'', αναρώνω μετά απο πλαγιομετωπική σύγκρουση με γυναίκα ίδιων κυβικών ευτυχώς, ξεκινόντας εγώ δεξιά στροφή, αυτή κάπου πίσω και δεξιά μου ξεκινάει την αριστερή της στροφή και μπάμ! Εγώ έφαγα κατά μήκος όλο το αριστερό μπατόν της στο αγκάλιασμά μας, εξφενδονιστήκαμε εγώ δεξιά και προσγειώθηκα καμιά εκατοστή μέτρα ποιο κάτω και αυτή αριστερά...κάπου ποιο πάνω απο μένα...Εβγαλα τον αριστερό μου αντίχειρα, μελανιές γιγαντιαίου μεγέθους όλη η δεξιά μου μεριά, και την επόμενη μέρα έντονος σαφής πόνος στο δεξί μου πλευρό..

Ήρθε ο τραυματιοφορέας, με πήγε στο ιατρείο του χιονοδρομικού, και μετά απο ένεση μου έφερε τον αντίχειρα στη θέση του. Πήγα Άμφισσα, έβγαλα ακτινογραφία, δεν υπάρχει σπάσιμο, και σήμερα θα πάω για εκτίμηση, αν έχει γίνει ρήξη συνδεσμου και καμιά κάκωση στο πλευρό...Αυτό που έπαθα είναι το κλασσικό skiers thumb, το παθαίνουν συχνά οι χιονοδρόμοι!!

Επίσης έσπεσε η μπροστινή δέστρα του ski μου και το plate στη βάση της βίδας :P

Την επόμενη μέρα έκανα ski και δε με πονούσε καθόλου...Οταν σταμάτησα ξεκίνησε ο πόνος...Είναι σοβαρό γιατρέ μου????? :(

Ελενιτσα περαστικα σου και σιδερενια!

"Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education."

B.R.

Α ρε Γιωτα , τυχερη εισουν ....
Νομίζω ότι έχεις δίκιο...

Βάσει στατιστικής, αν ήμουν στο βουνό, η άλλη ξανθιά, 90% θα στούκαρε πάνω μου :) !!!!

Ευτυχώς η Ελένη μας τη γλίτωσε με μικρές απώλειες...πάγωσα όταν έμαθα ότι χτύπησε..τέτοια εποχή είχα χτυπήσει κι εγώ πέρυσι κι όσο κι αν δεν θέλω να το σκέφτομαι, η αλήθεια είναι ότι τρέμω στη σκέψη για όλους μας.....

Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα.........

Περαστικά και από εμένα Ελένη, ας ελπίσουμε αυτό να ήταν το τελευταίο ατύχημα για φέτος

Snow to the people!

Ελένη, περαστικά και απο εμένα...

Να ευχηθώ και εγώ τέλος φέτος με τα ατυχήματα, δεν μπορώ να ακούω άλλα!

ε.//