elmi 0 Report post Posted April 12, 2007 Πολλά περαστικά στον Βαγγέλη, όποιος τον ξέρει. Και εγώ δεν μπορώ να δώσω αίμα - δυστυχώς. Μόνο το όνομα και το νοσοκομείο φτάνει για να στείλω email σε γνωστούς & φίλους? ε.// Share this post Link to post Share on other sites
kelly 0 Report post Posted April 12, 2007 Πολλά περαστικά στον Βαγγέλη, όποιος τον ξέρει. Και εγώ δεν μπορώ να δώσω αίμα - δυστυχώς. Μόνο το όνομα και το νοσοκομείο φτάνει για να στείλω email σε γνωστούς & φίλους? ε.// ναι αρκουν αυτα Share this post Link to post Share on other sites
GAN 0 Report post Posted April 12, 2007 Δυστηχως ουτε εγω μπορω να δωσω αιμα, αλλα ουτε και η γυναικα μου... Δωσαμε πριν απο 1 μηνα και οι δυο για συγγενη 1ου βαθμου... Οποιος δεν εχει δωσει ποτε και φοβαται, δεν ειναι τιποτα....Πολυ απλη και συναμα σπουδαια διαδικασια... Να μην το σκεφτεστε καθολου... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΟΕΟ.....!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted April 12, 2007 Μπράβο και ευχαριστούμε σε όλους όσους βοήθησαν και θα βοηθήσουν είστε καταπληκτικοί Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
eolos 50 Report post Posted April 12, 2007 Το περιστατικό αναφέρθηκε πριν από λίγο στο τοπικό δελτίο ειδήσεων. Για όσους γνωρίζουν την περιοχή το ατύχημα έγινε χτες το βραδυ στον δρόμο Θερμοπυλών-Ιτέας κοντά στο Σκαμνό (λίγο μετα το χάνι Καρανασιου). Το αυτοκίνητο ξέφυγε από τον δρόμο (δεν υπήρξε σύγκρουση), έπεσε στον γκρεμό και σταμάτησε στον παλιό δρόμο Λαμίας-Μπράλου, 200μ χαμηλότερα. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνο ο οδηγός και ο σκύλος του. Παραμένει στην εντατική με αρκετά σοβαρά τραύματα. Δυστυχώς αίμα δεν μπορώ να δώσω αλλά έχω ήδη πει σε 2-3 φίλους. Αν μάθω κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσω. lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
talarian 175 Report post Posted April 12, 2007 Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω αίμα θα κοιτάξω σε γνωστούς και φίλους. Περαστικά στον Βαγγέλη και σύντομα κοντά στους δικού του ανθρώπους. Όλα θα πάνε καλά. Eστειλα αιμα μέσω της Τράπεζας όπου δουλεύω (Τράπεζα Κύπρου). Οι φιάλες θα πάνε μέσω της Τράπεζας αίματος του Αμαλία Φλέμινγκ. Εάν χρειαστεί κάτι άλλο ενημερώστε με Περαστικά στον Βαγγέλη και σύντομα κοντά στους δικού του ανθρώπους. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted April 12, 2007 Απ'ότι μου είπαν θα πρέπει κάποιος να δώσει αίμα σε δημόσιο νοσοκομείο. Όσοι από Αθήνα μπορούν ας έρθουν στο: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ (ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ) Μεσογείων 154 Χολαργός 11527 τηλ. 210-7768000 Θα είμαι εκεί κατά τις 17:30. Βαγγέλη περαστικά και γρήγορα σιδερένιος. 17.30 θα είμαι και εγώ εκεί http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted April 12, 2007 κανα νέο έχουμε ; Να του δίνουμε δύναμη ολοι μας! Κων/νος Γκορτζής "Ευαγγελισμός" - 13:20, 12/04/07 Ο Αϊ Λιάς να μας τον φερει συντομα κοντα! Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 12, 2007 Η παρέα από Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται. Μεχρι τις 19:00 θα έχω δώσει στο Ιπποκράτειο. ΔΕΧΕΤΑΙ εκτός από τα πρωϊνά και 17:00 με 19:00 το απόγευμα. Προυπόθεση να έχουμε φάει τουλάχιστον 2 ώρες πριν. Αύριο πάει και ο batucada. Ο Θεός βοηθός Βαγγέλη. Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted April 12, 2007 Αύριο θα δωθούν 2 φιάλες αίμα από την εταιρία παραγωγής (LE SPOT) της εταιρίας που δουλεύω... Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 12, 2007 ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ !!!!!!!!!!! και δυναμη απο ολους μας ,στην οικογενεια του......... Επειδη δεν μπορω να δωσω αμεσα αιμα θα "στειλω" μια απο τις εφεδρικες..... και θα ενημερωσω τον Νικο απο Χαλκιδα...... Share this post Link to post Share on other sites
napa 0 Report post Posted April 12, 2007 άυριο θα πάω για να δωσω κι εγω. θα πανε ολα καλά βαγγελη.. κουραγιο! αυριο είναι της Παναγιας στη πολη μου (Αιγιο).. θα κανει το θαυμα της.. IT'S COMING AND IT'S COOL... KITEWING... SAIL IT... Email: kitewing_gr@yahoo.gr Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted April 12, 2007 Παιδια, καποιος με χαμηλο σιδηρο μπορει να δωσει αιμα?? Θα ειδοποιησω και οτι γνωστους εχω για να δωσουν. Βαγγελη περαστικα σιδερενιος και γρηγορα κοντα στους δικου σου!!! Share this post Link to post Share on other sites
arma 9 Report post Posted April 12, 2007 Παιδια, καποιος με χαμηλο σιδηρο μπορει να δωσει αιμα ??? Νομιζω οχι........αλλα ρωτα στην αιμοδοσια καλου- κακου...... Share this post Link to post Share on other sites
D_Kikeridis 0 Report post Posted April 12, 2007 Παιδια, καποιος με χαμηλο σιδηρο μπορει να δωσει αιμα?? Θα ειδοποιησω και οτι γνωστους εχω για να δωσουν.Βαγγελη περαστικα σιδερενιος και γρηγορα κοντα στους δικου σου!!! Όχι,Αναιμίες όχι.. Λόγω ηλικίας νομίζω δεν μου επιτρέπεται να δώσω αίμα,θα το ψάξω όμως..Μήπως γνωρίζει κανείς? Εχω προωθήσει το γεγονός σε κόσμο μαζί με το τηλέφωνο,για φίλους κ γνωστούς θα ενημερώσω αν υπάρξει νεότερο.. Περαστικά φίλτατε..Σε περιμένουμε σύντομα.. Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted April 12, 2007 Παιδια, καποιος με χαμηλο σιδηρο μπορει να δωσει αιμα?? Γενικά αν οι τιμές που προκύπτουν από μία γενική εξέταση αίματος για ερυθρά/λευκά αιμοσφαίρια, αιματοκρίτη, σίδηρο, φεριτίνη ορού, στίγμα, κλπ, οδηγούν σε διάγνωση αναιμίας, όπως και αν είναι κάποιος κάτω από ένα min σωματικό βάρος, ή έχει χαμηλή πίεση, δεν μπορεί το άτομο να δώσει αίμα..Αν μεμονωμένα η τιμή σιδήρου είναι χαμηλή, αλλά μέσα στα όρια του εργαστηρίου που έκανες την εξέταση και οι άλλες τιμές δείχνουν ότι είσαι υγιής, θα το κρίνει ο γιατρός... Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted April 12, 2007 ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ασθενείς που έχουν υποστεί επεισόδιο καρδιακής προσβολής ή έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση καρδίας κατά τους τελευταίους 6 μέχρι 12 μήνες Ασθενείς που έπασχαν από μαλάρια κατά τα τελευταία 3 χρόνια ή έχουν ταξιδέψει κατά το έτος που προηγείται της αιμοδοσίας, σε περιοχές που η μαλάρια είναι επιδημική Ασθενείς που έχουν οι ίδιοι υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος, κατά το έτος που προηγείται της αιμοδοσίας Άτομα που που έχουν κάνει τατουάζ ή τρυπήματα (piercing) για άλλους κοσμητικούς λόγους στο σώμα τους, κατά το έτος που προηγείται Επαφή στο σπίτι κατά τους 12 μήνες που προηγούνται της αιμοδοσίας με άτομο που πάσχει από ηπατίτιδα Ασθενείς που παίρνουν αντιβιοτικά κατά τις 72 ώρες πριν από την αιμοδοσία Άτομα που δεν αισθάνονται καλά κατά την ημέρα της αιμοδοσίας Ασθενείς με χαμηλές μετρήσεις των έμμορφων στοιχείων του αίματος. Τα άτομα που αποκλείονται προσωρινά από την αιμοδοσία μπορεί να είναι σε επαφή με το γιατρό και το προσωπικό της τράπεζας αίματος, για να προσδιοριστεί πότε είναι δυνατόν να τους επιτραπεί να δωρίσουν αίμα. ΜΟΝΙΜΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία για αντιμετώπιση διαφόρων μορφών καρκίνου Ασθενείς που προσβλήθηκαν ή πάσχουν από ηπατίτιδα Άτομα που διατρέχουν ψηλό κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό HIV που είναι υπεύθυνος για τη μετάδοση του ιού του AIDS, όπως οι χρήστες των ενδοφλέβιων ναρκωτικών ή λόγω σεξουαλικών επαφών χωρίς προφυλάξεις</B> Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
odysseas 8 Report post Posted April 12, 2007 όπως και αν είναι κάποιος κάτω από ένα min σωματικό βάρος, δεν μπορεί το άτομο να δώσει αίμα.. Δυστυχώς γι'αυτο το λόγο ουτε εγώ μπορώ να δώσω αίμα.. Εύχομαι ολα καλα και γρήγορα κοντά μας. Από τον Γιώργο έρχομαι και στην κορφή Βανέσσα!! Share this post Link to post Share on other sites
kello 0 Report post Posted April 12, 2007 Να προσθέσω και εγώ κάτι.... Μην περιμένετε να τύχει κάτι άσχημο σε δικά σας πρόσωπα για να δώσετε αίμα όσοι και όσες μπορείτε - γίνετε εθελοντές αιμοδότες, η διαδικασία είναι πολύ απλή, θέλει πολύ λίγο από το χρόνο μας και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους συνανθρώπους μας! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted April 12, 2007 2 Πραγματακια. Ετυχε πολυ καλος μου φιλος γιατρος να εκανε θητεια στο νοσοκομειο της Λαμιας και ετσι αποκτησα εγκυρη ενημερωση. Για καλη του τυχη ο νευροχειρουργος που του εκανε εχθες την επεμβαση ειναι απο τους πολυ καλους του χωρου ,ειχε ενα προβληματακι με το κορεσμο του οξυγονου (επεσε χαμηλα) κατα την επεμβαση αλλα ξεπεραστηκε ευκολα δυσκολα, Εχει κανει δυο αξονικες η δευτερη εδειξε και ενα προβληματακι στον αυχένα που δεν ειχε φανει στη πρωτη, επισης εχει συνδεθει σε ειδικο μηχανημα για την παρακολουθηση του αιματωματος στο κεφαλι. Γενικα ειναι σε κρισιμη κατασταση γι'αυτο ειναι και στην εντατικη αλλα πλεον δειχνει σταθεροτητα στις ζωτικες του λειτουργιες. Το επικινδυνο ειναι οι αιμοραγιες στο κεφαλι και η ζημιά στους πνευμονες. Αυτα γνωριζουμε μεχρι στιγμης, θα υπαρξει σιγουρα περαιτερω ενημερωση. Το δευτερο ειναι οτι συμφωνα με το Νοσοκομειο της Λαμιας εχουμε υπερκαλυψη την αναγκη της αιμοδοσιας για τωρα. Φυσικα δεν ειναι 100% σιγουρο εαν δεν θα χρειαστει αλλο. Ο Ιασονας θα ρωτησει τη διαδικασια που χρειαζομαστε σημερα στο Γενικο Κρατικο το απογευμα για να ανοιξουμε Τραπεζα αιματος για το Συλλογο μας. Εαν θελετε καντε λιγο κρατει σε οσους ειναι να στειλουν αιμα ακόμα να δουμε εαν χρειαζεται αλλο αμεσα και επισης να παρουμε τα στοιχεια απο τη Τραπεζα αιματος του Συλλογου και να αρχισουμε την αιμοδοσια για εκει. (Μακαρι να μην τη χρειαστουμε ποτε...) Μπραβο στα παιδιά που κινητοποιηθηκαν τοσο γρηγορα ήδη εχουν μαζευτει περιπου 30 φιάλες. Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted April 12, 2007 Λοιπόν επιστροφή από "Γεννηματάς". Εγώ και ο Άρης δώσαμε αίμα, ο Ιάσωνας θα μιλήσει το πρωί με την προϊσταμένη του τμήματος για την δημιουργία τράπεζας, οπότε θα έχουμε νεότερα για αυτό το θέμα αύριο. http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
selas 0 Report post Posted April 12, 2007 Περαστικά στον Βαγγέλη και ελπίζω να πάνε όλα καλά και σύντομα να επιστρέψει στην οικογένειά του.. Δυστυχώς λόγω στίγματος ανεμίας δεν μπορώ να δώσω αίμα.. Μετεωρολογικός Σταθμός Επταπυργίου Προγνώσεις καιρού Θεσσαλονίκης https://users.auth.gr/~chparano/ Share this post Link to post Share on other sites
Heater 0 Report post Posted April 12, 2007 .....ή έχει χαμηλή πίεση, δεν μπορεί το άτομο να δώσει αίμα.. τωρα με τσακιζεις...πιεση ασανσερ αλλα με κατευθυνση προς το υπογειο σε μνημη βαση (στον σιδηρο ειμαι κοντα στο κατω οριο) Δυνατα βαγγελη....και γρηγορη αναρρωση!!! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted April 12, 2007 Επιστροφή και για εμένα από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης όπου έδωσα αίμα. Ειδοποίησα και τον Νίκο περί τούτου. Ρώτησα για τράπεζα αίματος στο όνομα του συλλόγου και μου είπε η εκεί προϊσταμένη ότι χρειάζεται μια αίτηση με το καταστατικό του συλλόγου και τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο πρέπει να γίνεται αιμοδοσία στο όνομα του συλλόγου. Όλα να πανε κατ'ευχήν. Share this post Link to post Share on other sites
ΝΙΚΟΣ 45 Report post Posted April 12, 2007 Εύχομαι στον φίλο μας να γυρίσει σιδερένιος στην οικογένειά του. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω αίμα αλλά πήγε ενας πολυ καλός μου φίλος που μένει κ στην Λαμία κ έδωσε αυτός. Share this post Link to post Share on other sites