Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
ΜΙΚ

ΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Recommended Posts

Αντε γράφτε ένα κειμενάκι ο καθένας να το χουμε αρχείο και να το βάλουμε στη πρώτη σελίδα.

Εγώ πέρασα καλούτσικα πάντως :shock:

Μερικές ιδέες είναι οι εξής αν θέλετε να αναπτύξετε:

Πως σας φάνηκε το βραδυνό;

Πόσο χαβαλέ κάνετε;

Το άλμα του συλλόγου;

Χαμένοι στο δάσος;

Ποιός έκλεψε τα βιβλία;

Πόσα χωριά στην αιθιοπία ζουν για μια βδομάδα με το φαί που έφαγε ο σπύρος σε μια ώρα;

Ποιός είναι ο πιό ωραίος του club;

Ποιά είναι η ποιό ωραία του club;

Ποιός είναι ο καλύτερος σκιέρ του club;

Με πόσα κατεβάινατε τη πίστα το βράδυ του Σαββάτου;

Προσέγγιση νέων ελληνικών πόλεων στα 1400 μέτρα;

Τι είναι το φυσερό;

Γιατί σε μια ταβέρνα πρέπει το ένα τραπέζι να σερβιριστεί πλήρως πριν αρχίσει να σερβίρει το άλλο;

Άραγε αυτόν τον ΜΙΚ μήπως τον φώναξε κανένας Μιχάλη όλο το σαββατοκύριακο;

Σας άρεσε το πήλιο;

Ποιός μου έκλεβε τα πακέτα τσιγάρα γιατί αποκλείετε να έκανα 4 πακέτα σε μια μέρα(νομίζω);

Η εκδρομή σας άρεσε γενικά;

Να το ξανακάνουμε;

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγώ πέρασα καλούτσικα πάντως  

Εγώ πέρασα άσχημα ...γιατί δεν μπόρεσα να έρθω :lol:

Ποιός είναι ο πιό ωραίος του club;

Δεν τον έχετε δει ακόμη :shock:

Ποιά είναι η ποιό ωραία του club;

Δεν την ΕΧΩ δει ακόμη... :lol:

Ποιός είναι ο καλύτερος σκιέρ του club;

Αν περιμένετε από εμένα... :lol:

Αντε... γράφετε ...να ζηλεύουμε....

R.I.P

θα είσαι πάντα μαζί μας!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΡΕΤΗ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ :!: :!:

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ (ΡΟΔΟΣ, 10-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1994) :!: :!:

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ :!: :!:

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Σ.Τ.Χ :!:

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΑΛΛΗ ΕΚΔΡΟΜΗ :!: :!:

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ EVENTS :!: :!:

Η ΙΔΕΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟΥ ΠΟΥΛΜΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. ΤΡΕΛΟΣ ΧΑΒΑΛΕΣ, ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΞΕΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΥΠΝΟ :!: :!:

ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ :!: ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ, ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ :!: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΕΙΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΕΙΔΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ :!:

ΑΠ'ΟΣΟ ΕΜΑΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ :!: :D

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΚΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ :?: :?:

ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΣΣΑΛΩΜΑ :twisted: :twisted: :twisted:

Ο D.J ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΑ ΚΕΦΙΑ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΛΙΓΟ :!: :!:

ΤΡΕΛΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ BITS, ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΣΕ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ :!: :!:

ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΚΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ :!: :!: :!:

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΕΛΟ HAPPENING ΗΤΑΝ ΤΟ "PELION JUMP MASTER SHOW" THS KYΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΑΛΜΑΤΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΑΛΕ ΕΓΙΝΕ Η ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ SHOW ΜΕ ΜΙΚ, ΖΟX, ΠΑΤΣΙΟ, ΖΕΤΟ, ΤΑΣΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΜΕ SNOWBLADES, SNOWBOARDS KAI FYSIKA ME SKI ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΖΗΤΟΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ "FREESTYLERS" ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΟΛΜΑ KOΛΠΑ :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted:

Η ΤΡΕΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ :!: :!: :!:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ ΑΛΛΟ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΛΟΓΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!!

ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ :!: :wink:

ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΤΟΣ :!: :!: :twisted:

ΤΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΤΑΒΕΡΝΑ :?: ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΝΕ......Α ΝΑΙ!! ΛΟΥΚΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ :!: :!:

ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ :!: :!:

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ: ΙΣΩΣ Ο ΟΡΟΣ ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :!: :twisted: :twisted:

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ ΣΛΑΛΟΜ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΕΤΖΟΦΑΓΙΑ, ΤΡΕΛΟ CARVING TΩΝ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ, FREERIDE ΣΤΙΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΤΩΝ ΤΖΑΤΖΙΚΙΩΝ, ΚΟΠΑΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΔΕΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ FREESTYLE ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ :!: :!: :!: 8)8):lol: :twisted: :twisted: :shock::shock:

ΟΚ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΩ :!: :!:

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΛΟΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΟΛΟ, ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΗΛΙΟ :!: :evil::evil:

ΦΙΛΙΚΑ

ΣΠΥΡΟΣ 8)

ΥΓ1: ΖΟΧ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ "360 DOUBLE BACK LOOP TRIPLE SPIN WITH DOUBLE GRAP, ME TO TSIGARO STO STOMA".

YΓ2: ΕΘΕΑΘΕΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΚΙΕΡ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΣΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ (ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΚΛΟΤΣΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ATOMIC SX-9

ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΟΤΑΝ CARVARE ΣΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ :shock::shock: :!:

ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΔΙΛΟ :shock::shock: ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΗΝ 6 ΤΗΣ ΦΤΕΡΟΛΛΑΚΑΣ NEXT WEEKEND :!: :!: ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΕΒΕΛΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΚΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ :!: :!: ΕΛΕΟΣ :twisted: :twisted:

YΓ3: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΛΑ :!: :!:

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ :!: :!:

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ :!: :!: :!:

ΥΓ4:ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΦΕΥΓΟΥΜΕ :?: :?:

Sky is not my limit.....it's my playground!!! :skydive:

To πρώτο τεστ του συλλόγου κρίνεται άκρως επιτυχημένο μιας που έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα.

Άριστα σε όλα . Στο γέλιο , στη τρέλλα, στην οργάνωση , στη δημοκρατικότητα, στο νυχτερινό , σε όλα.

Χαρηκα πραγματικά που κάναμε όλοι μαζί σκι και όλοι είχαμε να μάθουμε κάτι ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Επίσης χάρηκα πολύ γιατί γνώρισα ακόμα περισσότερα ατομα που μέχρι πρότινος τους ήξερα μόνο μέσω του φόρουμ.

Παιδιά πραγματικά περάσαμε τέλεια και να το ξανακάνουμε

Ποιός εκλεψε τα βιβλία;;;;

- «Ακουγεται οτι τα έκλεψε ένας με φαλάκρα!»

Αυτό κι αν είναι συκοφαντική δυσφήμιση. Θα κάνω μηνυσεις !!! :shock:

μπορώ και χωρίς ...

Δεν λένε για σένα TiLT αλλά για κάποιον Τηλέμαχο :wink: νομίζω. Οπότε μην ξεκινάς δικαστικό αγώνα.

Εξάλλου αυτός που κρατούσε το βιβλίο ήταν ο πανούργος Giannis V.

Δεν αποκλείετε να έκανε αυτός την λαδιά και να έριξε σε σένα το φταίξιμο αφού εποφθαλμιά την θέση σου ως καλύτερου σκιέρ.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

ο φίλος σου καπετάν-Μπατουκάτας

Χαθηκε λοιπόν ακόμα μια ευκαιρία να γνωριστούμε.Ηταν αδύνατο να είμαι το Σάββατο στο Πήλιο λόγω δουλειάς(δουλευε ως αργά η αρραβωνιαστικιά μου) και αρκεστηκα στο να δω (με έκπληξη ομολογώ) κάποια πλάνα στην τηλεοραση.Μου έκανε βεβαια εντύπωση το οτι δεν έγινε καμία αναφορά στο σύλλογο (STAR) αλλά αυτό είναι ένα θέμα που συζητιέται σε άλλο μέρος του φόρουμ και δεν θ'αναφερθώ σ'αυτο.Επίσης είδα και τις φωτό του Τάσου και ο μόνος που κατάλαβα ποιος είναι ποιος ήταν ο Τηλέμαχος.(τώρα μη ρωτάτε πώς, δεν έχει σημασία :wink: χωρις παρεξήγηση ετσι?Αντε πότε θα ρθεις Ελατοχώρι επιτέλους?)

Απ'οτι κατάλαβα περάσατε καλά και αυτό έχει σημασία.Ελπίζω να γίνει η εκδρομή ΒΑσιλίτσα που μάλλον είναι και το πιο φορτωμένο βουνό μέχρι στιγμης και να μπορέσω να ρθω.Όσο για μένα την Κυριακή πήγα 3-5 Πηγάδια όπου έκαψα μούρη και πόδια(όλο με αλοιφές ασχολούμαι σήμερα :oops: ) σε μια τέλεια μέρα (Saltofx ήσουν εκει???σορρυ αλλα προέκυψε ξαφνικά το ταξίδι).

Τέλος με τη σειρά μου να συγχαρώ τους νεοεκλεγέντες και να τους ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεια σε έναν ΣΤΧ που θα γιγαντώνεται με γεωμετρικούς ρυθμους για το καλό όλων μας.

Φιλικά Γρηγόρης

With great mountains, comes great skiing!

Πως περασαμε?????????Τελεια!!!!!!!!!

Ειδικα εγω που ειχα ν ανεβω εκδρομη στο βουνο απο 10/1 ηταν απεριγραπτα........Απιστευτη τρελα,κεφι χωρις τελος.Αξιζουν πολλα συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που συμμετειχαν στην εκδρομη και κυριως σε αυτους που τον τελευταιο μηνα ετρεχαν για ολα και χορηγιες κλπ(απο εκει κερδισα και τον ομιλουντα picachu!!!!!!!!) ιδιαιτερα Γιωργο και Μιχαλη.Το νυχτερινο σκι ηταν ολα τα λεφτα...πρωτη μου φορα παρακολουθουσα και ομολογω οτι ζηλεψα απιστευτα που δεν μπορουσα να κανω-βεβαια αυτο δε με εμποδισε να χοροπηδω πανω στο χιονισμενο τραπεζι υπο τους ηχους της φοβερης μουσικης.

Αλλο τρελο ηταν η τελευταια ωρα στο χκ με τα αλματα-ΜΙΚ,ΠΑΤΣ,ΤΑΣΟ επιτελους εβγαλα σωστες φωτο(τι κερδιζω?????)

Δυστυχως δεν προλαβα την ΤV(αληθεια μεγαλη μπινια το STAR_ALPHA) αλλα εχω εξασφαλισει το βιντεακι-zeto τ ακους???????

Επισης πολυ χαρηκα για τα νεα παιδια που γνωρισα-Εβελινα(εχει μελλον αυτη η κοπελα-θα γινει τρελη και παλαβη με το σκι),lili,nek,batucada,τη Μαρια απο Θεσσαλονικη,τον Ηλια,τον Κωνσταντινο,που γνωρισα επιτελους τον geonik,που ειδα επι τω εργω την Ελενα(μικρος που ειναι ο κοσμος βρε συ),την Ξενια και τον dathanas,ξανα τον Αρη και το Γιωργο,Θωμα,Βερα,το Χαρη,τον Οδυσσεα(οποιον ξεχασω σορυ).Επισης το ΜAC αλλα και τα παιδια απο Βολο xtreme-καθως και τον Επικεντρο(πολυτιμη η βοηθεια σου Στελιο),το Βαγγελη που κατεβαινε αποτι εμαθα με τα χιλια(κουραγιο Ανθη,μαζι θα κανουμε του χρονου σκι!!!!) :shock::shock::shock: Τελικα αν μας αναφερω ολους θα με παρει το πρωι-πιστευω οτι σκισαμε και καποια παρατραγουδα δεν μπορουν να χαλασουν τη γενικη εικονα-αλλωστε only the best is good enough!!!!!

Υ.Γ:Τασο που ειναι η φωτο του Σπυρου οταν παλευε με τον Αρη για να κερδισει τη super duper γιγαντια ομελετα??????????

Χρυσα ποτε θα παμε σινεμα????Θα φερω και τον πικατσου συνοδο

Ποτε θα παμε την επομενη εκδρομη????

Γιατι σημερα ημουν εκτος κλιματος στη δουλεια-τρεμετε σθενεις μου!!!!

Χρηστο τελικα εισαι γκαντεμης-εσυ κοιμοσουν και τα some clouds μαζευοντουσαν στο Πηλιο.....

Μιχαλη λες να κανουμε καλλιστεια στο snowclub???

Κωστη συγχαρητηρια για την πρωτια αλλα αυτο που θα θυμαμαι ειναι η κραυγη σου "ααααααλμααααααααα" και το τρεξιμο με τις μποτες για να μπεις στην ουρα.

Χριστινα τελειο το μπανιο με χιονοκρυσταλλους(τελικα η Κ2 εινιαι δυνατη....)

Οταν φτιαξω τον τραχανα θα σας καλεσω σπιτι-ο Σπυρος θα φερει ενα γουρουνοπουλο για τον εαυτο του!!!

Φιλιαααααααααααααααααααααααααααααα σε ολους!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock::shock::shock::evil::evil::lol:

"I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke)

Μπορεί να ακούγεται μονότονο αλλά ήταν μια απίθανη εκδρομή :!: :!:

Πρώτα απ’ όλα η παρέα που….όλα τα παιδιά τα περισσότερα τα έβλεπα πρώτη φορά είχαν πολύ κέφι και ήταν κάτι παραπάνω από φιλικά… 8)

Ο σύλλογος έδωσε ένα δείγμα γραφής που μας κάνει να πιστεύουμε σε ακόμα καλύτερα πράγματα για το μέλλον :twisted: .

Το αποκορύφωμα ήταν τι άλλο; Το νυχτερινό σκι με το πολύ καλό χιόνι και το πολύ καλό κέφι στους ρυθμούς της μουσικής. Ευτυχώς που δεν είχε αλκοτέστ στις πίστες!! :roll: :? :roll: :roll:

Την Κυριακή μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε εναέριες φωτογραφίες κάνοντας άλματα σε ένα ωραίο σημείο κοντά στο σαλέ….εντυπωσιάζοντας ακόμα και τον εαυτό μου - ίσως μόνο αυτόν….(Χρύσα σταμάτα να με εκβιάζεις και σβήσε τις φωτογραφίες με την προσγείωση ). Τέλος φαντάζομαι ότι ακόμα και τώρα ο Σπύρος θα ψάχνει τρόπο να ξεγελάσει την πείνα του τα τρώγοντας έναν συνδυασμό από λουκάνικα, σουβλάκια και γιαούρτι με μέλι και ρίχνοντας μια κλεφτή ματιά (και όχι μόνο) στα γύρο τραπέζια :!: :?:

Υ.Γ : Η Εβελίνα απέδειξε ότι πράγματι ο σκιέρ γεννιέται, δεν γίνεται…………… :!:

Για την Ελισάβετ δεν το συζητάω….είναι ήδη φτασμένη σκιέρ :wink:

perasame polu oraia :!: :!: :!:

An kai epina kafe tin perisoteri ora...dokimasa proti fora snowboard kai koutsathika 8)8)

Itan i proti mou ekdromi me ton sullogo kai xarika pou gnorisa polla apo ta paidia :!:

Elpizo na mporeso na ertho stin epomeni ekdromi... kai na bro daskalo gia na min patho kai tipota allo :twisted: :twisted: :twisted:

Εγω δυστυχως προλαβα μονο την Κυριακη λογω πονοδοντου :?

αλλα και με αυτο χαρηκα πολυ 8):o

Η ατμοσφαιρα στο σαλε ηταν καταπληκτικη και αντισταθμιζε με το

παραπανω την ομιχλη που μας εμποδιζε να τσουλησουμε με ανεση

στο πολυ ωραιο χιονακι και εκανε τα ματια μας καπως ετσι: 8)

Επισης χαρηκα που γνωρισα τοσους ανθρωπους του χορου και που

ολοι ηταν πολυ κεφατοι 8) περιμενω να τα ξαναπουμε! :o :wink:

Μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για τη διοργανωση της εκδρομης

και καλη επιτυχια στους νεοεκλεγεντες! :D:D

Εδω πρεπει να πω οτι η αγωνια και η προσμονη της επομενης

εκδρομης διαρκως αυξανονται :!: 8) :wink:

Τι θα γινει τελικα με αυτο το θεμα?

Αντε, παντα να περναμε καλα :!: :D :wink: 8)

Καλη ηταν η αρχη και καλη θα ειναι και η συνεχεια...

Τα λεμεεεεε!!!!!!!!.........

Ήταν πολύ όμορφα και πολύ κουραστικά στην εκδρομή.

Ώσπου να αναρρώσω και να μου περάσουν οι πόνοι σε όλο μου το σώμα (σκι έκανα ή με δερνανε; :?: )

ανακάλυψα ότι με έχουν καλύψει οι συνάδελφοι που γράψανε ήδη.

Άντε, πότε φεύγουμε πάλι;

(Θερμή παράκληση: στην επόμενη εξόρμηση να υπάρχει και λίγος χρόνος για ύπνο στο πρόγραμμα... όχι μόνο σκι, σκι, σκι, μάσα, και χαβαλές :wink: )

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Συλλόγου!

Παιδιά είμαι κολλημένος λόγω καιρού στην Τήνο και με την πρώτη ευκαιρία, έτρεξα σε Internet cafe για να δω τι γίνεται.

Λοιπόν ότι και να πω για το Σ/Κ είναι λίγο.

Τι να πρωτοαναφέρεις, το ski του Σαββάτου έστω και μέσα στην ομίχλη, ανάμεσα στα δένδρα; Το νυχτερινό ski του Σαββάτου; Τα άλματα της Κυριακής; Τη βόλτα στο χιονισμένο δάσος και το ντους με χιόνι; Το λουκούλειο γεύμα στα Χάνια;

Μα πάνω από όλα τη ΦΟΒΕΡΗ παρέα και τους πολλούς νέους φίλους (τόσοι πολλοί που έχασα το μέτρημα), και βεβαίως τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ χαβαλέ.

Παιδιά ευχαριστώ όλους για το απίστευτο Σαββατοκύριακο. Συγχαρητήρια στα παιδιά που εκλέχτηκαν και να είστε σίγουροι, πως ότι χρειαστείτε η συνδρομή όλων μας είναι δεδομένη.

Να το ξανακάνουμε!

ΥΓ. Sorry που δεν αναφέρω ονόματα, αλλά δεν θέλω να ξεχάσω κάποιον και να τον δυσαρεστήσω.

Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία.

Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.-

ΠHΛEIO... Tι να πρωτοπει κανεις για το ΠHΛEIO :?: :?: :?:

Προσωπικα ηταν η πρωτη μου πετυχημενη συναντηση με τον Σ.TOY.X και η πρωτη μου επισκεψη στο X/K του Πηλειου. Συνδιασμος που βγαζει φωτιες!!! H καλητερη στιγμη στο καταληλο μερος :D

H εμπειρια του να συναντας ατομα απο κοντα, ενω μεχρι εκεινη την στιγμη ανταλαζες αποψεις μονο μεσω του forum, ειναι απο μονη της φοβερη! Iσως να μην προλαβα να γνωριστω με ολους σας, αν και το ηθελα, αλλα για αυτο ειναι υπευθηνο κατηγορειματικα... το πανεμορφο αυτο χιονοδρομικο :lol::lol::lol: . Tι κι αν ειχε λιγη ομιχλη παραπανω? Aπο την στιγμη που ψιλοπροσανατολιστηκα, δεν ηθελα να σταματησω ουτε για κατουρημα :oops: ! Σκετη σκι-ερικη ευτυχεια να σκιαρεις αναμεσα σε παγοφορτωμενα δεντρα. Aκομα και οταν ημουν στα lift ολα μου φαινοντουσαν παραμυθενια :o:o . Aυτο το πανεμορφο τοπιο με εκανε να εκτιμισω μεχρι και την κλασικη μουσικη. Eνω ημουν στη διαδρομη του κατω μονοθεσιου αναβατηρα και περνουσα πανω απο ρυακια, μικρους καταρακτες και αλλα τετοια ...κακασχημα :wink: , επαιζε απο τα μεγαφωνα κλασσικη μουσικη. O Iδανικος Συνδιασμος :!: Eνταξει, μπορει στα καπακια να εγινε τρελλη αλλαγη και να επαιζε σκυλοσουξεδακια :lol::lol::lol: αλλα whatever...NEVERMIND!!! Tο βραδυ ο D.J τα πηγε σαφως καλυτερα :lol: .

Kαλυτερα δεν τα πηγα ομως εγω, που ημουν αυπνος, καθως ειχα ερθει στην εκδρομη μετα απο την δουλεια μου. Eτσι ψιλοαποσυρθηκα νωρις απο το νυχτερινο ξεσαλομα, για νανακια στα κρεβατια που βρηκαμε μετα απο πολυ κοπο :? :? :? , αλλα whatever...NEVERMIND!!!

Mπορει την Kυριακη ο καιρος να ειχε κλεισει περισσοτερο, αλλα αυτο δεν σταθηκε εμποδιο για τυφλομηγοξεσαλομα. Bρηκαμε και μια πιστα δεξια απο το πιατακι που ηταν TOYPIΣTIKH ,και δωσε φωτογραφιες, και δωσε φωτογραφιες, και δωσε φωτογραφιες, περασαμε TOYPIΣTIKA υπεροχα :lol:

Bεβαια ολα τα καλα τελειωνουν καποτε, αλλα τα καλα δεν τελειωσανε στις πιστες του Πηλειου, αλλα στις πιστες απο τα φαγητα στην ταβερνα του Λουκουλα!!! Oτι κι αν γραψω ειναι λιγο, και ηδη εχω γραψει παμπολλα!!!

Φημες φερνουν τον ταβερνιαρη να εκτιμισε δεοντος την τουριστικη χιονοδρομια. Γι' αυτο κιολας βρισκεται ηδη στο Gstaad ... μετα απο την οικονομικη συνεισφορα μας :o ! Περα απο την πλακα φοβερο φαγητο , φοβερες τιμες και ωραιο κρασι (Epikentros ευχαριστουμε για το τελευταιο).

Tο κερασακι στην τουρτα ηταν ο γυρισμος με το πουλμαν. O οδηγος-Xρηστος ειχε ξενερωσει που ολο το Σ/K εμεις ξεφαντωναμε στις πιστες και αποφασισε να μας εκδικηθει :evil::evil::evil: .Eτσι εβγαλε το αχτι του στους δρομους. Kαι δωστου τραβερσες στα αριστερα της εθνικης οδου και δωστου κατι carving στροφες ,και δωστου και δωστου και δωστου ...μεχρι που οταν φτασαμε στην Aθηνα χεστηκα πανω μου, οταν νομιζα προς στιγμη οτι πηγε να κανει το μεγαλο αλμα στην στοφη της ροσινιολ :):shock::shock: !

Tελος καλο, ολα καλα ομως!!! Tι σας ζαλισα??? Whatever...NEVERMIND!!!

Y.Γ: Mπορει μπουγιουρντι να μην μας εφεραν καποιοι :roll: ... αλλα ελπιζω να επανορθωσουν στη Bασιλιτσα :wink:

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ? ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΙΠΟΝ.....

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ :D:D:D:D

3583.jpg

ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό

πληροφορίες μόνο με pm